A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008. augusztusi babák

köszönjük a dicséreteket :)

Mancibarbi, 46 kg vagyok :oops:

Strandra én segítséggel se merek kimenni.Én megnyerném a paramami díjjat tuti.Lili még nem megy egyedül és nem ül meg a feneken 1 percet se,szóval nem tudom mit művelne a strandon.... :lol:

nicike

jaj,M.Barbi,tőled akartam még kérdezni h láttan multkor nektek is quinny babakocsitok van.
Végül mi is azt vettünk esernyőre csukhatót.A buzz-al megvagy elégedve?
Mert tudom h a zapp buggy,de azért kicsit többet vártam tőle annyi pénzért :oops:

nicike

46 kiló? :shock: Szerencsés alkat vagy. Én 56-tal is kiegyeznék.

Nekem is ez a bajom, hogy nem ül el egy percet sem a hátsóján, és az alvása is elég nehézkes, jobb, ha alvásidőben itthon vagyunk.

ManciBarbi
Akkor nem vagyok egyedül.
kittina30

Nicike!
46? :shock: :shock: Húha, az igen.
Imádom a babakocsit és Gergő is nagyon szereti, a másik is quinni volt, de abból nem látott ki, meg nem volt "kapaszkodója". Ebben simán elalszik, vagy, ha nem, akkor is elvan benne, mert kilát rendesen. Balatonon is betettük, mentünk vele 2 kört és már aludt is. El tudom dönteni fekvőre, szóval tényleg tuti :D És nagyon szép.
Mi is gondolkodtunk a zapp-on, de aztán pont ezek miatt az extrák miatt döntöttünk a buzz mellett.

Kittina! Nem, nem vagy egyedül, elég nehéz a közel 10 kilós popóját cipelni :shock: Leszokhatna már erről az elalvásról. Ebben a melegben nem viszem ki babakocsiban, mert nincs árnyék, megfő szegény. Ha már nem bírom, belerakom az autóba, viszem egy kört és felcsempészem a szobájába :)

Barbi
Kép
manci79

Sziasztok!

Hű, de el van tűnve mindenki!

Nicike! Szépek vagytok! Nem jöttök ki holnap az ikertalira? Mi jó idő esetén szerintem kinézünk. Még nem tudom, hogy de vagy du lesz a befutó, attól függ mikor ébredünk.

Beszúrom a linket, hátha érdekel még valakit a környékről:
http://www.ikertalalkozo.hu/2009/uj/reszletes1.pdf

Andi

KépKép
jazmin2005

MákszemJuditék Lucájának Nagyon Boldog 1. Szülinapot kívánunk!

KépKép
jazmin2005

Emesedora

a kérdésedre válaszolva: sikeres nyulászáson vettem részt! Ha tömeges nyúljelenlét kell, most szóljál, mert nálunk még teljesen normálisan kapható a boltban. :) Beballagtam végülis a városba, nem ebay-en vadásztam. Alkalom adtábn feladom a nyúlcipöt rá... (vagyis postázom)

A cipöket is megszakértettem, de 20-as méretben csal fiús szandál van 15-re leértékelve, inkább csak az az alatti és 24-töl felfelé vannak a cipök leértékelve érdemben. Furcsa ez nekem, mert évekig pont fordítva volt, ami 24-es alatt volt, ahzt utánadvágták, nagyobb méretben meg csak szerencsével kaptál egy-egy eltévedt darabot.
Minden cipöboltban voltam. A gyerekek hösiesen viselték!

Én járok idönként egyedül is a strandra a törpökkel. Eninek van egy nagyon sárga mentömellénye, abban mindenhol látom és nem is süllyedhet el vele, a többiek csak a dagonyába mennek be, ha meg nagyobb vízre van kedvük, Dönci beköltözik a fürdetögumiba, Regöre és Imire meg kargyürüket húzok, azzal se merülnek el. Ezek olyan habtapi jellegü cuccok, nem a felfújható verzió.

Most mennem kell, végre elaludt a banda, holnap Regö társaságának lesz ünnepsége délelött, még arra is kell alkotnom valami ehetöt.

Jó éjt!

Barbi
Vendég

Sziasztok!

Barbi: hurrá-hurrá-hurrá!!! Akkor egy nyuszi már van? Ha megírod az árát, annak függvényében döntök, hogy kell e másik :). Szerintem még egy kell, vagyis összesen kettő, de megvárom, hogy mennyit írsz. 8). Jövő héten nyaralni megyünk, de utána mindenképp lerendezzük az üzletet, ha az Neked megfelel (posta, fizetnivaló). Rendben? Tud addig várni a dolog?? És írd akkor meg légyszíves, hogy a többféle mód közül Neked melyik felel meg a legjobban! HÁLÁM Életed végéig üldöz! És ezt csak félig írom viccesen! :)
Ja, Barbi: KITARTÓ GYEREK díjakat a mai napon a gyerkőceidnek ítélem, a cipőboltos sztoriért! :)

Nicike: néztem a képeidet, nekem így fotókról egyáltalán nem tűnik soványnak Lili. Szép, formás baba. Nem lehet mindenki husipók! De miért is kéne?? Én Bencém 12 kiló, én meg folyton azt hallgatom mindenkitől, hogy a kis husi... Senkinek nem jó semmi, nem??? :)
Szépek vagytok és egészségesek, ez a lényeg!
Köszönjük az infót Felíciáról, egy fokkal megnyugodtunk, hogy legalább egészségileg rendben vannak. Ha esetleg "beszélsz" még vele, várjuk itt szeretettel... és ha a nyilvánosság a baja, akkor is írjon pár szót, nem kell részleteznie.

Zártságot át gondoljuk? Bár igazán nekem nincs takargatnivalóm, nem írok olyan dolgokat, amivel a szeretteimet megbánhatnám. Bár nem is olvassa senki ezeket a sorokat. A régi, ős topikosoknak kéne eldönteni, mi legyen ezzel a kérdéssel....

Kittina: rég írtál. Hogy vagytok amúgy?

Azért vagyunk kevesebben most, mert sokan nyaralnak. Szerintem. tavaly ilyenkor ugye nem nyaraltunk, max. a pockajainkban a kisporontyok! :)

Na megyek, elteszem magam holnapra. Nagyon fáj a fejem, szerintem a melegtől.

Sziasztok

Jó éjszakát!

Szilvia
emesedora

UHHH! Újra itt, sziasztok! Épp csak átfutottam a topicot, mármint az elmúlt 2 hét termését.

Gabi! Gratula a szép kislányodhoz! Jobbulást neked a sebhez, és jó egészséget mindkettőtöknek!

Rolinak mennek a drukkok! Szegény drága kicsi fiú! Beleborzingtam, ahog yolvastam, hogy mi történt vele. Szörnyű lehet most a szüleinek!

Unokatesók nagyon édesek! Sziszka! Második fotó nagyon nosztalgikussá varázsolt, Réka is pont ugyanilyen pózban aludt mindig a kórházban.

Beteg babócáknak jobbulást!

Zsóf! Kollázs tök jó lett, azt hiszem én felismertem rajta Áront, Málnust (de ez nem bizti), az ikreket, na meg Rékát... :wink:

Boni! Örülök, hogy kapcsolatod rendeződött tesóddal! Ügyes vagy, hogy ilyen szép babákat tudsz varrni!

Annyi mindenre kellene még reagálnom, de a fejem megint szita.

Nyaralásunk jól sikerült, klassz volt a csapat, RÉka is élvezte a gyerektársaságot, a szállás szupi volt, az idő szintén. Az egyetlen negatívum, hogy valszeg RÉka benyelt vmi kis vírust a medencéből, mert utolsó nap délután belázasodott. Illetve csak 37,8 volt, péntek éjjel ment csak 38,7-re fel a láza, akkor kapott lázcsillapítót is. Kicsit nyügi volt, de nem volt vészes. Unokatesómékat is meglátogattuk, utoljára karácsonykor találkoztnk velük.

Utána irány Szeged, unokatesóknak névnapi parti. Igazából ez már nekem, meg RÉkának is sok volt (csatazaj, vagy 20felnőtt, 15 gyerek), de kibírtuk. Másnap fel Bp-re (vasárnap), hétfőn elvittem Rékit az ottani dokihoz, hogy biztos ami biztos nézze meg: semmi baja, de miiköüzben orvosoztunk, eláztattuk a mosógéppel a fél házat, vagyis az alattunk lakókat. Nem kicsit voltam mérges, gondolhatjátok... de ezt is túléltük, másnap hazajöttünk, azóta mosok pakolok ezerrel, ha meg egy kis időm van RÉka mellettt, az építkezést intézem, vagy dolgozok.
Az biztos, hogy nem unatkozok...

holnap kiderül lesz-e Balcsiátuszi, ha igen, akkor vasárnap irány a Balaton. Pakolás megint, stb stb... Asszem nekivágok, miután 3000m-t le bírtam úszni tegnap a medencében, és nem éreztem a végén azt, hogy meghalok... :wink:

FOgyi: Hát én amit leadtam, azt a 2 kilót, a nyaraláson szépen visszaszedtem, pedig nem zabáltam sosem. Csak a sport maradt el. Nekem anélkül nem megy. De talán már nem vagyok annyira petyhüdt, így ez is vigasz...

DIa!
Rékával is fárasztó egy idő után, pláne amikor rájön a hoppáré, és hisztikisasszonyt játszik. Viszont az tök sok erőt ad, hoyg anniy mindent megért már, és tényleg csinálja ha valamit kérek tőle (persze ha ő is akarja). Szívesen pakolja ki meg be a táskámat (és már semmit nem rág meg, nem tép szét), konyhaszekrényt pakol, hozza-viszi a cuccokat, amiket kérek. Segít teregetni (adogatja, és édesen kirázza a ruhákat), szennyest válogatni stb. Minden nap elképeszt valamivel, hogy már ezt is tudja. De gondolom nem csak én vagyok így ezzel, hanem ti is.
Egyre többet akar menni kézenfogva, csak a derekam bírja! Persze megvannak a tervei, hogy mikor merre akar menni, és elég nehéz eltántorítani azoktól. Nem tudom, mi lesz, ha már járni fog. :shock:

Pedipedes szandi aranyos Virág lábán. Rékáé u.ilyen, csak fehér, ő is nagyon szereti, én is, és rengetegen megdícsérik, hogy milyen szép...

Bocs, most ennyit bírtam, ha lesz energiám, holnap még benézek.
Jó éjt mindenkinek!

panna1

A nyúl acélos 5 euro. Rosszabbra számítottam, de ez egész normális ár.
Mentem a konyhába, vár a munka, 10-re már ott kell lennünk.

A cipöboltban Teva trekkingszandálokat vettem, meg Döncinek egy 20-as elefanten szandált.

Tegnap Eni az osztálytársnöje szüleivel grillezni volt az erdöben. Ez az a banda, akivel néha összejárunk sütni-fözni, ahol a csaj brazil, meséltem már. Tegnap este fél kilencre keveredtek elö, igencsak becsiccsenve. Még jó, hogy autóval voltak, nagyon megnyugodtam...
A lányuk olyan sáros volt, hogy kivontam öt a forgalomból és lecsutakoltam, mielött bemehetett játszani. Iszonyat milyen igénytelenek az emberek idönként. Attól, hogy 4 gyerekünk van, nem lakunk még disznóolban, ha bejönnek az ajtón, leveszik a cipöjüket, kabátjukat, kezet mosnak, vagy ha ez nem elég, megmossák magukat, de a kislány már rohant is be, a szülökröl nem is beszélve. A szülök meg a mi ágyunkra telepedtek le, amitöl mindketten rohamot kaptunk. Sose jutna eszembe a barátaim ágyára ülni, föleg nem, ha éppen a nyirkos erdöböl jövök és csupa sár vagyok. Na mindegy, nem ezért szeretjük öket. Amikor elhoztam a mi ajándék bútorainkat, nekik is vittem egy szuper kihúzható heveröt. Nagyon szeretik.

Most már tényleg megyek, kiírtam magamból a mérgemet, máris jobban vagyok. :D

Puszi: Barbi
Vendég

Málnus és Noel babáknak nagyon-nagyon Boldogat kívánunk!

KépKép
jazmin2005

Sziasztok!

Boldog szülinapot Noelnak és Málnusnak! :D :D :D

Panna,
Örülök, hogy jól sikerült a nyaralás! Jó mozgalmas napjaid vannak az biztos!
Igen, engem is meglep Virág, hogy már mennyi mindent tud! Pl az egyik nap megfogta a kis fésűjét és elkezdte a haját fészülni, pedig azt sosem tanítottam neki! :shock:

Nici,
Sajnálom, hogy nincsen minden rendben otthon :(
Nagyon édes Lili baba! A 46 kg-hoz milyen magas vagy?

Igen, szerintem is nyaral mindenki, ezért vannak eltűnve. De sajna ez a rossz idő hazaküld mindenkit. Miért van az, hogy mindig hétvégére romlik el, amikor apa is itthon van és mehetnénk strandolni stb??? :evil: :cry:

Kép
Kép
dia123

Azt nem is írtam, hogy Virág már tud egyedül is enni kanállal, persze még elég sok mellé megy, de már nagyon ügyes! Itt egy videó róla! :wink:
http://picasaweb.google.hu/DiaDal131/Vi ... sbhl9qolQE

Kép
Kép
dia123

Málnusnak és Noelnek boldogat!! Lucának is!! Pöttöm jelentkezz majd, rakjál fel 1-2 szülinapi képet nekünk ;-)

yuyu79

Dia!

171 centi vagyok.

Egyem megy Virág de édes :D És milyen ügyes.
Mit eszik a videón? Spenótot?
Hogy készíted el neki hogy ennyire ízlik neki? :lol:

Lili megint nem eszik 3 napja,de olyan szinten h örülök ha 50 grammokat megeszik valamiből :cry:
Szerintem sajnálja rá az időt,mert olyan sajt kukac h menne rögtön.ahogy érzi h most megfogom,vagy lekötöm a székbe rögtön feszíti meg magát,ha már a kanál is közeledik felé,egyenesen ordít.

nicike

Dia,láttam a strandolós képeket iwiw-en.Nagyon szépek vagytok :D

nicike

Sziasztok!

Málna, Noel és Luca babának nagyon sok boldog 1. születésnapot kívánok!!! Isten éltesse őket sokáig!!!

Barbi: 5 euro, az teljesen jó ár érte. Ahogy számolgattam, kb. ennyi volt itt magyar píízben is! Szóval mindenképp kettőt szeretnék akkor, ha Neked nem gond. És légyszíves akkor írd már meg emailban, hogy hogy legyen. Ha Neked ráér, 9.-e után itthon leszünk, akkor elintézhetnénk a dolgot. Köszi, várom soraidat!

Hát amit írtál arról a családról... persze, nem vagyunk egyformák, nem mindenki kapott normális nevelést, valaki szabadelvűbb. De hogy az egész napos kirándulós, izzadt, koszos ruhában ráüljenek az ágyatokra? Én még azt sem nézem jó szemmel, ha a megágyazott ágyunkra utcai (de tiszta) ruhában ülnek. Nem baj, hogy kidühöngted magad, bár ez nem hiszem, hogy sokat változtat a viselkedésükön! :)

Panna: tényleg jó pörgős napjaitok vannak. Néztem az albumodban a képeket, nagyon élvezte Réka a pancsolásokat. És tényleg jó sokan voltatok! :)

Na megyek, ebédet kérnek a lányok (ilyenkor???). Ez van, örülök, hogy imádnak enni (ebédet legalábbis).

Sziasztok

Szilvia
emesedora

Ja, láttam a másik topikban, hogy szegény Roland kisfiú, akiért mentek az imádkozások, meghalt! Nyugodjon békében!! :cry:
emesedora

Húú, Virág nagyon ügyes, hogy eszik egyedül kanállal. Nekem a lányok kb. 17-18 hós koruktól ettek egyedül, ügyesen.
emesedora

DIa! Tényleg nagyon ügyesen eszik Virág! Réka is ügyeskedik, de sztem neki több megy még mellé, ráadásul egy idő után nekiáll pancsolni az étellel. Aztán belenyúl, és nyújtja az ujját, hogy nyaljam le. Viszont vmelyik nap tésztát főztem neki, és azt a kis villájával gyönyörűen megette. Azt hiszem könnyebb neki, hogy beleszúrja a villát (hozzá erőlködik), és nem potyog le kaja róla.
Még a tegnapihoz hozzáfűzöm, hogy persze néha nekem is elfogy a türelmem, de igazából akkor, amikor vmi dolgom lenne, és Réka rajtam lóg, vagy amikor zombizok a kevés alvástól. És ez tök rossz, mert olyankor ok nélkül vagyok vele türelmetlen, és ő is nyűgösebbé válik, és gerjesztjük egymást... Ilyenkor megoldás egy közös alvás, utána minden jobb.

Szegény Roland! NYugodjon békében! Szüleinek pedig részvétem. Nem tudom, hogy lehet egy ilyet kiheverni. Azt hiszem sehogy. :cry:

panna1

Rolika nyugodj békében :cry:

Jázmin Andi,köszönjük az invitálást,gondolkodtam h kinézünk,de itt őrült szél fúj,pedig ha nem fújna olyan szép idő volna :(
De ha van időtök máskor talizhatunk :wink:

nicike

Basszus! Ez nem lehet igaz! Ez a gyönyörü kisfiú!!!! Rolikaaa! Üvölteni tudnék a tehetetlenségtöl! Minden együttérzésem azoké, akik szerették ezt a kisfiút! :(

Itt meg jól megnyugtattak, hogy a falubeli gimiben felütötte a sertésinfluenza a fejét. Ki vagyok akadva, hogy mindenki mennyire lazán veszi, én meg sikitófrászt kapok az aggodalomtól, hiszem Regö minden tüdöt érintö dologra nagyon érzékeny és most is köhög már jó egy hete...
A párom meg elcsapta Eni osztályának az évzáróján a hasát egy romlott almatortával. Szegénynek az lesz egyszer a veszte, hogy mindent megeszik, ha már egyszer megfogta. Érezte ö is, hogy valami árulás van az almatortával, de hösiesen megette, pedig nem kellett volna. Én két harapás után abbahagytam, pedig én is mindent megeszek amúgy, de ez nagyon rémes volt. Volt egy másik süti is, az meg nem volt átsütve, csak a széle volt úgy ahogy át, a többi befelé képlékeny. Baromira nem tudnak errefelé sütni az anyukák. Ma meg Regö nyári bulija volt az elöovival, ott ugyanez a szitu. Sok rossz süti, egy szintén nem átsült, néhány nem egészen normál ízü cucc, hááát. Az én fonott kalácsom legalább jó alapanyagokból nem slamposan készül és még meleg volt. Mivel esett az esö, jól is esett a melegsége.

Nicike!

Szerintem a kiscsajod nagyon formás, egyáltalán nem tünik vékonynak a képeken, ott vannak a hurkák, ahová valók és annyi, amennyinek lennie kell. Te meg igazán nagyon vékony vagy!

Barátnöm hívott, hogy szerzett nekünk ingyen belépöt a meseparkba a barokk kastély mellett. Együtt megy akkor a két család egy hét múlva. Holnap meg bemegyek a városba a gyerekekkel a kalóz ünnepre.

Emesedora!

Nem gond, megbeszéljük, menjél szépen nyaralni. Alkalom adtán megint belibegek a városba nyulászni.

Puszi: mi
Vendég

Málnusnak, Noelnek és Lucának nagyon-nagyon boldog szülinapot! Várjuk ám a képeket a sok kis sugárzó szempárról!
Vendég

Boldog szülinapot az ünneplőknek!
Kérünk képeket Anyucik!!!

Rolika nyugodj békében! :cry:

Kaptam Apóséktól egy nagyobb csomag pampers pelust 4-es méret. Mi nem használjuk,liberosak vagyunk, ha valakit érdekel megegyezünk árban! postát állom. :D

Nicike szerintem is szép formás Lilid! egyébként Levim sem eszik a héten rendesen,pedig Ő aztán zabagép. lehet a frontok zavarják őket!

valamit még akartam....
makadu

próbálta valaki esetleg a Boni által belinlet (nemrég) puhatalpú cipőt? vettem még télen liliputissat, szerettük is,de már ki isőtte a kiscsibe,és kell másik,de cipőink meg vannak,gondoltam most kipróbálunk mást is....

Virág milyen ügyes aztaaaa! :shock: :) Levim a dobálásig jut csak :roll: :roll:
makadu

Rolika! Nyugodj békében kisember!

Nicike! végülis kimentünk fél négytől hatig. Jó volt, de a terep nem volt túl babakocsibarát.
Jó pofák voltak az ikrek, főleg a 60-70 körüliek, őket ritkábban látni együtt és egyformában. Barátnőmékkel randiztunk, neki 2 iker fia van és ők is halmiak.

Virág tényleg nagyon ügyike! Én is pont valamelyik nap vettem észre a fésülködést, azóta lelkesen fésül engem is, bár néha úgy érzem inkább lukakat üt a fejemen. :D Ő is odatartja a telefont, de a távirányítót is, így ezen van még mit dolgoznunk. :D

KépKép
jazmin2005

Kép

KépKép
jazmin2005

Andi, édes Vikicád :-) Enikő is szereti rágicsálni a vigantolos üveget ;-)

Jöttem szülinapos képeket nézni, erre sehol senki :-( Remélem azért lesznek képek 8)

Kitti, cipőt nem próbáltuk, és mi is liberósak vagyunk :( :wink:

yuyu79

Sziasztok!
Most sikerült eljutnom ide, bár tegnap végig olvastam a fórumot, írni már nem volt erőm, mostanra pedig elfelejtettem, mit is akartam....

Szülinap, minden nagyon jól sikerült, egy valamit leszámítva :( Pont ma reggel úgy gondoltam a fényképezőnk, hogy kiszolgálta az idejét, se kép se hang (9 hónapja vettük) természetesen még garanciás, de a mai napot senki nem tudja már visszaadni :( Szerencsére volt még egy gép, de alig készült néhány kép, és azok sem túl jó minőségűek, de azért teszek fel párat.

Mindenkinek nagyon köszönjük, hogy gondoltatok ránk, és köszönjük ezt a rengeteg köszöntést amit kaptunk!!!

<
sziszka78
Tolna

A mai ünnepeltnek, Ági Lilikéjének is Nagyon Boldogat!

Sziszka! :( :( :(

KépKép
jazmin2005

Csatlakozom, Lilikének is BOLDOG SZÜLINAPOT :!:

yuyu79

Kép Kép Kép Kép Kép

Málnusnak Mecsi által beszúrt tortához hasonló volt, túrós barack, a pontos receptet nem tudom, mert ajándékba kaptuk a keresztanyától, egy baba volt középen, és úgy volt megcsinálva, mintha a torta lenne a szoknyája, nagyon vagány volt, a díszítés pedig apró Málna formájú marcipán volt...ízlett a kisasszonynak :D
Az utolsó kép pedig az egyetlen közös amit készítettünk :( Annyira bánom, persze ettől függetlenül még szuper nap volt :)

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Sziszka, ez hihetetlen, hogy pont ilyenkor romlik el a fényképező :cry: Azért várom a képeket!!

A két vonalzód mért nem egyet mutat?

yuyu79

Csajok, ti tényleg vártátok a képeket :D

Viki nagyon édes, Málnus is rágcsálja, úgy látszik ez mindenkinek kedvenc :)

A vonalzót nem tudom, de most nincs is erőm ezzel foglalkozni, hosszú volt ez a nap....majd holnap kiderítem.

Lilikének és Nonókának mi is Nagyon-nagyon sok Boldog szülinapot kívánunk!!!!

A fényképezőt azért bánom nagyon, mert egy elég drága gép volt, de az is igaz hogy 14.000 képet készítettünk vele amióta megvan :oops: :oops: :oops:

<
sziszka78
Tolna

Megértelek, de lényeg, hogy jól telt ez a nagy nap ;-) Az én első szülinapomat meg kellett ismételni, hogy legyen kép, mert Apukám kihúzta a gépből a filmet :wink: :oops: Maximum csináltok egy pótfényképezést :wink: :)

yuyu79

Sziszka! Jók a képek, Málnusnak milyen jó színe van. Ötletes volt a torta is.

KépKép
jazmin2005

Sziasztok!

Lilikének boldog születésnapot!

Sziszka:
rohadt fényképezőgép! :evil: De igazad van, lehet, hogy neki ennyi volt a kapacitása. A lényeg, hogy van pár kép! Nagyon csini volt Málnus, szépek a torták. Emesének is volt ilyen babás-szoknyás, csak barbie-s változatban.
Én úgy látom, vonalzóid egyformát mutatnak...
Nagyon csinik vagytok Ti is, hatásodra, meg húgom hatására én is elkezdtem egy hete megint a 90 napost. Nem írtam előbb, mert féltem, hogy feladom az első héten és beégek, de most, hogy egy hét eltelt és le is ment 3 kiló, bár le mertem írni! :)

Barbi:
köszi szépen a pótnyuszi vadászatot, remélem nem okoz gondot és nincs túl messze a lakhelyedtől! Ha megjöttünk nyaralásból, rögtön jelentkezni fogok és akkor rendezzük!! Irigy-irigy a szuper helyekre, ahova jártok!!

Szombaton indulunk, de a hét elég zűrös lesz, nem tudom, mennyit tudok még jönni. Itt lesz nálunk három napig férjem 13 éves fia is.
Majd ha tudok, belépek azért addig!

Mivel holnap lesz Zsófi szülinapja (Sophie), lefigyeltem a neten, boldog születésnapot kívánok Neki!

Ha a napokban lesz valamelyik édes babánknak szülinapja, neki is minden szép és jót kívánok!

Sziasztok

Szép napot!

Szilvia
emesedora

Zsófinak holnapra boldog szülinapot, Annának tegnapra boldog névnapot!!!

yuyu79

Tényleg, Anna nap! BOLDOG NÉVNAPOT!

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok!

Én is nagyon sajnálom szegény Rolit. :-(

Málnusnak utólag nagyon boldog szülinapot! Jók a képek, Málnus igazi szép kislány.

Lilinek is boldog szülinapot!

Emesedora
Köszi kérdésed, semmi különös nincs velünk, jól vagyunk, mászunk ezerrel, még nem járunk egyedül, de még rá is érünk.

Nicike
Most Máté is a nem evős korszakát éli, 1/4 üveges az ebédje, vagy a főztömből pár kanál.
kittina30

Jo reggelt!

En is boldog szuletesnapot kivanok minden most unneplo babanak es Zsofinak boldog szulinapot, Annanak meg nevnapot - remelem szerencsesen tuleltek a repulos utat! :)

Sziszka - kar a gepert, de ez a par kep is jo lett - klassz lett a torta.

Szegeny Roli - nyugodjon bekeben!

Akik itthon vannak - talalkozunk a heten valahol? Liget vagy Lurdy jatszohaz? Erre a hetre jobb idot mondanak, nem lesz az a dog meleg.

Kellemes napot!

Mazska
KépKép
KépKép
mazska

Mazska, mi holnap érünk rá, utána már valószínűleg nem leszünk a héten a városban.

Szilvi, nagyon édes Málnus a képeken. Sok boldogságot kívánok neki!

És hasonlóan minden jót kívánok a most ünneplőknek, Lilinek, Nonónak, Annának, Zsófinak! (bocsi, ha valaki kimaradt :oops: )

Roli halála nagyon szíven ütött, azért se volt kedvem írni. Nyugodjon békében! :(
Vendég

Csenge,

Mi holnap delutan raerunk - van kedvetek kimenni a Ligetbe vagy a Kopaszira? Esetleg mas, aki meg itthon van?

Mazska
KépKép
KépKép
mazska

Sziasztok!
Mi is itthon pár napig igy a holnap nekünk is jó.(inkább a kopaszi)
Boldog születésnapot kívánunk minden babának és mamának!
Annának pedig boldog névnapot!
Sajnos nem volt időm végigolvasni az elmúlt 2 hetet,de igyekszem.
Vera
l.veronika

Sziasztok!

Sziszka,
Nagyon édes Málnus a képeken! Nagyon szép a tortája! :) Sajnálom a gépeteket, kár hogy a sok vendég közül másnál se volt, de ez a murphy... :(

Nici,
Igen, spenótot eszik a videón. Ez most tényleg különleges spenót volt mert édesburgonyával készült. Na meg volt benne egy tojás sárgája is.

Szegény Roli, nagyon sajnálom. Szörnyű lehet a szüleinek :cry:

Jázmin,
Nagyon cukorpofi Viki!

Lilinek BoLdOg SzüLiNaPoT! :D

Anna,
Neked meg utólag is boldog névnapot!

Jó lenne menni a talira, de mi holnap megyünk az 1 éves kontrol-ra védőnénihez meg dokihoz, majd talán legközelebb!

Kép
Kép
dia123

Ja, nekem meg még mindig nem jött meg, már a 43. napja. Hétvégén teszteltem de negatív lett. Nem tudom mi van már.... :roll:
Lányok akik a Szent Imrében szültek!! Tudtok ajánlani olyan dokit ott, aki nem a magánrendelőjébe hív és aki nagyon jó ott??

Kép
Kép
dia123

Dia: nekem Dórit kb. a 7. héten nem mutatta ki a teszt! Csak szólok.... :) Hogy még tudsz reménykedni, hátha baba van....

Kép
Kép
Kép
emesedora

Holnap nekünk jó a Kopaszi gát. Mikor?

Dia, én csak olyat ismerek, akihez magánban jártam.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.07.27 14:42-kor.
Vendég

Off:
A bátyám az egyik szervezője egy nagyon nemes kezdeményezésnek: jótékonysági bringatúra a Balaton körül augusztus 1-2, vak és gyengénlátók javára gyűjtenek tandembiciklikre. Az ő üzenetét továbbitom nektek és légyszi terjesszétek ha szeretnétek ti is segíteni nekik. Köszönöm!

"Tudtátok, hogy a vak gyerekek is bringáznak? Nem? Akkor nézzétek meg ezt a videót: http://www.bringato.hu A videa, origo, freemail és a Lions Club már mögénk állt. Gyertek ti is, tekerjük körbe a Balatont, hogy pénzt gyűjtsünk a vak és gyengénlátó társainknak! A pénzből tandem bicikliket vásárolhatnak maguknak. Részletek a honlapunkon. Kérlek titeket, hogy küldjétek tovább a videót, hogy minél többen legyünk! Ha valaki csak rövidebb távot bírna, akkor csatlakozzon hozzánk mondjuk 20 kilométer erejéig. A menetrendből az is kiderül, hogy mikor hol állunk majd meg."
ON
Vendég

Sziasztok!

Nekunk sajnos megsem jo a holnap delutan :(. Nagymamam testvere meghalt es igy csaladi program van. 84 eves volt, szep kort megelt, de mostmar nagyon beteg volt - nyugodjon bekeben.

Jo ejszakat!

Mazska
KépKép
KépKép
mazska

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: