Na, látszik, hogy mennyire nem vagyok topon mostanában. Szcsm, Kima, bocsánat

Tegnap pl olyan állapotban voltam, hogy másfél órán keresztül annyi energiám nem volt, hogy a kocsihoz kimenjek, és kb 25 percet vezessek, míg hazaérünk

A mai nap sem sokkal jobb, de apa szerencsére már szabin van. De nagyon nehéz most Marcit emelgetnem
Monyo, név-ötletek vannak már? Hogy fogod szólítani őt? Magyar vagy szerb nevet adtok? (Szerbiában merre laksz egyébként? Én elég sokat jártam dolgozni Novi Sadra)
A Minimanóban a tornánál van gyermek-felügyelet. Meg anno a Brendonba is hordták a nagyobb gyereket, aki eljátszott közöttünk.
Somaanya, gratula a pelus-projekthez. Épp akartam nézelődni, hogy mikor is kezdődik általában, mert anyós már agyon nyaggat miatta, hogy mikor is akarom elkezdeni. Nem érti, hogy szerintem 1 évesen még nagyon korai
Uxi, én nem akarok ott szülni

Én ha nem szülhetnék az Istvánban, akkor az Uzsokiban szülnék...
Nicsak, nekem a barátnőm megszuratta magát, neki az AFP lett elég rossz. És hetekig húzták, mindig ígérgették, hogy ekkor vagy akkor lesz eredmény, de nem volt. Nagy nehezen megmondták, hogy minden oké. Azt mondta, nem vészes a vizsgálat, bár tényleg nem kellemes. Koraszülés meg? Szinte bármitől lehet. Tesóm nem csináltatott ilyen vizsgálatot, mégis koraszülött lett a pici...
Clara, nem lesz baja a picinek! Te mindent megteszel Érte, így tuti tökéletesen egészséges lesz

És milyen lett apa főztje? Tudod enni még 2 napig?
Nóra, ezt a szöveget én is sokat hallom. Meg mindig kérdezem, hogy és mit evett, amíg én nem voltam???? Mert akkor is ellátta magát. Egyszer főzött, amikor vajúdtam. Finom lett nagyon, igaz lépésenként mondtam, hogy mit csináljon. Azt mondta, legközelebb akkor főz, ha megint vajúdok
Henya, neked most a szülésig dolgoznod kell, hogy pénzt kapj? Vagy hogy van ez? És utána tudsz GYED-et kapni, vagy csak GYES-t?
Uxi, biztos mondtad már, de hova mentek nyaralni? Mi holnap reggel az AFP után irány Gyula, holnap ilyenkor javában úszkálok már
Pici, miért baj az, ha a család szekál???? Ha nem akarod tudni, ne kérdezd meg. Vagy megbeszéled a dokival, hogy neked ne mondja el, csak a férjednek max. Vagy nem tudná tartani a család a száját?
Bogi, Ti hova mentek? Nekünk is pakolni kellene... A mosatlan nálunk is halmozódik. Berágtam, most sztrájkolok. Én nem fogok elmosogatni. Apa szépen mindent bepakolt a mosogatóba, de engem ez hidegen hagy. A reggelit ő csinálta meg, mert mondtam, hogy én be nem teszem a lábam a konyhába. Ebédelni elvitt (ma volt a pót-szülinapi ebéd...), vacsora virsli lesz - azt meg szokta főzni azért. Ha talál még tiszta tányért, lesz is miből megenni
Kima, császárszalonna nálunk is nagy favorit kaja - koviubival, friss kenyérrel. A fiam kedvence
Töltött paprika nálam is már hiány-szinten megjelent, de holnap ugyebár elutazunk. És még filózom, hogy jövő hét végén töltött paprika legyen, vagy vadas