A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Sziasztok!

Nagyon régen írkáltam ide.

Feleslegessé vált és eladó 50 db, 2013-ig érvényes progeszteroninjekció, bontatlan csomagolásban.
Természetesen áron alul, ha érdekel valakit erre a mailre írjatok.
tatuka72@citromail.hu

Mielőbbi babásodást és kitartást kívánok!!!!

Anikó
tatulány

Sziasztok!
Holnap délután Vass Dokihoz valaki rajtam kívül? Én elvileg 16:00 körül megyek, de ErcsiApu már 15:00-re jön értem a meló helyre, úgyhogy már szerintem 15:30-körül ott leszünk! Szóval Valaki?

Melánia!
Nem akarsz eljönni velem!? Mondjuk Csak Úgy KABALÁNAK!???? :?: :?: :lol: :lol:

Kép

KépKép
ercsikati

Albika! Nagyon-nagyon sajnálom! Nem tudom, mivel vigasztalhatnálak azon kívül, hogy valóban nagy ajándék a gyönyörű kisfiatok. Sok puszi és ölelés Neked!

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Albi!
Én egy hatalmas ölelést küldök Neked! Tudom ilyenkor az sem jó ha túlzottan vígasztalnak, ezt tapasztalatból mondom! És miért írtad, hogy ez volt az utolsó? Ezt nem értettem!

Kép

KépKép
ercsikati

Sziasztok!

Csak most olvastam.....

Albi, Renna nagyon sajnálom! Nagyon sok lelki erőt kívánok Nektek!
Renna kitartás! ++++++++++

Kata: Inszemnél nem kell semmilyen papir! A törvény még azt is lehetővé teszi, hogy egyedülálló nő kérje ezt az eljárást..De Dévai szereti ha van, mert már volt az intézetbe olyan negatív példa, hogy a nő nem azzal a partnerrel ment akivel elvileg kellett volna...remélem érted? :oops: Dévai doki szereti a jogilag tiszta ügyet.
Mi az első inszem előtt, két tanu előtt villámgyorsasággal(protekcióval) egy hét várakozási idő után mondtuk ki az igent.
Szerintem, nem volt rossz döntésünk. A lombiknál már kell.
Sok sikert! :)
emerenc

[quote="moncsiga"]. írta:moncsiga..Sajnos genetikailag elejtésre vagyok kódolva, nem tehetek róla. :lol: :lol:

Ha ez így van, akkor vegyél Petinek egy kis pecabotot, hogy este könnyebben gyűjtögethessen, cserébe viszont hadd válasszon valamit a középső polcról (a hűtőből). :)

Kati: a törvény szerint elvileg mesterséges spermabevitel esetén is kell közjegyzői okirat, de azt is el tudom képzelni, hogy azokon a helyeken, ahol ez önköltséges alapon megy, közel sem veszik olyan komolyan a szabályokat. Itt nem arra gondolok, hogy nem foglalkoznak a törvényekkel, hanem arra, hogy a jogszabályban ugyanez a rész azt is taglalja, hogy mennyi beavatkozást fizet a biztosító. Ha ő ezért megkövetel egy papírt, az rendben van, de ha nem téríti a beavatkozást, akkor a feltételeit is kenje a hajára. Amúgy vicces, hogy egy egyedülálló nőnek a beavatkozásokat megcsinálják, de élettársi kapcsolatnál igazolás kell. :shock: A győri Kaáliban biztosan kell, de elképzelhető, hogy intézetenként más a szigor.

Ami a futás helyettesítését illeti, nem tudok olyat, ami tapasztalataink szerint ugyanilyen hasznos lenne, de ez nem jelenti azt, hogy nincs is ilyen. Ha nincs más, akkor az úszás is jó lehet, de nem a "nyugdíjas" mellúszás, hanem egy tempós, megerőltető úszás. Ezzel viszont az a bibi, hogy egy uszodában könnnyű összeszedni valamit, ami inszem előtt nem igazán előnyös. Az a legnagyobb baj, hogy fájós lábbal semmilyen torna nem ajánlható.

Agnyes: Bátran lehet szedni, ráadásul a túladagolás veszélye nélkül. 8)

Albi: sajnálom, hogy nem sikerült. :( Azt is, hogy az a kretén még mindig nem szállt le rólatok. Nyilván ez sem tett jót a történetnek. Azért bízzunk benne, hogy kerültök még anyagilag olyan helyzetbe, hogy bevállalhattok még egy önköltséges programot. Ha ott is sok petike lenne, akár egy újabb fagyis beültire is lenne mód. Még van pár évetek és Petinek hála Titeket most már tényleg nem kerget a tatár. A legnagyobb ajándékot már megkaptátok és ez a lényeg. 8)

Gladiolus: a gyógyszerésznek és a nődokinak részben igaza volt. Én magam is aláírom, hogy 1 g C-vitamin csak egy-két korttyal leöblítve hosszabb távon minimum vesehomokot okoz, de a kőre is van reális esély. Egy kolleginám akart hozatni velem Lenkeit és éppen ezért nem tettem meg. Ő sosem szomjas, az orvos parancsára naponta pár dl-t megiszik és ennyi. A melóhelyen állandóan eszik és a parancsnak engedelmeskedve iszik hozzá 2(!!!) dl vizet. Nem vicc! Mondtam neki, hogy miattam ne legyen köve, én nem hozok neki, amíg nem látom, hogy minimum 2 litert lehörpint naponta.
Amúgy Lenkeiből én a közepeset (v)eszem, ebben az 1000 mg napi 9 tablettát jelent, így egész napra el tudom osztani az adagot, ami így pláne nem megterhelő a veséknek. 8)

Renna: örülök, hogy most már egyre inkább sikerül a jövőre koncentrálni. Csak így tovább! 8)

Köszönjük a drukkokat, remélhetőleg lesz hatásuk. :D

Ritu & Julcsi: drukkolunk továbbra is! 8)
szimba

Sziasztok!

Azt nem mondom, hogy teljesen képben vagyok, kivel, mi történt, de próbálkozom. Marha nezhéz 2 hét után mindent visszaolvasni :D .

Albi: Nagyon sajnálom én is! Ez volt az utolsó? Miért is? De tényleg az vígasztaljom, hogy van a pici fiatok!

Kata: Akkor most tényleg inszem? Kíváncsi vagyok, mi fog mondani holnap a doki! Szerinted mikorra várható? Lelkileg minden rendben?

Moncsiga: Szupi, hogy jól vagytok és minden rendben van!!!! Ez a 2. lombikotok volt? Én abban bízom, hogy a 2. majd sikeres lesz, már ha egyszer eljutunk odáig! Már akartam kérdezni, te ennyire jól kijösz anyósoddal, hogy ő pátyolgatott a beülti után? Irigyellek!!!!!!!! Az enyémnek eszébe nem jutott pátyolgatni. Pedig sokszor hiányzott és sokszor emiatt voltam kiakadva. Remélem most majd máshogy lesz!!!!!!!!!

Renna: Teljesen át tudom érezni, amit érzel!!!! Kb. én is ezt éreztem, amikor nagy lelkesedéssel mentünk a férjemmel az uh.-ra és Apánk közölte, hogy akkor most leállítjuk az egészet. Úgy éreztem, egy világ omlott össze bennem és persze a férjemben is. De fel a fejjel, muszáj pozitívan a jövőbe nézni, mert különben beleőrül az ember.

Rencsi: Hogy vagytok? Hogy bírod ezt a meleget?

Julcsiról mit tudtok?

Ritu: Szorítok!

Szimbáék: Akkor Vass dokival elkezdtétek a stimut? Drukkolok, hogy minden rendben menjen!!!!!!!!!

Én voltam még a tavasszal endokrin dokinál, megnézettem az IR-emet. Akkor a doki megnyugtatott, hogy az értrék a határon belül van, de most kicsit megijedtem, mert beszéltem 1 csajszival, aki majdnem ugyanekkor értékre más gyógyszert is kapott. Leírom az értéketet, örülnék, ha tudna valaki segíteni. Szóval:
vércukor éhgyomorra: 3,7 - étkezés után 120 p. : 3,7
inzulin éhgy.: 13,3 - étk. után 120 p.: 33,5
Érdemes lenni megkérdeznem más dokit vagy esetleg dietetikust?

Amúgy rólam: elkezdtem szedni a fogigátlót, de a felétől kezdve elég sokszor barnázgatok és volt olyan nap is, amikor vérezgettem is. Nem tudom mi lehet. Valakinek valami ötlete?

Puszi mindenkinek!

Zsu
uzsuzs

Albi!

Nagy ölelést küldök!

Kép
agnyes

Tud valaki valamit erről a mágneses rezonancia kezelésről vagy lézeres akupunktúráról? Érdekelne mindkettő!
Köszi!

Zsu
uzsuzs

Uzsuzs!

Szerintem az éhgyomri inzulinod elég magas. Nekem a doktornő azt mondta, hogy 10 alatt kell lennie. A 120 perces is határérték fölötti.
A diétát mindenképp kezdd el, azzal sokat javíthatsz az eredményen. Én a helyedben megkérdeznék más dokit is.

Szimba család!

Drukkolok!

Kép
agnyes

Uzsuzs: A beállítás, majd az első ellenőrző UH még Dévisznél volt, a program oroszlánrészét viszont Iron végzi majd.

Az alternatív kezelésekkel kapcsolatban Miciona a szakértő, ő biztosan sokat tud az említett módszerekről. 8)

A 30 feletti terheléses inzulin már egy kicsit magas. Ha nem lennétek benne a lombikprogramban, akkor a diéta is bőven elég lenne, így viszont jó eséllyel kapni fogsz gyógyszert. Ha ezt feltétlenül meg szeretnéd említeni Dévisznek, vigyél magadal egy sapkát, mert feltehetőleg le fogja ordítani a hajadat. :roll:

Agnyes: Köszi a drukkolást! 8)
szimba

na itt vagyok moncsigám, nem tűntem el, csak óvatosan már elkezdtem "élni az életem" :lol: szóval kicsit jobban lekötöm magam, kicsit elmászkálok már itthonról, hétvégén meg szülinapi party volt nálunk szóval tele voltam rokonokkal, de persze semmi megerőltetőt nem csináltam csak vacsiztunk , beszélgettünk, stb még le is döltem egy órára, annak ellenére, hogy itt voltak a vendégek :lol:
Én is jól vagyok szerencsére minden oké, mondjuk pont tegnap megiint aggonizáltam kicsit, hogy azért valamit mégiscsak érezhetnék, erre a picikéim válaszoltak mert ma reggel majdnem beh....tam, igaz nem is ettem csak kb másfél órára rá felkelés után , máskor meg azonnal eszem többnyire teljes kiörlésű piritóst vagy ilyesmit szóval ez is lehet az oka.Nekem a cicim már rég nem fáj, ellemben marha nagy, alig jönnek rám a cuccok a melltartómat is lassan le kell cserélnem és eléggé viszket is, ki van száradva a bőrőm, úgyhogy most kenem magam körömvirág krémmel. :P
Nekem a hasam abszolút nem húzodik, viszont azt megfigyeltem hogyha pisilnem kell akkor már szinte majdnem fáj annyira nyom, úgyhogy többnyire megyek is... :lol:
Rencsikémnek irtam, hogy elhatároztam magam, hogy innentől megpróbálok teljesen pozitivan hozzáállni a dolgokhoz-eddig is próbáltam, de most még jobban-és élvezem a várandóságom, nem azzal fogok foglalkozni, hogy most ennek kéne lennie meg annak, hanem élvezem, hogy jól vagyok :lol:
Savam továbbra is van, ami miatt néha nem esik jól a kaja, meg állandóan álmos vagyok, olyan, mintha abszolút fel sem ébrednék egész nap. :lol: Aludni mégse nagyon tudok napközben max. 1 órát, de sokat pihenek és ha elmegyek itthonról gyakran elfáradok.
Voltam múlt héten az Arénában vettem egy-két tök jó rucit, nagyon nagy leárazások vannak és még találtam egy-két darabot ami jó volt rám, habár túlságosan nem ruháztam be nemsokára úgyis csak a kismami üzletekben tudok már vásárolni. Ja és képzeld akkora a hasam, hogy már a nacijaimat nem tudom begombolni, de sajnos mégcsak azt hiszik , hogy jól laktam, :lol: :lol: , mert csak alul van még hasam nem olyan egybefüggő, mint a vonalzódon :lol: :lol:
Egyébként nagyon szép a vonalzód :lol:
Ja és nagyon kivagyok, hogy No Sex :lol: :lol:
05-én erre is rátérek apánknál, hogy mi meg hogy meg miért :roll:
Lehet jobb lett volna privibe irnom, bocsi a többiektől
Na majd irj, hogy mi van veled puszi
chilike1

agnyes
nagyon jók ezek a képek :lol:
Hogy vagy, minden oké veled? Mikor tudsz kezdeni?

uzsuzs
anyukámat múltkor elvittem erre a rezonanciás vizsgálatra, nem volt semmi szervi baja, a gép szerint igaz "ajánlottak" pár vitamint ami mondjuk jót is tett neki igaz a 4 doboz majdnem 40.000 ft volt és kellett volna még ilyen kezelésre járnia, alkalmanként azt hiszem egy tizes körül. Ő inkább elment gasztoendrológishoz, mert alapvetően a gyomrát akartuk kivizsgáltatni és az orvos csinált nála különböző vizsgálatokat ( tükrözés, stb) és ugyanarra jutott, mint a természetgyógyász, hogy szervi baja nincs, de irt fel neki a gyomorfájásra gyógyszert meg olyat ami helyrehozza a bélflórát, ilyesmi. Szóval szerintem hasznos a természetgyógyászat, de egyrészről hinni kell benne, hogy a szervezeted meggyógyitja önmagát meg ugye azt ki is kell várni, illetve nem kevés pénzbe is kerül. Ugyanakkor nekünk van egy természetgyógyászunk akihez a párom jár valami visszatérő "problmájával" semmi komoly, inkább csak zavaró dolog és nem függ össze az egészségével, szóval nem betegség vagy ilyesmi, na szóval ez a nőci akihez jár egy alkalommal rögtön elmúlasztja ami miatt megy aztán csomó ideig fél évig-évig nem kell mennie újra. Sajnos nem vállal új pácienseket, szóval őt ajánlani nem tudom még a családtagjaimat is úgy kell ráerőltetni alkalomadtán, hogy mehessenek hozzá, szóval csak azt szeretném ezzel mondani, hogy meg kell találni a jó szakembert akibe megbizol :wink:

renna
nagyon sajnálom, ami történt veled, de pár oldallal előrébb irtam már neked, hogy ez sajnos egy ilyen "játék" nem mi irányitunk, nekem is 4.-re jött össze, ami persze nem baj, de nagyon sok lelkierő kell ahoz, hogy az ember kitartson és újúlt erővel fusson neki újra. Úgyhogy most pihengessetek kicsit, aztán kis idő múlva hajrá :lol:

albikám
Hát nálad is nagyon nagy sajna, tényleg csak az lehet vigasztaló, hogy már van egy gyönyörű gyermeketek :lol:
Miért ez volt az utolsó a 5.-ik? Miért nem próbáltok meg valami alapitványi segitséget kérni? :wink:

bodzikám kis szivem, tudom, tudom :roll: bocsika drága igyekezni fogok a képekkel, csak tudod a legelőnyősebb formámat szeretném megmutatni neked és még keresem az ideális beállitású portrét :lol: :lol: , na jó ez kamú volt, de a másik gépen vannak a képeim, majd átcsatlakozom arra és küldök okés, addig is remélem a kiskacsáim is megfelelnek :lol: :lol: puszi drága

zugolvasó barátném
hivj nyugodtan, bocsika de az elmúlt napokban nem voltam teló közelben, de láttam, hogy kerestél, hivj hogy mizújs? érdekel, hogy teszteltél-e szép kétcsikósat :lol: :wink:

julcsi
na akkor alakul a dolog, szerda doki, húú az holnap van., :roll: na majd gyere, hogy mizú? :wink:

tigrincs
na akkor a gyerkőcők nem olyanok, mint a kutyáim :lol: :lol:
van egy nagy 65 kilós kutyukám aki majd becarik a vihartól cegénykém állandóan menekülésre fogja, úgyhogy le kell zárni addig amig elvonul a vihar :lol:

a többiektől akiknek most nem irtam , bocsika
melcsikém de jó, hogy már itt tartasz, gyorsan megy az idő, mi? Hú már én is nyolc hetes vagyok és még csak "most" lettem terhes, furi :lol:
vigyázz magatokra

szóval a többieknek is minden jót kivánok amire vágynak pusz :lol:
chilike1

Modrooka, Tigrincs, Bodza, Gladiolus, Melánia, Gmelcsi, Ritu, Renna, Moncsi, Ercsikati, Emerenc, Szimba, Uzsuzs, Agnyes, Chili!
Köszönöm, köszönjük amit írtatok, eljutott "lélektől lélekig".

Tigrincs!
701. oldal, de mostmár nincs nagy tétje, legfeljebb, ha elveszítjük ezeket a pereket a perköltség kinyögése lesz majd csak a gond...

Tatukám!
Mi van Veled? Miért vált feleslegessé a progiszuri? Ha nem írsz ide, priviben foglak zaklatni!!!

Gladiolus!
Drukk a holnapi punkcióhoz!

Melánia!
Édes vagy a kis képpel, köszönöm, és végre végre mesi kezdemény, már nagyon ideje volt.

Ritu!
Mostanra már biztos befészkelte magát a picikéd, drukk Nektek!

Renna!
Azt hiszem sikerült átlendülnötök a nehezén...

Szimba család!
Drukk továbbra is!

Pocaksimi Gmelcsinek, Rencsinek, Moncsigának, Chilinek, Julcsinak!

Szolgálati közlemény:
Maradt néhány gyógyszerem, odaadnám ingyen, csak jöjjön el érte valaki Pestlőrincre. Priviben írjon, aki el tudná vinni. Hűtőben tároltuk, érdemes esetleg hűtőtáskában haza vinni.
Ezekről volna szó:
utrogestan hüvelykúp 60 db 2011.09. hó
Progesteron szuri 20 amp. 2013. 09 hó
Menopur injekció 3 db porampulla és 3 db oldószer 75 NE 2010. 11. hó

Akciózóknak szép tüszőket kívánok, ET utániaknak babaragacsokat, babásoknak pocaksimit, anyukáknak boldog pillanatokat a babákkal, többieknek megerősödést a felkészüléshez!

Kép
albi2000

Szolgálati közlemény2:
Utró, Menopur remélhetőleg gazdára talált pontosabban inkább, foglalva, mostmár csak a Progesteron árválkodik nagy bánatomra :(

Akciózóknak szép tüszőket kívánok, ET utániaknak babaragacsokat, babásoknak pocaksimit, anyukáknak boldog pillanatokat a babákkal, többieknek megerősödést a felkészüléshez!

Kép
albi2000

Szolgálati közlemény3. Elviszik az összes gyógyszert úgy néz ki.

Kép
albi2000

Albi,
Nagyon sajnálom , hogy nem sikerült! Remélem a pert mielőbb magatok mögött tudjátok és anyagilag is helyre álltok. Aztán ki tudja mit hoz a jövő......:)
miciona

Uzsuzs,
Szakértő ugyan nem vagyok a témában, de én is érdeklődtem az alternatív módszerek után. Egy barátnőm volt is a mágneses rezonancián. Ő orvos. Mint orvos nem nagyon hitt benne, de mint évek óta babára váró nő kipróbálta. 2-3 alkalommal volt. Nem sok pozitív visszajelzést tapasztalt másokkal beszélgetve sem.
Dévisz véleményét meg le sem írom. Attól még , ha te hiszel benne kipróbálhatod. Én nem fogom.
miciona

Ja lézeres akupunktúra: erről meg talán pont Szimbáék írtak, hogy akupunktúrát csak igazi kínai szakember végezze, mert , ha nem pont oda szúrnak ahová kell , kicsit mellé, már fölösleges.
A Mamutban csinálnak ilyen kezelést. Szerintem akkor már hamarabb találsz egy jó reflexológust, talpmasszőrt. Mondjuk egy endremetrózist ők sem gyógyítanak meg, de serkenthetik a méh, petefészek, hipofízis munkáját.
miciona

Sziasztok!!!

Annak ellenere hogy most megint várakozó állásponton vagyunk ,azert jövök ám :)

szimba: mi volt ma Vass dokinál?? Mások is azt irtak nekem, hogy ő általában ilyen szűkszavú ember...Azért engem ez sokszor negativ irányba tolt a stimu alatt....Azt hittem velem van baja...
Már csak azért mert irjáok Dévisz sokszor jó kedvű...
Hát én nem láttam még Iront igazan jo kedvűnek, vagy csak jol titkolja...Vagy rossz idoszakot fogtunk ki...

Moncsiga, ment tegnap privi, olvastad??? Jó vagytok??? Jól érzed magad?

ritu: vigyázz erre a oöttömkére!! És te? Jol vagy? Mikor fogsz tesztelni???

uzsuzs:
aranyos vagy, már jobban vagyunk. sőt, napról napra jobban. Igaz eljutotam odáig, már nem szivesen beszélek róla másoknak...akkor előjön megint a keserűség..

albi: igen én is azt gondolom most már túl leszunk rajta, és hála mindkettőnknek, mert uram, hogy latja mennyire ott állok emllette, teljesen más, mint 4 napja. És ezzel engem is jobb kedvre derit. :D

chilike: te jo ég, nem is tudtam ez a negyedik volt??? Hát, akkor kulon gratula hogy eddig kitartottatok!!!! És vigyázz rájuk nagyon-nagyon!!!!!Titeket látva, azért nem adom fel, hiszen itt az orrom elott sikerult mar néhányotoknak, miota fent vagyok ezen a forumon. 5 honap alatt...

bodza: neked még egyszer kulon koszonet amiket kuldtél!!!!!

akiket most nem szólitottam meg, azoknak sok sok +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
renna77

Sziasztok!
Ma délután Vass dokinál valaki?

Kép

KépKép
ercsikati

Sziasztok!!!

Albikám, úgy sajnálom!!!!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Gladiolus, mennek a drukkok, aztán írjál, hogy mi volt!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Rituskám, nagyon szorítok!!!!!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Szimba család, írjatok nagyon várom a híreket!!!!!

Julcsika telefonált, látta a petezsákot Vass doki, minden rendben van náluk!!!! :D :D :D Visszamentek a Balcsira, majd hétvégén jönnek haza.

Kép
rencsi79

Sziasztok!!!

Albikám, úgy sajnálom!!!!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Gladiolus, mennek a drukkok, aztán írjál, hogy mi volt!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Rituskám, nagyon szorítok!!!!!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Szimba család, írjatok nagyon várom a híreket!!!!!

Julcsika telefonált, látta a petezsákot Vass doki, minden rendben van náluk!!!! :D :D :D Visszamentek a Balcsira, majd hétvégén jönnek haza.

Kép
rencsi79

Szeva Chilike! Örülök, hogy jól vagy!!! De téged azért biztosítanak egy-egy kis jellel a babáid arról, hogy jól vannak.
Nálam szó szerint semmi jel nincs...se sav, se gigacici, se semmi...talán kicsit megböndősödtem. Erős elszántságra van szükségem, hogy higgyem, hogy minden rendben van. Már "csak" két hét van ötödikéig!!! Valahogy csak kihúzom addig...

Olvastalak Rennácskám, írok is majd. Ja, ez a cukifalat itt nekem,a keresztlányom, Bogi.

Rencsilány, hogy vagy???

Szimbáékat várom a jó hírekkel! Ha ügyesek lesztek, Te is választhatsz a középső polcról. Oksa?

Katás, megjött rendesen, vagy nem?

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

sziasztok lánykák :-)
régi babanetes fórumozó vagyok, csak elfeledtem a régi jelszavam, így új a regisztrációm. Nagyon régóta nem írtam, most sem mondom hogy megszólítok mindenkit s rendszeres írogatok, de

Moncsinak és Cilikének (és mindenkinek aki hajlamos a túlzott aggodalomra, mint jómagam is)

szeretnék némi biztatást adni. Hosszas-hosszas próbálkozások után (nem részletezném, hiszen az új élet a lényeg) nálunk is úton a trónörökös, Apánk segítségével. Most a 11 hétben vagyunk a kis Bambinkkal,:-) és ahogy sunyiban olvastalak benneteket, mintha magamat olvastam volna az aggodalmakat illetően.
Tényleg pozitív a teszt? Lát valami kis szép foltocskát a doki? A petezsák nem lesz üres? Lesz a szívhang? úgy növekszik-e ahogy kell? ..... hétről hétree, uh-ról uh-ra sem csökkent a türelmetlenségem, aggódásom, mert én is , mint ahogy ti, azon mázlisták közé tartozom, hogy nem kell ölelgetnem a wc kagylót, még csak fáradt sem vagyok, igaz én is itthon vagyok, nem kell 8ra melóba zögyögni. Szorulásom még csak véletlenül sincs, a mellem a 6.héten szúrt, feszült, de az elmúlt egy hét után, egy kissé duzzadtabb csak, ennek ellenére nézegetem naponta 5x. :-) egyedüli komolyabb tünetem, hogy feszül a pocim, főként kaja után, és a délutáni órákban, illetve a vércukrom érzékenyebb , egész nap eszegetek, nem sokat de óránként vmit.
folyt köv
puppy

Először is egy hatalmas gratula Julcsinak! 8) Aki tudja, adja át neki!

Rólunk: a helyzet olyan nem is tudom milyen. :roll: Alapvetően az a gond, hogy a tüszők növekedési üteme elmarad a várttól (most a "nagyok" csak 15-17 mm-esek). Az elején éppen az volt a gond, hogy nagyon gyorsan meglódultak, így az ideális, pénteki leszívás helyett a szerdai tűnt a legvalószínűbbnek. A hétfői UH alapján már a péntek volt az esélyes, de a Cetrotide-nak hála a növekedés tovább lassult, így most csak a hétfői punkciónak van értelme, ami már a 16.(!) c.n.-on lesz. :shock: Dévisz még sosem engedte a 15. napnál tovább, mert normál esetben kb. a 13. napon szokott lenni a tüszőrepedés és spontán ciklusban ettől nem szabad nagyon eltérni. Iron emiatt nem igazán aggódik, az elpukkanástól viszont igen. Elmeséltük neki, hogy korábban már volt 35-ös "tüszőnk" is, ami egészben maradt. Ez az értesülés láthatóan megnyugvással töltötte el. Viszont (csak hogy mondjak valami jót is) méretileg elkezdtek összerázódni. 8) Legutóbb volt egy 8-as, meg egy még kisebb (ezt le sem mérte), de most ezek is elkezdtek feljönni. Meglepődött, amikor elárultuk neki, hogy ennek érdekében - Dévisz utasítására - Szimbáné rengeteget fut (most is éppen a "futószalagot" koptatja). Bár ez meglepte, utána javasolta, hogy a futás még folytatódjon. :D Ne lepődjetek meg, ha legközelebb már mondani fogja nektek is. :P Azt azért nem hisszük, hogy mindkét pici használható méretű lesz hétfőre, de ki tudja?

Renna: hát igen, Iron ilyen, de ha az ember fia/lánya nem hagyja magát és folyton kérdezgeti, készséggel válaszol mindenre. Most egyébként is jobb kedve volt, bár amikor megint beindult a telefondömping, látványosan csökkenni kezdett az élvezeti intenzitása. :) Dévisz teljesen más. Magától is szívesen elkezdi magyarázni a dolgokat, mutogatni az UH-n, hogy mik a különbségek mondjuk egy ciszta, meg a sárgatest között, stb. :D

Uzsuzs: nem mi írtunk az akupunktúráról, bár nekünk is ajánlották az Ormosban. Mi kipróbáltuk a manuálterápiát, illetve sok-sok alkalommal a talpmasszázst, de kb. annyival lett jobb a helyzet, mintha elmentünk volna moziba. Én azt gondolom, hogy az alternatív gyógymódoktól nagyobb baj esetén nem szabad csodákat várni. Legfeljebb az ember hitére hat, tehát ha alapvetően nincs nagy gond, akkor "fejben" egy kicsit helyrerázhat, de csodát tenni nem fog. Elhiszem, hogy néhány esetben okozhatnak váratlanul javulást, de meggyőződésem, hogy ilyenkor a lelki háttérre hatnak kedvezően, ami néhány esetben már önmagában is segítség lehet.

Gladiolus: Reméljük, jó hírekkel jössz... Minden bizonnyal találkoznunk kellett reggel, de nem tudtuk, hogy a szőke, vagy pedig a barna hajú leányzó vagy. Melyik is? :D
szimba

folyt.

aztán utólag mindig kicsit nevetségesnek tűnik, hogy miért kellett szinte már összeveszésig behisztizni, mikor minden rendben van, de mindig csak az éppen aznapi uh nyugtatott meg. Aztán most h telnek a napok, rá kellett jönnöm, hogy így nem lehet élni, :-) mert kikészítem magam és a párom is. Ahelyett h örülnék,folyton magamat lesem. Mostanra kissé lenyugodtam, no nem mondom h nem várom a köv uh-t, de a Jóistenre bízom a továbbiakat. Ha egy pici lélek velünk akar lenni, velünk marad.
Pihenni sem sokat tudtam, apósom 2 hétig kórházban volt, oda jártunk be a város másik végébe, hőségben, tegnap temettük. de az új élet itt van velünk, mind ahogy veletek is, bármilyen viszontagságos is ez első időszak, a villamoson nem pottyan ki, sem ablakpucolás közben.
Nagyon nagyon örülök, hogy ilyen sokan babásodtok, és kívánom a többieknek is, hogy mielőbb végigizgulják ugyanezen kérdéseket :-) , nem lehet elkerülni!

Bodzám- szereztem még egy db utrót, köszönöm!
puppy

Puppy! De jó, hogy jöttél! Tudod, mennyire megnyugtató, hogy valaki pont úgy nem érez semmit, mint én? KÖSZI!
Gyere gyakrabban,aztán számolj be a fejleményekről!

Szimba, Ti aztán tudjátok borítani a papírformát! Úgy kell a dokiknak, nehogy már rutinból nyomják! :lol: Örülök, hogy mindent egybe véve jól alakul a helyzet! Pénteken mentek még uhura?

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Moncsiga!
Hát igen megjött rendesen. Már elmúlóban van! Hétfőn jött meg igazán! Úgyhogy ha Vass doki megkérdezi mikor jött meg, akkor én a hétfőt mondom neki, de azért megemlítem a vasárnapi "barnát" is!

Szimba!
Szerintem mindkettőnknek Vass doki fogja meghozni a szerencsét! Majd meglátod! Köszönöm a felvilágosítást, és úgy döntöttem azért elmegyek futni este 1 körre! Mindenképpen elmegyek, mert tudom, hogy sokat használ majd! A papírt meg megkérdezem tőle, mert ha véletlenül mégis kéne, akkor legyen időnk csináltatni egyet!

Puppy!
Örülök, hogy "jöttél"! Sok ilyen siker sztori kell nekünk, hogy legyen pozitív hozzáállásunk, és reményünk! Gyere gyakrabban! :) Jó egészséget és gratulálok a babának!

Ha nem horror időben jövünk meg Vass dokitól majd írok, hogy mit látott, és hogy mikortól kell szúrni meg ilyesmi! :) :P :lol:

Kép

KépKép
ercsikati

Sziasztok!

Szimba, szerinted mennyi futás javasolt? vagy ez változó? Én napi negyven percet tudtam futni munka után...ez elég szerinted?
Hogy tudtok 35 tüszőt produkálni? Apánk szerint 7-ről nekünk is feljebb kéne menni, mert mindig csak egy éli túl a két napot... Vitamin, ilyesmi?
Akupunktúráról: én jártam négy hónapig, nagyon jó volt más problémámra, de ezen a problémán sem nekem, sem a férjemnek nem segített. Gyönyörű lett a hormonképem, Apánk meg is jegyezte, hogy mi történt, de a kezelés előtt abba kellett az akupunktúrát hagyni a kínai doktor utasítására, és végül nem hozott ebben a kérdésben látványos eredményt. (Másban igen. )
rozsafa

Ja, és Puppy természetesen GRATULÁLOK!

Kata, azt mondják, akkortól, éri(k), amikor piros. :wink:

Rózsafa! Nem 35 db, hanem 35mm-es tüszőjük volt Szimbáéknak. A 35 db- akkora túlstimu, hogy Apánknál az kizárt!

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Bocs, látjátok, a vágyálmaim meg a hülyeségem keveredett. :)
Amikor transzferen voltam, akkor két lánynak is 16 körüli szám lett...ez kellene megcélozni, de hogy...?
rozsafa

Sziasztok.

Katám:szivesen mennék veled kabalának csak hát naon messze van nekem innen.
Egyébként megint "összetartunk" mensi ügyben.Nekem is megjött rendesen még tegnap,úgy hogy a ciklusunk egy rúgora jár megint.

szimbáék:drukk+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Ritu:RAGI++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
vjulcsi:GRATULÁLOK!!! Kép

Én megvagyok.Tegnap voltam endokrinon és jó az eredményem.Kicsit kell figyelnem a szénhidrátokra.
Albi:puszi.

Kép
Kép
melánia

miciona:????? Merre vagy???? Ha ráérsz picit csinálnál nekem egy újabb horoszpókot????

moncsi:az a jó ha nincs panasz!!! Tuom nyugtalanít de jobb mintha egésznap a róka üldözne egész nap.

Rencsi:???? Hogy vagytok????
gmelcsi:??????

agnyes:még mindig nem tudom,hogy melyik nap mész dokihoz?

Kép
Kép
melánia

Meli,
nekem is most volt meg, szóval ősszel akár kezdhetnénk is együtt :))

Kata, várom mit írsz majd Vass dokiról, meg ,hogy mit mond, mit lát.

Puppy, gratulálok a kisbabócához! Ügyes vagy , hogy így fegyelmezed magad és nem aggódsz. Mióta jársz Dévaihoz? Hányadik próbálkozásból lett a baba.
tetszik a nick neved, mi használjuk ezt otthon becenévként :)) először a kutyáé volt , de ő már nem puppy, mert már nagy ló.

Moncsika, ne aggódj , nincs semmi baj, ott van a babád.
próbálok majd neked feltölteni egy képet csak lehet, hogy nem lesz rá időm csak este.

Julcsi, én tudtam, hogy sikerül az első lombik!!! Gratulálok!!!

Szimbáék,
azért, ha egyformák azok a tüszők, akkor nem olyan rossz a helyzet, mert lehet, hogy mind az 5 eséllyel indul. Legfeljebb az utcsó kicsit kisebb lesz, de azt mondtad, hogy ha nem egyformákat kaptok vissza, az jobb is.

Tegnap láttam a story tv-n egy filmet. 5 pasiról szólt. Az egyik esküvőjére készültek, akinek a barátnője 5 hónapos terhes volt. Igazából mindegyik srác vmiért érzelmi válságban volt. Akinek az esküvőjére készültek annak a bátyja már évek óta nős volt. Az utóbbi időben eljárt otthonról, nyers volt a feleségével stb. Kiderült, hogy elment dokihoz egy hónapja és kiderült nincs élő spermája és nem meri elmondani otthon, mert fél, hogy elhagyja a felesége, aki nagyon szeretne babát, ezért inkább veszekedett vele, hátha az asszony kidobja. Persze a végén mindenki sorsa megoldódik, a nőci nem dobja ki, sírás, megbocsájtás stb.
Eszembe jutottál RENNA! Kicsit sírtam én is a szereplőkkel. Nálatok is happy end lesz meglátod!!!!
miciona

Miciona! Várom a képet! :lol: :lol:

A filmről jut eszembe: én meg a Kopa dokit láttam az RTL Klubon tegnap reggel. Semmi olyat nem mondott,amit mi ne tudnánk már, de a "kezdőknek biztos érdekes volt.

Hú, csajok micsoda össznépi mikulás!! :lol: :lol:

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Szijjjjja Puppym!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D

SzimbaCsaládka! Jó lesz ez így!!!!!!!!++++++++++++++++

Julcsim! Köszi az sms-t!!!!!!!!!!! NagyonGRATULA!!!!!!!!!!!!!!

Katásocska! Írj majd, h mit látott Iron!!! Köszi a mailt!!!

Pocakosok! Írtam mailt könyvileg!!!

Albikáék! Puszik!!!!!!!

Kép
bodza2005

Látod Melikém! Én is ezt saccoltam. Használd a táblázatokat! Cupppp

Szia Mici!!!!!!!!

Kép
bodza2005

Moncsikám! Cupákollak először is. Egy barátnőm azt mondta, Kopát alig hagyták szóhoz juni a széplányok. Kár. Fontos téma lenne.
Mi emúgy 6 hónapja nem néztünk tv-t, csak filmet dvd-n. :wink:
Annyira nem hiányzik, h simán a tv elé teregetek rendszeresen. :lol:

Kép
bodza2005

Mit szóltok, Eszti ma lett 6 hónapos. :-) Hihetetlen, nem?

Meglátjátok, amint megszületik a Babátok, de már várandósan is, repülnek a napok. Onnan visszatekintve, eltörpülnek majd a nehézségek.
Tartunk majd (mondjuk 1 év múlva, h felzárkózzon mindenki ;-) ) topikos babatalálkát? Az addigra pocisok majd zsebben hozzák a Babulonokat. LyÓÓÓÓ?

Kép
bodza2005

Micikém!!! Te kis BOSZI!!! Igen, hivatalosan 8.01-kor, de a kameránk szerint (felvettük a születést :-) ) 8.00.
KÖSZI!!!!!!!!!!! Jé, olyan is van? Én még nem ettem, csak ittam. :lol:

Kép
bodza2005

Sziasztok!

Elszállt megint, amit írtam! :cry:

Bodzám!Esztikének boldog 6. hónapot! :lol:
Nahát, csodálatos, hogy mennyi infoval tudsz meglepni bennünket! köszi! A BABÁS találkozó nagyon jó! :lol:

Szimba! Nagyon drukkolok Nektek! ++++++++++
Mennyit fut egy nap Szimbáné és hányszor. Félek,hogy én ott "rontottam" el, hogy egy nap csak egyszer 80 percet, lehet, hogy elkellett volna osztanom többszörre, vagy még többet kellett volna? Nekem először négy petike volt, abból kettő kezdett el nöni,
de lemaradtak egymástól, így lett leállítva.
Azt én sem értem, hogyha egyedülállónak nem kell papir, miért kell pároknak?? Érdekes, de biztos találnánk még ilyen érdekességeket, a törvényhozásban. :wink:

Kati: Nagyon várom, hogy mit mondott Vass doki!

Julcsi még Balatonon van? Mázlista.. :D Szét lehet főni!

Mindenkinek kívánom, hogy teljesüljön szíve vágya!
emerenc

Sziasztok!

Végre itthon, elég hosszúra sikeredett ez a nap.
Köszönöm Mindenkinek a drukkokat, sokat számított!
Pláne, hogy hatott is! :D
Szóval, nem pukkantak ki a tüszőim, mind a hetet le tudta szívni Vass doki! Azt érzem, önmagában is csoda, hogy ebből a szedett-vedett stimuból (amit tk. én csesztem el) lett bármi is (5 használható tüszővel indultam, ebből maradt 4, majd a kicsik is beindultak, és megmaradt az összes, nem pukkantak szét).

Szimba!
Kicsit hasonló a Ti stimulációtok is, mint az enyém volt, biztatásként mondom: nekem ma a 17. napom volt!
Ja, és a barna hajú vagyok. Ti pedig az a pár, aki rajtunk, műtéteseken kívül voltatok az elsők? Akkor én is tudom:)

Egyébként nagyon durva volt ez a mai nap. Első műtétes voltam (ami azt jelenti, hogy kb. 9-9.30. felé már végeztem), ehhez képest 16.15-kor végeztünk:( Már minden bajom volt!
Viszont, lehet, hogy láttalak Téged is, ErcsiKati?:)

Ami történt még: Kálmán 4-et tudott megszúrni (gondolom, a legrégebbi versenyzőket), a többiek még várólistán, holnap kiderül mi lesz velük. És ha minden jól megy, pénteken transzfer.
Elég fáradt vagyok már, meg a hasam is fájdogál, úgyhogy jó éjt Nektek!

És köszönöm még egyszer a sok rámgondolást!!! :D
Mindenkinek szépeket, a kis Esztinek pedig külön gratula ehhez a komoly korhoz, és sok boldogságot!!! :D
gladiolus

moncsiga

Szerintem tök mindegy van-e tüneted vagy nincs az a lényeg, hogy a baba rendesen fejlődjön és mindjárt itt van 05-e mehetünk kb 2percre bekukkantani, hogy minden rendben van, aztán jól megnyugszunk újra 1 napig és újra kezdődik a körforgás a következő uh-ig. Teljesen igaza van Puppy-nak-Egyébként üdv közöttünk, Gratula a babádhoz, jó, hogy irtál, gyere sűrűbben- :lol:
szóval én is arra az elhatározásra jutottam, hogy ejtem ezt az állandó morfóndirózást, szivem szerint minden héten mennék uh-ra, de ez hülyeség gondolom később még ritkábban kell menni majd, akkor még nehezebb lesz kibirni az időt a köv. uh-ig úgyhogy én megpróbálok leszokni erről, illetve megmondom őszintén kicsit próbálok magáról a témáról is egy kicsit "leszállni" mármint úgy értem, hogy azt figyeltem meg magamon, hogy az elmúlt 8 hétben semmi máson nem járt az eszem csak ezen gondolkoztam, ami gondolom nyilvánvaló, de szeretnék egy kicsit kikapcsolódni, érted azért is mászkálok már el itthonról, hogy valami történjen velem. Nem mintha nem ez lenne a legfontosabb, persze, hogy még igy is minden percben figyelek magamra, de azért próbálok kicsit lazább lenni, egyébként is távol áll tőlem a merevség.Az meg, hogy a cicim nagyobb amiatt is lehet, hogy amióta elkezdtem most a programot a kezdeti injekcióktól számolva 6 kilót hiztam, szerencsére arányosan oszlik el és a cicmre is mehetett ezekszerint :lol: :lol:
De egyébként tényleg nagyon jó hogy jól vagyunk, nagyon car lenne ebben a dögmelegben még rosszul is lenni. :roll:
Mit csinálsz egyébként? Otthon vagy, vagy mész valamerre?Óviba abszolút nem mész már vissza?

glaudius
Nem baj a 4 is nagyon jó szám, biztos jó kis erősek, úgyhogy minden oké lesz . :wink:
chilike1

bodzi

Boldog feledik szülinapot!!! :lol: :lol: :lol:
Háát remélem úgy lesz és repül majd az idő, olvasok egy könyvet a suttógó módszerről leirják az első időket amikor hazaviszed a babát onnan 4 hetes korig aztán 4 hónapos korig stb.-hááát igy lajikusként azért vannak benne kicsit nehezen elképzelhető dolgok :lol: Pl: másfél óránként etetés, büfiztetés, játék , 40 perc alvás amig a kismami azt csinál amit akar-na kösz-ennyi idő alatt még az ebéd se fő meg :lol: , aztán kezdődik az egész előről , ja és persze ez éjjel-nappali műszak, ha jól olvastam 6 hetes korig. Hááát mit mondjak kicsit be vagyok tojva, 2 gyerekkel :roll: :roll: :lol: :lol: , Na mindegy állok elébe nem futamodok meg :lol: , csak furi ilyeneket olvasni még úgy, hogy nincs benne gyakorlatom -MÉG- :lol:

miciona
Na én ezekről a jó filmekről mindig lemaradok
chilike1

Gladiolus , (de nehéz neved van)
Gratulálok a 4 petihez! Péntekre remélem mindegyik versenyző bekerül a transzfercsőbe. Bár gondolom 3-at kérsz vissza csak?!

Moncsi, akép nem megy. Itt nem tudok kicsinyíteni, otthon meg nem működik a fotofelírás , pendrive meg nincs nálam. Talán holnap.

Képzeljétek beszéltem telefonon Jenson Buttonnal és a barátnőjének csináltam kezelést. Megérkezett a száguldó cirkusz a hotelba. Akkorra felhajtás van ilyenkor , egész hétvége őrület. Ez lesz még a szabink előtt az utolsó nagy erőtétel.
miciona

Bodzi,
boldog 6. hófordulót Esztinek!
jó ötlet a találkozó!

Moncsi, az óvit már én is kérdeztem, hogy visszamész-e még?

Chilike, gondolom te az ikrekkel már nem dolgozol.

Kata, még nem értetek haza? Hu, akkor jó nagy tumultus lehet Vass dokinál!
miciona

Hello.

bodzim:én is cuppákolom Esztit!!! Kép Éljen SOKÁIG EGÉSZSÉGBEN,BOLDOGSÁGBAN!!!!

Katám:VÁRUNK a HÍREKKEL!!!
miciona:remélem talizunk.Agusztus 20. utánra jósolom a következő mensimet.Aztán majd látjuk a ciszta dolgot.Vettem cickafark tablettát:489ft volt.Azt szedem.Teám is van itthon de egyszerűen nem birom meginni.Nem birom a gyógynövényeket.Még fogkrémbe se.Öklendezem tölük. :oops: Ezért tablettázom.Illatra ugyanaz mint a tea.

chilike:valahogy majd megoldod azért az ikrekkel! Nagyik segítenek!?

Én is láttam Kopát a tv-ben! Én még nem találkoztam vele,nem is akarok,de tényleg nem hagyták szóhoz jutni.

Kép
Kép
melánia

Sziasztok!

Bodzikám, hogy rohan az idő! Puszik a kis Esztike lánynak!

Nem, lányok, nem dolgozom már. A jövő héttől úgyis nyári szünet lesz az oviban, aztán meg azért nem, mert nem. Nem kifejezetten biztonságos hely egy kismaminak. :lol: :lol: Mindig van 1-2 beteg gyerek ekkora közösségben, és ha csak arra gondolok,ahogy a szeretetüket ki tudják mutatni...10méterről teljes gázzal rontanak az embernek és fejelnek a lendülettől hasamba "Móninééénííííííí!!!!" kiáltással. Ezt máskor imádom, de most nem kellene kitennem magam ennek az élménynek, azt hiszem. Hiányozni fognak, az tuti!
A főnökasszonyom kifejezetten megtiltotta már előre, hogy dolgozzak, ha sikerrel járunk. Nagyon kedves...

Chilike! Teljesen igazad van,csak én gyárilag ilyen görcsölős vagyok, Te meg ugye, ahogy mesélted is, nem. Szerencsés alkat vagy, irigykedem is!

Gladiolus! Szorítok a sikerért!!!
Puszik!

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Emerenc, Gladiolus, Chilike, Moncsika, Micike és Melike!
Jajdecukikák vagytok! Köszönjük szépen a köszöntéseket!!!!!!!!!!!!

Kép
bodza2005

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: