Sziasztok!
Anna, örülök, hogy írtál kicsit bővebben is! Biztam benneteket (pontosabban Viktorban), hogy nem mi vagyunk a topik csúcstartói súlyban

- mégse már egy lány legyen
Már nekem is sokszor fáj a hátam, derekam Katalány súlyától.
Avatarhoz a fotót sajnos nem tudom, hogy kell paint-ben lekicsinyíteni, én nem azt használom.
Katka, igen. Én bementem a csepeli piacon található icipici kreatív boltba, mondtam, hogy szeretnék valami emlékkönyv szerűséget saját kezűleg, és a néni adott egy csomó dolgot.
Amit beszereztem: előre lyukasztott előlap-hátlap és hozzá pálcika (nyers fa, talán pozdorja, kb A5-ös méret), ennek befestéséhez vízzel higítható acryl festék (ezt sima papírboltban is lehet kapni, kb 15 ml-es kiszerelésben néhány száz Ft-ért), a betétlapok színes kartonlapokból vannak, + különböző jópofa mintás csomagolóanyagokat vettem (vékonyfajtát), amiből mintákat lehet kivágni (ld katicák), a néni ajánlott ugyanezen célból szalvétát is. Ennyi. Ja, és az összefűzéshez valami erős madzag, vagy vékony díszszalag. Meg papírragasztó.
Nagyon jó fotókat töltöttél fel! És Petiapu tök jó fej. Pedig neki aztán biztos nagy változás, hogy egy gyerekből hirtelen 4 gyereke lett

(nem túl sok fokozatossággal)
Moncsi, elfelejettem: nagyon édes Livibaba a fotókon!
Adryn, én is mennék talira, de a hétfő nekem sem OK (unokatesóm bejelentkezett Samukorú kislányával)
Gabka, nagyon jó nyaralást és hozzál majd sok-sok fotót!
Kukli mikor jön haza a nyaralásból?
Rszg, gyere kicsit bővebben, épp hozzátok szervezzük a balatoni talit!
Rossz hír: Katának kötőhártyagyulladása van a jobb szemén. Reggel még semmi sem látszott, mire ideértünk a szüleimhez 10-re már égővörös volt a szeme. Szerencsére a falu orvosa anyuék szomszédja, már látta is a kiscsajt, kapott szemcseppet és ajánlotta az Aktivátort (egy csepp 2-3 óránként). Hát, ez utóbbit szerintem kihagyom, nagyon csíp... Meg calciumot is kellene itatnom, kb akkora sikerrel ment, mint Vicáéknál a Nurofen: több ment mellé mint be.
Lépek, készítem a túrógombócot.
RÉ