Sziasztok!!
Pagika!! Nagyon édesek a lányok. Abszolút nem látszott rajtad,hogy 3 van belőlük a pocidban
Tímea83! Gratulálok nektek!! MEgint eggyel kevesebben vagyunk,akik még 2in1!!
Bond! Nagyon cukik a gyerkőcök! CSak nem máris terhes akarsz lenni megint?!
Nekem ma nem lehet szülnöm!! Tegnap felhívott a szülésznőm,hogy ma le kell mennie Kecskemétre az apósát viszi kórházba,onnan nem fog tudni csak úgy eljönni. Volt egy tartalékos szülésznő is,na ő meg ma Balcsira megy a gyerekéért,úgyhogy így állunk. Rendes volt az én szülésznőm,reggel hívott,hogy na mi újság,érzek-e valamit,mert ő most indul. Mondtam neki,hogy este kicsit mintha éreztem volna,de tök rendszertelenek voltak,aztán bealudtam. Mondta,hogy ő legkésőbb 6-ra itthon lesz,ha addig van valami,szóljak és addig is beszél a lányokkal a kórházban,hogy valaki figyeljen ránk oda,amíg ő nem jön. Persze,ha esetleg megindulna Lili. Ha nem,akkor holnap megint kórház,és kiderül maradunk-e vagy sem. Érdekes,hogy tegnap vizsgálat után kb. a 4. pisinél,ahogy töröltem magam,kicsit véres volt a wc papír,aztán a tisztasági betétben meg olyan kakaóbarna folyás volt,na hívtam a dokim,azt mondta,az normális,a vizsgálattól van. Ő azt mondta,péntekikg szerinte találkozunk. Na,akkor már csak egy napja van Lilinek .Mostmár túllennék rajta nagyon,de inkább magától induljon meg,mert akkor már biztos,hogy ő is ki akar jönni és hátha úgy könnyebb lesz. Tengap,amikor bent voltunk volt még egy kismama,aki 1 hét túlhordásnál járt a kisfiával,na őt estére vissza is rendelték,ugyanúgy mint Ikokának,felhelyeznek egy ballont,ami állítólag reggelre kilökődik magától és akkor indul csak a kemény menet... Mondjuk az a csaj abszolút zárt volt. Na,ahogy ezt hallottam,akkor azt mondtam,hogy tényleg magától jöjjön Lili. De majd holnap kiderül.