Sziasztok lányok!
Ne haragudjatok, hogy eddig nem tudtam írni csak teljesen besz@rt a számítógépünk pár napja és most hozta haza férjem a szervizből, mostantól újra itt vagyok !!!!
Na szóval a híreim:
Szuromi doki fogadott szerda este, hát egy tündér orvos, eszméletlen szimpatikus, nagyon lelkiismeretes, szakmailag szerintem nagyon szuper.
Sokat beszélgettünk, ja tök fiatal / annyi idős mint én

/ úgyhogy egy hullámhosszon voltunk.
Nekem furcsa volt először hogy fiatal doki vizsgál, mert eddig mindig 50-es nőgyógyászaim voltak, de nem bántam meg Szuromi dokit, / Nellike javasolta /, mert nála szült és valóban egy nagyon kedves ember és jó nőgyógyász.
De a lényeg: 5 hetes terhes vagyok!!!! Kaptam uh képet is pici csöppünkről !
Jó helyen ül a pocakban, hálisten megnyugodtam hogy nem méhenkívüli vagy ilyesmi.
Szerdán kicsit megijedtem mert elkezdtem, vérezni, aztán Szuromi doki felírt napi 3 Utrogestant és most lekopogom de elmúlt. Remélem már nem jön majd elő a vérzés újra mert nagyon megijedtem. Nem is vérzés volt, hanem kicsi barna folyás.
Még kicsit izgulok hogy a jövő heti uh-n is minden rendben legyen, az első hetek nagyon izgalmasak, tök para van bennem amíg el nem múlik még ez a pár kritikus hét.
Nagyon szédülök egész nap, egész nap pisilni járok, és alacsony a vérnyomásom is, ebben a melegben meg egész nap aludnék, ja és tök fáj a mellem, de legalább tudom hogy azért mert a csöpp fejlődik odabent.
Csajok be kell fejeznem mennem kell, de este még jövök átolvaslak titeket is, puszi!!!