Csajok, a kis kiváncsiak

Ha olyan dolog, akkor elmondom majd... Öcsémet ismerve, bármi lehet, egészen pici dolog is - ő szereti 'megadni a módját' a különböző eseményeknek. Pl. ő az, aki nagy kertipartikat, meglepetésbulikat szervez (apukám 60. születésnapját nagyon jól összehozta, és tényleg óriási meglepetés volt), ötletes ajéndékokat talál ki, stb. Egyébként nem házasság (az már megvolt) és külföldi munka (azt most nem hiszem, jól érzik magukat itthon), és a gyerekbejelentés is kétesélyes (már van egy másfél éves unokaöcsém).
Csibb, hú, egészen izgalomba jöttem a cirkusz ötlettől

Majd meséld el, milyen volt. Lehet, hogy Samunak is bejönne.
Én most a mozin gondolkodom - te elvitted már Fannit moziba? Persze valami kiszámítható gyerekmesére (pl. iceage3), de nem biztos, hogy jó ötlet (valósíznűleg túl zajos, túl intenzív, túl sok még egy 3ésfél évesnek...) - de én imádom
Tényleg, nagyobb gyerekek anyukái: ti mikor vittétek a gyerköcöt (ha már egyáltalán) először moziba?
Gyöngyi, neked akartam még írni. Kata is utált hason lenni kb 1 hónappal ezelőttig. Aztán ment egy ideig, amit te is (és Papillon is) írtál: átfordult hasra, rögtön sírt (ilyen még néha most is van, ha fáradt), de mostanra egész jól megbarátkozott a hasonléttel. Szerintem már többet van hason, mint háton. Gyerekdokink tippje: amikor hasra fordul, feküdjünk mellé, a fejünk legyen egy magasságban az övével, és dumálgassunk, játszunk (pl. csörgő, ilyesmi) vele. Ezt Kata szereti

Ebből azt következtettem ki, hogy a fejét nem tudta még emelgetni, és elfáradt, nem látott rendesen, ilyesmi.
Lépek, kellene indítani a napot.
RÉ
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára erpé 2009.07.28 07:35-kor.