A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Sziasztok!

Csézjang, nagyon gratulálok az 5 hetes,2napos picihez. :D :D

Babszika, tök jó :D 2-öt visszakapsz és még marad fagyiba is. A lényeg, hogy pihizzél nagyon sokat most és majd a beülti után. Aztán 10 nap múlva, együtt örülhetünk a magas HCG-dnek!

Lugi, nagyon sajnálom :cry: , de nem lehet hogy korai volt még, ez hányadik nap és milyen teszt?

Nálam nincs semmi, már jelek sincsenek.
woody

Rózsa! Nem is bántottam meg.

Csézjang! Gratula a babó szívveréséhez.

Babszika! Sok pihenés!

Lugi! Nem volt ez korai?

Kép
tigriske1978

Sziasztok!!

csézjang szeretettel várunk a babát várunk topikba.

Kép
Kép
colin

Sziasztok,

szeretném eladni a következő megmaradt, előírásoknak megfelelően tárolt gyógyszereket:
Decapeptyl injekció, 4*0,1 mg, lejárat: 2010. 11. hó
Merional 75 NE injekció, 8 db, oldószerrel lejárat: 2010 06. hó
Utrogestan 100 mg hüvelykapszula, 29 db, lejárat: 2009. 12. hó
Progesteron injekció, 30 db, lejárat: 2013. 01. hó

Átvétel helye Budapest.
Írjatok privit és megegyezünk az árban.

Sikeres babásodást:)
swanny
Kép
swanny

Csézjang,
nagyon örülök neked:) A babavárós topicban már híre ment a babónak:) Várunk szeretettel:)
s.
Kép
swanny

Kakti:irtam neked privit!
sting1982

Röppent a válasz! :lol:

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

14. napon vagyok, szerintetek korai?
Tigris, neked ekkora már vagy fél tucat pozitív teszted volt, ugye?:)

Ne mozduljatok ki ebbe a dögmelegbe............
lugi

Sting: Mikor kell vissza menni a BMC-be tesztelni Neked? Pénteken?

Lugi: És neked?

Babszika:holnaptól vigyázz a Manókra :D :D :D
kiss angyal

Rózsa:nekem azt mondta dr.nő az első inszem után,hogy ülőfördő befejezve...akkor gondolom ez a strandolásra is vonatkozik...szerintem most hagyd ki a pancsolást..
kiss angyal

Kiss Angyal:nekem 30án kell vissza mennem Szűcs dokihoz!
egyébként szerintem tök igazad van!nem hiszem hogy jót tenne ez a pancsi vagy az ülőfürdő de hát Rózsa tudja!

amúgy minden rendben? :lol: :lol:

én már nagyon érzem a mikit!

de a köv hónap az enyém és a kis manómé lesz az TUTI BIZTOS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
sting1982

Lugi! Nekem volt már + tesztem, de 3 babó 3x-os hormon.

Kép
tigriske1978

Sting: szerintem még ne add fel!!!akkor még van egy hét!!!volt itt egy lány nem emlékszem,hogy kicsoda,de csinált egy tesztet otthon nem látszott semm,másnap ment a bmc-be tesztelni és ott mdeg közölték vele,hogy terhes :D egy ismerősömnek aki spontán esett teherbe a amikor meg kellett volna jönni az nap negatív tesztet csinált 2 nap múlva csinált egy másikat és az is csak halvány csíkocskát mutatott és terhes volt.még ne add fel!!!persze jobb így ,hogy már készülsz lelkileg a 2.-ra,mert nem lesz akkora csalódás ha beköszönt bládi,de szerintem még nincs minden veszve..Tigriskének a 10.nap azért mutatott már pozitív eredményt,mert 3 baba nyomta neki a hormont :D ..ettől függetlenül én is csináltam az első inszem után a 10.napon tesztet..a kíváncsiság nagy Úr,csak nem biztos,hogy valós eredményt mutat...

Pusszantás
kiss angyal

Csajok,ne Tigrincs legyen a példa,hogy ő már akkor is látta :lol: Kérdezzük inkább az 1 babásokat:Vickyt, Kaktit,Havrit...szerintem :D

Kakti: tudom,hogy neked is egy töszőből sikerált babát gyártani :D ha morgok magamban,akkor mindig Te jutsz az eszembe,hogy neked is sikerült(na rá is tüsszentettem :D )!!!Te vagy a + energiám amikor negatív gondolataim vannak :wink:
kiss angyal

sziasztok

babszika én is gratulálok nektek és szoritunk hogy sikerüljön.

Woody
nem elkeseredni még 1 hétnél járunk csak, még most ágyaznak a kis ravaszok aztán majd lesz jeled ne izgulj.....

rólam:
nekem minden nap többször keményedik a hasam alja néha olyan gáz, hogy ha lépek olyan mintha valaki tűvel szúrkálna, volt ilyen valakinek???? normális ez? az első inszemnél nem volt ilyenem.
alig várom hogy aug 1-e legyen mert aznap én biztos tesztelek :)

képzeljétek el , elszámolták a szabimat, évi 2napot elvesznek tőlem mert évközben volt munkáltatóváltásom és nem kapom meg a réginél a gyerek után járót az új helyen meg csak 1napot kapok mert időarányosan annyi jár, ugyanígy az évi szabimból is elvettek 1napot mert ott ennyi jár itt meg 1el kevesebb, szóval jól jártam nagyon, most megyek vissza már szerdán dolgozni......

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Nekem a 14. napon volt pozitív, de nagyon halvány, annak ellenére, hogy akkor még két babó (legalábbis petezsák) volt. Szóval nem tudom.
vicky79
Budapest III. kerület

Nem is írtam, ma kihagytam már a déli utrót, remélem nem lesz barnázás. Valamikor csak el kell kezdeni a csökkentést.
vicky79
Budapest III. kerület

Lukácsné:szerintem a beágyazódásnak vannak ilyen jelei :D de nem vagyok tuti biztos benne...mióta van ez az érzés?és mikor csinálták az inszemet?
kiss angyal

Hát én aznap csináltam csak tesztet, mikor a BMC-ben is. (Asszem 16. v. 17. napon.) És elég halovány lett, de zebrás. :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

kiss angyal

pont 1 hete volt az inszem

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Lukacsne:és mióta szurkál?
kiss angyal

3-4 napja biztos

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Hétfőn kellene visszamennem, de csak kedden fogok tudni menni. Úgy sincs még a doktornő.
Ha nem akarjuk most folytatni, akkor is lesz UH?

Nekem 4 inszemem volt, 4 féle tünettel, mindegyiknél máshogy, háskor szurkált, vagy nem szurkált.
lugi

Lugi:szerintem megnézik,hogy nem maradt e vissza ciszta...sajnálom,hogy nem sikerült :(
kiss angyal

Sztyopane: megjött Apa?
kiss angyal

Sziasztok Lányok!
Legyen mindenkinek nagyon szép hétvégéje!Én már csak vasárnap este vagy hétfön reggel jövök.Holnap inszem és irány a Balcsi! Kép Kép És MINDENKI VIGYÁZON MAGÁRA!!!

Kép
rózsa11

rózsa: Hajrá inszem és jó pihit.
vicky79
Budapest III. kerület

Rózsa, pihenj sokat!!!!
lugi

sziasztok!

Rózsa: mennek holnapra a drukkok, és pihizz sokat!!!

kiss angyal: apa most hívott, hogy átértek a határon még kb3 óra és itthon van :lol: Hogy vagy?

lugi: sajnálom, hogy nem sikerült, nekem mikor mondtam a dokinak, hogy kihagyunk nem csinált Uh-ot. Mondta hogy amikor folytatni akarjuk, akkor a mensi 2. napján jelentkezzem.

Vicky: hajrá utró elhagyás, nem lesz semmi barnázás!!!

Babszika: hajrá holnap, és hajrá ikrek!!!!!!!

Kép
sztyopane

Sztyopane:küldtem privit :D
kiss angyal

Sziasztok!

Kiss Angyal:hát nem tudom....

nekem tegnap is annyira görcsölt már a pocim hogy én tutira nem vagyok babás!mindenesetre az utrot használom aztán ha megjön megjön ha nem akkor meg váratlanul ér!

neked mikor kell visszamenned? :lol: :lol:

hajrá Lukácsné!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Rózsa:jó pihit! :lol: :lol: :lol: :lol:
sting1982

lugi, bakker pedig bíztam benned. akkor most nálatok is pihi?
lukacsne, felfúj az utró, nem azt érzed? mindenesetre izgi!!!
böbe, te mikor tesztelsz?
kpn

Sting:aug.3.-án kell mennem a BMC-be...de ha aug 1.-ig nem jön meg akkor szombaton csinálok egy tesztet...
kiss angyal

Sting:aug.3.-án kell mennem a BMC-be...de ha aug 1.-ig nem jön meg akkor szombaton csinálok egy tesztet...
kiss angyal

Sziasztok!

Hazaértünk.
2 babácska bent lapul a pocimban.
Az egyik 4 sejtes volt, a másik 3, de bármelyik pillanatban osztódhat.
Ráadásul kiderült, h mind az 5 petesejt megtermékenyült!!!!!! holnapig még nevelgetik őket és hétfőn kideül, h le tudták-e fagyizni őket :wink:

A nyh-ám 14mm-es, szóval meg voltam dícsérve. 8)

Amikor a férjemmel megnézhettük őket.... hát, leírhatatlan érzés!

Megyek pihizek, mert most ez kell a babácskáknak!
Ölelés nektek!

babszika

Hajrá, Babszika!

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Helló Lyányok!
Kép
De tényleg! Még a gépet sem volt kedvem bekapcsolni a héten... :oops:

Csézjang:
Gratula az uhu-s erdményedhez, hogy bírod ezt a tré időt? Ugye pihizel? :D

Havri:
Ez csodás élmény lehetett! Jó fej a dokid, hogy visszavár a bébiddel a karodban! :D Azért minket nem hagysz itt, ugye?

Lukácsné:
Kár, hogy a szabid így megnyírbálták, de legalább a nyaralásotok jól sikerült - ez vígasztalhat egy picit... Amúgy meg huncut tüneteket produkálsz! :) Csak nem ...? :wink:
Mindenesetre: +++++++++++++++++++++++++++++++++++

Lugi:
Azért én még drukkolok neked, mert nem bírok az optimista véremmel!

Kata: Leszívásod megvolt már? Remélem jó vagy. :)

Vicky:
Ne izgulj már, persze, h. rendben lesz minden! A pocaklakóval való beszélgetés szerintem normális dolog. Gondolj arra, h. bizonyos zenék hallgatását is ajánlják a kismamiknak - akkor a szülők hangja miért ne lenne jó? Szerintem növeli a kötődést köztetek és ez sok mindenre kihat. :)

Babszika:
Te valami szuperwomen tablettát szedtél, hogy ilyen szépek lettek az eredményeid? :wink: Óriási gratula az 5-höz! A csodás 2-re pedig vigyázz! :) +++++++++++++++++++++++++++++++++++
(mit jelent konkrétan, hogy "szúrható" ?) :roll:

Woody:
Szerintem nem baj, ha már nem "érzel" semmit, attól még lehet bébibogyód! :)

Sting:
Amíg nincs orvosilag dokumentálva, h. mi a helyzet odabent nálad, addig én bizakodom! :)

Tigriske:
Ahogy én elnéztelek, erős "anyatigris" vagy, bírni fogod a 3 gyerkőccel járó dolgokat! Szerintem nem véletlen, h. 3 sikerült, ez így szép kerek! :) Lesz majd valaki segítséged, legalább az elején?
Lehet, h. butát kérdezek, mert úgysem ez számít, de mind a három külön petéjű, vagy elméletileg létezhet, h. az egyik petike kettéosztódik? Meg lehet ezt állapítani az uhu-n?

Rózsa:
Drágaság! Örülök, hogy személyesen is találkozhattunk! :) Csak annyit mondok, hogy Tigriskével is az inszem napján futottam össze és lám neki sikerült! Remélem számotokra is szerencsét hozok! :) Jó pihenést!
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára sajt@ 2009.07.24 19:31-kor.

Pá Drágáim!
sajt@

Rólam dióhéj:
Tegnap és ma reggel is többször megpróbáltam felhívni a recit, h. bejelentkezzem, de az egyik szám foglalt volt, a másikat nem vették fel. Fogytán volt a gyógyszerem, gondoltam mindenképpen be kell mennem felíratni. Irénke szólt, h. be kellett volna jelentkeznem, de mondtam neki, h. próbáltam, csak nem jött össze. Nagyon kedves volt - mint mindig és felmehettem a dokihoz. Ő is nagyon rendes volt, mert mikor mondtam, h, már százéve nem volt bládi, felajánlotta, h. ha várok kint egy kicsit még meg is uhu-z.
Naná, h. vártam! Hát ahogy sejtettem, cisztám van és még benne/mögötte valami nemtommi... Úgy nézett ki, mint egy tüsző. A doki szerint lehet, h. "bennék" - ha jól hallottam, bár a bal fülem egy kicsit gatya és lehet, h. nem is ezt a szót használta! :oops: No, cisztára nem adott gyogyót, mert már nincs ilyen forgalomban... Kedden vissza kell mennem uhu-ra. Még azt is mondta, h. esetleg vérvételre is kell majd mennem... :roll: Én már nemtommit gonduljak... Csak nehogy v.mi komolyság és műteni kelljen. De akkor minek a vérvétel? Látta, h. mindjárt kitör a szememből a Cunami és megnyugtatott, h. ne parázzak. Tényleg kedves volt, de köszi - azóta is rágom magam, h. mi az a cisztában, v. mögötte! Remélem kedden kiderül! Bocsika a extralong verzióért... :oops:

Pá Drágáim!
sajt@

Jaa! Megvannak az IR-es leleteim is, mert elkértem a másolatát:
60 perces vércuk.terhelés: 7,0 mmol/L
120 - " - : 7,5 mmol/L
vércukor terhelés előtt: 5,3 mmol/L
Inzulin szint: 24,1 mIU/L
120 perces Inzulin: 205,0 mIU/L

Az utóbbi nagyon magas, mert a ref.érték 22-79-ig szól. Akit érint, az tudja, h. neki mekkora lett a 120 perces Inzulinja? Nagyon gáz az én értékem?

Pá Drágáim!
sajt@

Babszika:

Ügyesek ezek a manók:))) pihenj nagyon sokat, és majd tájékoztass minket, hogy hány fagyi babáitok lettek :wink:

Sajt@:
még jó, hogy Irénke ilyen rendes:)
Nem hiszem, hogy műteni kellene, akkor már szólt volna.. szerintem csak hormont néz, nem kell megijedni!!
havri1

Sajt! Három külön petezsákban van 3 baba, így tuti, hogy hárompetéjűek. Az elején mindenképp itt lesz anyu, mert én semmit nem tudok gyakorlatban a gyerekekről. :lol: Bármint tudok pelust cserélni, de nem tudok újszülöttet fürdetni stb. Szóval anyu reggelente átjön és segít, főleg mert valószínűleg egy szép kis vágás lesz a hasamon. Szerencsére kocsival 20 percre lakik és már nem dolgozik. Illetve anyósom is felajánlotta a segítségét, bár Ő messzebb lakik (kb 1 óra) és nem tud vezetni, de nem hagyjuk ki Őt sem a számításból. Addig jó nekem amíg van lelkesen segítő családtag, könnyebb beállítani a napirendet, ha nem kell mindent egyedül csinálni. Illetve egy hármasikres anyuka jó tanácsa: Meg kell tanulni elfogadni a segítséget! Így most nyitott vagyok bizonyos kereteken belül. Nem akarok egy egész évig valakire támaszkodni, hiszen nem a szüleink vállaltak gyereket, hanem mi. Nekik nem kell halálba dolgozni magukat, csak addig amíg szívesen csinálják és jól esik nekik. Bár a szülők olyanok, hogy akkor is szívesen tesznek meg dolgokat, ha már nem esik jól nekik, de majdcsak meglesz az arany középút.
Nem kell izgulni, szerintem is mondta volna a doki ha nagy gáz lenne.
Sajnos az IR-hez nem tudok hozzászólni, mert én nem láttam a sajátomat sem.

Babszika! Gratulálok! Pihenj sokat!

Minden inszemeredményre váró lányok és asszonyok (pozitívak és negatívak)! Küldöm nektek az energiát, hogy legyen kitartásotok és elég erőtök a sikerig! Megéri!
Aki teheti pihenjen a nyáron és újult erővel induljon az ősznek.

Na ez hosszú lett, bocsi.

Kép
tigriske1978

sajt: Nem akarlak elkeseríteni, de nekem 175 lett és ezzel én dobogós voltam a pcos fórumon. De ezt már elég rég mérték, most nem tudom, hogy mennyivel sikerült a baba. A cukrod egész jó. Nekem azért is volt gáz a 175-ös 120 perces inzulin, mert 8,1 lett mellette a cukrom. Neked legalább leviszi. A ciszta miatt ne aggódj, szerintem a vérvételt valamelyik hormon miatt kérhette. Nekem még a 7 cm-est sem akarták műteni (mondjuk ezeket már a babával produkáltam). Mostanra szépen összementek kb. 3-4 cm-re.

babszika: Mennek a drukkok a tapadáshoz.
vicky79
Budapest III. kerület

Havri:
Örülnék neki...

Tigriske:
Valóban meg kell tanulni elfogadni a segítséget, bár ez sokszor nagyon nehéz. A nagymamikat pedig bizti nem lehet majd levakarni sem! :) Az én leendőm (anyóspajti) is ezzel "riogat"! :lol: :lol: Már alig várom! Olyan izgi, a három különpetéjű bébi valyon milyen lesz?

Vicky:
No, akkor most én lettem a dobogós... Nem örülök. Remélem a Merckformin helyrerak.
Még megvannak a cisztáid? Atyám, nem gondoltam volna. Hál'Istennek, hogy nem kavarnak be neked!
A cisztámnak nem örülök, de inkább az zavar, h. nemtudjuk konkrétan mi az a másik képlet ami benne/mögötte van. No, majd kedden hátha okosabbak leszünk!

Pá Drágáim!
sajt@

Sajt:bakkkker,azt gondoltam,hogy a felújjítás miatti stressz :( ...bizti nincs akkora gáz,mert ha lenne akkor már mondta volna a doki...szorítok neked nagyon...,de hogy lehet az,hogy már nincs forgalomba az a gyógyszer??? :shock:

Babszika:vigyázz magadra és a babákra :D :D :D olyan kíváncsi lennék,hogy mit láttok amikor megmutatják őket :roll: és ezt ugyanugy rakják vissza mint az inszemen ahogy fellövik a srácokat :?:
kiss angyal

sajt: Nem tudom, hogy nekem mennyire rakta helyre a metformin, de a baba eddig jól van. Kíváncsi leszek a mostani cukromra. Igen, legutóbb még meg vannak a cisztáim, az egyik 3, a másik 4 cm-es, bár valamelyikben kettő van. Szerintem lehet hogy nálad is kettő lehet. Kedden kiderül. Merckformint már kaptál? Mennyit kell szedned?
vicky79
Budapest III. kerület

Kiss Angyal:
Hát, ez van. Köszi :)

Vicky:
Már június eleje óta gyűröm, mostanra a 850-esből kel 3 x 1-et szednem. Még nem szoktam meg szerintem teljesen, mert néha hirtelen meg-megszédülök. De hogy méé nem a tüszők termékenyülnek bennem, méééé pont a ciszták raktak fészket?! :twisted: :lol:

Pá Drágáim!
sajt@

Sajt@:

Nem lesz gond, a doki tudja mit csinál. Biztos nincs gond, akkor nem nyugtatgatna. És olyan könnyen nem műtenek.
Úgyhogy csak pozitívan :wink:
havri1

Babszika:

Tényleg, ti felvettétek videóra vagy telefonra amikor a biológusnő megmutatta?
havri1

kpn, aranyos vagy, hát én is bíztam benne egy kicsit....

sajt, kedden találkozunk!!! Koránra menős fajta vagy??

Babszika, pihenj sokat, drukkolok!

Kismamik óvatosan a melegbe....
lugi

Havri:
:) Igyexem.

Lugi:
De jó! Szerintem fél 9 - 9 körülre érünk a talponállóhoz :)
És Ti/Te?

Pá Drágáim!
sajt@

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: