Sziasztok!
Nagyon drukkolok nektek, akinek valamit találtak a vizsgálatoknál. És újabbat nem tudok mondani, mint hogy bízzatok magatokban és a babókban, hogy minden rendben lesz. Már van pici kezük, lehet szurkolni, hogy kapaszkodjanak rendesen, meg a "lelkükre beszélni", hogy ők is végezzék a feladatukat és növögessenek egészségben, rendesen
Mi múlt héten voltunk az uh-n, szerencsére mindent rendben találtak. Tegnap vittem az eredményt a nődokimhoz. Megnézett jó alaposan, most már a mellemet is, és elküldött mell-uh-ra, mert talált benne valamit. Azt mondta, hogy valószínűleg semmi gond, de jobb most megnézni, mint majd a szoptatás alatt bajlódni vele.
Amíg vártam a rendelőben, beszélgetésbe elegyedtem egy másik nővel, aki már szült a dokimnál és csupa jókat mondott. Pl: hagyta 42 hétre, magától beindulni a szülést, gátvédelemmel szülte meg a több mint 4 kg-os babáját, stb. Ezeket jó volt hallani. Meg kiderült, hogy most tavasszal végzett dúlaképzőt, és mesélt az élményeiről, jó volt hallgatni.
Kiderült, hogy legközelebb, majd csak 32. héten lesz ultrahang, az baromi messze van, szóval mi most már nagyon fogunk igyekezni, hogy összespóroljuk a pénzt a 4d-sre, mert 3 hónap a babó látványa nélkül elég hosszú.
Van egy kis folyásom, ami nem tetszik nekem, de a doki nem látott sokat, valszeg nem túl komoly, de írt fel kúpot. Azt mondta, hogy ha meggyógyulok, akkor utána lehet már házaséletet élni, de csak nagyon óvatosan. Azért már ennek is örülünk a nagy böjt után
Tegnap voltam barátnőmmel, aki még nincs 4 hete, hogy megszült. Annyira édes a kislánya, most láttam először őket élőben a szülés óta. Szinte az egész napot együtt töltöttük, jó volt nagyon.
Na jó, most ez jó hosszú lett, pedig csak úgy kiszaladt belőlem