A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Hó Hó laptetőőőőőőőőő!

szerencsét hozzon!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
sting1982

sting
ha éreztél szúrkálást az az volt.
laptető köszi, remélem , előzőben is volt és nem hozott szerencsét, de ez most sikerülni fog.

cséz
merre vagy? mit mondott a dokker? volt uh???
jelentkezz

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

sajt

üdv köztünk újra ,nyugi a pasik néha inkább konfliktuskerülők és persze hogy inkább te reklamálj ismerős.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

sajt@:::::::)

halóóóóóóóóó!!!!!!!!!!

tesóóóóóóóóóóóó:merre vagytok?????????
sting1982

Voltam strandon is, a fejbőröm egy helyen leégett :twisted: még sosem történt velem ilyen! Na mind1, nagyon jó volt pancsolni és úszkálni :)
A meleget nagyon úúúútálom, csöpög a zsír a hurkáimból :lol:

Zsu:
Nekem volt laparos műtikélésem, de már nem tudom, hogy mikor jött meg... Bár mindegy is, mert engem még ki is kapartak (egészségügyi takarítás címén), ezért kicsit változott a ciklusomban a mensi napja.

Rózsa:
A vérbed szívdöglesztő! Olyan értelmes a tekintete és a pofija!
Te meg gyógyulj meg és punktum! :)

Sting:
Nyugika drágaság! Minden rendben lesz! A "rádolgozás" kedden volt?

Sztyopáné:
Utólag is boldog fordulót kívánok! :)

Kiss Angyal:
Sok-sok babaragacs nektek! Kép
A kutyusodnak jobbulást!

Tigriske:
Sajnos nem jutottam el hétfőn a BMC-be, még lent találkoztam a kolléganőmmel a büfénél, aztán rohant a beültire - én meg siettem dolgozni.
Milyen jó neked! Éljen a Kistigris-Triumvirátus!!! :lol:

Kakti:
Amikor a mi Linánkat kellett megműttetni, az altató beadásánál rámjött a zokogás, ki kellett menjek, mert nem bírtam abbahagyni (még most is könnyes lett a szemem, tiszta hülyeség). Képzelem te is mit érezhettél. Lina nagyon hamar felépült, gyors gyógyulást a kis Zserbónak is!

Kata:
Szép kis kálvária, nekem is volt már hasonlóban részem... :?
No de legalább akkor indul a bakterház! Sok sikert! :D

Győriné Ildi:
Jól megKépattak! Remélem mostmár simán mennek a dolgaid, a kezdeti nehézségek után!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sajt@ 2009.07.17 17:16-kor.

Pá Drágáim!
sajt@

KPN:
Te elmehetnél a fotodába "A" Negatívnak! Nembaj, de a negatívból csalogatják elő a pozitívat, csak türelem! :wink:
Az pedig csúcsszuper, hogy van állásod - szükség van rád a munkahelyeden! :D

Lukácsné:
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
4 milla is elég, bizony! :)

Woody:
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Hajrá!!! :)

Lugi:
Ha pollenallergia, szerintem ne kamillázd a szemed, mert mégjobban begyulladhat. Nekem már ez is megvolt, azt hittem kivakarom utána a golyóimat!

Pá Drágáim!
sajt@

:lol: :lol: :lol: :lol:
Most aztán jól belétekfojtottam a szót!!! :lol:

Pá Drágáim!
sajt@

Sajtocska:szia!!!!!!!!!!!!!

nálunk még aznap inszemkor(hétfőn)volt a rádolgozás!
egyébként jól vagy?leégett a fejbőröd???? :P :P :P ilyet még nem tapasztaltam én sem!
de legalább kikapcsolódtál picikét! :lol: :lol: :lol: :lol:
sting1982

emeske: Úgy egyértelműen bennem sem volt görcs, de az utolsónál egyáltalán nem akartam foglalkozni vele. Olyan nehezen is indult be, az inszem meg a 23. napon volt. Szóval nem sokesélyt adtam neki. És mégis.

kiss angyal: drukkok mennek a babagyártáshoz.

Utró: Hát lehet hogy kellemeteólen, de nekünk legalább csak 3x1 kell, nem úgy mint a lombikosoknak. Ők választhatnak, hogy vagy 3x3 utrót kapnak, vagy 2x1 progeszteron injekciót a hátsójukba. Inkább a 3x1 utró.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok lányok!

Ne haragudjatok, hogy eddig nem tudtam írni csak teljesen besz@rt a számítógépünk pár napja és most hozta haza férjem a szervizből, mostantól újra itt vagyok !!!! :D

Na szóval a híreim:

Szuromi doki fogadott szerda este, hát egy tündér orvos, eszméletlen szimpatikus, nagyon lelkiismeretes, szakmailag szerintem nagyon szuper.
Sokat beszélgettünk, ja tök fiatal / annyi idős mint én :lol: / úgyhogy egy hullámhosszon voltunk.
Nekem furcsa volt először hogy fiatal doki vizsgál, mert eddig mindig 50-es nőgyógyászaim voltak, de nem bántam meg Szuromi dokit, / Nellike javasolta /, mert nála szült és valóban egy nagyon kedves ember és jó nőgyógyász.

De a lényeg: 5 hetes terhes vagyok!!!! Kaptam uh képet is pici csöppünkről ! :D
Jó helyen ül a pocakban, hálisten megnyugodtam hogy nem méhenkívüli vagy ilyesmi.

Szerdán kicsit megijedtem mert elkezdtem, vérezni, aztán Szuromi doki felírt napi 3 Utrogestant és most lekopogom de elmúlt. Remélem már nem jön majd elő a vérzés újra mert nagyon megijedtem. Nem is vérzés volt, hanem kicsi barna folyás.
Még kicsit izgulok hogy a jövő heti uh-n is minden rendben legyen, az első hetek nagyon izgalmasak, tök para van bennem amíg el nem múlik még ez a pár kritikus hét.

Nagyon szédülök egész nap, egész nap pisilni járok, és alacsony a vérnyomásom is, ebben a melegben meg egész nap aludnék, ja és tök fáj a mellem, de legalább tudom hogy azért mert a csöpp fejlődik odabent.

Csajok be kell fejeznem mennem kell, de este még jövök átolvaslak titeket is, puszi!!!
csézjang

Szia Sajt:tuti nem ciszta,hanem a lakásfelújjítással egybekötött ideg az ami nem engedi,hogy kiszabaduljanak mensi-manók :D kitartást a felújjítás a végéhez közeledik :D

Nekem hétfőn volt 19 mm a tüszőm és még szerdán reggel is kellett beadnom egy szurit este pedig tüszőrepit...

Lukácsné:bár úgy lenne,hogy az eheti beavatkozásokból baba-zápor esne :D :D :D azt nem értem,hogy a tüszőrepesztő 36 óra után repeszt elvileg :shock: akkor miért éreztük előzőnap este :roll: nekem most sem fáj nagyon a hasam,de azért úgy gondolom,hogy ezt az inszemet nem lehet megszokni...lehet,hogy nem olyan mint egy hsg,de szerintem ez is ROPPANT kellemetlen beavatkozás...ráadásul feküdtem a műtőben utolsóként és mindenki eltünt..Jézus-gondoltam magamban-legközelebb hétfőn reggel talál rám a takarítónő ha elfelejtenek...még fel sem tudok onnan állni,kitudja mi van berakva...meg sem mertem volna mozdulni hétfőig az tuti :P ...,de aztán megérkezett egy nővérke és kiszabadított :P
kiss angyal

Cséz:GRATULÁLOK!!!!!!!!!!!TE EGY MÁZLISTA VAGY :D :D :D És milyen rendes a babád,mennyi mindentől megkímélt :!: aludjál ha jól esik,és vigyázz mostmár magatokra :D
kiss angyal

csézjang

GRATULA !!!!!! vigyázz magatokra.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Csézjang:
Hát menten behalok:) ügyesen összehoztátok!!!!
Gratulálok :lol:
Pihenj amennyit tudsz, ebben a melegben ez a legjobb, és vigyázz magatokra:) :D :D
havri1

Csézjang:
Látod, meglett a sok szenvedés és küzdelem jutalma!!! :lol:
Nagyon vigyázz rá, egy igazi kincs! Phenj szépen, semmi strapa! Mekkora sztori - majd ha megnő és elmeséled neki, kíváncsi lennék az arcára :wink:

Sting:
Köszi - a melegtől eltekintve minden ok.
Látod, minden doki más. Wiegandt csak másnapra kérte az összebújást, h. ne legyen inszem napján kellemetlen nekem.

Kiss Angyal:
Allah növessze nagyra a szakállad! :wink: Remélem a próféta szólt belőled! :)

Pá Drágáim!
sajt@

Sajt:én is hasonló jókat kívánok neked :D :D :D ...de szerintem tényleg ez a hiba oka :roll:
kiss angyal

Lekéstél, ma szedtem ki a szőrt az államról! :lol: :lol: :lol:

Pá Drágáim!
sajt@

Lányok!

Nagyon köszi a sok kedvességet és drukkot, de még azért félek mert a családunkban már többször elmentek babák a 6.-8. héten és én még csak az 5. héten tartok, úgyhogy még semmi sem biztos.

Majd pár hét múlva örülök csak igazán ha akkor is szépen fejlődik majd, de természetesen nagyon boldog vagyok már most is.
Én is arra gondoltam hogy ez a baba ha megmarad és megszületik egy hős lesz, mert nem is tudja mennyi szenvedést és fájdalmat élt meg az anyukája amíg rá várt és még akkor is amikor már a pocakban volt csak az anyukája még nem is tudott róla! :)

Ja, amúgy nekem a kisfiamnál is csak a 6.héten kezdődött a hányás, úgyhogy még nem biztos hogy megúszom :?
De a fiammal nagyon durván hánytam, napokig feküdtem infúzión a kórházban mert kiszáradtam, terhességi vészes hányásom volt, hát nagyon remélem hogy ezt most megúszom, de ha nem, hát azt sem bánom mert mindent kibírok a kis porontyért ha már eddig is annyi mindent kibírtam. :)

Higyjétek el lányok vannak csodák, én vagyok az élő példa / peteérés probléma+ immun pozitivitás volt nálunk a gond /ne adjátok fel, látjátok kolléganőmnek Nellikének is sikerült 4 év után, nekem is most majdnem 2 év után, nektek is fog, vagy így vagy úgy de lesz babátok !!!!!
Mennem kell, de jövök még este.
csézjang

Sajt@ :D :D :D
kiss angyal

na éjszakára mindenki kivirult mint a tök kislányok??? :lol:
sajtocska, úgy jártál mint jackson? neki is leégett a haja+feje :shock:
egyébként így már én is jártam és tud az fájni mint a nyavalya :?
nálam ma volt a 14. nap. negatívasszony vagyok, tehát csak arról számolhatok be, hogy még nem jött meg, noha 3 napja érzem, hogy készülődik... tesztet nem vettem.

cséz, szuper hírek!!!

sting, mondanak mindenfélét, hogy akció után kb 8-10 nappal fejeződik be a beágyazódás.
kpn

Kpn: annyira izgulok :roll: de az előzőnél is irogattam neked,hogy csináljál tesztet,most nem csesztettlek vele,hétfőn úgyis megtudod,hogy babát vársz :D :D :D mennek a drukkkkkkokkkk :D

Woody: köszi a biztatást :D
kiss angyal

hát bakker erre nem gondoltam, úgy számoltam, hogy hétvégén úgyis megjön, de ha nem, akkor azért veszek egyet és mielőtt megyek hétfőn, lógatok... ma találkoztam a kerületben ahol lakom a BMC-s főnővérrel, az a kedves, mosolygós, magas szőke nő. ez most olyan, mintha gólyát láttam volna? :lol: :wink: kedves volt, beszélgettünk néhány mondatot, kérdezte, hogy ez most hányadik és kihez járok és miért nem lombikozunk. nem lehet egy inszem fan :roll:
kpn

sziasztok

sajt@: ma megjött...egy hetet késett, de ha a műtéthez számolom, akkor akár egy svájci óra, amilyen nekem szokott lenni, valószínűleg azért kavart be a műtét, mert megcsinálták az átjárhatósági vizsgálatot is.Legalább jövőhétig elmúlik, megyünk nyaralni egy pár napra. :)
Vendég

Kpn:az a baj,hogy elő van a törvényben írva,hogy mi ennek a menete...hiába akarja a doki is a lobikot megcsinálni előtte,ha nincs kizáró ok sajnaos meg kell az inszemeket csinálniuk...ma a kórteremben 2 tök szimpi csajszival voltam és az 1-iknek ez volt a 6.inszeme..,hát nem irigyeltem...és nem volt elkeseredve...
kiss angyal

Ó lányok! Én sem lennék elkeseredve, ha már ott tarthatnék! Kicsit uncsi innen a partról imitálni az úszást, amikor a többiek már rég a vízben pancsolnak.. És mégsem vagyok türelmetlen, addig is "locsogok" veletek :)

Pá Drágáim!
sajt@

Sajt@Annyira jól összegzed a dolgokat :D mindig beletalálsz a közepébe :wink:

Jó éjt mindenkinek :D
kiss angyal

sajt@: ezt én is így érzem, remélem hamarosan eljön a mi időnk is!
Vendég

:) Biztos vagyok benne Zsu!

Jójcakkát mindenkinek! 8) :wink:

Pá Drágáim!
sajt@

Sziasztok !

Csézjang:te kis tündérke: ÓRIÁSI GRATULÁCIÓM NEKTEK!
Szívből kívánom minden rendben legyen veletek!
megsirattál............ :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
nagyon boldog vagyok én is hogy ennyi szenvedés után megérkezett hozzátok a kis manóka! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

egyébként nálam sehol semmi !picikét fájt a cicim de már elmúlt!
repesztő hatása lehet? :oops: :oops:
nem tom !na puszi nektek!

jah képzeljétek 3hónap várakozás után kikeltek a kis szakállas agámáim!olyan picikék de tündéri kis állatok!

mindenki vigyázzon magára !!!!!!!!!!

pusszantás :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P
sting1982

Sziasztok,mondogattam,irogattam,hogy nem fáj a hasam,nem fáj a hasam...na most leszakad,sőt én egy picit vérzek is,nem piros vér,hanem olyan barnázós féle...valakinek volt már hasonló inszem után?tegnap este felhívtam a János korház ügyeletét is és azt mondta a doki,hogy ne ijedjek meg,hát nem ijedtem meg..de ez akkor szerintetek azt jelenti,hogy kijönnek a fellőtt srácok és lányok???
kiss angyal

Sziasztok Lányok!
kpn!
A törvény szerint 35év felet 3inszem kötelezö és allatta meg a 6 kizárva ha az orvos nem mondja mert olyan baj van.Én is most néztem utána mert én 37vagyok de bizom benne nem kell több inszemre menni mert sikerül de ha véletlen mégsem én inszemezni szeretnék nem lombik.Nekünk az most drága lenne
.
Drága Böbém!
Tegyél már fel képet azokról az agámáinodról milyen állatkák azok?Lehet hogy hülye kérdés!

Sajtocskám!
Hogy áll a lakás?Alakul már?Kérünk képet ha kész lesz.Egyébként igyekszem gyogyulgatni.Hétfön megint mehetek a házi dokihoz ráadásul most helyetesitik mert ugyan is avezetöi engedélyem lejárt még 6án.
Szereti valamelyikötök a galambót?Én most pucoltam fel 7et 2ellet vive Mamáéknak és a többit holnap meg fözöm!
Cséz!
Tiszta szivemböl gratulálok neked!De azért itt maradol velünk!!!
Most megyek mert dolgom akatt!
Kisangyal!
Én nem tudok neked segiteni mert nekem nem volt ilyen majd a lányok hátha!!!

Kép
rózsa11

Cséz, nagy-nagy gratula! Vigyázz magatokra!

Szép hétvégét mindenkinek!
lugi

angyal, ez hány nappal az inszem után, nem lehet beágyazódás???

nálam ma game over, úgyhogy hétfőn UH és ha lehet 4. kör

további jó 7végét!!!
kpn

kpn, a game over az a bládi????

hát, én se vagyok a nagy pozitívum, nem'tom....úgy gondolom, ha sikerülne azt legalább lelkileg érezni kéne, neeem????
Kismamik????
lugi

KPN:csak előre szabad nézni!!!akkor jövőhéten kezdődik újra!!!!(sajnálom)...nem lehet a beágyazódás,mert tegnap volt az inszem és már este barnáztam..igaz,hogy nekem Sperminátorom van,denilyen gyors nem lehet...akkor vmi gáz lehet velem most :(

Lugi:szerintem nem lehet semmit érezni,sem, lelkileg sem fizikailag,hiszen akik normál uton esnek teherbe azok sem éreznek ilyenkor még semmit!!!!szóval ne depizzzzzzzzzzz!!!!!!!!!!!

Ha valakinek volt hasonló barnázása inszem után írjon nekem :oops:
kiss angyal

Nekem volt már kicsi barnázás, de én betudtam annak, hogy valamit felsértettek vagy nem tudom. Szerintem ne ess két shake-be:))(haha szakállas vicc volt:)) de komolyan!

Én se depizek akkor....
lugi

Kép
Sziasztok Lányok!
Kismamik és leendö kismamik mennyivel jóbb idö van!Ugye?Volt e nálatok nagy vihar?Mi meg usztuk csak szél volt de a teraszon a virág tartot felborititta virágal.Hallotatok-e a Jónás naptáról?Meg az este töltötem le az Aviva tornát.Majd át böngészem.Ha kell valamelyikötöknek át küldöm!Megyünk a Drágámal a piacra,aztán neki állok fözni.Puszantalak beneteket!! Kép

Kép
rózsa11

Nálunk jó nagy vihar volt tegnap, az egyik nyárfát kettétörte és rádöntötte az alatta parkoló kocsikra. Nem irigylem a tulajokat. Az ucta végén meg letépett az egyik fagally egy elektromos kábelt. Tegnap már itt voltak a tűzoltók, mert azért maradt még egy pár ág a fán, ami elég lablis.

A bladit sajnálom, de majd a következő sikerülni fog. Barnám nekem nem volt inszem után, pici vérzés talán mintha lett volna valamelyiknél.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vicky79 2009.07.19 15:22-kor.
vicky79
Budapest III. kerület

Én is láttam pár kettétört fát. A férjem, a belvárosba, pedig betört szélvédűjű autókat, a lezúgott cserepek által. Mi még jól megúsztuk a vihart...10 perc alatt jött és ment.

Az Aviva tornáról hallottam, de nem ismerem.
lugi

Sziasztok!

Drága Kiss Angyal:mikor kéne hogy megjöjjön neked a miki?szerintem ezt tuti nem a havid mert gondolom tizen egynéhány napra hívott vissza a doki hogy legyen inszem!
szerintem is csak valamit felsérthettek........
de azért a dokinak csak kéne szólni nem gondolod??? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Kpn:harjá leges legutólsó inszem!!!!!!!!!!most már jöjjön össze az a manó!!!!!!!!!!tudom nem rajtad múlik .............

csajok:nálunk akkora vihar volt Kalászon hogy nagyon nagy!
na ezt most jól megasztontam.... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
sting1982

angyalka, akkor az télleg nem az még, gondolom mára elmúlt...
game over az a bládi személyesen. az az igazság, hogy nem nagyon hiszek én már ebben az inszem dologban, de ha nem maradt ciszta, talán egyet még... még ma kigondolom. az uram szegény ma beszélgetett velem, elmondta, hogy amig akarom mehetünk, de nehezményezte, hogy teljesen megváltoztunk és az életünk is, mióta inszemezünk (tilos a szex, most meg kell, most ne, mert golyókat dugdosok). aranyos volt, ő is szeretné, de úgy érzi, hogy nem tesz ez nekünk jót... és asszem igaza van. úgyhogy talán holnap nekikezdek a 4.-nek, talán nem, de utána mindenképp a természetre bízzuk.
kpn

Az az egy biztos lányok hogy nagyon ki készit benünket minket is meg a párunkat is.Mondjuk itt is látszik hogy mindenkinek hogy vigasztal otthon bennünket a párunk.Igaz mink /szenvedünk/többett de amikor sikerül meg éri.Mi a vélemény???Mondjuk nálunk is Apa az nagyon rajta van hogy legyen én vagyok aki kicsit elkeseredik mint az 1nem sikerült.És Drágám vigasztal mindig nem csak ebben a dologban hanem másba is!Sziasztok!

Kép
rózsa11

Lehet hogy egy kicsit hülyen fogalmaztam de ugy is értitek!!!

Kép
rózsa11

Sziasztok!
Kicsit eltűntem, mivel a férjemmel és a kiskutyánkkal elmentünk egy vadászházba hétvégére.
A férjem max sétálni engedett egy kicsit. Remélem meg lesz az eredménye a sok pihinek.

Kiss angyal, nálam az inszem napján volt kis barna folt. Vagyis mire hazajöttem a BMC-ből, akkor vettem észre. Szerintem fel lett sértve ott valami, gondolom nálad is ez lehetett. Szerintem nyugi, sikerülni fog!!!

Csézjang, nagyon gratulálok! Nagyon szerencsés vagy, most vigyázz magadra/magatokra!

Kpn, nagyon sajnálom, hogy nem sikerült a következőnek tuti sikerülnie kell!

Tudom, mire gondol a párod ezzel kapcsolatban. Mi mikor már egy ideje nem sikerült teherbe esnem elkezdtem használni az ovulációs tesztet, hiszen arra gondoltam, hogy eddig mindig rossz időpontban voltunk együtt és tuti ez a gond. Na ez is teljesen megölte a szexet, na persze az is amikor a nődoki utasítására volt.

Persze utána az is kiderült, hogy nem ez volt a gond és jobb, ha nem hagyatkozom tovább a nődokimra, aki csak azt mondta, hogy nyugi majd egyszer én is teherbe fogok esni, csak ne akarjam olyan görcsösen. Ja és a kedves orvosomtól akartam kérni ide beutalót, erre közölte, hogy ő nem ír. Várjak még, és ő még csinál vizsgálatot stb. Na akkor láttam őt utoljára…..
woody

Lányok!
Meg osztok veletek egy tészta receptet.
Sajtos kifli!
1kgliszt,fél l tej,2dlolaj,1ekcukor/izlés szerint/Tejbe 1ek.só 5dkgélesztö.
15dkgmargarin,kb.10dkg sajt,1tojás a lekenéshez.1 doboz mackó vagy medve vagy tömlö sajt.
Az élesztöt felfutatjuk tejbe és az összes hozzávalot (liszt,olaj só)összegyurunk.8cipot készitönk(gyurunk)belöle.1órát kelesztjük.Kerek formára nyujtunka cipokat egyenként és 8részre vágjuk.A szeletekre margarint kenünk és rakunk rá sajtót darabkákba vagy virslit vagy bármit.És felcsavarjuk kiflinknek.Tojással meg kenjük sajtot szorunk rá és meg sütjük!
Probáljátok ki nagyon finom!Én már rengeteget sütöttem!
Sziasztok! Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára rózsa11 2009.07.19 14:27-kor.

Kép
rózsa11

sziasztok

én is nagy pihenésben vagyok csak kajálni megyek le, az alagsorban van az ebédlő.
tegnap vettünk kaját gyorsétterembe, még főzni sem kellett.
kicsit puffad a hasam, de amúgy semmi gond nincs.

woody
pihenj te is sokat... ez a mi hónapunk lesz :)

mindenkinek jó pihit még erre a pár órára ami a 7végéből maradt.
nekem jobb ez a hűvösebb idő, mint a hőség...

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

lugi
sajnálom, hogy megjött bládi, de talán ez már összejön nektek
szívből remélem hogy így is lesz, és már 1 év múlva babád lesz neked is.
soha ne add fel.

tudom hogy nem könnyű a pasiknak sem, de örüljünk neki hogy ők legalább az a fajta akik bátorítanak minket és nem hibáztatnak hogy "miattad" nem jön össze..... sajna ismerek ilyeneket is.
Az én férjem azt mondta az első sikertelen után, hogy így kellett lennie nyugodjak bele, majd a következő hátha sikerül..... ő is pozitív.
Filip is nagyon várja már a kistesóját, remélem a szülinapjára már lesz pocaklakónk.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

kpn: Mi pont ezek miatt a dolgok miatt hagytunk ki egy pár hónapot tavaly az ünnepekkor. Akkor felhőtlenül mehettek a dolgok. Szerintem egyébként csak abban az 4-5 napban nem lehet szex, persze amikor van akkor sem ugyanolyan. Talán egy kicsit rugalmasabban kellene felfognod, én úgy látom hogy rápörögtél te is a témára nagyon. Én utáltam, amikor nekem ilyeneket mondtak, de talán igazuk volt. Az utolsónál próbáltam a szurikat is valahogy beépíteni a napirendembe és a szexet is akkor csináltuk, amikor csak jól esett. Szerintem nem is volt meg az 5 nap önmegtartóztatás. És mivel semmi kedvem nem volt az inszem napján még szexelni, ezért az is elmaradt. Mégis velünk van a babó. Szóval szerintem ezt az inszemet őszre kéne halasztani. Kivenni egy hét szabit mind a kettőtöknekés csak magatokkal törődni. Lehet hogy már nem is lenne szükség az inszemre. Bocsi, hogy belepoff, de sajnos tudom mit érzel és nekem a pihi sokat segített. Elég 1-2 hónap szurik és uh-k nélkül és mintha kicserélték volna az embert. Gondold meg.

woody: Igazad is volt a dokiddal kapcsolatban. Az enyém rendes volt, megcsináltatott minden vizsgálatot, csináltunk 3 clostys hónapot és utána azt mondta, hogy szerinte irány a meddőségi, ne húzzuk az időt. Most meg visszamentem hozzá, hogy meg lett az eredmény. Örült neki és szivesen fogadott.

rózsa: Nem rossz, csak én nem vagyok ez a pepecselős típus. Én a hétvégén gyümölcstortát akartam csinálni, de nem kaptam tortalapot, úgyhogy babapiskóta lett berétegezve pudinggal és a gyümölcsökkel. Nagyon fincsi lett, csak a tej leázott a babapiskótáról és levet engedett. Az íze így is jó, csak olyan kis ronda, mikor kiszedem. De persze nem a kinézete számít. :)

Képzeljétek, ma megméretkeztem és fogytam 1,5 kilót! :shock: Már majdnem 70 alatt vagyok. Nem is tudom mikor voltam utoljára ennyi. Pedig a hasam meg akkora, mint aki már min. 6 hónapos.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky!
De ugye nem fogyózol???Ez csak igy lement??!
Az a lényeg hogy finom lett!A gyümi tortát te is pudigal csinálod?Egyébként én sem szeretem csak az olyan sütiket amit kikel kavarni és be a sütöbe.Tésztát utálok gyurni de ez a sajtos kifli még nekem is egyszerü!!
Nagyon kiváncsi vagyok már hogy mennyit nötek a tüszök.Valahogy én sem ugy indultam a másodiknak mint az elsönek.Nem tudom meg mondani mit érzek de nem görcsölök. ] Sziasztok!Kép

Kép
rózsa11

rózsa: Nem fogyózok, csak az elején nem nagyon volt étvágyam az állandó hányingertől és még néha most is előfordul, hogy nem kívánok semmit. Meg nem kívánom a régebben imádott cukros üdítőket, a baba a vizet szereti. Pedig sosem voltam az a vizes. Örülök hogy nőnek a tüszők (megelőlegeztem neked). :)
vicky79
Budapest III. kerület

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: