Kicsit jobban vagyok..próbálom a pozitiv oldalát felfogni a történteknek:
- még mindig megvan az 5 TB támogatott transzferünk
- lehet, hogy tényleg csak ez a sok idegeskedés volt az oka ennek a gyenge teljesitménynek, hiszem a télen egy honap kulonbséggel szinte ugyanazt produkalta a párom..igazabol nem értem, Kopa miert nem javasolt valami "serkentőt," hogy ezt a pici mennyiséget is tartani tudjuk????
- inkább most deruljon ki hogy nem jött össze, mint mondjuk a terhesség X. hetében derul ki hogy gond van...
- és a lényeg: Mindennek oka van!!!
Lehet én éltem bele túlságosan magamat, és nem készultem fel erre az eshetőségre is, hogy akár még a transzferig sem jutok el, pedig az egyik lány a punkcion már a 4. műtétre jött és eddig csak egy beültetése volt...nekik sem akar osztódásnak indulni....
Úgyhogy kicsit lehiggadtunk, átbeszéltuk párommal, és mondta hogy oké, akkor menjunk tovább, bár ennek a műtétnek nagyon nem örülne, de ha a végén csak ez marad, akkor nincs más választásunk.
Szimba: én is erre a fagyasztásra gondoltam, hogy lehet e ilyet kérni, hogyha mégis tud produkálni egy ICSI-hez megfelelő mintát, akkor fagyasszuk le!!!! Ha mas nem, minden alkalom előtt!!!!
Mondjuk utana olvastam, hogy leeht nekem kicsit több petesejtre lett volna szukségem az ICSI-hez, mint 4 db.Igaz msot nem is tudta ezek miatt Kálmán a 4.-et megszurni,de mi lett volna, ha mondjuk lett volna több életképes??? Hát sajnos ez hogy melyiket szúrja, csak rajta áll!!!! Leeht ezek pont nem voltak megfelelőek, de megpróbálta, hatha siekrul. Lehet hogy morfológiailag is rosszak voltak..Nem tudom, lassan eljutok arra, hogy felesleges mar ezen agyalnom. Nem sikerult és kész. Lépnem kell tovább, mert végulis az a szerencsénk, hogy nálam nincs gubanc. Ha nálam már nem tudnanak tüszőket érlelni, akkor már tényelg elkeseredhetek. DE ADDIG NEM!!!!!
Melánia, és neked mit mondtak miért nem indulnak osztódásnak???
rózsafa: és hogy lehet, hogy ennyi szép petesejtből csak egy marad? Nem mondták még hogy mi lehet az oka????
Páromnak most turbo vitamin kurát adok!!!
Szimba már nem emlékszem mennyit mondtal, de a szelén amink van, az 100 mcg-os tabletta, a cink 25. és van ez a lenkei közepes vitaminunk is. Mennyit kell adagolnom? Én most napi két multit adagolok neki, 2 cinket meg 1 szelétn. holnap meg veszek neki még C vitamint meg E vitamint..
Most egész végig szegény magát hibaztatja, hogy leeht mégiscsak be kellett volna szednie ezeket már tavasszal, és akkor nem lett volna ilyen rossz...
De mondom az is lehet, hogy éppen most mi voltunk azok, akiknel az eljárás során megsérult mind a petesejt mind a spermium...Ez nem lehet tudni. Az is lehet, hogy a petesejt génállományával volt a hiba. Ezt Kálmán is mondta....nem lehet tudni. Ahogy Iron mondaná: 250 dolognak kell klappolnia, hogy minden rendben menjen....
Szóval köszönöm a biztatást, ez erőt ad!!!
Hétfőn kicsit "okosabb" leszek, remélem Iron fogadni is fog. Szukségem van bátoritásra tőle is