Anna, én múltkor írtam neked...

lehet, hogy nem olvastad!? amúgy a top rider is ugyanaz a kaptafa, mint a bébé go, és a pierre cardin. nagyon mellélőni nem tudsz. bár talán jobb, ha megnézed élőben egy bababoltban. belepróbálod Emmát és utána döntesz! kitartást az esernyőre csukható kocsit tengerében...
amúgy nekem meg a szemészetesre tényleg nem válaszolt senki! senki nem akarja megnézetni a lurkó szemét 1 éves kora körül, esetleg csoportos kedvezményes áron!?
Kittinek akartam még írni, csak szita az agyam, hogy nagyon sajnálom, hogy Levinek ilyen dolgokon kell kerersztül mennie

remélem, hogy végre kiderül, hogy mitől van a baj és többet nem kell szenvednetek! ++++
Dia, szerintem se legyél elkeseredve, hogy néha elmegy a türelmed a játéktól! elhiszem, hogy nehéz. szerintem mindannyian megküzdünk ezzel a dologgal. most még nem képesek egyedül hosszú távon eljátszani, valaki később sem

de ez van. csak felnőnek egyszer!

én mondjuk néha bevetem a bebe tv-t, ha már nagyon un mindent, és egyfolytában csak a nyakamon lógna. akkor magyarázok neki, hogy hol a maci, stb. stb. és ma már meg is ismeri a mesében a macit. sikít neki, meg mondja, hogy brumbrum. annyira édes! ja. és mostanában a legújabb, hogy a hajtogatós könyveket nézegetjük. ez is leköti mostanában
döntöttetek már szülinapi torta ügyben? mindenki saját készítésűt csinál? vagy valaki vesz esetleg? akkor milyet? mondjuk az a mennyiség, amit a gyerek megeszik belőle!? nem tudom. még vívódom... a hímzést is el kellene kezdeni. na de majd, ha itthon lesz a férjem szabin!

akkor csak ő lesz Benivel, én meg hawaii-zok