Helló Lyányok!
De tényleg! Még a gépet sem volt kedvem bekapcsolni a héten...
Csézjang:
Gratula az uhu-s erdményedhez, hogy bírod ezt a tré időt? Ugye pihizel?
Havri:
Ez csodás élmény lehetett! Jó fej a dokid, hogy visszavár a bébiddel a karodban!

Azért minket nem hagysz itt, ugye?
Lukácsné:
Kár, hogy a szabid így megnyírbálták, de legalább a nyaralásotok jól sikerült - ez vígasztalhat egy picit... Amúgy meg huncut tüneteket produkálsz!

Csak nem ...?
Mindenesetre: +++++++++++++++++++++++++++++++++++
Lugi:
Azért én még drukkolok neked, mert nem bírok az optimista véremmel!
Kata: Leszívásod megvolt már? Remélem jó vagy.
Vicky:
Ne izgulj már, persze, h. rendben lesz minden! A pocaklakóval való beszélgetés szerintem normális dolog. Gondolj arra, h. bizonyos zenék hallgatását is ajánlják a kismamiknak - akkor a szülők hangja miért ne lenne jó? Szerintem növeli a kötődést köztetek és ez sok mindenre kihat.
Babszika:
Te valami szuperwomen tablettát szedtél, hogy ilyen szépek lettek az eredményeid?

Óriási gratula az 5-höz! A csodás 2-re pedig vigyázz!

+++++++++++++++++++++++++++++++++++
(mit jelent konkrétan, hogy "szúrható" ?)
Woody:
Szerintem nem baj, ha már nem "érzel" semmit, attól még lehet bébibogyód!
Sting:
Amíg nincs orvosilag dokumentálva, h. mi a helyzet odabent nálad, addig én bizakodom!
Tigriske:
Ahogy én elnéztelek, erős "anyatigris" vagy, bírni fogod a 3 gyerkőccel járó dolgokat! Szerintem nem véletlen, h. 3 sikerült, ez így szép kerek!

Lesz majd valaki segítséged, legalább az elején?
Lehet, h. butát kérdezek, mert úgysem ez számít, de mind a három külön petéjű, vagy elméletileg létezhet, h. az egyik petike kettéosztódik? Meg lehet ezt állapítani az uhu-n?
Rózsa:
Drágaság! Örülök, hogy személyesen is találkozhattunk!

Csak annyit mondok, hogy Tigriskével is az inszem napján futottam össze és lám neki sikerült! Remélem számotokra is szerencsét hozok!

Jó pihenést!
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára sajt@ 2009.07.24 19:31-kor.