A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 márciusi babák

Jaj Katka, jobbulást!
Remélem, hogy hamar túl leszel rajta!
erpé

Sziasztok!

Boldog névnapot mindenkinek aki ma ünnepli, babáknak és mamáknak egyaránt :wink: na és persze az én kicsi Pannámnak is :D mert neki is ma van. Volt is nagy buli a keresztelővel együtt az ő névnapját is megtartottuk.
Ja keresztelő nagyon jól sikerült. :D Szertartás elég vicces volt, bal oldalon Bulcsú könyvvel kezében folyamatosan dumált, jobb oldalon Nimród csendben figyelt, az atya pedig csak mondta és mondta és néha alíg bírta megállni nevetés nélkül annyira vicces volt ahogy Bulcsú magyarázta a vonatokat a könyvben :lol: (amúgy kb. annyi idő mint én és rövidgatyában pólóban állított be a templom elé :lol: persz bent már felöltözött, de nagyon lezser)
Utána nagy kajálás, beszélgetés, gyerekek játszottak nagyokat. Főleg Bulcsú és unokatesója Bence (aki teljesen egykorú vele) ők voltak nagyon édesek. Mikor megérkeztek tesómék nagy egymáshoz bujás volt meg puszi :lol: :lol: Nagyon édesek voltak.
Fényképek még nincsenek én most nem fotóztam, de amint lesz teszek majd fel.

Katka jobbulást!!!

Kukli nekem nem indul el a videó :?

Rszg MÁté nagyon ügyes hogy már így kúszik és ahogy nevet :D

Na többre nem emlékszem :oops: meg amúgy is meglettem szidva hogy leültem ide a gép elé, úgyhogy a családi béke kedvéért lépek is :roll:

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Jó reggelt!

Bocsi, ma nem leszek, tegnap meghalt a nagyi :cry: pont odaértünk az Arany Alkonyba, amikor hívtak, h elment....

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület

Papillon, részvétem.
É
erpé

Részvétem. :cry:

Katka neked jobbulást!
kuklika
Budapest VIII. kerület

Katka, jobbulást!!!

Papillon, nagyon sajnálom a nagyidat!!!

Vica, örülök, h keresztelő okés volt. Pap laza lehetett pólóban. :)

Erpé, kérésed parancs, íme a képek. :lol: Kép

Kép

Kép

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Pappilon: Őszinte részvétem! :( Nagyon sajnálom... Elég hirtelen történt ugye? :?

Katka

Lilypie Kids Birthday tickers
katka22

köszi a névnapi kívánságokat is, gondolhatjátok mennyire vót bódog, meg a részvétnyilvánításokat is.

4 hete vittük kórházba, 1 hete hoztuk át az arany alkonyba, mert a kh tragikus vót. Hát, igen hamar, de feltudtunk rá készülni, anyut sajnálom nagyon. De nem szenvedett így hónapokat legalább szegénykém

szonja cukorfalat

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

papillon, részvétem :cry: :cry: :cry:

katka, jobbulást :? :cry:

Tehuti :D :D :D

Gyerekek, én ettől az átfordulós korszaktól kikészülök, talán még soha ennyit nem nyávogott Döme, mert hasról hátra fordul, de úgy meg már nem jó... egész nap!!! :shock:

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Erpé ahogy nézem te aztán igazán beleadsz mindent a tejbe. Kukorékoltam neked egyet a táblával. :wink: Katus is mindig vesz vmi rongyit az ujja mellé alvásnál. Nem bánnám ha csak az maradna, de mind1.
Tehuti :lol: szépek vagytok.
Nemlajos, lesznek még jobb időszakok is. Mikor feláll, de nem mer elindulni, de akar..... vagy mikor már ül, és ha lefekteted mindig fel fog ülni. :lol: :lol: Vagy amit én nem éltem meg, amikor hónapokig vezetheted, nem tud menni de akar egész nap. Na azt sírják sokan. :?
Vica örülök, hogy rendben volt a laza keresztelő. Bulcsú édes lehetett a könyvével. :lol: Pannának is természetesen boldogot! Videót nem tom miért nem tudod megnyitni.
Adryn én is nagyon sajnálom, és bár Boti már 100-asnak tűnik, még napokig nem viszem gyerekek közé, mert a kisfiú is sokáig hordozta mielőtt kijött neki. De elgközelebb mindenképpen talizunk :wink: idén jösz még ugye? Akkor már talán futunk a kicsik után (villámok 4kézláb)
Nekem nagyom tegnap elhagyta séta közben az egész tatyiját. Engem hívott, hogy a szomszédban ül, elveszve kulcs (nem tudta anyu mobilját hívni, ő meg nem volt otthon, de nála a pótkulcs), tárca, telefon, minden. Szerencsére estére átvitte neki aki megtalálta - vannak még jó emberek. Persze a pénz eltűnt, de azért 85 évesen nem hord délutánonként magánál többet 3500 ft-nál szerencsére.

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

papillon: részvétem :(

Katka: remélem ma már jobban vagy

Kukli: Eszti 4 hós adat: 7110g 69 centi. No, szóval Ti is keltek. Hinta jópofa. Pár hónap és így fognak csúzdázni is :)

rszg: Máté nagyon helyes

Tehuti: Szonja baba is álom szép :)

Én már beprogramoztam szerdára egy talit, mert hozzák a kendőmet. Ma kellett volna mennem érte, de pénteken a Campona parkolójában egy fehér ford mondeós rányitotta a kocsinkra az ő ajtajukat, és bunkó módon betétlap nélkűl ott hagyott minket. Mi meg itthon vettük csak észre. Így ma vittem kasznishoz a kocsit...persze nem tudják megcsinálni :evil:

na megyek dolgom van

Kép

Kép
pgyöngyi

Kukli
elfelejtettem válaszolni
igen, a fővárosi nagycirkuszba megyünk, a jubileumi előadásra, azt mondják nagyon jó. még felnőtteknek is. Fanni volt már tavaly nyáron cirkuszban, Balatonon. elég gagyi volt, de nekik nagyon tetszett. azóta is emlegeti, szóval biztos nagy lesz az öröm!

nekem sem indult el a vidijóóó!!! :(

Tehuti
jaj, de szépek vagytok!!! :D

Papillon
őszinte részvétem! :(

Katka
jobbulást!!! remélem, a gyerekek megússzák!

Rszg
ügyes a kis druszánk, és szépek is vagytok! :wink:

Erpé
Almádi nagy kedvenc nekem is! ott lakik az én egyik legjobb barátnőm is! :wink:

Nemlajos
Dömebaba édes, ahogy tv-zik.

Tali
akkor hol legyen? Kopaszi? Városliget? (nekem az utóbbi is jó lenne, mert onnan csak átlibbennénk a cirkuszba!) :wink:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

papillon részvétem :(:(
Lizinek utólag is boldog névnapot kívánok!

szonja nagyon édiiii:)

gyöngyi ma nálatok árult a párom a kolcsáros kocsival :P 8)

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Papillon részvétem :(

Nemlajos nálunk is hasonló, átfordul utána meg sír hogy így nem jó én meg csak szorgalmasn forgatom :D Panna volt ilyen, 2 hónapig játszottuk ezt, 6 hós lett mire megtanult visszafordulni hátról hasra.
Bulcsúnak minden 1 hónapba telt és már 4 hósan :shock: nem egyformák.

Gyöngyi nem semmi az autós sztori, hogy milyen bunkó emberek vannak. És gondolom nem két fillér megjavíttatni. :?

Kukli sajnálom a nagyid esetét.
Az én nagyimat meg a múlt héten lopták meg. Egy boltban nézelődött egy nő elterelte a figyelmét, beszélgetett vele kedélyesen, míg a másik meg jól ellopta a táskájából a tárcáját :? És persze jó sok pénz volt benne, előtte vette fel a nyugdiját, gondolhatjátok. Mondtuk is neki hogy nem kellene mindenkivel szóba állni.

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

sziasztok!!

papillon sajnálom....

lizit isten éltesse!
Köszi a jókivánságokat....... az anna csak nick :roll: , de állitólag majdnem az lettem.

döme tv-s képe fergeteges, ennivaló, képzeld nemlajos, ez van nálunk is már jó néhány hete, vik hasrafordul, és élvezi, de vissza már nem megy. most ezt gyakoroltatom vele, lassan szépen visszamozgatom, hátha megtanulja nemsokára.

rszg a képek nagyon jók, és máté szuperül fejlődik, látszik, hogy teljesen jol van a bőrében, kis nyugodt babó.

tehuti nagyon jok a képek!

pgyöngyi sajnálom az autót.

katka jobbulást neked!! az enegrgetika rövid leirása nagyon tetszett, meg egyáltalán a szemlélet is. engem is nagyon érdekel, és sokat olvasok róla. és tök szerencsések az olyan emberek, mint csibb, ahogy leirtad, blokkok nélkül, a maga nőiességében, csibb tényleg ilyen.

kukli willkommen! ;-) elküldtem privibe vik adtait.

csibb megpróbáltam átküldeni a képet, amit kicsinyiteni szeretnék, de az outlook nem nyilt meg, hiába kattintottam a mail címedre. de ujra próbálom majd. köszi előre is.

puszik
anna**

Nemlajos, nálunk is ez van, csak fordítva, hasra fordul egy darabig jó, aztán sírás, h vissza.

Gyöngyi, juj, de gáz, h csak úgy otthagyták az autót. Brrrr....

Aki meg időseket lop meg....hááát....száradjon le a keze. Meg ha nem csak időseket is, akkor is. :twisted:

Kukli, én is priviben küldöm 4 hós adatokat.

Gabi
Kép

Kép
tehuti

én is küldtem priviben

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Erpé nem is írtam, szuper ez a nyaraló. Elmentem, még tervezünk szept-okt-ra vmit, lehet meglessük a helyet.
A videó nekem megnyílik. Amúgy Boti ölében hintázik Kata. Jah és Ilda elég passzentos volt, de kis combolajozás után csak kikerült belőle a kicsi lyány. :D:D:
Csibb barátaimmal mi is elmentünk néha felnőtt fejjel cirkuszba, büdi de szuper program.
Vica nem semmi! én nagyim otthagyta, de hogy ellopják ennyi idős emberektől. Nem is tudok rá mit mondani (még kitiltanak).
Rszg a képek tényleg szuperek. Édes a kisfiad!
Gyöngyi sajnálom. erre mindennaposak ezek az esetek. Múltkor láttam egyet, be akartam jelenteni, rendőrség mondta ok,, várjam meg őket, 1,5 óra múlva kint lesznek. Mondtam 8itt vagyok egy tejre váró és agy nyugtalan 2 évessel, nem elég ha mindent bediktálok? Mondták ha nem állok ott, nem jönnek ki. Nem a mi kocsink volt, csak tudom, hogy a mi új autónkon pont ilyenek miatt vannak hibák.
Moncsi mi az a kolcsáros kocsi?
Kiteregetek aztán ha Katus engedi táblázok nektek. Most csak ebédeltem gyorsan. (11-kor :) )

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

olyna mint a family frostos autó csak péksüti/kenyér stb. a párom ott dolgozik és viszi kis a sok finomságot :P :P

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

ezért hiztam én meg :D:D:D

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

ja papillon asszem kérdezted hogy miért moncsi amikor anikó vagyok. a mancsi foglalt volt :P :P igy lett moncsi :p

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Bakker Moncsi most megkívántam egy kakaóscsigát. :twisted:
Kép
Csajok minél tőbb oszlop, annál kisebb tábla. Az utccsó már nem akt. oszlopokat mindig ki fogom hagyni, ok? Legközelebb pl. a 3. hót.
Katus segített. Közben szopizta az ujjam és adta az utasításokat, teli szájjal. :lol:
Akikkel nyaraltunk, ott a tavaly májusi baba súlya megegyezik Viktoréval. :lol:
kuklika
Budapest VIII. kerület

Moncsi ez a kolcsáros kocsi nagyon tetszik, ugyanis a férjem vezetékneve Kolcsár :lol: :lol: Lehet hogy rokonok :?: :D

Kukli küldtem priviben a 4 hós adatokat, még jó hogy a tábla után :oops: de miattam nem muszáj mégegyszer feltenni. :wink:
Ja és szerintem is hagyd ki valamelyik oszlopot, most pl. az 5 hósban még nincs adat.

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

moncsi:és pont ma reggel aludtunk el, és lekéstem :evil: Múlt héten is Ő volt rajta? Egy Tbányai srác vokt akkor is, és jól megbeszéltük, a szélvihart.

kukli: van kakaóscsigájuk is, Lilinek a meggyespite az ász. Nekem meg mindegy csak édes legyen :oops: Hűűű ez a tábla tényleg jó apró :shock:

Kép

Kép
pgyöngyi

vica: már van :) moncsinak:)

Kép

Kép
pgyöngyi

Köszönöm a jókívánságokat. Javulok! Már csak a tejcsimnek kellene rendeződnie.
Tegnap reggel hasgörcsökre keltem, rohantam a WC-re, meg minden. Ráadásul tegnap egész napos vendégség volt nálunk, amit nem akartam lemondani, mert fél éve szerveztük már és nagyon ciki lett volna most lemondani. A vendégség alapvetően jó volt, csak én voltam hullafehér, meg a vendéglátás nagy részét Petiapu vitte.... Este 7-kor mikor végre elmentek, akkor összerogytam és nagyon fáztam. Így derült ki a láz. Uccsó pillanatban kaptam el, hogy még tudjak szoptatni.
Remélem gyerekek nem kapták el, különösen Peti miatt aggódom, nem tudom mit tehettem volna, hogy ne kapja el, ha egyszer szoptatom.... :?

Kukli írta:
[quote]V írta:agy amit én nem éltem meg, amikor hónapokig vezetheted, nem tud menni de akar egész nap. Na azt sírják sokan.

Hát én ezt igen egyszerűen oldom meg. Nem vezetgetem őket. Járjanak maguktól, amikor itt van az ideje. Addig meg tök jó a mászás szerintem.... :oops:
Nagyis pénzlopást sajnálom. Eszméletlen, hogy milyen gátlástalan emberek vannak. :twisted:

Vica: Nálad sem semmi, hogy meglopták a nagyit. :twisted: :twisted: :twisted:

Gyöngyi: Autót sajnálom. Nagy szívás az ilyen, főként betétlap nélkül. De fő, hogy nem nagyobb baleset volt és nektek nem lett bajotok.

Anna: Az igazi névnapodom úgysem húzhatjuk meg a füled, szóval marad a Nicknévnap... :lol:

Moncsi: Boldog Anikó névnapot Neked! :D Pedig úgy illik Rád a Moncsi! :shock:
Kolcsáros kocsi szerintem is veszélyes, bár az én vonalaimnak már mindegy....

Katka

katka22

Sziasztok!
Sajna mostanában én is csak olvasó pozicióban vagyok.Mire mindennel végzek már nincs erőm irni.

Szülinaposoknak névnaposoknak sok bódogot!

Papillon őszinte részvétem nagymamád miatt.

Nemlajos édes Döme tv nézős képe.
Kukli jók a nyaralós képek és én megtudtam nyitni a videót(Bár nekem se nyitotta meg elsőre).édesek ahogy hintáznak.

Katka remélem már jobban vagy.Nem is irtam,mennyire aranyosak voltatok Petivel az összebújos képen.
na megyek rendet teszek,ölik egymást a nagyok

Rita
Kép
Kép
Kép
lrita

Tehuti: Szonja nagyon édes manó! :)

Rebi: Jó, hogy jelentkeztél! Gyerekek nagyon szépek. Én nem látom olyan nagyon könnyűnek a legkisebbet, de akkor azért tejcsire figyelk oda, persze ez nem könnyű 3 nagyobb mellett... :roll: Gyere el talira! meglátod, hogy kikapcsol!

Adryn: Szerdán mikor és hol lenne a tali? Nekem most még bármelyik helyszín jó! 31 fok lesz, szóval azért az nem semmi. Nekem is jó a városliget, akkor előtte vagy utána megyünk állatkertbe. 8)

Katka

katka22

lopást, kocsit sajnálom!
:?

kolcsáros kocsiról még csak nem is hallottam! :shock:

szerdát én kihagyom, ma voltam egy talin, baromira kifárasztott mindkettőnket, pedig (állítólag) nincs is nagy meleg...

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos: Hol voltatok, ha nem titok? A melegtől készültetek ki?
Strandra kell menni talizni és ott lehet hűteni a babákat... :lol: , meg a mamákat is. Én most csobbantam egyet a medencénkben (kis pocsolya) a lányaimmal és a keresztlányommal. Tök jól felfrissültem.... ;)

Katka

katka22

vica lehet hogy rokonotok a kolcsár pékség :D

gyöngyi most alszik nemtudom asszem nemrég jár csak oda, nemtudom ő volt e múlthéten de majd megkérdezem. nem olvastad a névtábláját ?:D:D

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

hűűűűűűűű, valami fürdős taliban azért tuti benne lennék!!! :lol: :lol: :lol:
A kopaszin voltam, természetesen, messzebb én már csak akkor megyek, ha visznek :wink:
Aztán meg egy szomszédasszonnyal mentem beígért sétára, hát fél 6 volt, mire végre leültem, rendesen kész vagyok (most meg vihetném le a kutyát sétálni, de most meg inkább megvárom a Zuramat, és leviszem egyedül...)

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Én is vagyok, csak ma csipőszűrésen voltunk(még mindig terpeszrugi), de azt mondták nem nagy az eltérés

Papillon részvétem nagyidnak

Kuklika, aranyosak a gyerekek.
Cuki a tv-t néző Döme is.
Rszg, Máté is édes és milyen szép naplemente, te fotóztad?

Bea, Maja

Kép
bea1978

sziasztok

Papillon:
részvétem nagyid miatt :(

Lizinek és a többi névnaposunknak utólag is bódogot :)

Rszg:
ilyen mászást Nico már 3 hónapos kora óta művel, épp a Kopaszi gátas talin beszéltük Katkával hogy az ő Petije is, viccesek ahogy csúsztatják a fejecskéjüket előre :P és közben nyomja ki magát előre a kezével... :D

nagyis meglopást sajnálom :shock: borzasztó hová süllyed még a világ :(

Tali: akkor szerda délután 4 körül Városliget mondjuk?

Tehuti:
továbbra is Szonjaámulatban vagyok :D és persze Te is csini vagy ;)

Erpé:
ma gondoltam Rád... Tokajban kirándultunk.. Mádat mondjuk nem ejtettük útba, de tábla jelezte :P vettünk is finom borocskát :P
mindig is mondtam hogy nagyon jó helyen lakom.. :lol: ha vörösborra vágyom Eger felé veszem az irányt ha fehérre akkor Tokaj.. mindkettő közel van :lol:

Kukli: nemtom még mikor jövök haza legközelebb.. a mának élek.. egyelőre vissza sem mentem még :lol: de Karácsonyra mindenképpen szeretnék :roll: igen.. mászóverseny :lol: mondjuk az érdekes lesz ha hó lesz a tali helyszínén :lol:

KépKép
KépKép
adryn

jah és tudtam hogy elfelejtek valamit, Tehuti nagyon szépek vagytok, nem tudom miért de pont ilyennek képzeltelek(olyan vagány nőcis), pedig ritkán látok képet rólatok

Bea, Maja

Kép
bea1978

Csajok csak kuk:
ELADTUK A LAKÁST! csak hogy vmi jó is legyen. Holnap szerződés, nem hiszem, hogy még egyszer előfordulhat bárkivel ami a múltkor... ééééés ma adták fel hirdetésben a lakást amibe beleszerettünk!!! Szval nekik sem jött össze az eladás... remélem..... bakkerrr ha összejönneeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!
Bocs az off-ér.
kuklika
Budapest VIII. kerület

Kukli gratula!!!!

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Kukli, de jó hírek, nagyon drukkolok, h tietek legyen az álomlakás :)

jövök majd bővebben is, de most dolog van
É

erpé

gyöngyi szerdán vásárolhatsz a páromnál:)

ja és köszi a névnapi kivánságokat :):)

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

kukli gratula a lakáshoz :)

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Adryn
nekem a 4 már elég késő, bár lehet, hogy elég belőlem 3/4 óra is... :roll: ugyebár 5-kor kezdődik a cirkusz.
beszéltél Mse-vel?

Kukli
gratula, és drukk!!! :wink:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

kukli bakker, egyből csuriban mindenem!!! :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

mára én ennyi, tényleg kidőltem, holnap meg jelnyelv.

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

No, minden gyerek ágyban és alszik.
Ma kissé torlódás volt: Katababa épp akkor omlott össze, amikor meséltem Samunak... Szegény nagyon sírt, apa hiába nyugtatgatta, most cici kellett, közben Samunak meg az én mesém. Újabban ugyanis nem olvasunk mesekönyvből, hanem együtt találjuk ki az esti mesét. Van egy keret, néhány állandó elem, de a többit ő alakítja - no, mióta ezt meséljük, azóta engem akar este.

Kukli, ha esetleg mentek a Csikász villába ősszel, mindenképp a felső szintet béreljétek ki, onnan csodás a Balaton, lent nincs terasz és ilyen kilátás. (Egyébként az idei évtől adják ki 'idegeneknek' is, eddig csak ismerősök mentek)

Tali: sajnos mégsem tudunk menni szerdán :( Családi program jött közbe, öcsém hívott meg minket magukhoz kertipartira, van valami meglepetés bejelentenivaló. És ez vidéken lesz, sajnos a tali és ez nem fér bele a délutánba...

Adryn, hiába no, jók a tokaji borok nagyon :) És Miskolc tényleg jó helyen van :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára erpé 2009.07.28 06:51-kor.

erpé

Csibb: Mse miatt gondoltam a talit 4 körül.. és még Mic laptopját is fel kell szednünk az Etele térnél lévő szervízből.. szóval ezért gondoltam a 4 órát. de tehetjük korábbra is és majd kések :roll: :)

szóval kik jönnek? :D

Kukli: hatalmas gratula!!! de még csak súgom.. nem merek hangosan örülni a múltkoriból tanulva 8)

KépKép
KépKép
adryn

erpé, és mi lehet az? :shock:
házasság, gyerek, külföldi meló... :?: :roll:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

engem is izgat erpé, h mi lehet az! :lol:

Tali nekem jó és nekem is jó hamarabb, mondjuk 3 8) és hol? Talán a tó körül van nagyobb árnyék :o

Képzeljétek, tegnap elmentünk az Árkád új Brandon-jába, vettem egy ivós cumit, bakker, és szét van szakadva a cumija, vett a barátnőm is, gyorsan hívtam, h nézze meg ő is az övét, erre az is el van szakadva. Ma megyünk vissza kendőstűl, slingestűl rájuk borítani az asztalt :lol:

nemlajos: jó jelnyelvet. Meddig tart még?

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

papillon: én múltkor a kenguru goldban jártam így az itatópohárral (hajszálvékonyan végig volt repedve az egész), lusta voltam visszavinni kicseréltetni :?

talira mi se megyünk. Egyrészről én du. nem megyek be Pestre semmi esetre, más részt meg a Városliget baromi messze van nekem. Nektek viszont jó talizást :D

katka: rosszullét? Gyerekek megúszták? Nálunk 3 nap volt a lappangás (már ha rotád van)

Kép

Kép
pgyöngyi

Csajok, a kis kiváncsiak :D Ha olyan dolog, akkor elmondom majd... Öcsémet ismerve, bármi lehet, egészen pici dolog is - ő szereti 'megadni a módját' a különböző eseményeknek. Pl. ő az, aki nagy kertipartikat, meglepetésbulikat szervez (apukám 60. születésnapját nagyon jól összehozta, és tényleg óriási meglepetés volt), ötletes ajéndékokat talál ki, stb. Egyébként nem házasság (az már megvolt) és külföldi munka (azt most nem hiszem, jól érzik magukat itthon), és a gyerekbejelentés is kétesélyes (már van egy másfél éves unokaöcsém).

Csibb, hú, egészen izgalomba jöttem a cirkusz ötlettől :) Majd meséld el, milyen volt. Lehet, hogy Samunak is bejönne.
Én most a mozin gondolkodom - te elvitted már Fannit moziba? Persze valami kiszámítható gyerekmesére (pl. iceage3), de nem biztos, hogy jó ötlet (valósíznűleg túl zajos, túl intenzív, túl sok még egy 3ésfél évesnek...) - de én imádom :)
Tényleg, nagyobb gyerekek anyukái: ti mikor vittétek a gyerköcöt (ha már egyáltalán) először moziba?

Gyöngyi, neked akartam még írni. Kata is utált hason lenni kb 1 hónappal ezelőttig. Aztán ment egy ideig, amit te is (és Papillon is) írtál: átfordult hasra, rögtön sírt (ilyen még néha most is van, ha fáradt), de mostanra egész jól megbarátkozott a hasonléttel. Szerintem már többet van hason, mint háton. Gyerekdokink tippje: amikor hasra fordul, feküdjünk mellé, a fejünk legyen egy magasságban az övével, és dumálgassunk, játszunk (pl. csörgő, ilyesmi) vele. Ezt Kata szereti :) Ebből azt következtettem ki, hogy a fejét nem tudta még emelgetni, és elfáradt, nem látott rendesen, ilyesmi.

Lépek, kellene indítani a napot.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára erpé 2009.07.28 07:35-kor.

erpé

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: