Ancsurti,
Sok boldogságot, remélem mielőbb otthon lehetsz Hanga babával!!!
Pagika,
Nagy valószínűséggel csak azt szeretné, hogy fogjad.

Egyes babákank sokkal nagyobb rá az igényük, mint másoknak. Nálad, mivel hárman vannak, az éjjel-nappal fogás az nem megoldható, főleg mivel ahogy fejlődnek, ez az igény csak fokozódik. Pár hónaposan kész pánikban vannak, ha elhagyod a szobát.
Nati csak úgy bírt nyugodtan aludni, ha éjjel hozzám simulhatott, ha egy centit arréb húzódtam, fel sem ébredt, jött utánam. Szabinak elég volt, hogy közel legyek, nem üldözött egész éjjel a testkontaktusért.
Ha nem éhes, de szopizni akar, akkor ha van kapacitásod, visszateheted mellre. Ha már végzett az evéssel, akkor épp, hogy cseppenként jön. A cumit még nem biztos, hogy tudja használni, de ha elfogadja, oldalra fordíthatod és egy picit ki tudod így támasztani. Igy nem esik ki a szájából, de ki tudja köpni.
Meleg:
A lakásban max 26-28 fok van, nekem ez még jó, Daninak sincs vele gondja. Az utcára még nem vittem ki, megvárnám, amíg 30 alá megy a hőmérséklet.
007,
A tejmirigyek fejlődése az első terhesség alatt indul be, ezért az első babánál kisebbek, kevesebb tejet tudnak tárolni, mint később. A gyulladás sokszor amiatt van, hogy ezekből átpréselődik egy kis tej a véráramba. A fejéssel ez megakadályozható. Később már hamarabb beindul, már rendesen "be van üzemelve", sebesedésnek is kisebb a valószínűsége. Könnyebben beáll a kereslet-kínálat. Meg ha elég közel van a két gyerek, fejésre amúgy sincs lehetőség.
Persze, hogy az a legjobb, ha valaki kitalálja a gondolataidat és azt kapod meg ajándékba, amire vágysz. Gondolatolvasó vagy?

Nemrég pakolgattam és megtaláltam azt a drága Hollóházi porcelánt, amit nászajádékba kaptam (2004). Még nincs kicsomagolva. Pedig egy vagyon volt. A fondu készletet tavaly ajándékoztam tovább, az se volt kibontva. A kütyü dolgok a kamrában porosodnak, az étkészlet, a dög nagy mixer és méretes cd tartó mellett. Mi még csak alkoholt se nagyon iszunk, ott poshadoztak a polcon a névre szóló borok. Na jó, a whisky az nem romlandó, tény. Én magunkból indulok ki, látatlanban nekünk n pici eséllyel lehet jó ajándékot adni.
Anyukám Daninak egy szép nagy frottír fürdőlepedőt vett. Ha megkérdez, nem dobja ki rá a pénzt, mivel csak tetrát használok, hanem vesz pelenkát és popsitörlőt.
A digi képkeret több 10e Ft. Ha akartok erre ennyit szánni.
T/1 kocsira?

Nekem még a baba és a kutya is túlzás.
Én 2004 óta vagyok minden évben terhes.
Boo,
Emlékszel még arra, amikor a 35. hét körül nyugtadgattad azokat, akik akkor a 38-40 körül jártak?

Nem a legjobb szakasza a terhességnek.

N durva dolgokat képesek csinálni a maguk 3-4 kilójával.
Ronmay,
Ha éjszaka buli van, neked is aludnod kell, amikor csak lehet!
Ha már nagyon tele vagytok tejjel, egy kis kézi fejés az nem árt. Épp csak annyi, hogy beinduljon a reflex és kispricceljen a felesleg. Marad bőven elég arra, hogy babó jóllakjon. Egy langyos vizes tusolás is beindíthatja, nem is kell érte tenni semmit.