UHHH! Újra itt, sziasztok! Épp csak átfutottam a topicot, mármint az elmúlt 2 hét termését.
Gabi! Gratula a szép kislányodhoz! Jobbulást neked a sebhez, és jó egészséget mindkettőtöknek!
Rolinak mennek a drukkok! Szegény drága kicsi fiú! Beleborzingtam, ahog yolvastam, hogy mi történt vele. Szörnyű lehet most a szüleinek!
Unokatesók nagyon édesek! Sziszka! Második fotó nagyon nosztalgikussá varázsolt, Réka is pont ugyanilyen pózban aludt mindig a kórházban.
Beteg babócáknak jobbulást!
Zsóf! Kollázs tök jó lett, azt hiszem én felismertem rajta Áront, Málnust (de ez nem bizti), az ikreket, na meg Rékát...
Boni! Örülök, hogy kapcsolatod rendeződött tesóddal! Ügyes vagy, hogy ilyen szép babákat tudsz varrni!
Annyi mindenre kellene még reagálnom, de a fejem megint szita.
Nyaralásunk jól sikerült, klassz volt a csapat, RÉka is élvezte a gyerektársaságot, a szállás szupi volt, az idő szintén. Az egyetlen negatívum, hogy valszeg RÉka benyelt vmi kis vírust a medencéből, mert utolsó nap délután belázasodott. Illetve csak 37,8 volt, péntek éjjel ment csak 38,7-re fel a láza, akkor kapott lázcsillapítót is. Kicsit nyügi volt, de nem volt vészes. Unokatesómékat is meglátogattuk, utoljára karácsonykor találkoztnk velük.
Utána irány Szeged, unokatesóknak névnapi parti. Igazából ez már nekem, meg RÉkának is sok volt (csatazaj, vagy 20felnőtt, 15 gyerek), de kibírtuk. Másnap fel Bp-re (vasárnap), hétfőn elvittem Rékit az ottani dokihoz, hogy biztos ami biztos nézze meg: semmi baja, de miiköüzben orvosoztunk, eláztattuk a mosógéppel a fél házat, vagyis az alattunk lakókat. Nem kicsit voltam mérges, gondolhatjátok... de ezt is túléltük, másnap hazajöttünk, azóta mosok pakolok ezerrel, ha meg egy kis időm van RÉka mellettt, az építkezést intézem, vagy dolgozok.
Az biztos, hogy nem unatkozok...
holnap kiderül lesz-e Balcsiátuszi, ha igen, akkor vasárnap irány a Balaton. Pakolás megint, stb stb... Asszem nekivágok, miután 3000m-t le bírtam úszni tegnap a medencében, és nem éreztem a végén azt, hogy meghalok...
FOgyi: Hát én amit leadtam, azt a 2 kilót, a nyaraláson szépen visszaszedtem, pedig nem zabáltam sosem. Csak a sport maradt el. Nekem anélkül nem megy. De talán már nem vagyok annyira petyhüdt, így ez is vigasz...
DIa!
Rékával is fárasztó egy idő után, pláne amikor rájön a hoppáré, és hisztikisasszonyt játszik. Viszont az tök sok erőt ad, hoyg anniy mindent megért már, és tényleg csinálja ha valamit kérek tőle (persze ha ő is akarja). Szívesen pakolja ki meg be a táskámat (és már semmit nem rág meg, nem tép szét), konyhaszekrényt pakol, hozza-viszi a cuccokat, amiket kérek. Segít teregetni (adogatja, és édesen kirázza a ruhákat), szennyest válogatni stb. Minden nap elképeszt valamivel, hogy már ezt is tudja. De gondolom nem csak én vagyok így ezzel, hanem ti is.
Egyre többet akar menni kézenfogva, csak a derekam bírja! Persze megvannak a tervei, hogy mikor merre akar menni, és elég nehéz eltántorítani azoktól. Nem tudom, mi lesz, ha már járni fog.
Pedipedes szandi aranyos Virág lábán. Rékáé u.ilyen, csak fehér, ő is nagyon szereti, én is, és rengetegen megdícsérik, hogy milyen szép...
Bocs, most ennyit bírtam, ha lesz energiám, holnap még benézek.
Jó éjt mindenkinek!