A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2004. nyári kisbabák

Haho!Kép

Mindenkinek koszonom a dicserteket a gyerekszobaval kapcsolatban, jol esett. A naptar nem az igazi (BoriKép), csak azon latszik a cel-datum es olytan aprosagok meg hianyoznak mint az ora, falilampa, gyerekcenti, poszter, de a csalad nem engedte, hogy megvegyem, ilyeneket fogunk ajandekba kapni, ha jol sejtem...Kép

BellanaKép
Remeltem, hogy mara jobban leszel, ne duzzogj sokaig. Lehet, hogy sovany vigasz, de azt sem szeretned, ha egy link alak lenne, aki nem vegzi lelkiismeretesen a munkajat, log, stb...
Az enyem is sokaig dolgozik mostanaban, ilyen idoszakos a munkank sajnos...el kell fogadnom.Telen itthon van tobbet.

BoriKép
Meg most is 2in1 ??? Hihetetlen, hogy eddig hagynak...Nekem azt mondtak a 40.-ik betoltott heten bevonulasKép Dani laztalan volt ma?

OrsiKép
Nem fog hamarabb jonni a baba.Meg raertek a szobaval, ne stresszeld magad.Es nalatok minden uj lesz, meg tiszat meg friss!

LinoKép
Te meg a vegere egyre jobban alszol meg egyre jobban leszel...Kép Nem semmi.Lehet, hogy nalad forditva mukodik a dolog?A vegere feljavul?

PanoKép
Mindjart Forma 1!!!

Nevnapra visszaterve: jol sikeerult.Annyit ettunk, hogy a ferjem azt almodta, hogy tomeggyilkos.Kép Marmint o. Tuletettem-szerinte.Kép Az unokaoccseim/hugom oriasi csirkefogokKép.Ha tudnatok mit tud rendezni 3 db 6, 2 1/2 es 2 eves gyerek egy ebed alatt...

Ja! Es a csalad azt figyelte meg vannak-e dagadva az ajkaim...mert akkor is hamarosan szulunk,ezt most hallotta a tesom! Szoval:Ujabb jel! HurraKép

Nezzetek este a Spanyol-Portugalt! (Hallod, Orsi?Kép)

szoszi (Ma 36+0 !!!)
szoszi

swenKép
Valld be, hogy egesz nap azon izgultal, hogy reggeliztem-e, mert nem szoltam rola...Kép
szoszi

sziasztok!

Köszöntsétek az apákat! Ma van APÁK NAPJA!!! Kép

Éjszaka hasonló volt, mint eddig, csak a Zsófi nehezítette meg nekünk. Ő hisztizett! Jó, mi???

A torkom most is tré, a dokinéni még nem ért ide Kép

Orsi: a dokinénire bízom elsősorban a gyógyítást! Hátha okosabb, mint én.
Új lakás Kép
Tényleg óvatosan pakolgass!
Anyukád is költözik? Akkor ő is végez, mire jön a baba?
Ügyi vagy, hogy pihengetsz! Milyen az új ágy???

Bori: a torkom szerintem baci!!! És a hőmet meg nem mértem még!
A Zsófi anno 3-4 alkalommal kelt éjjel ennyi idő alatt, mint Edina 1X.
Félnapos ovi: a Zsófi alváshoz pelust igényel, és ez nem hiszem, hogy most a kistesó mellett 2 hónap alatt megjavul. Kép

Bellana: akkor mégsem lett happy a vége a dolognak Kép Amúgy gondolj arra, hogy ha a szülés után töri majd magát Ádi, avval többet segít! Remélem addigra igyekszik majd!
Milyen fajta volt a torta?

Swen: köszi a híreket Zitáról. Akkor te is jól vagy gondolom.
A hasadra meg ne koncentrálj! Ha majd itt lesz az idp, akkor mindenhogy érezni fogod! És köszi a bíztatást!

Lino: Párom lesz még egy hetet, vagy ha nem, beugrik más!

Zsuzsi: ovoda Kép

Most szaladnom kell

Zsuzsa
zerko

Zsuzsa: apák napja? Kép Nahiszen!
Remélem dokinéni odaér mihamarabb!! Jobbulást!
Ádi: mikor Dani született sokat segített, remélem most is így lesz. Torta: valami könnyű gesztenye krémes finomság.

Szöszi: a férjemnek nincsenek olyan időszakai amikor többet van itthon. Kép
Viszont a duzzogással kapcsolatban igazad van! Kép
Gratula a 36-ik héthez!!

Amúgy Ádi állítólag süt nekem este palacsintát. Kép
Szerintetek meg(ki)kéne beszélni rendesen ezt a dolgot,vagy hagyjam a fenébe? Ez a munkahelyi robotra is vonatkozik. Ti mit tennétek?
bellana

Lányok, ki nézi a Forma 1-et?
Láttátok, hogy Ralph Schumacher balesetét?
Nem volt semmi, míg végre odamentek hozzá!
Döbbenet volt.
Álítólag már jobban van. Na, akkor megyek mosogatni. Kép
Linda
bellana

Linda!

Megbeszélni a dolgokat mindig a legjobb a megoldás! ne hagyd hogy tüske vagy bármilyen kétség maradjon benned. Mondd csak el nyugodtan ami bánt, ami fáj. De csak nyugodtan, szépen. Szorítok! Tudod nem jó haraggal lefeküdni!!!KépKépKép Psuzi!!!!KépKépKép

Botond Kép
EneseKép
swenson

Jó reggelt mindenkinek!

Mi van veletek? El sem hiszem, hogy tegnap én voltam az utolsó, ma meg az első bejelentkező! Vagy titeket is megviselt a tegnapi időjárás? Nekem mindenesetre a terhességem eddigi legpocsékabb éjszakája volt.Kép Olyan fél tíztől el kezdett görcsölni a derekam, de mintha tűvel szúrkálták volna. Nem volt jó feküdni, mert akkor még mindkét lábam is zsibbadt iszonyúan. Ráadásul a csemete annyira rugdosott odalenn valamit, hogy még a hasam is rettentően fájt alul. Na most először gondoltam, hogy megyünk szülni. De aztán olyan egy óra körül el tudtam aludni. Igaz fél óránként keltem, meg kettőtől háromig csak járkáltam, de mostanra azt hiszem elmúlt. Viszont úgy nézek ki, mint a mosogatórongy.Kép Kíváncsi vagyok az NST mutat-e valamit. Bár tudom, hogy az utólag nem mér.KépRáadásul ahogy reggel öltöztem úgy megkarmoltam a pocakom, hogy van rajta egy jó kis piros, véres csík. Most meg szakad rólam a víz. Amúgy jól vagyok.Kép

Szöszi!

Örülök, hogy jól sikerült a névnap.Kép A reggelidre rá sem mertem már kérdezni, mert nekem napok óta nem is írtál.Kép De ma ugye megosztod velünk a gasztronómiai élményeidet?Kép

Zsuzsa! Torkod, ZsófiKép Viszont Edina akkor tényleg nagyon rendes kiscsaj!Kép

Lindus! Te hogy aludtál? Sikerült beszélgetnetek?

Orsi! Remélem a viharban helyt álllt a házatok! Ugye jót aludtatok megint?Kép

Jelentkezzetek!!!

Tizenegyre megyek NST-re, ha megjöttem jelentkezem!

Lino! Bori! Ha ti még egyben vagytok, akkor szorítok a ti eredményetekért is!!! Bár akikkel együtt készültem NST-re -Zsuzsa, Süncsi- mind megszültek, mire mehettünk volna!Kép

Swen

Botond Kép
EneseKép
swenson

Jó reggelt lányok!

A munkások most verik szét a konyhát,de sajnos nemcsak ott, ahol kéne, hanem például a konyhaszekrényt is sikerült úgy leszedniük, hogy kiszakadtak belőle a csavarok. Apa elég ideges, persze én is. A gyerekeket ma elmenekítem Fehérvárra, de én este hazajövök.

Bellana!
Nekem sem volt ám felhőtlen a szülinapom, ha lesz egy kis időm, írok neked mail-t. De igaza van Swennek, meg kell beszélni mindenképp, szerintem is.

Bori!
Tegnap megjött a második szüléstörténet is. Lassan már az internet is olyan sebességű lesz, mint a posta?
Dani meséje nagyon aranyos. Remélem mindenki meggyógyult! Ritát nem vették fel az oviba, úgyhogy nekem két gyerek lesz itthon és egy az oviban, de az is csak délig. Ezt el tudod képzelni?

Szöszi!
A gyerekszoba nagyon szép, el se tudom képzelni mi bajod volt vele annak idején!
Küldtem neked recepteket, megkaptad?
A Forma1 elég eseménydús volt, bár a végeredmény nem tetszik. De legalább Kimi nem esett ki, sőt még Baumgartner is pontszerző lett!

Zsuzsa!
Tegnap elküldtem neked a telefonszámokat!
A tápszert a gyekorvos írta fel vagy még a kórházból hoztad?

Swen!
Sajnálom, hogy rosszul aludtál. Viszont neked az a jó, hogy ilyenkor napközben pihenhetsz. Ha már lesz egy gyereked, akkor nehezebb lesz! CTG-ről várjuk a beszámolót!

Mindenkinek szép napot!
Panó
panó

Jo reggelt!Kép

Beneztem reggeli elott, de megint nem volt babaeso, csak eso...Kép

swenKép
Csak csatlakozni tudok...tegnap este a gyerek nem tudom mit csinalt, de neha felkialtottam , olyan hirtelen es elesen dofkodott valamit odalennt. Es furcsan ereztem magam, hogy en is megkerdeztem Apat, van-e kedve ma ejjel szulni.Aztan nem lett semmi, de ejjel negyed 3 es 3 kozott csak kinlodtam.

BoriKép
Tegnap elfelejtettem megirni: odalennt nem borotvaval, hanem a kozmikusnal gyantaval inteztettema dolgot.Es igen, teljesen. A borotvat meg a labamon sem birom es nem is alakalmazom,fennt meg sem probalnam, benone, viszkletne, gondolom lesz bajom anelkul is.

BellanaKép
En beszelgetnek. Ami benntmarad az csak mergez.Meg ha nem mindenben ertettek is egyet, akkor is jobb kimondani. Es olyan jo dolog kibekulve osszebujni!!!Kép

zsuzsaKép
Milyen a torkod? Remelem megjavul! Szoritok a tovabbi szopizashoz is! Orulsz neki?

Kerjuk szepen az elbolyt jelentkezzen szepen egyenkent...

szoszi
szoszi

Szia Swen!

Én már itt vagyok de le vagyok maradva mert hétvégén nem nagyon értem rá. Sajnálom a pocsék éjszakádat de képzeld, nekem is az volt. Kép Én ugyan nem görcsöltem de volt lábzsibbadás meg 2-3 óra nem alvás hajnalban. Szóval én is hulla vagyok, még szerencse, hogy ma nem terveztem be semmit.

Kíváncsi vagyok mit mutat majd nálad az NST. Drukkolok. Kép Én holnap reggel megyek.

Többieknek is puszi, megyek reggelizni, utána meg visszaolvasok.

Nincs újabb baba?

Chello
chello

chelloKép
Akkor nalad is u.a. Lehet megis valami ezekbena viharokban...De miert rank van csak hatassal es az elen jarokra nem?Kép

Csutortokon jon megint hidegfront es lehules, kinezed azt magadnak, hogy Apanak meglegyen a nevnapi ajandek?

LanyokKép
Ha a tv kepernyo egyik sarkaban megjelent vagy 3 napja egy szep, piros folt (neha lila), akkor kezdjem el felretenni a penzt uj tv-re szerintetek?Mintha none a folt...Kép

szoszi
szoszi

Sziasztok!

Tegnap este még megjártuk a Heim Pál kórházat Nórával Kép Orra esett egy székről, és nagyon ömlött a vére, nem nagyon akart elállni, meg féltünk, hogy nehogy eltörjön az orra, mert egy kicsit fel is volt dagadva, Persze mire odaértünk, és vártunk potom majd másfél órát, addigra kutya baja nem volt szerencsére, úgyhogy hülyének is néztek, hogy mit keresünk ott. De a lényeg, hogy nem lett semmi baja.

Mikor lesz már nyár? Ezt én úúúúúúúúúúúgy utálom Kép Gömböc jól van, bebetonozódva, semmi hajlandóság a kibújásra még mindig. Ma délután kell mennem NST-re.

Zita: további gyors felépülést!!! Várjuk a képeket!

Zsuzsa: torkod? Azért amikor csak lehet pihenjél ám!!! Éjszakátok? Gátsebed?

Linda: hát ilyen időben még a légkondi se kell Kép Ádi munkahelye Kép Sikerült beszélnetek? Dani jól van? Pocakod?

Szöszi: örülök, hogy jól sikerült a névnapozás! Éjszakád Kép

Bori: remélem jól vagy/tok! Mellkagyló: nekem nagyon sok gyűlt benne össze, mindig tele volt, mire befejeztem a szopiztatást. De csak két-három hétig, mert utána már nem folyt. Hogy kihúzom-e júliusig? Az már csak 10 nap Kép

Orsi: örülök, hogy jól érzitek magatokat Kép De azért csak nyugisan/óvatosan pakolgassál Kép

Swen: éjszaka Kép Sajnálom! Jobbulást! És nyugi én még nem szülök Kép Úgyhogy készülhetünk továbbra is együtt Kép Várunk vissza NST-ről!

Mariann: ???

És a többiek?

Ovi: Nórát felvették az oviba, de még nem tudom mikortól mennek, mert Lilivel egy csoportba fog járni, de hát ő csak decemberben lesz 3 éves, nem akarnám túl korán se beadni, de Lilit se akarom egyedül elküldeni itthonról, úgyhogy az biztos, hogy egyszerre mennek, dehogy mikor, azt nem tudom. Meg valszeg ők csak fél napra mennek. Az nekünk jobban bevált, mint az egésznapozás. Szóval könnyen előfordulhat az is, hogy decemberig mind itthon leszünk. A picurtól is függ, mert nekünk azért 15-20 perc autózás az ovi, és kérdés hogy fogja bírni. De nekem Lili is itthon volt Nóra majd két éves koráig, úgyhogy remélem nagy meglepetés nem érhet. Max begyogyózom Kép

Pussz: Szilvi
40+3
lino

www.users.monornet.hu/lakatos-petrik

Ez itt Réka fotóinak fellelhetősége

Anitabori
drbusborbala
Budapest, XX.

Jó reggelt,
tegnap hívott Zita, elírta a múltkor a fotók hozzáférhetőségét, ez már működik, és azt mondta, nyugodtan kitehetem ide a címet.
Nagyon unatkozik már bent!!! Ahogy Swen is írta, jól vannak, nagyon sok teje van már, a kicsinek teljesen anyatejes már a kakija. Szerdán mennek haza.

Swen, Chello, Szöszi,
sajnálom, hogy ilyen pocsék éjszakátok voltKépPihizzetek ma sokat napközben.
Szöszi, gyanta?! Atyaég...Erős kislány vagy.

Linda,
szerintem is a legjobb megbeszélni a problémákat, ha képes vagy nyugodtan, "intelligensen" vitázni. Az a legfontosabb. A vagdalkozás csak ront a helyzeten. (már nem úgy értem, hogy esetleg te így csinálnád, hanem hogy általában ez a legfontosabb egy vitában, erre kell a legjobban figyelni!)
Mesélj majd...

Panó,
és milyen feladási dátumok vannak a szép sorban érkező mail-jeimen?!
A háromgyerekes anyaságot természetesen irigylem is, meg nem is...Csodálatos lehet egy nagycsalád, de mennyi energia és türelem kell odaKép
A konyhabútor javítását remélem ráveritek a szétverő bandára!

Lino,
sajnálom a balesetetKép De szerencsére gyorsan regenerálódott, igaz? Ismerős a helyzetKépKép Nagyon megmaradtak a nyomok, vagy "csak" duzzanat van?
No, neked sem lesz könnyű ekkora kis hadsereggel otthon, talán te vagy a legnehezebb helyzetben, hiszen mintha a te csemetéid lennének a legkisebbek így együttvéve, igaz? De talán decembertől könnyebb lesz.
Miért gondoljátok, hogy a félnapos megoldás a jobb? A bentalvás miatt?

Magunkról: Dani láztalan már két és fél napja, az arcürege természetesen tele van, és reggel volt egy kis hurutos köhögés, szóval elkezdem neki adni a hurutoldót, meg az "arcüregtisztítót".
Én nagyon csúnyán köhögök, zöldesen, az orrom tele van állandóan, de azért már jobban viselem, mint első 2-3 napban...10-re megyünk a kórházba, majd utána jelentkezem. Ha más nem, sms-ben...De szerintem a doki azt fogja javasolni, várjunkmég pár napot, addig meg járhatunk sűrűn ctg-niKép

Mindenkinek puszi, akinek nem írtam.
Zsuzsa, Süncsi, Mucska (bár nem olvasod) jó babázást.

Most elmegyek reggelit készíteni.
Anitabori
drbusborbala
Budapest, XX.

Szöszi, férjem júliusi babát szeretne, mindig azt mondja, hogy maradjon bent sokáig mert ott van a legjobb dolga.Kép Igaza van ! Majd meglátjuk Noémi hogy gondolja.

Tényleg nagyon szép lett a szoba! Kép Miért is voltál elkeseredve pár hete a szoba miatt? Gyanta? Nem semmire vállalkoztál.

Bori, köszönjük a címet. Nagyon édes a kis Réka és ha minden igaz holnap élőben is láthatom mert megyek CTG-re a kórházba és ha már ott vagyok akkor meglátogatom Zitát. Ha már úgy is unatkozik.

Jó hír, hogy Dani már nem lázas de neked is meg kéne gyógyulnod minél előbb. Várjuk, hogy jelentkezz CTG után. Kép

Lino, neked is drukk a CTG-hez. Kép

Panó, munkások. Kép

Bellana, remélem Ádi sütött fincsi palacsintát, megbeszéltétek a dolgaitokat és szent a béke. Kép

Zsuzsa, örülök, hogy jól vagytok. Edina szuper kiscsaj. Nem tudjuk mi lehet Kingával, már nagyon régóta nem jelentkezett.

Orsi, biztos elkészül időben a babaszoba, ne aggódj. Van még egy csomó időd.

Süncsi, Andris nagyon édesen laszik. A szüléstörténeted meg én is megkönnyeztem, olyan jó volt olvasni. Kép

Szombaton beszéltem Mucskával, jól vannak. Anna sokat eszik, gyarapodik és egész nyugodt éjszakáik vannak.

Mariann, hogy vagy? Te is ma mész CTG-re?

Chello
chello

Sziasztok!

Szep jo reggelt mindenkinek. Mi meg egyben vagyunk. :-)) Bar tegnap este Swen-hez hasonloan ugy ereztem, hogy meg fogok szulni. Gorcsolt a mehem, mely kisugarzott a derekamba. Elegge kellemetlen volt. A baba sokat mozgott es sok kemenyedesem is volt. De ejszaka mikor lefekudtunk, sikerult elaludnom. Es jol is aludtam, csak pisilni keltem fel tobbszor, mert nagyon nyomja a baba a holyagomat. :-))
Szerintem ez a front kergetett mindenkit az oruletbe.

Zita: Gratulalok a kis Rekahoz. Gyonyoru kislany. Jo egeszseget kivanok es sok tejecsket.

Suncsi: Csodalatos a kisfiatok es nagyon szepen elmeselted a szules tortenetet. En is csatlakoznek a tobbiekhez, hogy ilyen gyors szulesem legyen.

Bellana: Ismeretlenul is sok sikert kivanok neked, hogy mielobb rendezodjenek a maganugyeid. Nem lehetne a ferjeddel beszelgetni errol? Lehet, hogy o nem is tudja, hogy mi nyomaszt teged es az is lehet, hogy neki is lelki problemai vannak, amit nem beszeltek meg. A leveleidbol azt veszem ki, hogy nem beszeltek sokat, mert vagy te vagy faradt, vagy le vagy kotve Danival, vagy a ferjed jon keson haza. Talan egy hosszabb megbeszeles kettesben jot tenne ennek az egesz kapcsolatnak.

Bori: Daninak es neked is jobbulast! Nagyon drukkolok a mai nst-re. Remeljuk, hogy most mar tobbet tudsz mondani. :-)) Hogy lesz-e baba.

Zerko: Az alhasi eros gorcsnel ami neked volt, mit jelent az, hogy rendszeres lett es uatana indult be? En csak 1 nappal kullogok Swen mogott, ugyhogy ahogy latom sok panaszunk ugyanakkor van. :-))

Szoszi: Nagyon szep a gyerekszoba. Gratulalok. En a gyerekszobankat sajat magam festettem ki. Mind Majd kuldok kepet, csak ahhoz ujra kell inditanom a gepet, mert most nincsen a gepben a kiveheto winchester-em, amin a kepek rajta vannak. :-))

Avocado: Jo neked, hogy tul vagy a huto takaritasan. :-)) En azt mara terveztem be. Tovabba az emeleti haloszobakat es a gyerekszobat is rendbe teszem.

Lino: Noranak sok gyogyulast. Most mar biztosan jobban van. :-))

Sziasztok Rita

Kép
Kép
trita

Sziasztok!
Egyre korabban jutok ideKép gondolom most jol meg vagytok lepodve!KépKépKép

Tegnap este mar nem sikerult, mert a meccs utan mar hulla voltam es bujtunk is az agyikoba!
Sikerult megneznem, mert Anyukamnal a hugom megtalalta az m1-et, szoval a nekem legfontosabb meccsrol nem maradtam le!Kép Es meg nyertek isKép

Most megint egyedul ucsorgok itthon, mert a parom elvitte a kocsit a szervizbe es ugy nez ki, hogy delig ott fog ulniKép Van meg masfel honap a garanciabol es meg most meg akarja a kocsin csinaltatni az aprobb dolgokat. En meg kozben varom a kazanost meg a villanyszerelot, azt igertek ma jonnek, de hogy mikor??? Sajnos a gazszerelot le kellett mondanom, mert Anyu koltozese miatt tegnap semmit nem haladt a mi konyhank es igy meg nincs kesz a munkalapnak az a resze, ahol a gazfozolap lesz. Szoval kerdes, hogy ma meg tudjak-e a paromek csinalni es akkor holnapra kihivom a szerelot.

Mindenkinek, aki aggodik ertem, hogy ne pakoljak tul sokat jelentem: nem tudok pakolni, mert nincs hovaKép Egyelore meg nincsenek szekrenyeink, tehat a ruhak maradnak a dobozokban. Nincs konyham, ugyhogy az edenyek is maradnak a dobozokbanKép A huto mar patyolattiszta, a mikro is es mosni tudok, ennyiKép Ugyhogy itt irogatok, meg aztan visszafekszem es olvasgatok is egy kicsit, tiszta szanatoriumKép De hogy mi kupi van itt mindenfele, azt ne tudjatok megKép Mindegy, en mar beletorodtem, egyszer kesz leszunkKép

Linda
Sajnalom, hogy tegnap meg mindig igy voltalKép, azt meg foleg, hogy a parod nem gondolkodott el azon, hogy ez az egesz neked milyen rosszul eshetettKép Lehet, hogy tenyleg le kene ulnotok es neki is elmondanod azt, amit itt nekunk. Vagy ird le, nalunk ez mar mukodottKép Leirtam es ugy nem tudott kozbeszolni, nem alakult ki vita es elgondolkodott a dolgon.
de szerencsere ez nalunk mar jo reg volt!Kép Mar tobb, mint 10 eve egyutt vagyunk es most leszunk a nyaron 8 eves hazasok!Kép Olyan furcs es hihetetlen, hogy mar ennyi ido elment, eszre sem veszi az ember! De kozben tok jol osszecsiszolodtunk es ez szerintem a baba szempontjabol nagyon jo!
Remelem valahogy helyrerazodtok, nagyon szoritok neked! Sok-sok pozitiv puszikaKép Orsi

Szoszi
Anyukam is ezt mondta pont tegnap, hogy lehetoleg ne ezen gorcsoljek, hogy Gergo hamarabb jon, mert akkor hamarabb is fogKép Szoval probalok agyolag lazitaniKép, egyszer ugyis kesz lesz minden itt a hazbanKép
Neztem a meccset, mert a hugomnak sikerult behoznia Anyukamnal az 1-est (nalunk meg mindig nincs TV, de ma vagy holnap mar leszKép)
Ugy orulok, hogy a fiuk (Portugalok) nyertek!
Gratula neked a 36. hethezKép

Zsuzsa
Az uj agy meg darabokbanKép, mi a Billerbeck matracainkon alszunk a foldon es meg a leendo gyerekszobaban, mert a halonkban meg beepitett szekrenyt kell csinalni. De igy is tok jokat alszomKép

Swen
Ez a vihar, meg front vagy mi a fene engem is rendesen kiutott! Az elso az volt, hogy ahogy a vihar elment, ramjott a sirogorcs, persze a legjobbkor, mert eppen ebedelni mentunk az egesz csalad egy etterembe! Az ajto elott jol kibogtem magam, aztan a pincerno csak nezett a rendeleskorKép Delutan meg olyan voltam, mint az oszi legy, ide-oda kovalyogtam, szoval eleg nyomi lettem ettol a hulye idotol. Aludni viszont szerencsere jol aludtam!Kép

Lanyok
Ti mit tudtok arrol, hogy a haton alvas rossz a babanak? Mert nekem foleg haton es bal oldalt esik jol es ugy veszem eszre, hogy Gergonek is. A jobb oldalt egyaltalan nem szereti, de van, hogy csak a hatonfekves az igazi! Gondolom, ha neki nem lenne jo, akkor azt jelezne, nem? Anyukam szerint en csak azt szerettem a pocakjaban, ha haton fekudt, csak szegenykem meg ugy nem birt aludniKép De csak nem art a babanak ez a poz?! Nyugtassatok mar meg!Kép

Na, most megyek, nezek valami tennivalotKép

Puszi mindenkinekKép

Orsi
32+3

avocado

sziasztok!

Egy kicsit nehezebb éjszaka után korán keltem, mert mennem kellett vérvételre Kép
Tesztelni kell a vérképemet, hogy mit kell még szednem, és meddig.
A dokinéni ecsetelésre ítélt. Phflogosol...

Chello: Zsófi július 2-ai. Az egy jó dátum. Kép
A szülésekre a melegfront jobban hat ám!!!

Bori: köhögés Kép De akkor lassan meggyógyultok. Kép
Várjuk a dokis híreket!

Zita: nagyon szép ez a Réka lány, és ezek szerint nem is éhezik. Kép

Lino: ovi Kép Kép
A gátsebem van még köszi! Gyógyulgat, de csak lassan Kép Ez szerintem nem 6 hetes menet lesz! Amúgy a dokim akkortájt nem is lesz itthon...
Nóra Kép

Szöszi: TV Kép Lehet a képcső is. Nincs közel hozzá valami mágneses? Hangszóró,...?

Panó: a gyerekorvos írta fel a tápszert, de ue. kapta a kórházban is.

Swen: mi volt a vizsgálaton?

Bellana: na, hogy telt az este???
Én nem néztem a forma 1-et! A balesetek mindig megrémítenek engem is ennél a sebességnél!!!
Nálunk focimeccs volt este.

Na, most el. Pusz mindenkinek!

Zsuzsa
zerko

Rita: eleinte tompán fájt, ami maradt is végig, de eközben jöttek rendszeresen a méhösszehúzódások is. A szülés előrehaladtával ez a köztes fájás nekem elmaradt. Így értettem...

Orsi: akkor vannak állapotok nálatok Kép Sebaj, majd rendeződik. Gondolom ellesztek még egy darabig evvel a fészekrakással.
Foci: Én nagyon sajnáltam a spanyolokat is Kép
Háton fekvéssel az a baj, hogy a baba alatt megy a fő hasi ütőér, amit a magzat, és a méhed súlya nyom, így nem igazán jó ilyenkor a keringés. Csak ennyi!

Zsuzsa
zerko

Sziasztok!
Csak köszönök, és olvasom vissza a múlt hetet, mert hétfőn-kedden még olvastam, utána darabokban volt a gépünk, péntektől meg elutaztunk, viszont ma már dolgozom és dübörög alattam az optikai hálózat!

Jerry
jerry

Sziasztok

Orulok, hogy mindenki jol van. Latom nem szuletett ujabb aprosag.

Rita baba nagyon aranyos, jo volt nezegetni a kepeket.

Bori
Remek, hogy jobban vagytok!

Szoszi
szep a szoba, latszik, hogy nagyon varjatok ezt a babatKép.

Mi is jol vagyunk, a lanyok megjottek Mo-rol eppen indulnak fagyizni, es szomorkodnak, mert kaka-ido vanKép, 15 fok.

Most ennyi, mindenkinek udv.
Ildiko
salla

Sziasztok!

Rég jártam már erre, de most igyekszem pótolni! Majdnem minden nap olvastalak benneteket, de írni már nem volt lehetőségem, mert a párom bevállalt egy maszek melót és alig enged a géphez. Most nincs itthon, ezt kihasználom!

Zita!
Nagy gratula a babádhoz, nagyon szép kislány!

Szöszi!
Nagyon szép lett a babaszoba, tetszik a lámpa! Mi most napok óta lámpavadászatot tartunk és egyszerűen nem találok egy normális gyerekszobai lámpát, ami nem gagyi, nem giccses és még az ára is a földön jár! Ma megyünk a Faktumba, ott hirdetnek hasonlókat, mint a tiétek.

Zsuzsa!
A vizsgálatokkal kapcsolatban: tudom, hogy megindulhat tőlük a szülés, de legalább egy-két UH vizsg. nem ártott volna így az utolsó másfél hónapban! Vagy legalább most, hogy már finishben vagyok!
Sajnálom, hogy ilyen nehéz szülésed volt, de azt kívánom, hogy ez a pici lány hamar feledtesse veled a nehéz pillanatokat! És sok tejcsit is kívánok nektek!

Süncsi!
A te szülésedet viszont maximálisan irigylem! És ahogy leírtad, az valami hihetetlen! Annyira izgultam, miközben olvastam, mint tini koromban, amikor faltam a lányregényeket és le nem tettem a könyvet, amíg el nem olvastam, de közben azt akartam, hogy sose legyen vége! Tényleg csodálatos lehetett! Én is pártolnám a szülősámlis megoldást, de sajnos nálunk a klinikán nincs erre lehetőség! Csak az apás szülőszobában van lehetőség labda és bordásfal használatra, ezen kívül semmi! Jó lenne már, ha itt is eljutnának odáig a szülészeteken (is), mint nálatok!

Swen, Rita és a többi éjjelnemalvó pocaktársam!
Én is hasonló gondokkal küzdöttem az éjszaka kb. 3-5-ig, mint ti! Nem elég, hogy aludni nem bírtam, még görcsöltem is, meg zsibbadt mindkét kezem! A jobb kezem ujjai egyébként is zsibbadnak, ami marhára idegesít, mert néha fogni is alig tudok vele és nem tudom, mi az oka, de most a másik kezem is rákezdte! Szóval, hasonlóan eseménydús éjszakám volt nekem is! Az egyetlen jó dolog az volt, hogy a párom beszélt álmában, én meg 10 percig egyfolytában röhögtem, mert annyira hülyeségeket mondott!

Linda!
Remélem, meg tudtátok beszélni a férjeddel a dolgot! Nagyon sajnállak és nagyon együtt érzek veled, mert a leírásod alapján a párod tök olyan, mint az enyém! Ő is mindig mindenről az utolsó pillanatban szól, mindig mindent elfelejt és nagyon kevés dolog van, amiben igazán tudok rá számítani! A vásárlásaink általában veszekedéssel végződnek és én minden alkalommal megfogadom, hogy legközelebb egyedül megyek. Itthon csak nagy könyörgések árán képes bármit is megcsinálni, így ennek általában az a vége, hogy ha második kérésre sem mozdul, akkor én megcsinálom (pl. kuka levitele), utána meg nem szólok hozzá és nagysokára veszi csak észre, hogy valami bajom van, mert ő addigra már azt is elfelejti, hogy megkértem valamire! Néha szörnyen idegesítenek ezek a dolgok és olyankor szoktunk vitatkozni. Próbálok nem törődni vele ilyen szinten, de néha teleszalad a pohár! Tudom, hogy ilyen, mert anyósom így nevelte, egyke és mindent a feneke alá tettek világ életében, de nem tudom, mikor fog odáig eljutni, hogy nem csak ő létezik, hanem mostmár családos ember, akinek illene kivenni a részét a családi életből is! Nem tudom ,fog-e változni, ha meglesz a baba, de az tuti, hogy a terhességem alatt én nem sok segítséget kaptam tőle! Persze mindig mondja, hogy ne csináljam ezt, ne csináljam azt, pihenek, de azt soha nem mondja, hogy majd ő megcsinálja! A hétvégén takarítottam és egész napos program lett, mert mindig meg kellett állni pihenni, de egyszer sem mondta, hogy ő átveszi. Azt igen, hogy hagyjam a fenébe, nincs is kosz, meg kit érdekel, hogy morzsás a padló, inkább feküdjek le!
Az én hibám is ez, tudom, mert amikor mi összeköltöztünk, akkor én annyira meg akartam neki felelni, meg annyira új helyzet volt és élveztem is, hogy mindig főztem, mostam, takarítottam rá, ha kellett, ha nem és ehhez úgy hozzászokott, hogy az lett a természetes, hogy soha nem kértem segítséget. Egyéb dolgokban is elég önállóan döntöttem, intézkedtem mindig, ezért azt is megszokta, hogy a hivatalos dolgokat is én intézem! Neki tökéletesen megfelel, ha én viszem a kocsit a szerelőhöz és én intézem a lakás meg a baba dolgait is, mert ő nyugodtan rám meri ezeket bízni, mert tudja, hogy nem ejtettek a fejemre! Csak az a baj, hogy eközben ő el van foglalva a munkájával, a gépével, rengeteget olvas, míg én sokszor annyira egyedül érzem magam, hogy olyan, mintha nem is lenne semmi közünk egymáshoz! Ettől függetlenül nagyon szeretem és biztos belehalnék, ha elveszíteném, de meg kell tanulnom elfogadni a hibáit, mert egyedül kevés vagyok ahhoz, hogy megváltoztassam! Bízom benne, hogy az apaság majd felszínre hozza a rejtett erényeit és legalább egy kicsit megváltozik!
Most jól kilelkiztem magam, bocs, ha untattalak, de nekem is jól esett kiírni magamból ezt!

Magunkról: ugyanúgy fájogatok, mint eddig, rendszertelenül és még mindig nem elég erősen, de a ctg-n minden rendben volt, most csak 100-as fájásaim voltak (Bori! Múltkor, azt hiszem, te kérdezted, hogy az mennyire erős. Ugye? Nos, nálunk a skála 120-ig tart. Azt nem tudom, hogy mit jelentenek ezek a számok, de most a 100-ast úgy éppen megéreztem, viszont egy hete a 120 az nagyon durva volt, bele is izzadtam!)
Szóval, a jobbik része a dolognak ez! A rosszabbik viszont az, hogy ha holnap sem indul el a baby, akkor szerdán be kell feküdnöm! Holnap reggel még lesz egy ctg, addig is imádkozok, iszom a málnalevél teát, sőt, tegnap már ülőfürdőt is csináltam belőle, és próbálom győzködni a kiscsajt, hogy induljon el magától, mert nagyon nem szeretném, ha úgy kéne közbeavatkozni, hogy még minden vizsgálati eredmény jó! Persze az már más tészta, ha esetleg adódik valami, és azért kell megindítani, de egyébként nem akarom, hogy piszkálják!
Viszont hallottam egy jó kis házi szüléstmegindító módszert! Ha valamelyikőtök hallott róla, vagy bármit tud mondani ellene, vagy mellette, akkor nagyon kérem, írjon pár szót róla, mert mostmár szorít az idő! Előrebocsájtom, hogy ez egy orvos szájából hangzott el! Szóval: ha a terhesség már betöltötte a 40. hetet és a lurkó még mindig nem akar elindulni, akkor apával este össze kell bújni, szeretkezni kell egy jót és akkor nagy valószínűséggel másnapra szülés lesz a vége! A lényeg az, hogy az ondó a kémhatása miatt képes arra, hogy feloldja a magzatburkot, illetve az esemény olyan méhösszehúzódásokat vált ki, amik így együttesen hozzák meg az eredményt! Mit szóltok hozzá? Várom a véleményeket, mert azért én ettől kicsit tartok, bevallom! Ahhoz túl drasztikus beavatkozás (szerintem), hogy ne legyen kockázata! Vagy nem?

Most megyek, mert ebédet kell csinálnom, de nemsokára jövök, mert teszek fel képeket, ugyanis kész lett a babaszoba!

Puszi: Mariann(39+6)
marcsababa

Sziasztok!
Eltartott egy darabig, amíg elolvastam a múlt heti termést, közben voltam ebédelni, de utána kocogtam vissza hozzátok,

Süncsi, Zsuzsa: üdvözlet nektek otthon!
A születéstörténetek közül inkább én is a Süncsiét választanám, ha lenne az embernek beleszólása a dolgokba. De örülök, hogy mindannyian jól vagytok!

Tegnap voltam bent Zitánál a kórházban, megnéztem őket, Réka nagyon aranyos, mindketten teljesen jól vannak.

Most megyek, úgy teszek mintha dolgoznék, de mostantól gyakrabban jövök.

Puszi Mindenkinek, babáknak és mamáknak egyaránt

Jerry
jerry

Szioka
Majd sikitsatok, ha mar nagyon untok, de most hihetetlen sok idom van, mert a lanyok atmentek a boltba es vittek Laurat, aki nagyon elvezi, hogy a nagyok huzzak-vonjak.

Draga Linda es Mariann

Nagyon sajnalom ami veletek tortenik, es anelkul, hogy kulonosebben kielemeznem, teljesen megertelek benneteket, de sajnos en ugyhiszem ezen valtoztatni nem igazan lehet. Tapasztalat! Egyszeruen ferfibol vannakKép.Nincs mit tenni! Persze a dolgokat meg kell beszelni! En amikor tele van a hocipom apaval, akkor kirittyentem magam es kitalalom, hogy menjuk el valahova vacsizni, inni 1-2 pohar bort es beszelgetni. Elmondom neki mennyit galyazok, vasalaom meg az also gatyait is, erre o: igen tudom es nagyon halas vagyok, el is mondom mindenhol, hogy minden este meleg vacsi, tiszta lakas, gyerek, sor behutve, boxeralsonak ele, es mindenki engem irigyel. Es, ha megkerdezem en miert nem erzem, hogy o tudja ezeket, erre valasz: mert O azt hiszi, hogy en tudom azt mennyire halas, es utana jon az omlenges, szerelmi vallomas stb.Kép. Az ilyen esetek utan hosszab-rovidebb ideig viszonylag jol mukodunkKép
Persze vannak olyan dolgok amiben sajnos soha,de soha nem fogunk egyeterteni, ezt meg el kell igy fogadni, persze K.nehez, de valamit valamiert.
Az apasag meg nem tuoom valtoztat-e a ferfiakon, szerintem nem sokat, vagyis a hozzank valo viszonyulasukon nem sokat. A gyerek az mas kerdes, bar az en ferjem hiaba volt mar ket gyereke nem sokat tudott az elejen mit kezdeni a babaval, de utana amikor mar valahogy kommunikalni tudtak remek papa valt belole. Remelem ez a fiunknal is igy leszKép.
Fel a fejjel csajok, Lindusom, te meg hivd meg a ferjed vacsira, vagy csinalj valami romantikus gyetyafenyes hamikas vacsit otthon, es mondd meg neki, hogy csak egy ilyen estere vagytal, mutast meg neki, hogy kellKép.

Puszka
Ildiko
salla

Sziasztok!

Megjöttem az NST-ről, meg a dokitól, úgyhogy ezzel kezdem, remélem nem haragszotok érte.Kép Botonddal minden rendben, a szívhangja tökéletes. Mutatott némi méhösszehúzódásokat a gép, de az még semmi. A legnagyobb olyan 80-as volt, amit meg sem éreztem, csak némi keményedést. A belső méhszájam még mindig zárt, semmi jele, hogy a baba meg akarna születni. A doki szerint -az UH alapján- bár tökéletesen beágyazódott a medencébe, s a magzatvíz talán már kevesebb, de a lepény még érhet, úgyhogy akár még két hetet is eltölthet odabenn a csemete. De ez most teljesen megnyugtatott, elmagyarázta, hogy bár nagy a baba, de neki a legjobb, ha minél több időt tölt az anyaméhben, s ott fejlődik, amíg neki szükséges. Úgyhogy ne akarjam siettetni az eseményeket, kibújik ő, ha eljön az ideje. Bár az UH szerint már érett a születésre, hagy maradjon benn, amíg neki jól esik. Így ennyiben is maradtunk.Kép Mondta azt is, hogyha jól érzem magam és nincs semmi baj, elég egy hét múlva mennem újra. Így most már teljesen kibékültem a júliusi születéssel, nekem például nagyon tetszik a 2-ai dátum.Kép Remélem nekem is megengeded Zsuzsa, hogy arra készüljek.Kép Az én életemben ugyanis a 2-ák nagyon meghatározóak, mindig olyan sorsdöntő napok, így a fiam születésére is tökéletes lenne!Kép

Panó! Konyhaszekrény, munkásokKép Olyan igazad van én itt panaszkodok egy rossz éjszaka miatt, nektek meg már ott vannak a gyerekek is, meg ez a felújítás, meg minden egyéb. Igazából az volt a legrosszabb, hogy megijedtem egy picit, hogy akkor most beindulnak a dolgok...közben meg annyira várom is, ki érti ezt?Kép Neked meg csak kitartást tudok kívánni, meg hogy minden elismerésem!Kép

Szöszi! Akkor nálald is gyakoribbak már ezek a nyűgök.Kép Gratula a 36. héthez, pontosabban hogy indul a 37.Kép A tv-vel kapcsolatban nem tudok mit írni, de gondolom ez a színesedés nem jót jelent.Kép A reggelidről elfelejtettél tájékoztatni.Kép Van még jégkrémed? Kép

Lino! Szegény Nóra! Képzelem, hogy megijedtetek!Kép Tehát a te csemetéd is imád a pociban tartózkodni! Azért kíváncsi leszek az eredményedre!KépEgyébként most olvastam a te szülésed történetét is, vagyis gondolom a tiéd a szülés-topicban ugye?Kép Akkor azért neked sem volt olyan szörnyű, én egy olyasmivel is kiegyeznék.Kép

Bori! Köszi a képeket Zitáékról!Kép Nagyon édes a lányka!Kép Örülök, hogy Dani jobban van remélem most már te is gyógyulsz gőzerővel! Jó hogy a dokid sem sietteti túlságosan az eseményeket, remélem majd csak kíváncsi lesz már Dorka is a külvilágra, bár lehet, hogy még neki is van ideje odabenn, ő mégiscsak jobban tudja, nem?Kép Írj, ha megjöttetek!

Chello! Én is sajnálom a te éjszakád!Kép Holnap drukkolok az NST-hez, te is számolj be minél hamarabb! Nem baj, ha csatlakoznék a július 2-hoz?KépMucskáéknak puszi!!!Kép

Rita! Hát akkor most úgy néz ki én csatlakoznék hozzád 2-ra ha megengeded!Kép Úgy látszik ez a front sokunkat megviselt, de a babákat nem késztette kibújásra!Kép Te mikor mégy dokihoz, meg NST-re?

Orsi! Nagyon klassz lehet az új házban! Emlékszem amikor mi tavaj beköltöztünk a lakásba, még egy hónap múlva is voltak olyan cuccok, amik dobozban voltak, úgyhogy ne aggódj, van idődKépÉs ez a bőgés csak úgy se szó se beszéd elkapott?! Hát az sem lehetett semmi! A hátonfekvés nekem is nagyon kényelmes és szerintem a babának is. Én is úgy gondolom, hogy amíg nem jelzi, hogy úgy rossz lehet neki, addig ez nem árthat, bár hallottam, hogy nem tanácsolják az így való alvást.

Zsuzsa! Ez a vérvétel még szülés után is lesz mindenkinek? Már úgy örültem, hogy túl vagyok rajta! Remélem te is gőzerővel gyógyulsz! Nincs újabb kép a kishercegnőről?

Ildikó! Te milyen dátumot néztél ki magatoknak?Kép Veled minden rendben?

Mariann! Szóval még mindig egyben?! Őrület mennyire nem halad az élboly, de sebaj, fő hogy a babák egészségesek legyenek!Kép Azért szorítok, hogy nálatok is természetes úton induljanak be a folyamatok. Az összebújás szülést megindító hatásáról én is hallottam, de nem az ondó, hanem a méhösszehúzódás miatt. Szerintem ha nem vagy nyitva ártani nem árthat. Meg a múlt héten bemásoltam Zitának a ricinusolaj koktél receptjét, ami állítólag szintén segíthet. Megkeressem? Panaszkodni meg panaszkodj csak nyugodtan, szerintem itt mindenki szívesen meghallgat! Fel a fejjel!!!Kép

Jerry! Jó hogy te is jelentkeztél, csak magatokról nem nagyon írtál! Minden rendben?

Linda! Merre jársz????

Swen

Botond Kép
EneseKép
swenson

Sziasztok!

Látom másnak se könnyű eset a férje. Kép

Mariann: szintén zenész? Kép és te megtudod vele beszélni mi a gond? Megérti? Mert én időnként úgy érzem, hogy egyszerűen nem érti mi a bajom.
Mindenesetre én sem bírom elképzelni nélküle, de mostanában nagyon ki tud borítani. Lehet, hogy így pocakosan egy Atomantival még alacsonyabb a tűréshatárom. Amúgy ma is későn jön...
Szülés: megteszed -ha beleférek a keretbe-, hogy küldesz egy sms-t ha szerdán befektetnek??

Swen: nem beszéltünk mert Dani nem akart aludni és úgy éjfélkor kerültünk ágyba. Kép Ma soká jön...
Nem is tudom. Kép Lehet, hogy írni fogok neki ahogy Orsi javasolta. Olvasni talán lesz egy kis ideje valahol. Mi volt az NST-n? Mondanom sem kell ugye, hogy nagyon számítok az sms-edre, mikortól kell ezerrel szorítani? Kép

Szöszi: a szoba tényleg nagyon szép. Kép Belejöttél már a fényképezésbe? Kép
TV: hát lehet, hogy gyengélkedik a tv-tek. Kép
Ez a teljesen legyantázás az tényleg teljesen? Hogy bírtad ki? Én inkább szülök. Kép Valszeg elhaláloztam volna a kozmetikusnál. Kép

Chello: Ádi sütött palacsintát. Végre egy megtartott ígéret. Kép Holnap hajrá a CTG-hez. Kép

Orsi: mi is csiszolódtunk, bár mi még csak 8 éve vagyunk együtt és ebből 3 éve házasok. Mindenesetre ez a levelezős dolog megér egy misét.
Hátonalvás: én is úgy tudom ott megy egy nagy ér aminek nem tesz jót a súly. Mondjuk nekem nem is esik jól, valahogy levegőt sem kapok. De ha neked bejön, akkor biztos nem árt. KépPuszi!!

Zsuzsa: jobbulást! Kép

Lino: ez szörnyű ami Nórával történt! meg az is, hogy olyan sokat kelett várnotok. Kép
Gömböc nagyon ragaszkodó baba. Kép
Dani jól van, bár pont most kapottv egy hisztériás rohamot, nem bírok vele. A pénzárcámat akarná szétkapni, alvás meg ugye nuku.
Neked se lesz könnyű a gyerekhaddal majd.

Anitabori: jobbulást nektek! Mi volt a dokinál?

Rita: nehéz összehangolni ezt a beszélgetést. Kép

Panó: ezek a munkás gondok. Kép
Várom a mailedet ha van időd megirni. Kép
Puszi!

Rólunk: semmi nagy hír,itt volt a barátnőm, csavarogtunk egy nagyot, vettem a bébinek ágyra szerelhető forgót,(a Danié eltört) Daninak kisgatyát, meg valami játékzsiráfot. Kép
Most már lenyugodott a fiatalúr, lefeküdt, megyek is mellé. Kép
Puszi:
Linda
bellana

Sziasztok!

Zita: gratulálok Rékához, nagyon-nagyon aranyos!!!

Bori: Na mi volt az orvosnál? Nóra orrán szerencsére egy pici horzsolástól eltekintve semmi nem látszik, már be sincs dagadva, de rettentő büszke magára, hogy hagyta magát megvizsgálni Kép Egyébként meg tiszta anyja: állandóan esik-kel Kép Daninak is meg neked is mostmár teljes jobbulást!!! Ha jól emlékszem Zitánál talán még kisebbek a gyerekek, vagyis a „nagyok” közt annyi mint nálunk, de neki hamarabb jött a harmadik egy fél évvel. Fél napozás: Lili nagyon lelkesen ment oviba, ágyneműt csináltatott magának, hogy már pedig ő ott alvós lesz (én nem így terveztem). Ez nagy vonalakban működött is decemberig, de januártól talán ha 4x aludt ott, akkor is valami délutáni program miatt. Nekünk jó volt így. Apa vitte reggel amikor csak tudta, én meg mentem érte délben. Igazából én arról se voltam teljesen meggyőződve, hogy kell neki az ovi. 3 és fél évesen kezdte. Ha Nóra nem visította volna végig az utóbbi fél évet, hogy ő is akar menni, akkor tuti, hogy egy évig még itthon maradt volna. Aztán ha nagyon nem jön be neki, még lehet, hogy így is ez lesz.

Chello: vacak éjszaka Kép Zitát üdvözlöm! És drukk a holnapi CTG-hez, én csak 5 után megyek ma.

Szöszi: TV Kép

Rita: köszi, Nóra teljesen jól van már! Csak megint a szülei aggódták túl a dolgot Kép Jobb éjszakákat neked is! Orvoshoz mikor kell menned?

Orsi: lassan megérjük, hogy Te leszel az első, aki reggel ír Kép Háton alvás: én is úgy tudom, hogy van ott valami fő ütőér, ami ha a hátadon fekszel akkor nyomódik, és nem működik rendesen. A babának állítólag az a legjobb, ha a bal oldaladon fekszel.

Zsuzsa: éjszaka Kép Remélem gyorsan meggyógyul a torkod is és a gátsebed is!!!!

Mariann: akkor drukkolok, hogy elinduljon a babád magától!!! Szex: első lányom a 42. héten született. Többször bevetettük ezt a szex – indítás módszert, de nem hatotta meg Kép Szerintem nincs kockázata!!!

Swen: örülök, hogy minden rendben a kisfiaddal!!!! Kép Nóra elég rémisztően nézett ki, hogy dőlt belőle a vér, pláne, hogy a szájából is, mert azt meg a nagy ijedtségben elharapta Kép De már kutya baja Kép Szülés: Lilié fent van a honlapján, Nóráé meg itt valahol a babaneten. És bízom benne, hogy ez sem lesz hosszabb, mint az övék volt!!!

Linda ???

Szilvi
40+3
lino

Sziasztok Lányok!
Mi volt a hétvégén? Van újabb kisbabánk?

Süncsi- hol írtad le a szülést? Szeretném elolvasni!

Puszi mindenkinek:

Maci
maci2

Ildikó!

Nagyon aranyos vagy, hogy segíteni próbálsz. Kép
Azt hiszem tényleg igazad van, már nem változunk. Se a pasik se mi. Ez már így marad. Csak valahogy az álláspontokat jó lenne közelíteni. Amúgy ismerős, hogy elismeri a férj amit csinálok, de nem mondja, mert hát nem tudom magamtól? Kép Hát nem és különben is olyan jó lenne hallani! Kép
Vacsi: csak akkor Atomantit rá kéne bízni valakire, de nincs kire. Kép Anyósék az egyetlenek, de azok is másfél órányira laknak...
Mindenesetre köszi a biztatást és sok puszi!

Swen: szóval minden oké. Kép Milyen jó és nagyon helyes, hogy a dokid nem erölteti ki a babát belőled. Kép Na, most már tényleg megyek ledőlök a kis méregzsákom mellé. Kép

Linda
bellana

Sziasztok!

Nem tudom feltenni a képeket, majd este, ha a párom hazaér.

Lino!
Akkor azt mondod, mindent bele és ne sajnáljuk a lepedőt? Kép

Linda!
Persze, hogy küldök neked sms-t!Téged nem hagynálak ki! Kép
Egyébként igen, az én párom sem tudja megérteni, ha ezeket a dolgokat próbálom vele megbeszélni! Mert az ő számára vannak a fontos és a nem fontos dolgok! Ami fontos, az a munkája, meg az, hogy a szabadidejében ne zavarja senki, ő akkor olvas, vagy nézi a Star Treket vagy szerepjátékozik, esetleg a családra szán némi időt, de arra a legkevesebbet. Ha pl. a szülőkhöz megyünk, akkor ő fél óra múlva már nem bír magával, így nem is nagyon szokott velem jönni, csak ritkán.
De hozzá kell tennem azt is, hogy rengeteget változott, mióta együtt vagyunk! Képzelheted, mennyira volt családcentrikus, mikor megismertem!
Jobban mondva az volt, de neki a gyerekekben nyilvánul meg a családcentrikusság. Minél többet szeretne, gondolom azért is, mert neki nincs testvére.
Egyébként sírással nagyon rá lehet ijeszteni. Nem tudok direkt sírni, ezért ahhoz, hogy könnyeket lásson, már tényleg nagyon ki kell legyek borulva, de olyankor mindig másképp áll a dolgokhoz egy ideig.
Én is leveleztem már vele, vagyis emilben leírtam neki mindent, ami nyomta a szívem és az tényleg hatásos! Csak azt nem értem, miért nem tart örökké? Miért kell a nőnek mindig előhozakodni a problémáival és mindig újra elmondani azt, amit a pasi nagyon is jól tud, csak egyszerűen nem veszi a fáradságot, hogy aszerint alkalmazkodjon. Igaza van Sallának, hogy azért mert pasiból vannak! Csak aztán meg mi vagyunk a hibásak, ha már sokadszor hallják ugyanazt! Pedig nem mi nyávogunk, csak ők képtelenek legalább annyira figyelmesek lenni, hogy ha valami zavar minket, akkor azon változtassanak! Én egyébként ahhoz próbálom most hozzászoktatni, hogy vacsi közben kifaggatom, mi volt aznap, én is elmesélem az én napomat, csak az a baj, hogy erre sem mindig veveő és néha annyit mond csak, hogy :Semmi nem volt, dolgoztam egész nap!
Akkor aztán faggathatom, megmakacsolja magát és nem lehet vele kommunikálni. Szóval nem egyszerű. De ezt a leveles dolgot érdemes megpróbálni! Nagyon meg fog rajta döbbenni, ha még nem csináltál ilyet! Az Ildikó féle vacsi ötlet sem rossz! Majd várom a beszámolót! Ügyi legyél!
Ja, még annyi, hogy a levelet próbáld akkor írni, amikor Dani alszik, vagy nincs otthon, mert nagyon tiszta gondolatok csak akkor jönnek, ha tökéletes a csend és a nyugalom körülötted! És ennek a levélnek nem szabad zavarosnak lennie, mert azzal nem fogod elérni a kívánt célt, csak azt, hogy továbbra sem fogja érteni, mi bajod van!
Puszi neked!

Swen!
Leírnád mégegyszer azt a ricinusos bájitalt? Köszi!
Mindent bevetek, gyerekek, de ennek a babának ki kell jönnie szerdáig!!!

Most megyek, pihenek egy kicsit!
Csao!
marcsababa

Sziasztok,
Ebéd utáni pihi véget ért, jöttem máris hozzátok.
Röviden írhatok csak a mai vizitről: Ctg semmi, uh normális (vagyis a BPD és az FL is összement több mint fél centitKép), dokim nem volt, mert kirakták a hétre a szakrendelőbe, holnap vagy szerdán megyek újra. Ja, és a múltkori 2-es fokozatú méhlepény-funkcióm visszatért 1-2-es fokozatbaKépRöhej.

Chello,
Kérlek add át Zitának üdvözletemet, ha sikerül vele személyesen találkoznod! Pihentél ma sokat a vacak éjszakád után?

Zsuzsa,
Jókívánságok és gyógyító sugarak jobbulásod érdekében elküldve.
Fotót én is szívesen látnék a lányokról!

Rita,
Köszönöm a jókívánságokat, gyógyulgatunk...
Nagyon szeretném látni a fotókat, ha lesz időd csinálni néhányat. (esetleg Szöszinek a papucsodról is készíthetsz képetKép)

Orsi,
Élvezd ki a szanatórium nyújtotta lehetőséget, nem sokáig fogod már élvezni...Majd visszavágysz oda egy-két hónap múlva!
Rád gondoltam, amikor a portugál fiúk nyertek tegnap!
Jó ez az étterem előtti bőgice...Amúgy is könnyen sírva fakadsz? Vagy csak a terhes-hormonok hozzák ezt elő belőled?
Háton alvás: ha valóban elnyomod azt a bizonyos főeret (vénát), azt RÖGTÖN érezni fogod, mert nagyon rosszul fogod magad érezni, egyszerűen nem fogsz levegőt kapni. Hiába a tüdőd szabadon emelkedhetne, az oxigénszállítmány nem jut el az agyadig az ér elnyomódása miatt, és azt érzed majd. Akkor persze a baba oxigén-ellátása sem kielégítő.

Szia Ildikó,
Megjött a nagylányodKépMost örülsz, igaz? Vigyázz magadra, az időjárásnak jobbulást...

Marcsi,
Én is voltam ma ctg-n, és végreKép volt egy összehúzódásom, de jóval kisebb, mint itthon bármikorKép Nézegettem a papírt, de én nem találtam értéket, hogy "számszakilag" mennyi volt.
Drukkolok a szerda miatt, hátha beindul addig magától. A Drasztikus Beavatkozás-ról már én is sokat hallottam, de csak azt a részét, hogy oxitocint termel az agy a kielégülés hatására, és ugye ez szülésindító hatású. (nálam nem működikKép)A kémhatásosról még nem hallottam. Egyébként szerintem nem olyan drasztikus módszer, és ha úgy kényelmesebb neked/nektek, akkor lehet "csak" kézi szerelem is.(így kémhatás-effektus kiesik, persze)

Lino,
Nálunk másként áll a fiatalúr az ovihoz. Imád járni, és bár utálja a délutáni alvást (hogy ezt kitől örökölte?!Kép), csak pénteken szokta kérni, hogy hozzam el ebéd után. De a délutáni játékot nem hagyná ki, főleg, amikor már kijárnak az udvarra.

Jerry,
Neked is sok puszi.
Olyan cseresznyét vettem ma a CBA-ban (!), amilyet a nagykönyvben megírtak. Egyszerűen ennél jobbat nem lehet elképzelni!!! 315 volt kilója, a piacon még 360 körül volt szombaton. (ezt az infót csak azért írom neked, mert mindig a nagycsarnok jut rólad az eszembeKép)

Linda,
Tényleg, ez a levélírásos módszer nagyon jó ötlet. Jól összeszedheted a gondolataidat benne.
Pusszantás neked. Atomantinak is.
(én is palacsintát sütöttem tegnap délután, mert a cuki-járatot elmosta a vihar)

Most el.
Anitabori
drbusborbala
Budapest, XX.

Marcsi,
a lepedő-gyalázás UTÁN idd meg csak a ricinusos bájitalt...KépKépKépKépKép

Anitabori
drbusborbala
Budapest, XX.

Mariann!

Remélem segít! Aztán várjuk a beszámolót persze mindkét módszer hatásáról!Kép

"Gabi, hát én kinyitottam a bába válaszolt és a következőket találtam idézem szó szerint: " Szinte hihetetlen, milyen megbízhatóan beindul a ricinuskoktél hatására az erőteljes fájástevékenység, és a burokrepesztés, is elkerülhető az összes következményével együtt. Ha valóban (!) túl van az anya a helyesen kitűzött időponton. Többször is átéltem már hogy spontán módon megszültek olyan asszonyok, akiknek másnap kórházba kellett volna menniük szülésmegindításra. Az érintett kismamáknak ajánlom tehát, hogy készítsenek ricinusolajból, sárgabarackléből és egy korty tiszta pálinkából álló keveréket és igyák meg. Három-hat órán belül megkezdődnek a fájások. Ha mégsem így lenne, akkor az anyának abból kell kiindulnia, hogy a gyermek még nem akar megszületni"
idézet vége. Ezt lehet használni mint utolsó szalmaszálat.
Egyébként a kismamában már olvastam szüléstörténetet kórházban, ahol a doki ajánlotta fel a ricinust. illetve a tavaji bábakonferencián több bába említette ezt a koktélt mint megbízható dolgot ami csak akkor indít, ha valóban itt az ideje szemben a mellbimbóstimulálással"

Swen

Annyit már megtárgyaltunk, hogy pálinka nélkül is hatásos lehet.Kép

Botond Kép
EneseKép
swenson

Swen!

Köszi a receptet, megyek is a patikába ricinusért!

Bori!

Rég röhögtem ekkorát, de igazad lehet! Nem érdemes felcserélni a sorrendet! Kép
Megbeszélem Apával, mire hajlandó, bár ahogy visszagondolok az elmúlt 2 hónapra, szerintem, bármire! Kép
Kérdés az, hogy én mit fogok bírni!

Majd tudósítok!
Persze nem a helyszínről, hanem majd holnap!

Mariann
marcsababa

sziasztok!

Mariann: egy UH mindenképpen! A baba fekvése, és feje miatt! Én pl. tudtam, hogy nagy feje lesz a lelkemnek, és a babó sem kicsi. Nem is lett az!
Ha neked 100-as fájásaid vannak csak úgy, akkor tuti ki is vagy nyílva valamennyire szerintem, de lehet, hogy méhnyakad már nincs is! Szerintem te is hamar fogsz szülni!
Ami a hetyegést illeti, ezt én is hallottam már, bár van, akinek használt, és sokaknak nem! De szerintem mindenképpen megéri! Adjatok bele apait-anyait, most egy darabig úgy sem lesz benne részetek! A lényeg a jó póz! A ricinust csak utána!!!

Swen: oké, engedélyezem neked is a 2-át! Kép És szerintem is igaza van a dokidnak, ne sürgesd az a babát! És a külső méhszájad már nyitva van?
A szülés után nem kötelező a vérkép, csak nekem az utolsó nagyon tré volt, alaposan vérszegény voltam. Így a dokinénim tudni akarja, így utána hogy állunk, és annak függvényében kezelget tovább! Lehet, hogy neked nem kell majd.
A hercegnőt majd fotózzuk, jó?

Linda: a vásárlás a legjobb a bánatra. És így igaz, tökéletes férjet nehéz találni, de olyat is, aki állandóan a te kedvedet keresi!!! Kép

Bori: ti is gyalázhattok lassan Kép

Zsuzsa
zerko

Huha, latom az elboly megint nem szul...Most lepedoakrobata lesz mindenki, mi?Kép Mar annyi eso volt, johetne a baba-eso is...Vagy bevarjatok egymast es egyszerre lesz 4-5 babank?

MariannKép
Szerintem az osszes szules-inditas kozul meg mindig ez a legtermeszetesebb, nem? Ha meg nem jon be, legfeljebb volt egy szep estetek...

BellanaKép
EN is azt hittem, hogy bele fogok halni a gyantazasba, de nem is volt olyan veszes (a bikinivonalat mindig gyantaztatom) es igy legalabb tart egy ideig, borotvaval 2-3 naponta csinalhatnam es begyulladna, stb.Brrr...

zsuzsaKép
En is tudom, hogy nagyon nagy a feje a babamnak.Akkor keszuljek, mi? Kép Nalunk a fejmeret (es csak az!!!) majd' 3 hettel nagyobbnak mutatja a valodi koranal.Kepzelheted.Na, majd hetfon meglatjuk mit mond doki bacsi.
Hogy evett/aludt ma a legifjabb csaladtag? Es Zsofi hogy van?

Voltunk Apaval anyoseknal, hazafele vettunk 2 kg cserit, gyonyorut mi is (olyat mint BoriKép). Mar egy kg-ot eltuntettem, Apa tobbet nem engedelyez.Fel, hogy szulunk toleKép. Mondtam, hogy bar meg nem tervezem, de orokke nem fogja tudni ezt kivedeni.Kép

Amugy ma eleg hulyen voltam egesz nap (fejfajas, izzadas, hasmenes), mar az orromat is megneztem a tukorben...de vegul nem szultunk. Kép Ezek a frontok...

szoszi
szoszi

SziasztokKép

Swen
A boges csak ugy jott es ment, mint az a hulye felhoszakadas elotteKép Ez van. Szerencsere a parom egesz jol viseli az ilyenjeimet, ma is megvolt a napi adagom ebed elott (ugy latszik mar csak igy sikerul idozitenemKép) es idetartotta a vallat, jol kisirtam magam, aztan megebedeltunk.Kép Igaz ma volt "oka" a doldognak, ugyanis van egy nem tudom milyen szemolcs (piros) a hasamon, ami mar a terhesseg elott lett, de nem vetettem le, aztan meg mar a baboca miatt nem akartam. De mivel a pocimon van, ami ugye eloszeretettel viszket eleg maceras allandoan korbevakargatniKép Erre ma veletlenul belekaptam vakarodzas kozben es felig felvalt, amitol en rohadtul megilyedtem, boges, ferjem megnyugtatott, aztan ebedKép Keszulok ra, hogy most mar ez napi rendszeresseggel fog jonniKép Ez van.
Haton fekves: ma beszeltem a valasztott szulesznommel, es erre is rakerdeztem es o azt mondta, hogy nyugodtan fekudjek ugy, mert ha a babanak rossz lenne, akkor azt en is rogton ereznem es o is rogton jelezne nekem. Ugyhogy ez ugyben megnyugodtamKép(BoriKép)

Linda
Orulok, ha kiprobalod es bejon a level-trukkKép Foleg igy, hogy este mar nem marad a beszelgetesre se ido, se energia. Probald meg, szoritokKép PuszikaKép

Bori
Siras: annyira voltam konnyen siros, hogy csopogos filmeken mindig sirtam es ha valaki megbantott akkor is elofordult. Es a feszultsegemet is en igy tudtam(om) levezetni, hogy jol kibogom magam es maris jobban vagyok. Viszont a hormonok most sokat rontottak a dolgonKép Most minden aprosagon elsirom magam, nem birok elolvasni egy szulestortenetet, hogy ne legyen legalabb ott a gomboc a torkomban, de gyakori a siras isKép Ez vanKép

Most megyek, mert meg at kell menni Anyukamhoz, hogy megnezzuk a meccsetKép
Szerdatol lesz kabelunk es netunk is!!! Napi 24 oraban!!! KESZULJETEKKépKépKép

Puszika mindenkinekKép

Orsi
32+3

avocado

Sziasztok!

Voltunk NST-n: Gömböc jól van, két kis fájást mutatott a gép, de semmi komolyat, én nem is éreztem. Úgyhogy még mindig nem szülök Kép

Linda: Gömböc tényleg nagyon ragaszkodó!!! Kép Neked miért is indították Danit? Nóra jól van teljesen! Hisztis rohamok ismerősek Kép Remélem azért pihentetek délután! Vásárlás Kép

Mariann: szerintem érdemes kipróbálni Kép Max nem indul be a szülés, de lesz egy jó estétek Kép

Bori: ez az összement a gyerek és javult a méhlepény nem is tudom, hogy honnan ismerős nekem Kép Kép Kép Kíváncsi vagyok, hogy a dokid mit mond majd! Lili is szereti az ovit, de a délutánnal együtt úgy tűnt hosszú neki.

Szöszi: gyantázás: jó magas a fájdalomküszöböd Kép Lehet, hogy meg se érzed majd a szülést? Kép

Szilvi
40+3
lino

Még az Uh-s fejmérethez: nekem sose mértek nagyobb fejméretet, mint ami az adott héthez tartozott volna, Lilinek mégis 37 cm volt, Nórának meg 36,5.
lino

Kép

Kép
panó

Sziasztok!

Lino: láttam hiányoltál. Kép
Akkor Gömböc rendesen kapaszkodik anyájába. Kép
Nekem Danit a súlya miatt indították,mert a gép 4300g-ra saccolta (nem tévedett sokat) és az okostónik úgy döntöttek, nőjön tovább kint. Kép
Bár a zselétől beindult, meg már a nyákdugó is elment elötte pár nappal, úgyhogy szerintem magától is előbújt volna 1-2 napon belül a szentem. Kép De hát a dokik nem akartak várni. Kép
Nagyon remélem, hogy most nem fognak piszkálni, mert rendesen szeretnék szülni, nem csak úgy durr-bele,kezdés 2 percesekkel! Puszi. Kép

Szöszi: nem vagy semmi! Én azért már a bikinivonalnál is kitudnám vágni a magas "c"-t. Kép
De hogy az egészet letépjék, ez már horror! Kép
Hú, ittál előtte pálinkát? Kép

Zsuzsám:a gátseb miatt nagyon aggódom én is. Tehát én se számítsak semmi jóra? Kép Tudod, hogy én is ráfaragtam a múltkor. Komolyan jobban parázok a sebtől, mint a szüléstől! Kép
Férj:dehogy is kell tökéletes férj! Az uncsi lenne. Kép Meg nem is kell, hogy mindig a kedvemet keresse. De legalább a szülinapomon. Kép
Olyan jó, hogy itt vagy velünk. Kép Remélem ha megszülök, azért majd én is tudok jönni. Kép

Mariann: Örülni fogok az sms-nek. KépLátom neked egész szépen sikerült a párodat terelgetni. Kép
Elég hasonló jellemek lehetnek az enyémmel.
Ezt a leveles dolgot megejtem. Még sosem próbáltam. Kép A tudósítást mire kell érteni? Csak nem a lepedőgyakorlatokról?? Kép Kép Nahát! Kép Kép
Puszi!

Bori: te hogy birod ezt a várakozást a bébire? Nekem még kicsit több mint 6 hét vissza van, de már be vagyok sózva. Képzelem, milyen ólomlábakon mehet az idő neked is meg Linónak is...
Daninak és neked további jobbulást. Szerintem amint meggyógyulsz, jönni fog a babus. Kép

Orsi: az anyajegy miatt ne aggódj, inkább mégis mutasd meg egy dokinak. Amúgy nekem is viszket megint a hasam, pedig már egy ideje nem volt. Kép
Sok puszi. Kép

Panó:??

Rólunk: délelőtt csavarogtunk ugye, de közben találkoztam az egyik már osztódott kismamámmal és ő mondta, hogy a másik kedvencem elég vacak lelkiállapotban van. Én meg csúnya módon csak magammal voltam elfoglalva. Kép Úgyhogy délután iziben meg is láttogattuk Dínóval. Remélem azért most jobban van egy kicsit. Kép

Szép álmokat: Linda
Kép
bellana

Halihó!

Köszi a hozzászólásaitokat az esti programmal kapcsolatban! Még kórház előtt tuti, hogy megejtjük, de úgy látom, a ma esti lepedőakrobatika elmarad, ugyanis Apa bedőlt az ágyba és már alszik! Ez az én formám! Ravaszabbnak kellett volna lennem! Na, majd holnap! Még 1 napunk van!

Zsuzsa!
UH-n utoljára május első hetében voltam, annyit tudok csak, hogy akkor még fejen állt a lány! Se méretet nem tudok azóta, se súlyt! Azt meg pláne nem tudom, hogy nyitva vagyok-e már, bár azt gondolom, igen, mert nem hiszem, hogy véletlen a méhszáj területéről jövő fájdalom!
Egyébként ránézésre nekem is nagy babát jósolnak, de pocak alapján szerintem ezt nem lehet egyértelműen kikövetkeztetni! Májusban 2300g-nak saccolta az UH. Azóta biztos hízott már "egy picit"!

Mivel alszik a drágám, így mégis megpróbálom egyedül feltenni a babaszobás képeket. Mindjárt kiderül, hogy sikerül-e!

Kép
marcsababa

És még pár kép:

Kép

Kép
marcsababa

És ez a mai szerzeményünk:
Kép
marcsababa

Ennyi! És sikerült egyedül feltenni. Ennek örülök!

Hát, ez a babaszoba inkább csak babasarok, mert nekünk ez egy átmeneti, max tavaszig tartó állapot, de ezt már meséltem. Ezért nincs még a pelenkázóhoz illő szekrény sem. Amíg itt lakunk, addig elférnek a ruhái majd a mi szekrénysorunkban. Ezen kívül már csak egy heverő van a szobában, ami azt hiszem, jó szolgálatot fog tenni a szoptatásoknál! Főleg, hogy én is kaptam egy kifli párnát! Kép

Az utolsó képről még annyit, hogy ez volt az egyetlen viszonylag normális lámpa az egész városban! Nem vagyok tőle elájulva, de nem vészes azért! Majd szokom!

Most megyek pihenni, mert tiszta dagadék a lábam!
Ha semmi nem jön közbe, talán ma aludni is fogok!

Jó éjt!
Mariann
marcsababa

Jó reggelt!

Látom, tegnap én lettem az utolsó, de ma viszont első vagyok!
Nemsokára megyek ctg-re, aztán jöhet a ricinus! Este meg csak be kéne még cserkészni apát (tegnap nem sikerült), mert ez a baby nem akar útnak indulni! Kép

Majd még jövök ma!
Ha meg esetleg mégse, akkor megy az sms!

Sziasztok!
marcsababa

Linda!

Csak nem informatikus a te párod is? Mert abból adódhatnak ilyen alaptermészet problémák! (tisztelet a kivételnek, de férfiban még nem láttam kivételt). Igyekszem terelgetni, de nagyon nehéz! Néha hosszú ideig működik, aztán egyszercsak romba dől az addigi munkám és kezdhetem elölről! Ilyenek a pasik! Más bolygóról jöttek! Kép
A tudósítást úgy értettem, igen! De vicc volt! Kép

Most már tényleg megyek!
Hello!
marcsababa

Sziasztok!

Tehát még egy éjszaka baba nélkül. Na nem baj, most már biztos hamarosan beindulnak az események! Most jönnek a rák gyerkők!Kép

Linduskám! Jól érzem, hogy azért javult a lelkiállapotod? Nagyon örülnék neki!!! Gyere többet közénk, hátha az is segít egy picit. Azt még nem írtam, hogy azért remélem szerzett Ádi egy jó pontot a palacsinta miatt!!!Kép

Bori! Kívánom, hogy minden kívánságod így teljesüljön, hogy a lányod rák legyen!Kép S te meg szűz vagy? Akkor te aztán tudhatsz valamit a szeplőtelen fogantatásról...de úgy látszik az sem a biztonságos szex kategóriába tartozik.KépKépKép

Zsuzsa! Köszi a 2-át!Kép A külső méhszájam már nyitva, de az egy hete is úgy volt, azóta a doki szerint semmi változás. Látod milyen érdekes? Ahogy tegnap átállítottam az agyam a másodikára, tök jól érzem magam, nincs semmi görcsölgetés, és remekül aludtam.Kép A képeket nagyon várom!!!Kép

Szöszi! Most úgy érzem nálad kezd előtérbe kerülni a türelmetlenség, vagy tévedek?Kép S ma milyen a nózid, meg a szád?Kép Tegnap én "csak" egy fél kiló cserit, meg ugyanannyi meggyet vágtam be.
De megnyugodtam, mert ma átnéztem újra Zsuzsa listáját a szoptatás alatt ehető kajákról és a meggy nincs tiltó listán, azt meg imádom!!!!Kép

Orsikám! Na ezt a sírásos dolgokat nem gondoltam volna rólad.Kép Azt hittem hogy ez az elérzékenyülés az állapotod miatt van, de ezek szerint te eddig is hajlamos voltál rá. De csak sírd ki magad ilyenkor, a lényeg, hogy a könnyeid mögött nincs igazi fájdalom.Kép

Mariann! Szerintem ez a gyereksarok nagyon aranyos, nekem a lámpa is tetszik! Szerintem ilyen a mi kiságyunk is.Kép Várom a ricinusbeszámolót! Apával meg ma fürgébb legyél!!!Kép Egyébként nem értem, hogy azért mert a kiírás napján nem indul még be a szülés miért kell megindítani?

Chello! Szorítok a CTG-re, majd írj!

Panó! Csak nem verték szét a gépet is?

Lino! Te nem vagy türelmetlen? Leírnád a Lili honlapjának a címét?

További szép napot!

Swen
38+5

Botond Kép
EneseKép
swenson

JO reggelt!

Se baba, se szaftos reszletek a Mariann ejszakajarol...Kép Pedig erre keszultem, en a kis kiehezett!

MariannKép
Nagyon szep lett a szoba...Ezeknek a lampaknak csak egy hatranyuk van: nem vilagitanak. Legalabbis a mi szep kis napocskank olyan, mint ha nem is lenne...

Ja! Az en ferjem is informatikus, igaz nem a szakmajaban dolgozik.Hatha ez enyhit az alaptipuson!Kép

BellanaKép, LinoKép
Erdekes, nekem nem tunik olyan horrornak ez a gyantazas dolog.Igy szoktam meg, nem is birna mast a borom...

BoriKép
Tenyleg, meddig hagynak meg igy Teged az orvosok? Olyan turelemmel viseled, en mar most alig birom... Minden elismeresem!

OrsiKép
De, mikor kibogod magad, akkor sokkal jobb, nem? En is azt szeretem, ha a parom vallan lehet pityeregni, azzal mintha elfujtak volna az osszes gondomat! Nekem neha jol esik...
Na, tetszett a meccs? Gondolom Ti is az angol-horvath-ot neztetek!

PanoKép
Veletek mi van?Keson ertel haza es mar nem volt erod irni? Gyerekeket otthagytad Fehervaron?

swenKép
Megyek reggelizni...Kolbaszos rantottat+teat+cseresznyet. Ja! Es fogytan a jegkrem.Kép HOgy aludtal?En meglepoen jol...

szoszi
szoszi

swenKép
Lecsusztam egy perccel!!Kép
szoszi

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: