A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Na, megvagyok pár képpel. :)
Itt még egy picit véresen. :wink: De már apával. 8)
Kép
Nagy volt a lelkesedés. :D
Kép
Nati pont az ijedt arcát mutatja. :lol:
Kép
Nem látszik, de eléggé életveszélyben volt Dani.
Kép
Próbáltam egy értelmes arckifejezést találni...
Kép
Csak a méretarány kedvéért.
Kép
Meg illusztráció az "éhes vagyok" 1. fázisú riasztáshoz.

Kép KépKép
lorca

Sillia:Lóci tündéri kis krapek :lol: :lol: !!!
Lorca: Jaj , de édesek :lol: :lol: , Natinak milnen szép nagy barna szeme van, de azok a szempillák :shock: :shock: :lol: :lol: , de amint látom Szabi is meg lett vele áldva :lol: :lol: !!!
marietta1982

Kedves Babanetes Közösség!

Egy topiklakó kisfiú, Roli, nagyon nagy bajban van. Vízbe esett és most tág pupillákkal, agyműködés nélkül fekszik. Kérünk Titeket, hogy ki-ki hite, világszemlélete szerint imádkozzon, szorítson Roliért, drukkoljon a felépüléséért. A közös akarat sokszor csodákra képes, és most erre van szükség. Mától minden este tíz órakor Rolira fogunk gondolni, az ő gyógyulására. Kérünk Titeket, tartsatok velünk!

2005 ősziek

Kép

KépKép
KépKép
fedi

Képzeljétek el, tegnap láttam egy pocakos kismamát. Kb. az 5-6. hónapban volt. És kicsit irigykedtem, hogy neki pocija van, nekem meg nincs. Holott az egyik gyerekemet a babakocsiban toltam, a másikat pedig 3 hete szültem és abszolút nincs még gyakorlatom 2 gyerek ellátásában.
Szerintetek normális vagyok? :roll: :roll: :oops: :oops: :oops: (Valószínűleg azért más lenne a helyzet, ha mondjuk ancsurti helyében lennék...)

Kép
Kép
200907?

Képek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Gyönyörűek a gyerekek!

Pagika
Neked háromszoros elismerés jár!
Vendég

Kép
Kép
Vendég

Védőnő szerint Iringó el lett kapatva :oops:
Le kellene tenni a kiságyba, nem jó az, ha velünk, rajtunk alszik... :cry:
Meghallgattam...bólogattam... és délután együtt aludtunk... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ...a hét végéig nem sokat fogunk aludni... idehallatszik a CAMPUS fesztivál... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Vendég

sillia, lorca: nagyon édesek a gyerkőcök!!:D:D:D

Bond: bogyókat szedek már a kórház óta, teát is ittam egy ideig, fejek mint állat már 3. mellszívót vettem meg hátha azzal van a gáz...iszom mint az őrült, most ajánlotta a védőnő a komló italt, na még azt kipróbálom!

Marietta: sajna még csipás olykor-olykor, változó van hogy kevésbé, van hogy jobban. Nektek hogy áll a szemecske?? Csípőszűrés, hurrá-hurrááá :D :D :D

f.nikici

f.nikici! :)

Milyen és mennyi bogyókat szedsz illetve iszol? Mert egy idő után a különböző dolgok bizony pont ellentétesen hatnak: visszafogják a tejtermelést. :o

Kép
Kép
200907?

Dani már lassan két órája fent van. :roll: Már volt fürdés, két szopi meg egy csomó fekszünk a kiságyban és dünnyögünk (én meg danidanidanizok).

Iringó,
"Meghallgattam...bólogattam... és délután együtt aludtunk... "
Igen, ez a helyes válasz, ami mindig bejön. :lol: Egyetérteni, majd azt csinálni, amit jónak látsz. :lol:

Klarkát akár át is teheted a másik tábliba. Nincs az a kórház, ahol 42+5-öt engednének. :roll:

Kép KépKép
lorca

Sziasztok!

Annyira restellem, de elfelejtettem közölni egy nagy hírt!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Ezúton is szeretnék Timitől bocsánatot kérni!!!!! Szóval Timi kérlek ne haragudj reám!!

A lényeg, hogy Timi is túlvan az eseményen. Múlt kedden megszületett Tamara 4200gr, és 58 cm-rel császárral. A magas vérnyomása miatt lett császár. Mindketten jól vannak! :D

Nálunk minden oké, csak sajnos Ati kicsit hisztis, de majd megoldódik. Nincs sok időm, ezért sem tudok jönni. Mire a szopin túl vagyunk, és végre elalszik Manó, lassan már jöhet a következő etetés, és abban a kis időben próbálok magamból emberi külsőt faragni. "Reggelihez" kb délben jutok :lol: :lol: :lol:
Holnap leszedem a gépről a képeket, és rakok fel nektek.

puszi mindenkinek!!!

Kép
szisz89

[quote="lorca"]D írta:lorcaani már lassan két órája fent van. :roll: Már volt fürdés, két szopi meg egy csomó fekszünk a kiságyban és dünnyögünk (én meg danidanidanizok).

Ez se rossz megoldás... te is befekszel.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:
Vendég

Timi
Kép
Vendég

[quote="200907?"]k írta:200907?aty76! :)

Nálunk is összment Manó 2 centit, mire haza hoztuk a kórházból. Huginál még nem tudom, hogy mi a helyzet. :roll: :roll: :lol: :lol:

pagika! :)

Én sem mondanék 3 a kislányt. :shock: :shock: :lol: :lol:

(A linket meg tudom nyitni ugyan, de nem talállak titeket... :roll: :roll: )

Ugyanazok a képek vannak fönt, mint a Blikk-be meg a Baon-ban, amit ide bemásoltam.De ha az egész hosszú linket bemásolod, akkor őket adja ki az oldal.

szonibaba! :)

Tudom, hogy nálatok a szex családilag szinte mindenre megoldás ( :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ) és nem akarok ancsurti nevében sem nyilatkozni, de tartok tőle, hogy most neki még a puszta létezés is a nehezére esik, nemhogy az ilyen jellegű fizikai gyakorlatok. :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: Felér egy olimpiával...

Cumi keresgélés ellen: rövid madzagra (hogy ne tekeredjen bele) kikötni a cumi végét a kiságy rácsára és akkor csak a szájába kell dugni, nem kell keresgélni. :wink: (A felkelést ugyan nem oldja meg, de félkomásan is kivitelezhető. :lol: :lol: :lol: :lol: )

kispiskóta! :)

Nekünk is van kislámpánk, de 2 centi híján nem tudom használni. :? :? De attól tartok, akkor is inkább csak olvasásra használnám, hogy minnél kevésbé ébredjen fel Hugi. :roll: :roll:

Hugi most már 60-akat eszik és kicsit talán gyakrabban. Eltennem sem okoz gondot. 8)
A fejét már nekünk is korán megemelte és átfordította, sőt tegnap hasról hátra fordult. :shock: :shock: :D :D 8) 8)

lorca! :)

Részemről megállapítottam, hogy rövid távon kényelemesebb fekve szoptatni, de akkor több levegőt is nyel, így több időbe kerül büfiztetni is, ergo többet sír és később felhetünk vissza. Így inkább jobb ülve. :roll: :?

nyuszi81! :)

Nem kell pánikolni, de a meszesedő lepény is azt mutatja, hogy lassan már tényleg kint lenne a helye... :roll:
:wink:

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

[quote="200907?"]k írta:200907?aty76! :)

Nálunk is összment Manó 2 centit, mire haza hoztuk a kórházból. Huginál még nem tudom, hogy mi a helyzet. :roll: :roll: :lol: :lol:

pagika! :)

Én sem mondanék 3 a kislányt. :shock: :shock: :lol: :lol:

(A linket meg tudom nyitni ugyan, de nem talállak titeket... :roll: :roll: )

szonibaba! :)

Tudom, hogy nálatok a szex családilag szinte mindenre megoldás ( :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ) és nem akarok ancsurti nevében sem nyilatkozni, de tartok tőle, hogy most neki még a puszta létezés is a nehezére esik, nemhogy az ilyen jellegű fizikai gyakorlatok. :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: Felér egy olimpiával...

Cumi keresgélés ellen: rövid madzagra (hogy ne tekeredjen bele) kikötni a cumi végét a kiságy rácsára és akkor csak a szájába kell dugni, nem kell keresgélni. :wink: (A felkelést ugyan nem oldja meg, de félkomásan is kivitelezhető. :lol: :lol: :lol: :lol: )

kispiskóta! :)

Nekünk is van kislámpánk, de 2 centi híján nem tudom használni. :? :? De attól tartok, akkor is inkább csak olvasásra használnám, hogy minnél kevésbé ébredjen fel Hugi. :roll: :roll:

Hugi most már 60-akat eszik és kicsit talán gyakrabban. Eltennem sem okoz gondot. 8)
A fejét már nekünk is korán megemelte és átfordította, sőt tegnap hasról hátra fordult. :shock: :shock: :D :D 8) 8)

Részemről megállapítottam, hogy rövid távon kényelemesebb fekve szoptatni, de akkor több levegőt is nyel, így több időbe kerül büfiztetni is, ergo többet sír és később felhetünk vissza. Így inkább jobb ülve. :roll: :?

Nem kell pánikolni, de a meszesedő lepény is azt mutatja, hogy lassan már tényleg kint lenne a helye... :roll:
:wink:

Ugyanazok a képek vannak fönt, mint a Blikk-be meg a Baon-ban, amit ide bemásoltam.De ha az egész hosszú linket bemásolod, akkor őket adja ki az oldal.

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

"Fekve szopiba többnyire belealszok, így a büfi olyankor elmarad. De nagy eséllyen nem toccsan vissza az egész, hanem megoldja magának, közreműködésem nélkül, így nálunk pihentetőbb. Ha esetleg túléltem ébren, akkor hajlandó vagyok felülni büfiztetni. Úgy is tudok aludni. Amikor felébredek, vagy amikor hallom a büfit, akkor meg sutty be a kiságyba, amihez még mindig nem kell felállnom. Ez a csúcslusti éjszakai szopi recepje."
Mit gondolsz, miért próbálkozom én is a fekve etetéssel...? :roll: :roll: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: Csak nálunk általában felébred, ha csak megmozdulok és még nem lakott teljesen jól, viszont vissza kómázott. :?

szisz89! :)

Ejnye-ejnye! :evil: :evil: :evil: :evil: Asszem azért tag maradhatsz... :roll: :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol:

Ezek az állapotok ismerősek még Manótól. Milyen boldog voltam, amikor délután 3-kor eljutottam a fésülködésig... :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:
De ma már nem gond. :wink:

tímea83!

Nagyon-nagy gratula és örülünk, hogy végülis minden jól alakult! Sok tejed neked! :wink:

timcike81! :)

Köszi! :wink:

Általános F1! Hogyan lehet egy göndörödésre hajlamos hajat normálisra megfésülni? :roll: :?: :?: :?: :?: :?:
THX! :wink:

Kép
Kép
200907?

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.02 20:55-kor.
Vendég

Ez volt tímea83 első bejegyzése:

[quote="tímea83"]S írta:tímea83ziasztok!

De asszem, hogy ez egy kicsi többet mond :D :D :D :

[quote="tímea83"]S írta:tímea83ziasztok!Egy kicsit többet magamról:25 éves vagyok.
Az első babát várjuk a párommal,de sajnos már volt egy vetélésem 8 hónapja.Másfél hete voltam UH-on,és kb. ennyi van vissza a következőig is ,már nagyon várom!
Kicsit aggódom is persze...de ki ne tenné,azt hiszem egészséges aggodalommal.

Kép
Kép
200907?

czigka! :)

Végre valami hír rólad is! :D Remélem, hogy bírod még és jól vagy. :wink:

skrisz72! :)

Veled mi van? Olvasol még minket? :roll: :roll: :roll: :roll: :?: (Ha válaszolsz, akkor egyértelmű. :roll: :lol: :lol: :lol: )

Kép
Kép
200907?

(És ha már ilyen jól elvagyok magamnak, akkor pár kép Manóról és Hugiról :roll: )

Hugi:

Kép

Manó szeretgeti Hugit:

Kép

Nyuszi pihen...:

Kép

...mert úgy elfáradt a naaagy motorozásban:

Kép

És a lecke sem maradhat el :lol: :lol: :lol: :

Kép

Kép
Kép
200907?

Bond!
Na azért nem kéne ilyeneket feltételezni jóóó? :lol:
Sejtem én, hogy Ancsurti a háta közepére sem kívánja a szexet, de nálunk pl. Marci az után indult el (nem tudom, hogy egyébként is beindult volna, de gyanús)

Sillia!
Uilyen mintájú a szopipárnánk, mint Lóci rácsvédője (vagy hogy hívják).

Lorca!
Csemeték ééédesek.

Iringó!
Védőnő menjen el a sunyip...ába (sztem)

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Ezt elfelejtettem:

Bond!
Manóid lábikói zabálnivalóak

És akkor Timinek is gratulálok a Babácskájához.

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Legyen nektek jó a reggel, szép a nap és valaki menjen már szülni!!! :D :D :D :D

Most csak azért írok, mert ezt nem hagyhatom bötű nélkül. Hugit kb. 10 óra magasságában ettük le aludni este. 3/4 3-kor felváltva evett és sírt kb. 1 órán át. De azóta alszik, mint a tej, holott már 3/4 8 van. :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Sziasztok!
Timinek nagyon gratulálok én is,és jó egészséget kívánok!Már biztos otthon van,így várjuk vissza!
Lotti 4-5 óránként ébred,akkor szopik,mindkét mellből,az egyiket teljesen kiűríti,a másikat nem.Legközelebb a másikkal kezdek.Nem fejek,mert a Lilivel fejtem,folyt a tej,nagyon,tele volt a fagyi,soha nem használtuk,ment a kukába 1 év múlva.Mikor már nem szopott,a fagyasztott sem kellett neki.
Én teát (laktoherb) iszok,reggel-este.Napközben kétszer homeos bogyót szedek,5 gyolyót.És 1,5 l ásványvíz,plusz reggel egy kapucsinó,napközben 1 pohár szörp.Lotti 4010 gr-mal született,hazahoztuk 3660-nal,tegnap este 4090 gr volt,és 9 napos.Jól hízik,megállapíthatom.
Varratszedést tegnap meg sem éreztem,nem fájt,és nem volt hasnyomogatás sem.6 hét múlva megyek a kórházba kontrollra.
Már megvan a Lotti szül.anyak-i kivonata és a lakcímkártyája,most intézzük a tb kártyát,aztán jöhetnek az ellátások.
Én nem kaptam a dokitól igazolást,hogy voltam nála 4-szer,az kell még az egyszeri anyaságihoz?A Lilinél kellett.Vagy most elég bemutatni a kiskönyvet,ami le van pecsételve?Bond,te tuti tudod.
Remélem mind jól vagytok?Szép napot,dobok egy képet is. Kép Lotti,Lili,Apa
Vendég

lilisgabi! :)

Az egyszeri anyasági támogatáshoz legalább 4 (koraszülötteknél 1) alkalommal kell megjelenni a terhesgondozáson. VÉDŐNŐ PECSÉTJE NEM ÉR, A DOKIÉRA VAN SZÜKSÉG!!! Úgyhogy ilyen igazolást mindenképpen kell kérned a kórházban. (Elvileg a kiskönyv is alkalmas lenne rá, de egyrészt adatvédelmi okokból nem tekinthetnek bele, másrészt pedig ahogy orsi777 írta, ők sem szeretik) Jobb a külön igazolás.

Itt a link:

http://www.magyarorszag.hu/allampolgar/ugyek/egeszseg/gyertam20060213/anyasagitam20090420.html/ugyleirasjogi

Kép
Kép
200907?

Segíccség valaki :!: :!: :!: :!: :!:
Hivatalosak vagyunk egy esküvőre, ahol a 2 lánykát is meg fogják keresztelni. A keresztszülők nem mi leszünk, de a szülők ott voltak a mi esküvönkőn illetve Manó keresztelőjén is.
Azt már nem tudom, hogy mennyi pénzt kaptunk tőlük nászajándékba, de Manó egy drága játékot kapott keresztelőre (mi fele annyit sem adtunk volna érte Apával :oops: :oops: :oops: )
Ruhák, játékok dögivel vannak és ráadásul nem sokára költöznek is, tehát mit tudom én, hogy az új kéróba mi jöhet jól.
Anyagilag jól állnak.
A pénz mindig jól jön (még nekik is), de azt annyira úúútálom. Valami tipp, hogy akor mi legyen???? (Vagy ha már az, akkor hogyan lehet valami eredeti formában átadni?)
:?: :?: :?: :?: :idea:

Kép
Kép
200907?

Kedves Kismamik!

gremese vagyok a "2007 szeptemberi babák" topikból.
Szeretnék nektek bemutatni pár saját készítésű MEI TAI-t, amelyet meg is vásárolhattok tőlem.

A MEI TAI egy ősi ázsiai babahordozó eszköz. 3-4 hónapos kortól (de azért egészen piciket is (1 hónaptól) lehet) 15 kg-ig (vagy ameddig a mama elbírja) használható.

Pár fontos információ a megkötésről:

A MEI TAI pántokat mindig csomóra kössük.
A baba hasa simuljon hozzánk, akkor elég szoros a hordozó.
Még nem ülő babáknak a háta mögött kössük a vállpántot.
Már ülő babáknak a feneke alatt köthetjük a vállpántot.
MEI TAI háti hordozást először másik felnőtt jelenlétében gyakoroljunk, ágy mellett.
A pántok a vállunk közepén menjenek, ne a nyakunknál.

Elöl hordozásnál az ajánlott kor: 1-6 hónap, csípőhordozásnál: 3-10 hónap, háti hordozásnál: 3-24 hónap, vagy ameddig elbírjuk csemeténket.

Az általam készített MEI TAI kétoldalasan hordható, megerősített varratokkal készül, bélelt derék- és vállpántokkal, bélelt combrésszel, és a vállpántokon akasztó fülecskékkel ("színén és fonákján" is, jó minőségű anyagokból!

Ára: 5300 Ft helyett Babanetes kismamiknak: 4700 Ft!

Amennyiben felkeltettem valakinek az érdeklődését, több képet szeretne látni a hordozókról, az kérem írjon privit.

További kellemes babázást!
:D :D :D

Kép Kép
Kép Kép
Kép Kép

Kép
Kép
Kép
gremese

Tímea83,
Gratuláció a babához! Gyere minél hamarabb, hogy tudjuk, mi is van veletek. :D

007,
Pénzt azt én nem adnék. :roll: Ahogy te sem, én se nagyon szeretem. Nem lehetne megkérdezni, mire is van szükségük? Kezdve azzal, hogy ha lehet, ne azt válaszolják, hogy "semmire". :lol: Az, hogy költöznek, még jó indok is arra, hogy nem szeretnétek valami feleslegeset venni.

Szabinak nem göndörödik a haja, hanem feláll a feje tetején, bmit is csinálok. Fésü felesleges, ha egy-két centis. 8)

Szonibaba,
Nekem is a szexet ajánlották, mint szülésindítót. Belegondoltam. Fájó hát, lomha mozgás, nyűgösen... úgy döntöttem, hogy akkor inkább maradjon bent. :lol:

Iringo,
"fekszünk a kiságyban "
Viccesnek találom, amikor T/1-ben beszélnek a babáról. De úgy látszik, jobban kell figyelnem, mielőtt olyan mondatokat írok, hogy " kipirosodott a fenekünk és egy jóóóó nagyot kakáltunk". 8)

Kép KépKép
lorca

Sziasztok!!

Pagika!! Nagyon édesek a lányok. Abszolút nem látszott rajtad,hogy 3 van belőlük a pocidban :lol:

Tímea83! Gratulálok nektek!! MEgint eggyel kevesebben vagyunk,akik még 2in1!!

Bond! Nagyon cukik a gyerkőcök! CSak nem máris terhes akarsz lenni megint?!

Nekem ma nem lehet szülnöm!! Tegnap felhívott a szülésznőm,hogy ma le kell mennie Kecskemétre az apósát viszi kórházba,onnan nem fog tudni csak úgy eljönni. Volt egy tartalékos szülésznő is,na ő meg ma Balcsira megy a gyerekéért,úgyhogy így állunk. Rendes volt az én szülésznőm,reggel hívott,hogy na mi újság,érzek-e valamit,mert ő most indul. Mondtam neki,hogy este kicsit mintha éreztem volna,de tök rendszertelenek voltak,aztán bealudtam. Mondta,hogy ő legkésőbb 6-ra itthon lesz,ha addig van valami,szóljak és addig is beszél a lányokkal a kórházban,hogy valaki figyeljen ránk oda,amíg ő nem jön. Persze,ha esetleg megindulna Lili. Ha nem,akkor holnap megint kórház,és kiderül maradunk-e vagy sem. Érdekes,hogy tegnap vizsgálat után kb. a 4. pisinél,ahogy töröltem magam,kicsit véres volt a wc papír,aztán a tisztasági betétben meg olyan kakaóbarna folyás volt,na hívtam a dokim,azt mondta,az normális,a vizsgálattól van. Ő azt mondta,péntekikg szerinte találkozunk. Na,akkor már csak egy napja van Lilinek .Mostmár túllennék rajta nagyon,de inkább magától induljon meg,mert akkor már biztos,hogy ő is ki akar jönni és hátha úgy könnyebb lesz. Tengap,amikor bent voltunk volt még egy kismama,aki 1 hét túlhordásnál járt a kisfiával,na őt estére vissza is rendelték,ugyanúgy mint Ikokának,felhelyeznek egy ballont,ami állítólag reggelre kilökődik magától és akkor indul csak a kemény menet... Mondjuk az a csaj abszolút zárt volt. Na,ahogy ezt hallottam,akkor azt mondtam,hogy tényleg magától jöjjön Lili. De majd holnap kiderül.

KépKép
KépKép
nyuszi81

Ha rákérdeznénk, akkor tuti bejönne a dolog, amit kapnának, de az meg olyan direkt. :roll: :roll: :roll: :roll: Sokkal jobban szeretem, amikor valaki magától találja ki, hogy mire van a másiknak szüksége... (Azt ne mondd, hogy nekem semmi se jó és problémás vagyok... :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: )

Kutyánál és gyereknél okés a T/1. De ugyanez egy kocsinál már valóban hülyén néz ki... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

A gólya mese állítólag hazugság, úgyhogy marad az, ha én hordom ki. :roll: :roll: :lol: :lol:
2006 óta többé-kevésbé minden évben terhes vagyok és szeretem ezt az érzést. :roll: :roll: :roll: :roll:
(Mielőtt valakai megkérdezné. Azért nem vállalunk többet, mert:
-az már sajnos anyagi kérdés is - bár már láttunk olyat, hogy ha nagyobb korkülönbséggel is, de jöttek még tesók, ugye :wink:
-két császár után már kezdenek ferde szemmel nézni a dokik, hogy harmadikat is szeretne az ember. De még meggyőzhetőek. Olyat viszont lepkehálóval kell fogni aki egy negyediket is enged... :roll: :roll: :roll:
(Állítólag Kennedyné asszonyság volt, aki 11 gyereket szült császár metszéssel. Azért az már kicsit túlzás... :roll: :roll: )

Te meg ne válogass, hogy szülnél, hol meg nem! :evil: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Megjött a péper a családi pótlékról. És jól számolták ki. Vaúúúúúúúú!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: 8)

Kép
Kép
200907?

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.17 11:35-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.17 11:35-kor.

KépKép

KépKép
boo

Még a szopihoz akartam írni.
Tegnap itt volt a védőnő és persze szóba került a mitmikormennyiteszikvaneelégtejeméstudoklefejni. Mondom: "van, de nem fejem minden nap, csak ha tudom, hogy következő nap megyek valahová és valakinek vigyázni kell rá. Manóval minden nap fejtem, de Huginál nem."
Mire a válasz: "Nem baj. Csak az első gyereknél szokták javasolni az állandó fejést, hogy minnél jobban beinduljon a tejtermelés, a többedik babáknál már nem." Bevallom, ilyen fejet vágtam: :shock: :shock: :shock: :?: :?: :?:, mert nem bírtam követni sem a gondolat menetét, sea logikáját. :oops:

Kép
Kép
200907?

Kedves Kismamik, Anyucik!

Ancsurti anyukaja vagyok. Orommel tudatom, hogy Hanga baba itteni ido szerint ejjel kb. fel kettokor megerkezett, csaszarmetszessel. Csak telefonon ertekeztunk, ezert csak a sulyat tudom:33oo gr. A"magassagarol", ha Apuka hazaer,bovebbet. En nem akartam a kohazban labatlankodni.
Udv. Mindenkinek.
:lol:
demeter zoltanne

Ancsurti

VÉGREVÉGREVÉGRE!!
HATALMAS GRATULA NEKTEK :) :) :)
Vendég

sillia!
Megmondom. :lol:
demeter zoltanne

Kedves Nagymama! :)

Remélem, nem baj, ha így írom. :roll: :oops: :oops:
EZÚTON KÍVÁNUNK NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT MINDENKINEK. HATALMAS GRATULA ANCSURTINAK NEM CSAK A BABA ÉRKEZÉSÉHEZ, HANEM AHHOZ IS, HOGY MINDEZT ÍGY VÉGIG CSINÁLTA!!!!! Reméljük, hogy mihamarabb felgyógyul, lesz teje bőven és már nem is emlékszik a sok nehézségre! :wink:

Soxeretettel: MI :wink:

Kép
Kép
200907?

Sziasztok

én is egyetértek Boo-val. Mondjuk nekem is volt szülésznőm, és egyszer elment egy hétvégére de akkor még 38 hetes voltam, de azt nem mondta hogy ne szüljek. Max én mondtam hogy ha lehet ne akkor. A dokimra rákérdeztem hogy lesz e szabin, és közölte szébe sincs ebben az időszakban elmenni. Megszültem és utána ment el, most a múlt héten. Ő mindig úgy szokta hogy beírja a szüléseket a naptárba és ahhoz igazítja a szabit. nála szóba sem jöhet emiatt csaszi, vagy indítás. Nem hiába van nála a legkevesebb indítás és műtét. Tényleg csak ha muszáj. Mondjuk ő különleges mert abortuszt se szokott.

boo neked akartam még írni a babakocsihoz csak elfelejtettem, hogy én se adnám oda. Nekünk az előző gyerekeknél graco volt 3 gyereket szolgált ki, aztán kölcsön adtam egy ismerősnek, mikor már nagyobb volt a gyerekük kértem vissza mert az unokatesóméknak kellett volna és mivel tök jó állapotban volt mikor én kölcsön adtam gondoltam majd jó lesz nekik. Először is könyörögnöm kellett, aztán mikor visszakaptam olyan állapotban volt hogy sírva fakadtam, lestrapálva tiszta penészesen, hiába csináltam vele bármit nem jött ki, így kidobtam. megfogadtam többet nem adok oda semmit.

Most megvettük ezt a drága babakocsit, de nem adom el, és nem is adom oda senkinek, ha már nem kell becsomagolom és elrakom, kitudja hátha hasznát vesszük.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

200907!
Koszonjuk. :lol:
demeter zoltanne

Így kezdődött ancsurti története :wink: :

[quote="ancsurti"]H írta:ancsurtiello Csajok!
Ti most alszotok mar biztosan...jonnek en is kozetek!Holnap bemutatkozom,most csak kiprobalom hogy mukodik-e.
Anita
Volt még közte egy pár, de a lényeg itt ez:

[quote="ancsurti"]S írta:ancsurtiziasztok Kismamaik!
En most ebredtem holapatolasra :shock: !!!Itt leesett vagy 20cm ho...
Nagyon messzirol jottem kozetek,es az elso perctol olvaslak Titeket,de meg nem mertem bejelentkezni.Szoval velem is megtortent az,amire mar vagytam...A heten jelentkezunk be az orvoshoz,szamitasaim szerint ma vagyok 6hetes.Jelenleg Kanadaban elek a ferjecskemmel,tervezett a baboca,aki az elso lesz,es elsore sikerult is szerencsere! 34 eves leszek januarban,feltem hogy ez nem lesz annyira egyszeru menet.
Mar nagyon varom hogy lathassam,miujsag odabent,es szurkolok azoknak akik mostanaban keszulnek dokihoz!
Hirtelen ennyi,kicsit meg vagyok illetodve...masfel eve olvaso-kukucskalo uzemmodban voltam jelen a babaneten...ez meg ujdonsag :D
Szep napot,gyorsan keszitek valami reggelit.
Anita

Kép
Kép
200907?

Ági 125, Minimanó, Tímea 83 és Ancsurti
nagy nagy gratuláció a babáitokhoz.

Kép
Kép
orsi777

Ancsurti!! Nagyon gratulálok Hangához!! Végre végre végre!! Már nagyon vártuk veled együtt ezt a babócát! Mihamarabbi felépülést és sok tejcsit kívánok neked!!

Boo!! Igen,teljes mértékben igazad van,de ezen már nem is idegesítem magam,de csak azért mert egyből ajánlott egy másik alternatívát,ha ő nem érne be,hogy odaszól valamelyik normálisabb kolleganőjének,hogy addig tartsa a frontot,amíg ő nem jön. Úgyhogy ezért nem is orroltam meg rá. Most mit tudok csinálni?! Amúgy ma nyugi van,a kislányom nem igazán aktviálta ma még magát,viszont tegnap nekem ugyanez volt!!Azt mondta egy ismerősünk,akinek az eredeti szakmája szülésznő,hogy ha már nem mozog az utolsó napokban,akkor már ő is készül kifelé. A próféta szóljon belőle!!JÓ lenne,ha reggel írhatnám neked az sms-t,hogy az éjszaka leglalább már elindult valami magától és bent vagyunk a kórházban!! (amúgy is bent leszünk,de lehet haza is jövünk)Azért fáj már,ahogy rúgdos,mert nincs már annyi magzatvíz,ami tompítaná. Tudom milyen érzés.

KépKép
KépKép
nyuszi81

Lilisgabi

Anynasági támogatáshoz vagy az igazolás kell, vagy elég a kiskönyv is, de kell hozzá egy beleegyező nyilatkozat is, hogy lemásolhassák a kiskönyvedet. (Ez szerepel az igénybejelentő nyomtatványon is.)

Kép
Kép
orsi777

ANCSURTI! :lol: :lol: :lol: :lol:
HATALMAS GRATULA HANGA BABÁHOZ!! Kívánok még mielőbbi felépülést, és gyors hazamenetelt a kórházból, hogy minél többet lehessetek anyukáddal együtt!!!!!

Timi!
Neked is gratulálok!!!! Furcsa volt ez nekünk, mondogattuk, hogy már meg kellett szülnöd! :D

Bond!
Tünemények a gyerekeid!

Éjszakai szopi:
én a telefonommal csinálok annyi fényt, hogy senki ki ne nyissa rajtam kívül a szemét, de megtaláljam a Petra száját.
Büfi: csak ha én ébren maradok, ami mostanában egyre ritkább. (van, hogy szopi elején elalszom, és kb. másfél óra múlva ébredek
:roll: :roll: :roll: )

Mai nap: maratoni szopi fél 10-től fél 1-ig, kisebb-nagyobb megszakításokkal. Ehhez szerintem nem kell mérleg... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Boo!
mi béreljük a védőnőtől a mérleget. Eleinte mértem kaja előtt, kaja után, állandóan.
De amióta úgy spriccel a tejem, hogy csak rágondolok a szoptatásra, már nem hiszem, hogy mérni kéne.
Heti egyszer mérünk, és a szükséges 120g helyett ő 250-eket hízik, így már biztos vagyok benne, hogy elég a tejem, és a minősége is megfelelő.

Bond!
Én azt nem értem, hogy ha az apának a szabihoz kell a TB kártya, akkor hogy tudja az apa kivenni azt az 5 napot a szülés után? A Petra TBkártyája a héten jött meg.

Na, kialudta magát a lányom egy óra alatt, úgyhogy mennem kell...

Kép
katy76

mi vettünk mérleget. De én sem mérem állandóan csak néha és csak kiváncsiságból. Nekem Nóra tegnap volt 4400 g. Rengeteget hízott az elmúlt héten.

Bond Apának nem kérték a taj kártyát mikor kivette az 5 napot. És azóta sem.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Ancsurti!
Látod! Végre Hanga baba is kíváncsi a nagyvilágra és rátok!!! :wink:
Gyors felépülést, sok tejet és egészséget kívánok nektek!!!

Tímea83, Minimanó és Ági125!!! Nektek is ugyanezeket a jókat kívánom!

Lányok! Ti hogy bírjátok a meleget? Jázmin elég nyűgös. :? Pedig már a légkondit is bekapcsoltuk.No, persze csak módjával.

Nyuszi! Kitartás! Akkor holnap már te is babázol?

Boo! Horoszkóp: Rák babákról mit tudni?
Vendég

Ancsurti!
Dejóóó, végre. Sok Boldogságot Nektek.
Miért lett végül császár?

Boo!
Nem ingyen teszik, kétségtelen, de azért nekik is van magánéletük is. Sztem tök normális, hogy szólt, hogy ezen a napon dolga van, el is mondta, hogy mi, és indulás előtt még telefonált is, szóval egy rossz szót sem lehet a szülésznőre mondani. A pótszülésznő Balatonon. Ez már gázosabb szitu, de sztem valamennyire ez is rendben van, mivel amikor egy szülésznő eldönti, hogy vállalja-e a kismamát v. sem, akkor meg szokták kérdezni, hogy mikorra van kiírva. Nyuszi meg már ugye túlhordásban van.

Nyákdugesz: nekem egyiknél sem távozott (lis önmagában nem)

Gabi!
Csak nem terveztek 5.-et?

Bond!
Ajándékötlet? Első körben sztem célozd be azt az árkategóriát, amit ti is kaptatok, hátha könnyebb. De mit szokás egy keresztelőre adni, gőzöm sincs? Ékszerről tudok, de azt a keresztszülő szokta. Vmi maradandó kéne, amit el tudnak tenni a kis emlékes dobozkába. Nem egyszerű. Vmi névreszóló vmi?

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Norka!
Bodzi szuperul bírja a meleget, olyan jókat alszik, nem is izzad. Mondjuk Marci is ilyen volt. Ez mitől függhet?

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Szonibaba!
Apa és én is nehezen viseljük a meleget, lehet hogy genetika. Jó, nektek, hogy bírják a gyerekek. Nem tudom mitől függ a dolog. :roll:
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: