Bogaracska: Grat az eredményekhez, és a majdnem-biztos kislányhoz!
Alma: Örülök, hogy Nálatok is minden ok.
Ezek szerint ez egy ilyen nap.

Köszi mindenkinek a drukkokat! Nálunk is minden ok. CRL: 64.8mm, nyakiredő 1.5mm (ezt kicsit nehezen tudta megnézni a doki, mert a Babók lustizott - valakinek volt egy olyan UH képe, ahol a feje alatt volt a bébi keze, na a mienk is pont ugyanígy pihizett, lábai kitámasztva, a doki mondta, hogy lehet, hogy a szájában van egy szívószál éd épp koktélozik

- és viszonylag sokáig kellett kocogtatni, hogy megmozduljon, de aztán megunta, és mocorgott valamennyit, pont eleget, hogy bemérjék a nyakiredőt) feje 24mm. Mindene megvan, nemet még nem mutogatott. Hétfőn megyünk kombinált tesztre a Bolgárkerék utcába.
Képet sajnos nemkaptam, mert vmi őskövület gép volt használatban

Doki mondta, hogy anno az ő feleségét vizsgálták ezzel a lányával, aki most 21 éves
Ja, és mostani állás szerint 12/13 hetes vagyok, azaz beigazolódtak a saját számításaim

Ennek örömére hamarosan gyártok egy új vonalzót...
Arian, remélem, Te is jössz a jó hírekkel!!!
Mivel a kombinált teszt ingyenes lesz, én az erre félretett pénzt magamra költöttem, vettem 4 kismama rucit, 18e ft-ért, az Eleonor-ban, amit mindenkinek csak ajánlani tudok (nem emlékszem, anno ki tette fel a linket, de ezer hála!!!) Elmentünk ma a Bboom-ba, ill a Lövőház utcában van még 1 kismamabolt, de mindenhol nagyon húzós árak voltak, még leértékelve is.
Szép estét mindenkinek, most megyek sétálni a kutyákkal.
szcsm