Nóna! Nekem nem írta a dokim, hogy menyi, így számokat nem tudok. Csak annyit írt, hogy kissé kontraktilis méh, erősen megrövidült méhnyak. Ennyi. Az előző gyereknél is így volt, de akkor nem a 15. hanem a 25. héten történt ugyanez. Szüléskor olyan hamar kitágultam, hogy már majdnem eltűnt a méhszáj mire beértünk a kórházba (az első fájásnál indultunk és 25 perc volt az út), szinte meg sem éreztem. Ezért nem vagyok most túl bizakodó.
Manocskák! Gratulálok a kisfiúhoz!

Tényleg jól el leszel kényeztetve és majd mennyi erős férfikéz fog téged körülvenni, pár év múlva!
Tulipános! Neked pedig a kislányhoz gratulálok!

Olyan jó olvasni, hogy valakinek ekkora örömmel teljesül a kívánsága mint neked és gabicikának!
Anita, neked is gratula!
Most már alig vagyunk páran, akik nem tudják ki lakik bent. Csütörtökön megyek 4D-re, remélem akkor majd kiderül!

Szerintem tuti lány lesz, nagyon azt érzem. A férjem szerint tuti fiú, ő azt érzi.
Képet most nem hoztam, nem kértem. Annyira eufórikus állapotban voltam, hogy minden rendben, hogy eszembe sem jutott a kép. Inkább még 2x rákérdeztem, hogy biztos minden rendben? Már furcsán nézett rám a doki.
Igen, én is szeretnék elköttetést. Még régebben beszéltük manócskákkal és valaki volt még, elnézést tőle, hogy nem emlékszem ki, ...a lényeg: én úgy tudtam 3 gyerek és/vagy 40 éves kor fölött ingyenes, de aztán kiderült, mégsem. Kb 35 ezer ft.
Két gyereknél nem tudom mi újság van, de úgy emlékszem nemrégiben hoztak egy törvényt, talán fél éve, hogy már elég ha valaki betölti a 18 éves kort és már dönthet így. Óriási botrány is volt belőle. Aztán hogy végül ezt elfogadták-e vagy nem, azt már nem tudom.
De lehet én megvárom a 40 éves kort a műtéttel, attól tartok, hogy esetleg bekavar majd a ciklusomba. Eddig mindig pontos volt, szinte észre sem vettem, hogy megvan, se görcs, kevés vérzés. Ezt nem szívesen bolygatnám meg. Talán inkább a spirált próbálom majd ki, ha bejön akkor jó, ha nem, kivetetem.