Sziasztok Lányok!
Hát mi tegnap sajnos nem medencében hűsöltünk...csak anyósnál voltunk, de a kertben ez is jó volt. Áron a hálóban aludt, ahol kellemes hűvös van!
Sajnos még mi is küzdünk a kakilás/pocakfájással - most is ezért vagyok fent. 1/2 6-kor keltem a nyöszörgésre...kakiltunk is, de nagyon nehezen!
Tegnap is és ma is "rá kellett segíteni".
Nem tudja valaki, hogy hol lehet szélcsövet kapni?
Ebből a Novalac tápszerből mi most a pocakfájósat veszzük (ez az AC jelű), de van székrekedésre is. Azt olvastam, hogy valaki azt írta a neten, hogy ő fele-fele arányban adta a gyereknek. Áronnal igaz minden nap van széklete, de nagyon kűzd. És pl. tegnap előtt reggel volt, és tegnap délben már nagyon szenvedett. Aztán akkor sikerült, és ma reggel ismét a szenvedés...
Most azért még megpróbálom az espumisant minden etetés előtt, hátha az hatott, mert hét elején nagyon flottul mentek a dolgok!
Zsu, Zalán nagyon édes! Nagyon ügyes voltál!
Csilleg, örülök, hogy végre itthon vagytok! A lényeg tényleg az, hogy együtt voltatok végig!
Olyan jó, hogy így megjött a tejed!

Tényleg nagyon ügyes és kitartó vagy!
Én ma lesz 3. napja, hogy szedem a more milk plust. Eddig még semmi hatás szerintem, de írták is, hogy 3-4 nap is kell, de igazán 3 hét után mutatkozik eredmény. Tegnap este Áron csak 90-et tudott szopizni.

Most néha megint méricskélem, hogy lássam, mennyi tejem van. Utána próbáltam fejni is, talán 10 ml ha lejött.
Képzeljétek mint írtam az a baráti pár lehet, hogy megveszi a lakásunkat. Jövő héten lesz eredmény.
Erre tegnap beszélek az új lakásunk tulajával...hát úgy néz ki ők meg eladták a lakást!
Teljesen kibuktam! Nem hiszem el, hogy pár napon múlt az egész. Ami a gond, hogy mi már 1x behülyítettük őket, így csak úgy tudnánk megvenni, ha azonnal m ennénk az ügyvédhez aláírni, amit meg mi nem teszünk meg, amíg nekünk nincs aláírt szerződésünk!
Még titkon reménykedek, hogy az ő vevőjük meggondolja magát.
Közben elkezdtem lakást nézni, merthogy jó lenne költözni egy nagyobb kecóba. Itt ÁRonnak nincs külön szobája, csak kerülgetjük a gyerekcuccokat, kéne egy rendes étkező is. De persze kertkapcsolatosat szeretnénk.
Találtam egyet, kép alapján nem az igazi, de egy megnézést megér.
Hát velünk ez van!
Várjuk mi is a lehülést...bár jövő héten újra kánikula. Én is azt várom - Benta, hogy Áron jövőre velem pancsolhasson az új lakásunk kertjében!
Szép napot!