agnyes
nagyon jók ezek a képek
Hogy vagy, minden oké veled? Mikor tudsz kezdeni?
uzsuzs
anyukámat múltkor elvittem erre a rezonanciás vizsgálatra, nem volt semmi szervi baja, a gép szerint igaz "ajánlottak" pár vitamint ami mondjuk jót is tett neki igaz a 4 doboz majdnem 40.000 ft volt és kellett volna még ilyen kezelésre járnia, alkalmanként azt hiszem egy tizes körül. Ő inkább elment gasztoendrológishoz, mert alapvetően a gyomrát akartuk kivizsgáltatni és az orvos csinált nála különböző vizsgálatokat ( tükrözés, stb) és ugyanarra jutott, mint a természetgyógyász, hogy szervi baja nincs, de irt fel neki a gyomorfájásra gyógyszert meg olyat ami helyrehozza a bélflórát, ilyesmi. Szóval szerintem hasznos a természetgyógyászat, de egyrészről hinni kell benne, hogy a szervezeted meggyógyitja önmagát meg ugye azt ki is kell várni, illetve nem kevés pénzbe is kerül. Ugyanakkor nekünk van egy természetgyógyászunk akihez a párom jár valami visszatérő "problmájával" semmi komoly, inkább csak zavaró dolog és nem függ össze az egészségével, szóval nem betegség vagy ilyesmi, na szóval ez a nőci akihez jár egy alkalommal rögtön elmúlasztja ami miatt megy aztán csomó ideig fél évig-évig nem kell mennie újra. Sajnos nem vállal új pácienseket, szóval őt ajánlani nem tudom még a családtagjaimat is úgy kell ráerőltetni alkalomadtán, hogy mehessenek hozzá, szóval csak azt szeretném ezzel mondani, hogy meg kell találni a jó szakembert akibe megbizol
renna
nagyon sajnálom, ami történt veled, de pár oldallal előrébb irtam már neked, hogy ez sajnos egy ilyen "játék" nem mi irányitunk, nekem is 4.-re jött össze, ami persze nem baj, de nagyon sok lelkierő kell ahoz, hogy az ember kitartson és újúlt erővel fusson neki újra. Úgyhogy most pihengessetek kicsit, aztán kis idő múlva hajrá
albikám
Hát nálad is nagyon nagy sajna, tényleg csak az lehet vigasztaló, hogy már van egy gyönyörű gyermeketek
Miért ez volt az utolsó a 5.-ik? Miért nem próbáltok meg valami alapitványi segitséget kérni?
bodzikám kis szivem, tudom, tudom

bocsika drága igyekezni fogok a képekkel, csak tudod a legelőnyősebb formámat szeretném megmutatni neked és még keresem az ideális beállitású portrét

, na jó ez kamú volt, de a másik gépen vannak a képeim, majd átcsatlakozom arra és küldök okés, addig is remélem a kiskacsáim is megfelelnek

puszi drága
zugolvasó barátném
hivj nyugodtan, bocsika de az elmúlt napokban nem voltam teló közelben, de láttam, hogy kerestél, hivj hogy mizújs? érdekel, hogy teszteltél-e szép kétcsikósat
julcsi
na akkor alakul a dolog, szerda doki, húú az holnap van.,

na majd gyere, hogy mizú?
tigrincs
na akkor a gyerkőcők nem olyanok, mint a kutyáim
van egy nagy 65 kilós kutyukám aki majd becarik a vihartól cegénykém állandóan menekülésre fogja, úgyhogy le kell zárni addig amig elvonul a vihar
a többiektől akiknek most nem irtam , bocsika
melcsikém de jó, hogy már itt tartasz, gyorsan megy az idő, mi? Hú már én is nyolc hetes vagyok és még csak "most" lettem terhes, furi
vigyázz magatokra
szóval a többieknek is minden jót kivánok amire vágynak pusz