Sziasztok!
Megjöttem az NST-ről, meg a dokitól, úgyhogy ezzel kezdem, remélem nem haragszotok érte.

Botonddal minden rendben, a szívhangja tökéletes. Mutatott némi méhösszehúzódásokat a gép, de az még semmi. A legnagyobb olyan 80-as volt, amit meg sem éreztem, csak némi keményedést. A belső méhszájam még mindig zárt, semmi jele, hogy a baba meg akarna születni. A doki szerint -az UH alapján- bár tökéletesen beágyazódott a medencébe, s a magzatvíz talán már kevesebb, de a lepény még érhet, úgyhogy akár még két hetet is eltölthet odabenn a csemete. De ez most teljesen megnyugtatott, elmagyarázta, hogy bár nagy a baba, de neki a legjobb, ha minél több időt tölt az anyaméhben, s ott fejlődik, amíg neki szükséges. Úgyhogy ne akarjam siettetni az eseményeket, kibújik ő, ha eljön az ideje. Bár az UH szerint már érett a születésre, hagy maradjon benn, amíg neki jól esik. Így ennyiben is maradtunk.

Mondta azt is, hogyha jól érzem magam és nincs semmi baj, elég egy hét múlva mennem újra. Így most már teljesen kibékültem a júliusi születéssel, nekem például nagyon tetszik a 2-ai dátum.

Remélem nekem is megengeded Zsuzsa, hogy arra készüljek.

Az én életemben ugyanis a 2-ák nagyon meghatározóak, mindig olyan sorsdöntő napok, így a fiam születésére is tökéletes lenne!
Panó! Konyhaszekrény, munkások

Olyan igazad van én itt panaszkodok egy rossz éjszaka miatt, nektek meg már ott vannak a gyerekek is, meg ez a felújítás, meg minden egyéb. Igazából az volt a legrosszabb, hogy megijedtem egy picit, hogy akkor most beindulnak a dolgok...közben meg annyira várom is, ki érti ezt?

Neked meg csak kitartást tudok kívánni, meg hogy minden elismerésem!
Szöszi! Akkor nálald is gyakoribbak már ezek a nyűgök.

Gratula a 36. héthez, pontosabban hogy indul a 37.

A tv-vel kapcsolatban nem tudok mit írni, de gondolom ez a színesedés nem jót jelent.

A reggelidről elfelejtettél tájékoztatni.

Van még jégkrémed?
Lino! Szegény Nóra! Képzelem, hogy megijedtetek!

Tehát a te csemetéd is imád a pociban tartózkodni! Azért kíváncsi leszek az eredményedre!

Egyébként most olvastam a te szülésed történetét is, vagyis gondolom a tiéd a szülés-topicban ugye?

Akkor azért neked sem volt olyan szörnyű, én egy olyasmivel is kiegyeznék.
Bori! Köszi a képeket Zitáékról!

Nagyon édes a lányka!

Örülök, hogy Dani jobban van remélem most már te is gyógyulsz gőzerővel! Jó hogy a dokid sem sietteti túlságosan az eseményeket, remélem majd csak kíváncsi lesz már Dorka is a külvilágra, bár lehet, hogy még neki is van ideje odabenn, ő mégiscsak jobban tudja, nem?

Írj, ha megjöttetek!
Chello! Én is sajnálom a te éjszakád!

Holnap drukkolok az NST-hez, te is számolj be minél hamarabb! Nem baj, ha csatlakoznék a július 2-hoz?

Mucskáéknak puszi!!!
Rita! Hát akkor most úgy néz ki én csatlakoznék hozzád 2-ra ha megengeded!

Úgy látszik ez a front sokunkat megviselt, de a babákat nem késztette kibújásra!

Te mikor mégy dokihoz, meg NST-re?
Orsi! Nagyon klassz lehet az új házban! Emlékszem amikor mi tavaj beköltöztünk a lakásba, még egy hónap múlva is voltak olyan cuccok, amik dobozban voltak, úgyhogy ne aggódj, van időd

És ez a bőgés csak úgy se szó se beszéd elkapott?! Hát az sem lehetett semmi! A hátonfekvés nekem is nagyon kényelmes és szerintem a babának is. Én is úgy gondolom, hogy amíg nem jelzi, hogy úgy rossz lehet neki, addig ez nem árthat, bár hallottam, hogy nem tanácsolják az így való alvást.
Zsuzsa! Ez a vérvétel még szülés után is lesz mindenkinek? Már úgy örültem, hogy túl vagyok rajta! Remélem te is gőzerővel gyógyulsz! Nincs újabb kép a kishercegnőről?
Ildikó! Te milyen dátumot néztél ki magatoknak?

Veled minden rendben?
Mariann! Szóval még mindig egyben?! Őrület mennyire nem halad az élboly, de sebaj, fő hogy a babák egészségesek legyenek!

Azért szorítok, hogy nálatok is természetes úton induljanak be a folyamatok. Az összebújás szülést megindító hatásáról én is hallottam, de nem az ondó, hanem a méhösszehúzódás miatt. Szerintem ha nem vagy nyitva ártani nem árthat. Meg a múlt héten bemásoltam Zitának a ricinusolaj koktél receptjét, ami állítólag szintén segíthet. Megkeressem? Panaszkodni meg panaszkodj csak nyugodtan, szerintem itt mindenki szívesen meghallgat! Fel a fejjel!!!
Jerry! Jó hogy te is jelentkeztél, csak magatokról nem nagyon írtál! Minden rendben?
Linda! Merre jársz????
Swen