A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Ja! Lenne egy kérdésem: A 6 hetes kontroll vizsgálat egy sima nőgyógyászati vizsgálat, vagy valami más is?
Vendég

Sziasztok, csakj gyors felugrottam, mert tegnap elfelejtettem írni, hogy én Brekivel találkoztam személyesen is, csak akkor még nem tudtam, hogy ő az. Ő is ott szült a Sote II-n, és amikor megláttam, annyira ismerős volt, de nem tudtam hova tenni. Aztán találkoztam - hát inkább úgy írom, hogy a szülésem utáni két hetet együtt töltöttük, az ő lánya, Fruzsika, és Natim egymás mellett feküdtek a PIC-en - na, szóval ő már előtte felismert engem innen, mert olvasta a topikot, és utána beszélgettük, hogy Breki Breki, és akkor esett le nekem is, hogy hát akkor innen ismerem én őt.
Bár kicsit furcsállottam, hogy ő nem ismert fel engem, holott abban a kis közösségben mindenki tudta, hogy hármasikreket várok, de hát lehet nem rakta össze a dolgokat, na mindegy, szóval a lényeg, hogy láttam őt.
Kérdésem lenne: szerintetek van olyan, hogy egy babának nincs semmi baja, csak azért sír, mert egyedül érzi magát, és fogni kell? Éjjel-nappal? Meg hogy nem éhes, de szopizni akar? Akkor mit csináljak? Nem tehetem cicire órákig, cumizni meg még nem tud, állandóan kiesik a cumi a szájából.

Kép
pagika

Pagika!
Brekinek fia van :?

Norka!
A 6 hetes egy sima turki szokott lenni általában.

Kép
Kép
Kép
szonibaba

szonibaba elvileg nem, de sose lehet tudni mit hoz a sors. 4.-et sem akartunk még is meg gondoltuk magunkat.

6 hetes kontroll csak egy sima nőgyógyászati vizsgálat.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Köszi az infót!
Vendég

katy76! :)

Őszintén szólva mi sem értettük a dolgot. De azt mondták Apának, hogy erre azért van szükség, mert azt nem a munkahely, hanem az OEP fedezi. (De hát ha valahol, akor ott igazán tudniuk kéne, nem? Szóval, igazából passz...)

norka81! :)

Jó az avatar képed! :P :P :P :P :P :P :P :P

Nekünk semmi bajunk a meleggel. :)

Sima nőgyógyászati vizsgálat a 6 hetes kontroll, úgyhogy no para. :wink:

szonibaba! :)

A keresztelőre tudjuk, hogy milyen mérékben vettek ajándékot, de a kutya sem emlékszik már, hogy az esküvőn mennyit dugtak a borítékba. :?
Névre szólóan eddig csak egy márkásabb whiskeyig jutottunk, tovább nem. :x

pagika! :)

Breki gyerekének ugyan nem tudjuk a nevét, de nálunk fiúként van elkönyvelve. :roll: :roll: :?: :?: :?:

Elképzelhető, hogy csak a te közelségedre vágyik. :roll:

Kép
Kép
200907?

Katy

Nálunk hajnalban(3-6) ment a maratoni szopi, elég hulla is vagyok, főleg azért mert azóta is csak fél fél órákra aludt el egészen 13 óráig. azóta alszik. viszont a mellem majd szét durran már, a délelőtti kis szopi alvás megint kis szopi alvás miatt. gondolom ráállt erre, s most meg túl termelte magát. Le fejni meg nem merem, inkább várom hogy felkelljen és leszííjja. :lol:

Pagika

Az elején még ilyenek. Igénylik a közelségedet. Mondjuk nem csak az elején :lol: :lol:

KépKép

KépKép
ronmay

Pagika!
Szerintem simán elképzelhető. Petra ma pl. összesen 1 órát aludt, a többit többnyire cicin töltötte, de legalábbis mellettem. (még szerencse, hogy tegnap megfőztem mára is)
Most aludt el újra. És nem azért akar annyit cicin lenni, mert olyan éhes, mert 15 perc után már nem nagyon szívja, inkább csak komfortszopizik.
Neked persze ezt képtelenség lenne kivitelezni 3 gyerek mellett...

Breki lehet, hogy mindenkit átvert? :D és az a kisfiú Fruzsina névre hallgat????

Nekem a 6 hetes kontrollon lesz egy rákszűrés is. Úgy tudom, hogy sok orvos csinál ilyenkor.

Bond!
Bár én még nem láttam, de hallottam, hogy van ún. digitális képkeret, ami mostanság divat mint nászajándék. Bele kell tenni a memóriakártyát és így változtatni lehet a képet.

Norka! Petra is nehezen viseli a meleget, nem akar aludni (vagy inkább nem tud elaludni, mert egyébként jobbra-balra dől, olyan fáradt).

Hason fekve már simán az alkarjára támaszkodik és megtartja magát.
És hason fekve annyit kúszik, hogy átkúszik az ágy másik végébe és megfordul (a feje pont ellentétesen van).

Kép
katy76

Ronmay!
Ez ismerős, én is félek mindig lefejni, mert tuti, hogy akkor ébred fel nagyon éhesen! :lol: :lol: :lol: Cumisüvegből meg nem szívesen adom neki.

Kép
katy76

Sziasztok!

Nagy gratula Timinek,Ancsurtinak és minden új babának-mamának!

Vagyok..még egyben..

Behalt a modem,nem volt net. Holnap doki,ha nem jelentkeznék,akkor már maradok bent.
Vendég

Pagika!
Neked 3x is gratula :) :)
Vendég

Ancsurti grtulálok nektek, és sok tejcsit kívánok.

Bond szerintem a digitális képkeret jó ötlet, egy rokonunk 60. szülinapjára mi is azt adtunk.

Kép

gabi1

ronmay! :)

A fagyiban azért figyel némi vésztartaléknak való? :?:

"Pagika

Az elején még ilyenek. Igénylik a közelségedet. Mondjuk nem csak az elején"

Na, ezzel most jól megnyugtattad. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

katy76! :)

Sok dokinál beletartozik a kontrollba a rákszűrés is. Dokija válogatja. :roll:

Én láttam már digitális képkeretet. Emlékeim szerint olyan, mintha egy monitornak a képernyőkímélőjét nézegetnéd, csak sehol nincs a közelben számítógép és egy "hagyományos" képkeretet látsz.
Még nem tudom mi lesz, de köszi az ötletet! :wink:

Nálunk az a legújabb Huginál, hogy elkanyarodik valamerre. :shock: :lol: :lol: Tulajdonképpen most hajnalban sem azért kelt fel, mert olyan éhes volt, hanem mert nem bírt tovább menni a rácstól. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

conversano! :)

Oké, vettük az adást. De mi van akkor, ha nem fogtak bent, de megint nincs Net? :?: :?: :?: :?: :?: :lol: :lol: :lol:

gabi1! :)

Fiatalos egy ismerősötök lehet, ha ilyen ajándékot kapott tőletek. :o :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Ancsurti,
Sok boldogságot, remélem mielőbb otthon lehetsz Hanga babával!!! :D :D :D

Pagika,
Nagy valószínűséggel csak azt szeretné, hogy fogjad. :wink: Egyes babákank sokkal nagyobb rá az igényük, mint másoknak. Nálad, mivel hárman vannak, az éjjel-nappal fogás az nem megoldható, főleg mivel ahogy fejlődnek, ez az igény csak fokozódik. Pár hónaposan kész pánikban vannak, ha elhagyod a szobát.
Nati csak úgy bírt nyugodtan aludni, ha éjjel hozzám simulhatott, ha egy centit arréb húzódtam, fel sem ébredt, jött utánam. Szabinak elég volt, hogy közel legyek, nem üldözött egész éjjel a testkontaktusért.
Ha nem éhes, de szopizni akar, akkor ha van kapacitásod, visszateheted mellre. Ha már végzett az evéssel, akkor épp, hogy cseppenként jön. A cumit még nem biztos, hogy tudja használni, de ha elfogadja, oldalra fordíthatod és egy picit ki tudod így támasztani. Igy nem esik ki a szájából, de ki tudja köpni.

Meleg:
A lakásban max 26-28 fok van, nekem ez még jó, Daninak sincs vele gondja. Az utcára még nem vittem ki, megvárnám, amíg 30 alá megy a hőmérséklet.

007,
A tejmirigyek fejlődése az első terhesség alatt indul be, ezért az első babánál kisebbek, kevesebb tejet tudnak tárolni, mint később. A gyulladás sokszor amiatt van, hogy ezekből átpréselődik egy kis tej a véráramba. A fejéssel ez megakadályozható. Később már hamarabb beindul, már rendesen "be van üzemelve", sebesedésnek is kisebb a valószínűsége. Könnyebben beáll a kereslet-kínálat. Meg ha elég közel van a két gyerek, fejésre amúgy sincs lehetőség. :lol:

Persze, hogy az a legjobb, ha valaki kitalálja a gondolataidat és azt kapod meg ajándékba, amire vágysz. Gondolatolvasó vagy? 8) Nemrég pakolgattam és megtaláltam azt a drága Hollóházi porcelánt, amit nászajádékba kaptam (2004). Még nincs kicsomagolva. Pedig egy vagyon volt. A fondu készletet tavaly ajándékoztam tovább, az se volt kibontva. A kütyü dolgok a kamrában porosodnak, az étkészlet, a dög nagy mixer és méretes cd tartó mellett. Mi még csak alkoholt se nagyon iszunk, ott poshadoztak a polcon a névre szóló borok. Na jó, a whisky az nem romlandó, tény. Én magunkból indulok ki, látatlanban nekünk n pici eséllyel lehet jó ajándékot adni.
Anyukám Daninak egy szép nagy frottír fürdőlepedőt vett. Ha megkérdez, nem dobja ki rá a pénzt, mivel csak tetrát használok, hanem vesz pelenkát és popsitörlőt.
A digi képkeret több 10e Ft. Ha akartok erre ennyit szánni. :wink:

T/1 kocsira? :lol: Nekem még a baba és a kutya is túlzás. :lol:

Én 2004 óta vagyok minden évben terhes. :lol:

Boo,
Emlékszel még arra, amikor a 35. hét körül nyugtadgattad azokat, akik akkor a 38-40 körül jártak? :lol: Nem a legjobb szakasza a terhességnek. :roll: N durva dolgokat képesek csinálni a maguk 3-4 kilójával. :wink:

Ronmay,
Ha éjszaka buli van, neked is aludnod kell, amikor csak lehet! :lol:

Ha már nagyon tele vagytok tejjel, egy kis kézi fejés az nem árt. Épp csak annyi, hogy beinduljon a reflex és kispricceljen a felesleg. Marad bőven elég arra, hogy babó jóllakjon. Egy langyos vizes tusolás is beindíthatja, nem is kell érte tenni semmit.

Kép KépKép
lorca

Elkészültem a babatabló jelenlegi állásával. Elég nehéz volt utólag összebogarászni a képeket és némely esetben azt is hogy ki kihez tartozik :oops:

Ezért ha valaki tett fel képet de nem találja a babáját a tablóban, vagy véletlenül összekevertem a dolgokat akkor írjon és helyesbítek...

Kép
Kép
Kép
Vendég

Amikor már nagyon feszít, és a gyerek még mindig alszik, én is meg szoktam fejni egy picit kézzel, éppen csak annyira, hogy ne durranjon szét. :D

Nekem van a mélyhűtőben is némi tej. Holnap szükség is lesz rá, mert korán reggel átmegyünk Anyuhoz, aztán én szépen elmegyek dolgokat intézni (shopping és más fontos női dolgok :lol: ), és a Petra meg ott marad Anyunál. Aztán majd csak este jövünk haza. Úgyhogy holnap nagyrészt cumisüvegben lesz tálalva.

Kép
katy76

Sillia!
Annyira jó a táblázat, hogy még mindig nem tudtam vele betelni! Jó, hogy már a kismamik neve is ott van! Köszönjük!! :wink:

Kép
katy76

lorca! :)

Na, akkor most már ezt is tudom. Ma is érdemes volt felkelni. :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nem vagyok gondolat olvasó, de igyekszem nyitva tartani a szemem és a fülem. :wink:
Őszintén szólva nem szívesen szánnék többtízezer forintokat ajándékra, de tudod hogy van ez...
Ez a digitális képkeret...:

Kép

...és huszon-harminc körül is lehet már kapni egy középkategóriásat.

Kép
Kép
200907?

sillia! :)

Jelentem, enyim gyerek nem keveredett el a bölcsiben. Hát a tied...? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kép
Kép
200907?

Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép

gabi1

Sziasztok!!

Timi: Hatalmas gratula, jó egészséget és sok tejcit kívánok :lol: !!!
Bond: Nagyon édesek a gyerkőcök, és Huginak milyen jó sérója van :lol: :lol: . Én is mondtam múltkor itthon, hogy azért hiányzik a pocakom is, erre a reakció „ te nem vagy normális ott van a kezedben a baba” , de meg vagyok nyugodva, hogy azért más is érzett így.
Nyuszi: Kitartás, szorítok és remélem pénteken kibújik Lili :lol: :lol: .
Ancsurti: Hurrá, hurrá, hurrá :lol: :lol: . Hatalmas gratula, Nektek is jó egészséget és sok tejcit kívánok :lol: !!!!
Sillia: Tök szuper ez a babatabló, úúúúúúúúúúúgy szeretem nézegetni :lol: :lol: .

Mi extra nyűgösek vagyunk, Domi egésznap fent volt, most aludt el 1 órája, bizti a meleg miatt van. Egésznap rütyültem a kezemben, nagy nehezen elaludt, mondom na jó akkor leteszlek az ágyadba, de amint leért, már kezdett is sírni :shock: :shock: , úgy , hogy újra rütyü. Én nagyon szívesen ringatom a gyerekemet egésznap, de attól tartok mikor már 20 kilós lesz, nem nagyon fogom elbírni, az én 52 kilómmal. Vagy addigra leszokik róla :roll: :roll: :roll: ???!!
Mondták, hogy nem jó kézbe szoktatni :roll: :roll: :roll: , de ki bír neki ellenállni :roll: :roll: , meg hát ha sír.....vagy szerintetek???
marietta1982

itt már annyi mindenről volt szó és ezt nem bírtam kihagyni :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

"...Amikor pedig whiskyről beszélünk, akkor a legtöbb ínyenc a skótok nevét említi, sokan nem is igen tekintenek mást whiskynek, elvégre az írek másképp, whiskeynek nevezik-írják a maguk italát..."
"...Az írásmód pedig igenis fontos. A hivatalosnak tekinthető Oxford szótár szerint a whisky szónak kétféle írásmódja van, a skót és egyben a gabonapálinkák whiskynek írhatók, az ír ital pedig a whiskey. Hagyományosan az amerikai (USA, Kanada) italokat is whiskey-nek írják, de a szigorú angol nyelvtan szerint a kétféle írásmód csak az ír és a skót gabonapálinka közötti megkülönböztetést szolgálja. Ez is jelzi, hogy az ír whiskey nem alábbvaló, hagyományait tekintve egyenrangú ital a hamarabb világhírre jutó testvérnél, a skót whisky-nél...."

(Jó-jó kicsit off-topik, de a kispapákra is gondolni kell. Nem? :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: )

Kép
Kép
200907?

Félreértettetek, mert hát félre is írtam, szóval nem a Brekivel voltam utána 2 hétig, hanem egy anyukával, aki előtte olvasta ezt a topikot, és onnan ismer benneteket, és ő Fruzsi anyukája. Ő mondta, hogy Breki volt az a lány, aki nekem oly ismerős volt. Na, talán így már érthetőbb, tudjátok a terhességi amnézia folytatódik...
Köszi a tanácsokat, hát nem nagyon nyugodtam meg, mert valószínű, hogy közelségre vágyik, mert most is úgy tudott elaludni, hogy két tesó között van (az már más kérdés, hogy két tesó meg üvölrtött mellette vafgy fél óráig... :D
Sillia, nagyon tetszik a babatabló!!!
Moöst megyünk sétálni, hát ez se egyszerű, tudjátok, 2 emelet, lift nélkül.

Kép
pagika

Tényleg!
Hová lett a kis Csilla? Eddig szerepelt ő is...

Bond!
Én látni még nem láttam ezt a képkeretet, csak hallottam, hogy mostanság szokták nászajándékba venni.

Marietta! szerintem ringasd csak nyugodtan! Inkább, mint hogy ordítson egész nap! Én sem hagyom sírni.

Kép
katy76

Pagika!
Így azért már más. Csak tudod, annyi rejtély övezi Breki kisbabáját, hogy még azt is elhisszük, hogy mégsem fiú.
És van segítséged? Meg tejed? Meg türelmed?

Kép
katy76

gabi1! :)

Szép "kis" család vagytok! :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

marietta1982! :)

Én sosem állítottam magamról, hogy normális lennék. :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: (Igaz, mások se sűrűn... :oops: :oops: :oops: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: )

Most Domi nyűgös vagy te is? Ha az utóbbi, akkor kérd meg Apát, hogy téged meg ő ringasson el. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Én nem szoktam sírni hagyni őket - bár az is igaz, hogy nem rontok be és kapom fel az első nyüszögésre. :roll: :roll: :roll:
Este külön ágyba (igyekszünk :? ) őket letenni, de reggel általában már valamelyikünknél ébrednek.
Huginál még "jogos", mert azért még nem tökéletes a hasam, bár különösebb gond nincs vele, csak még nem a régi illetve nincs érkezésem kilométereket róni, mire elalszik. :oops: :oops: :oops: :oops:
De Manó erre 1 éves kora után szokott rá. Aminek mondjuk nem örülök, de azért nem vészes. Csak imádja az apját és ha lehet, akkor vele aludna. De azért tudja, hogy melyik az ágya és a délutáni szundi ott van. :o :wink:

Manót megint elvitték anyámék a telekre. Kérdi, hogy: "Hogy bírom egyedül a két gyerekke"l. Mondom: "Egyelőre jól. Nagyjábó felváltva alszanak"
-És te közben mit csinálsz?
-Próbálok rájönni, hogy mikor, melyik, miért sír.
:oops: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

pagika! :)

Mi a nehéz ebben?! Egy gyereket kötsz előre, egyet hátra, egyet meg tolsz a babakocsiban. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Mutatsz nekünk képeket a gyerekszobáról még a babakocsiról? (Meg úgy általában mindenről? :roll: :roll: :roll: :roll: )

Kép
Kép
200907?

ezek szerint én félrenéztem valamit. Csilla ott figyel a tablón... :roll: :roll: :roll:

Kép
katy76

Sziasztok!

Tündérmacit mindjárt fürdetjük, úgyhogy nincs sok időm. Gratulálok az ujdonsült babákhoz, a mamiknak!!!!

És akkor dobok is fel néhány képet!

Kép

Kép

Kép

Kép
szisz89

Sziasztok!

Megjöttünk!Tegnap engedtek ki.Kicsit már börtön filingje volt a dolognak,ma jöttem rá h két nap híján egy hónapot töltöttem bent.
Az a lényeg h most már itt vagyunk.Gratulálok mindenkinek!!!!
Igyekszem visszaolvasgatni,de persze az egészet nem ígérem.
Most teszek fel pár képet,és ami a legfontosabb h most már jól vagyunk!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKépLilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
tímea83
Ajka

Nem akarja feltölteni...majd még próbálkozom.

KépKépLilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
tímea83
Ajka

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.17 11:37-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.17 11:37-kor.

KépKép

KépKép
boo

szisz89! :)

Tündérmaci szép maci. :D :D :D :D :D

tímea83! :)

Üdv otthon! :D

1 hónap. :shock: :shock: :shock: Szerintem ha előre tudod, akkor világgá szaladsz. Vagy megőrülsz. :roll: :lol: :? :? :? De legalább jó kezekben voltál (legalábbis remélem :roll: ) :wink:

Kísérletezzél csak a képekkel, mi szívesen kivárunk! :wink: :lol: :lol:

boo! :)

Nyugi, a tied sem marad bent. KITARTÁS!!!!!!

És gratula (nem is tudom hirtelenjében, hogy kinek :roll: :roll: :roll: ), hogy Apa vette a lapot. Remélhetőleg, be is tartja...

Tudom, hogy mindenki más fajta pelust használ, van aki már évek óta. De azért mindenkinek ajánlom ezt a két linket (különösen az elsőnek a második pontját) :wink: :

http://libero.hu/Pages/Products/ProductCategory.aspx?id=33564

http://libero.hu/Pages/Products/ProductsAbout.aspx?id=19182

Kép
Kép
200907?

Ancsurti
Sok szeretettel gratulálok!
Kép
Vendég

Pagika:Mi is együtt voltunk a patológián,de nem mertelek megszólítani,mert én még nem írogattam ide,mikor te már igen.Mire én írtam,te már bent voltál.Nagyon csini kismama voltál.Én a 37.héten és a 39. héten feküdtem ott.
Ancsurti:Nagyon gratulálok Hangához,és jó egészséget kívánok nektek.
Vendég

Kép

Kép
Vendég

Nagyon jók a képek!
Vendég

Sziasztok!

Egy óráig csak olvastam :roll: ....

Ancsurti!

Sokszoros juhuuuuu-juhuuuuu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: !
GRATULÁLOK!

Minden újdonsült babázónak hatalmas grtula!!!!!

Boo!

Ancsurti anyukájának megszólításán naggyon röhögtem :lol: . Meg Ricsi is :lol: ! Meg anyu is :lol: :lol: :lol: !

Holnap igyekszem bevonulni a köztudatba :wink: .
Amúgy a napjaink szuperül telnek, Botond "álombaba" csak akkor nyűglődik, ha tényleg oka van (éhes, kakis, melege van...),és könnyen foghatóak a jelzései :wink: :D :D :D . Bár napirendünk még nincs, de majd szépen kialakul, nagyon pici még.... Egyelőre 3-4 óránként eszik, és délután kb. 1 órát ébren van, de tündérien nézelődik, ismerkedik a világgal , mi meg beszélgetünk, énekelünk neki, és folyamatosan csodáljuk és csókolgatjuk ilyenkor (amúgyis, de igyekszünk nem elkapatni) :D :D :D . Holnap teszek fel képeket is!

KépKép

KépKép
kicsidodi

Ja, és jelentem, a cumit mégsem igényli jelenleg 8) :D :D :D ! Persze lehet, hogy fogja, de olyan szépen kiüríti a cicimet, hogy büfiztetés után most már tudok adni "komfortcicit", nem dől a tejem (csak a szopi elején) :D ! És a bimbóm is szépen begyógyult, abszolút nem fáj :wink: . Nekem a "szellőztetés" vált be, meg folyamatosan kenegettem a tejcsivel.

KépKép

KépKép
kicsidodi

Sziasztok!

Úgy látszik, rólam teljesen letettetek.....nem vagyok már rajta a táblán...pedig még egyben és holnap vonulok be a kórházba...hacsak ma éjjel nem lesz valami.

Gratulálok minden anyukának és már én is a frissens(z)ültek közé szeretnék tartozni!!!

Kép
Attila 3 éves volt áprilisban
Andris 5 éves volt júliusban
klarka

Sziasztok!

Klarka, te még nem szültél meg? :shock: Azért ez már kemény lehet. Drukk++++++++++

Timi, Ancsurti, hatalmas gratula!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sok-sok tejecskét kívánok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sillia, nagyon jó a tabló!!!! És te Urad is nagyon jó fej, hogy ilyen kajcsit rittyentett, jót rötyögtem magamban! Lőrinc meg tündérien szép!

2009, nálunk is így néz ki a helyzet. ma reggelre négyen aludtunk a francia ágyon. Marci önként költözött, Bende pedig a fél 3as szopi után maradt ott-vagyis én aludtam bele. :oops:
A digit képkeret jó ajándék. Mi az apósoméknak vettük és szerintem nagyon szupiii!!! Amúgy, ha pénz nem esetleg ajándék utalvány Vasedénybe, vagy valamelyik bútoráruházba?

Boo :lol: kérjük meg ancsurti édesanyját, hogy indítson internetes oktatást, anyósoknak. :lol: Enyémet is benevezném.

Szisz, nagyon szép a fiad!!!

Pagika, hogy sétáltok???? Annyira kíváncsi vagyok, van hármas iker babakocsi?

kispiskóta

„Boldog viharnapot!” kiáltotta boldogan Micimackó Malackának, aki éppen szembe tartott vele a 100 holdas pagony szélfútta napján. Tudni illik ugyanis hogy, csekély értemű medvebocsunk, valami oknál fogva rendkívül kedveli ezeket a viharnapokat. Na, de vajon mit szól hozzá aprócska termetű Malackánk? Mielött még egymás mellé értek volna, Malacka csöpp testét hirtelen felkapta a szél, és egyenesen a magasba repítette azt. Akárcsak egy őszi falevelet. Olyan magasba, hogy Micimackó nagyot ugorva, már csak a sálja végét tudta elkapni. A kötött sál szép lassan foszlott szét Micimackó ügyetlen kezébe, míg végül csak egyetlen szál maradt belőle. Malacka papír sárkányként lengedezett a vékony fonál szál végén, miközben száját csak annyi tudta elhagyni ilyedtében: „Ssssszzeeennt Habakukk”! Malacka csak szállt, és szállt a levegőbe, miközbe Micimackó a földön igyekezte irányítani bajba jutott barátját. Nem sok sikerrel. A Boldog Viharnap nem is olyan boldog ha valaki olyan kicsi, törékeny és félős állatka testbe van bújtatva mint szegény Malacka
:wink:

Kép
Kép
200907?

klarka! :)

Dehogy tettünk le rólad (mint ahogy másról sem szoktunk)! Pont szerdán esett szó arról, hogy 42+valamennyinél nem járhatsz, ezért már a másik, a már megszültekre vonatkozó táblickuban a helyed. Csakhogy, mostanában nem sűrűn tudunk rólad... :roll:
HOGY LEHET EZ????????????? (Mármint ennyi túlhordás. 41. esetleg 42. hétnél többet nem szoktak engedni... :?: :?: :?: :?: )

kispiskóta! :)

Az utalvány jó ötlet lenne - ha másról lenne szó. De nekik már megvannak a bútoraik és nem kis összegbe kerültek... Ha ilyesmit adnánk, akkor abból egy csokrot is köttethetnénk. (A digitális képkeret árát viszont nem lehet annyira belőni. :wink: :twisted: )
Úgyhogy, egyelőre itt tartunk, de azért mégsem mondhatjuk, hogy: "ezagyerekekéisám". Nekik és kéne valami (egy idősek Manóval és Hugival). :?: :?: :?:

Kép
Kép
200907?

Újabb fontos infó: elaludtam a nyakamat. :? Úgyhogy, most megyek szépen és megpróbálom helyre rakatni Apa tönköly párnájával, amíg Hugi el nem kezdi követelni a kajáját. Hátha használ... :wink: 8)

Kép
Kép
200907?

Sziasztok!!

Megint itthon,de most egy "kicsit" morcos kedvemben... Rátettek CTG-re,ahol volt 4 akkora fájásom,hogy a tetejéig felment a diagramnak,ebből én ugyan nem éreztem nagyon semmit,csak egy egyhe görcsit. Aztán megvizsgált a főorvos,aki ugyan kedves volt megint,de azt mondta,hogy határeset(2 ujjnyira vagyok kitágulva,3 cm) és erre megkéredezi,hogy akarok-e maradni :shock: :shock: Mondtam neki,hogy hát persze jobban örülnék,ha természetes úton indulnának meg a dolgok,de ha amit ő javasol,én ahhoz tartom magam,nem akarom,hogy bármi baj legyen. Jó,akkor még várunk,vasárnap újból CTG,de hétfőn tuti indiítás,ha nem történik semmi. Eljöttünk,felhívom a dokim és még kb. én lettem leb@szva,hogy nézték-e a magzatvíz színét és miért nem hívtuk őt fel. MOndtam neki,hogy én első szülő kismama vagyok,honnan tudjam,hogy milyen vizsgálatokat kell elvégezni és különben is,miért nem konzultál egymással a két doki,miért nekem kell közvetíteni. Erre kérdezem,hogy de ugye nincs semmi,hogy még nincs beindítva,azt mondja,hogy nem jó,mert a programozottan simán túllenék,így meg csak a napokat vesztegetjük és a lepény meszesedik. Köszi!! Úgyhogy délután fél 5-re megyünk visssza a kórházba,megnézi a dokim a magzatvíz színét aztán fogalmam sincs hogy mi lesz. Komolyan mondom lányok,hogy ezt nem hiszem el. Tőlem kérdezik meg,hogy akarok-e maradni a kórházban?! Könyörgöm,először szülök,ők az orvosok,mondják meg,hogy mit javasolnak,nem?! Tiszta ideg vagyok!!

KépKép
KépKép
nyuszi81

Sziasztok!
Nagyon lelassult a fórum,ahogy érkeznek a babák:)
Mi jól vagyunk,Lotti továbbra is eszik-alszik,de. nagyon nyugis,du. van 1 óra,amikor fáj a pocija,addigra túltelítődhet,akkor picit nyszörög,felveszem,aztán nagy rotty,és jól van.Már nem sír a fürdetésnél,köldöke leesőben,alig tartja picit.ÉS visszanyerte születési súlyát,4010 gr volt este fürcsi,kaja előtt nudiban.Csak szopik.Lili jól viseli a helyzetet,szereti Hugit.Olyan ügyes kislány.

Remélem mind jól vagytok?
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.17 11:38-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.17 11:39-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.17 11:39-kor.

KépKép

KépKép
boo

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: