A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008. augusztusi babák

Nekünk Top Rider autósülésünk van. Ilyen:

Mezes fotót majd eltöltöm a fotógépről és akkor be tudom linkelni.

Dia: Csabi is detto ilyen a játék témában. Már én is fáradok agyban, mert nem tudok mindig újabb és újabb dolgot kitalálni neki. Sajnos a játékait is elég hamar megunja és akkor csak jön oda hozzám és rángatja a lábamat, hogy foglalkozzak vele. De már én sem nagyon tudom, mit csináljak néha. Apja viszont sokszor meglep, mert mindig kitalál neki valami bohócságot, amin röhög a gyerek és azt ismételve talán fél órácskát el lehet szórakoztatni.
De ez tényleg elég idegőrlő hosszútávon. :(
Főleg most, hogy még levinni sem akarom a játszó térre ilyen melegben, nem is mentünk Ringatóra sem, mert 40 fokban inkább nem mentem le az utcára (mondjuk itt a panelben 28 fok van, az sem kutya... :( )
lei

lei

Tényleg, az apiukák hogy bírják a gyerkőcök nyűgösségét? Van olyan apuka, aki néha kiakad kicsit? Vagy minden apuka imádja a gyerkőceit és tűri a feszültséget?
Hogy van ez?
Kinél alszik apa mondjuk a kanapén a nagyágy helyett?
lei

Ó LEi Dia és többiek nem vagytok egyedül...

CSigulino is állandóan pörög.. és azért mert belefáradtok néha még nem vagytok rosszak...

Nálunk Zsiga az első naptól külön szobában alszik, így apa maradt anyával nagyágyon :oops: :lol: érdekes hoyg vannak pillanatai nagy ritkán, amikor ki kell vigyem magunk mellé..elalszik kb 2 órát alszunk aztán felkelt hogy ő inkább visszamenne a saját szobájába :lol: pedig jó érzés ha mellettem szuszog..de ez így van rendjén..

Zsófi jó pakolászást! én is várom a jövő hét végét, meg a szombatot is, mert megyünk az Aqua Worldbe.. kivi leszek rá!

Apa ha hazaér akkor ZSiga kizárólag vele hajlandó lenni! és hiába akar dolgozni az csak úgy megy, ha én leviszem Zsigust!

ja Zsófi hát én mán csak ilyen vagyok ma is 1 órát beszéltünk (ingyen szám) ő hívott...

tegnap anyuéknak mondtam, hogy szeretettel várjuk őket a szülinapra! nekik kell jönni...

:lol:
Vendég

Sziasztok. Tudtok segíteni esernyőre csukható babakocsi kiválasztásában? SOS!!!!! Melyek a jó márkák? Pl. a Top Riderről hallott valaki? Az nagyon gagyi? Jó áron könnyű strapabíró kocsit szeretnénk. Ha van valamilyen márkáról jó vagy rossz tapasztalatotok, osszátok meg velem.
Köszi!

sushy

Anna, én múltkor írtam neked... :( lehet, hogy nem olvastad!? amúgy a top rider is ugyanaz a kaptafa, mint a bébé go, és a pierre cardin. nagyon mellélőni nem tudsz. bár talán jobb, ha megnézed élőben egy bababoltban. belepróbálod Emmát és utána döntesz! kitartást az esernyőre csukható kocsit tengerében... :)

amúgy nekem meg a szemészetesre tényleg nem válaszolt senki! senki nem akarja megnézetni a lurkó szemét 1 éves kora körül, esetleg csoportos kedvezményes áron!? :(

Kittinek akartam még írni, csak szita az agyam, hogy nagyon sajnálom, hogy Levinek ilyen dolgokon kell kerersztül mennie :( remélem, hogy végre kiderül, hogy mitől van a baj és többet nem kell szenvednetek! ++++

Dia, szerintem se legyél elkeseredve, hogy néha elmegy a türelmed a játéktól! elhiszem, hogy nehéz. szerintem mindannyian megküzdünk ezzel a dologgal. most még nem képesek egyedül hosszú távon eljátszani, valaki később sem :( de ez van. csak felnőnek egyszer! :) én mondjuk néha bevetem a bebe tv-t, ha már nagyon un mindent, és egyfolytában csak a nyakamon lógna. akkor magyarázok neki, hogy hol a maci, stb. stb. és ma már meg is ismeri a mesében a macit. sikít neki, meg mondja, hogy brumbrum. annyira édes! ja. és mostanában a legújabb, hogy a hajtogatós könyveket nézegetjük. ez is leköti mostanában :)

döntöttetek már szülinapi torta ügyben? mindenki saját készítésűt csinál? vagy valaki vesz esetleg? akkor milyet? mondjuk az a mennyiség, amit a gyerek megeszik belőle!? nem tudom. még vívódom... a hímzést is el kellene kezdeni. na de majd, ha itthon lesz a férjem szabin! :) akkor csak ő lesz Benivel, én meg hawaii-zok :)

sophie27

Anna nekem olyan babakocsi kellett mindenképp, ami vízszintig dönthető, mert Zsiga abban alszuk napközben... és könnyúű a közlekedés miatt! ezért döntöttem aJAné Enregy mellett.szeretem!

http://babaszafari.hu/shop_art.php?shop ... cat=685409

ezt most találtam! ha Emma már nem csak hason fexik akkor szerintem nem rossz.mert ez majdnem teljesen vízszintig dönthető!!!!
Vendég

Sushy!

Nekünk Top Rider van, ezzel voltunk a Balcsin és nagyon meg voltunk vele elégedve. A Szigligeti Várba is "felment". A lépcsőkön összecsukva vállra akasztva vittem és nem volt semmi gond. Viszonylag könnyű és nem kényelmetlen.

Szerintünk szuper. HJa áttöltöttem a képeket, akkor elküldöm, hogy milyen.
Vendég

jja elfeledtem, vettem a tecsóban köNyveket! 399 ft volt darabja! a ké minőségért bocsánat!

Kép Kép Kép Kép
Vendég

ja van egy top riderünk is!de ezt nem lehet vízszintig dönteni :lol: 3000ftért vettem

http://www.kengurubolt.hu/shop/kepek/na ... 03blue.gif
Vendég

Köszi a válaszokat babakocsi ügyben! Zsófi, igen, te már régebben válaszoltál, de mások akkor még nem! Köszi.

Boni! Hol vettétek ezt 3000-ért? Jó állapotú volt? Én most az alábbin gondolkodom, kicsit drágább, de tetszik.
http://apronet.hu/galeria.php?com=sag&ads_id=8769359

sushy

Boni, tényleg nagyon szupi a baba :D

Zsófi, lécci írd be még1x az emailcímed, végre kerestem képeket ;-)

Boldogat a hófordulósoknak!!! Tényleg, Rizsiékkel mi lehet? Csenge már biztos futva közlekedik :roll: :D

Mi megvagyunk, csak nem nagyon tudok írni, amíg teszek-veszek, elvan Eni, de ha leülök a gép elé, egyből rájön a hiszti :shock:

yuyu79

Anna! teszveszen :lol:
Vendég

tök jól néz ki! de már ül Emma? :lol: mert nem lehet dönteni
Vendég

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.07.16 16:08-kor.
Vendég

Boniko!

Az aquaWorld nagyon jó, mi többször voltunk 3-ban és Kristóf is nagyon élvezte, főleg az áramoltatót és a pezsgőfürdőt... :)

Kellemes meleg van, az emeleten mindig van szabad ágy.

A csúszdákat mindenképp próbáljátok ki, szuperek!

Ja! tipp! a lépcső mögött van lift is, mert többedszer elég necces a 4-5 emeletre fellépcsőzni. :)

Van bent "étterem" is.

Még 1 tipp! nem elég a 2,5 órás jegy!!!

Ugyan nem kérdezted.... :shock: :shock: :shock:
Vendég

Kata köszi :lol: ingyenbelépővel megyünk :oops:
Vendég

Boniko! Szuper, egyébként, ha fizetnétek az is nagyon megérné, mert tényleg szuper!
Vendég

Csenge! MEgírnád, hogy honnan van a fiad hiper-szuper fa járgánya!!! ???

Játékforrás rémlik, de nem találom :(

Köszi
Vendég

Zsófi! Mi mennénk szemészetre, de a védőnő épp ma a Tömő utcát ajánlotta inkább. Itt mennyi egy vizsgálat? Lehet Cintust is vinném, mert nálunk apának elég rossz a szeme és én is szemcsis vagyok, bár nem tudom ez számít-e már ebben a korban.

KépKép
jazmin2005

elvileg 9900 Ft, a kísérőt is megvizsgálják, de, ha többen megyünk, akkor lehet sokkal kevesebb is. pl. 5e körül. ha mondjuk csak hárman mennénk, akkor 7900 Ft lenne fejenként!

amúgy azt mondják, hogy érdemes 6 hónapos, 1, 2, 3 és 5 éves korban végeztetni a vizsgálatot, de persze ettől eltérve is lehet.

ha van időd nézd meg a babaszemesz.hu oldalt. nagyon jó dolgokat írnak.

meg mondjuk azt nem tudom, hogy a tömő utcában ilyen kicsiket is tudnak már vizsgálni? ezt hagyományos keretek között el sem tudom képzelni!? tudja valaki, hogyan működik ez???

sophie27

Okés, ha visszajöttetek beszéljünk még róla.

KépKép
jazmin2005

Sziasztok!

Az uram lerottyant a szabi elején részleges inszalag szakadás úgyhogy most van 2gyerekem akit gondozhatok :lol: :lol: Jó így a 3hetes szabi elején , főleg hogy végig ez lesz . Úgy látszik minden nyárra jut valami, tavaly a motorbaleset,most ez + augusztusba veszik ki a vasat a kezéből :( :(
De ha minden jól megy megyünk Balatonkenesére 4napra a Herbi panzióba ide:
http://www.vatera.hu/balatoni_udules_2f ... 98374.html
Jön velünk Áron kereszt apuja is a legjobb barátunk így nem leszek annyira leterhelve mert ő segít mindenben.

Anna babakocsi ügyben én piere cardint javasolnék, bár van millió féle , de az én neonatom a buckás terepet annyira nem bírja viszont vízszintesig fektethető

Boni ezeket a könyveket én 250 ft ért vettem tőlünk 5percre a könyvnagykerbe sőt lehet még olcsóbban is. Van szivacsos könyvük és és millió mesekönyv. Megnézem majd milyen utcában van pontosan érdemes elsétálni megnézni mert bár nagyker mégis akciós áron vásárolhatunk és olcsóbban adják mint a boltokba.

Zsófi nekem volt egy linkem ingyenes szemvizsgálatról megpróbálom előkutatni, barátnőm küldte hogy menjük de akkor Áron még kicsi volt ehhez. De amúgy szoktak ilyen olcsóbb akciók lenni.

Barbi minden lemaradást behoztál evvel a sok gyönyörű gyerkőc képpel.

yuyu írjál Enivel együtt :D

Nálunk ÁRon nem bír elaludni köztünk, bekéretőzik az ágyába. Apa kiköltözött a nappaliba de csak a meleg miatt mert ott van l.kondi , de másnap én is költöztem :D

Bocsánat hogy most nem reagálok másra jó pihit mindenkinek

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi

jó regeglt!

Mecsi hát evvan és én még azt hittem occsó vót :lol: :lol: :lol: :lol: no mindegy de a nagyker elérhetőségét ha kérhetném :wink:

jó helynek tűnik, remélem jó lesz! ez az apa kényeztetésre vágyik? mielőbbi helyreállást!

Zsófi én is szeretném vinni szemészetre fiam, mert szemüveges voltam, ennyi idősen még a fél szemem le is volt ragasztva.aztán tini koromban elkezdtem a szemtornáztatást és nem hordok szemüveget! :lol: de tervezek majd ingyenes szemvizsgálatra menést! úgyhogy ha valaki tud ,majd ilyet szóljon

KAta hú felcsigáztál :lol: bár appa azt mondja szombaton nem mehetünk messzire az előrejelzett év legnagyobb vihara miatt.. Vasárnap megyünk... :roll: túlaggódos drága
Vendég

Sziasztok!

Köszi lányok a kedves, bíztató szavakat! Jó tudni, hogy nem vagyok egyedül ez ügyben. Csak olyan szemétnek érzem magam néha, hogy már nem akarok vele játszani, elfáradok. Tudom, hogy ez természetes, de akkor is rossz érzés tud lenni. De azért igyekszem türelmes maradni, én is beszoktam néha vetni a baby tv-t, Virág is nagyon szereti, főleg a zenéket. Na meg gondolom ha majd lesz kistesó és már nagyobb lesz ő is, együtt is elfognak játszani mint én a tesómmal annak idején! :wink:

Zsófi,
Jaaaa szemészetes kérdésre elfelejtettem válaszolni, minket is érdekelne ha Mecsi nem találja azt az ingyenes vizsgálat linket! Szólj, ha összejövünk elegen, mert akkor elmennénk mi.
Szülinapi tortát én az 1-es tortát fogom megcsinálni, aszem mascarpone-s túrókrémmel fogom megtölteni, és valami gyümit is teszek majd bele.

Mecsi,
Sajnálom a párodat (meg téged is! :wink: ) Férjemnek is volt ilyen szakadása foci miatt nemrég, de ő csak néhány napot maradt itthon, így csak arra a pár napra volt 2 gyerekem. De sajna még most sem tud focizni a lábával.

Beleki,
Hol is van az aquaworld? Mi most a Ceglédi víziparkot néztük ki magunknak, de sztem csak kettesben fogunk menni a férjemmel. Ti hogyan oldottátok meg babával a csúszdázást?

Lei,
Nálunk a férjem annyira nem bírja, ha Virág elkezd nyűgizni. Egy kis ideig elszórakoztatja, de sajna neki nincsen sok türelme hozzá, még olyan nem volt, hogy fél óráig csak vele foglalkozott volna. Sztem ő majd később, amikor Virág nagyobb lesz, fog tudni jobban eljátszani vele. Viszont az anyósom egy csoda, ő képes órákig lekötni gond nélkül Virágot, persze ő tanárnő, nagyon ért a gyerekekhez! Viszont mondta, hogy amikor férjem kicsi volt, akkor még nem volt ilyen, akkor nem tudott vele játszani sokáig mert nem tudott mit kezdeni vele, megkellet érnie hozzá. Sztem nekünk is már a 2. gyerkőcnél talán könnyebb lesz :wink:

Kép
Kép
dia123

Ááááh most látom a vonalzón, hogy 18 nap van hátra szülinapig, el sem hiszem hogy már 1 éves lesz Virág!!! :shock: :shock: :shock:

Kép
Kép
dia123

Vendég

Boniko! Plussz tipp.A csúszihoz mielőbb szerezzetek gumikat, mert kevés van és nem eresztik. :( megértem! :)

Az MO mellett van a Ramada Hotelnél.

Dia! A szüleim Pomázon laknak, így mi nem vittük, hanem anyumék vigyáztak rá és a délutáni alvás után apa elment érte (10 perc), és velünk volt 2-3 órát, de volt, hogy apa tesója jött és felváltva csúszdáztunk.
Vendég

Beleki millen gumikat? és honnan? :lol:
Vendég

Sziasztok!

Átköltöztünk az új házunkba, még mindig nagy a kupi, de azért talán van remény...Laura kezdi megszokni az új helyet, bár először fura volt neki. Jöttünk anyuéktól haza, mondtam neki, hogy megyünk haza és amikor megérkeztünk az új házhoz, meglepődött és el kezdett sirni, látszott, hogy nem erre számitott (bár már nagyon fáradt volt). De mostmár fel-le mászkál a lépcsőn, ragasztottunk neki a falra kisvakondos matricákat, az nagyon tetszik neki. :)

Egyébként sokat fejlődött, egyre többet próbál menni, mostmár 4-5 lépés is megy neki egyszerre önállóan. Egymásba, egymásra teszi a játékokat. Én lekopogom, de nálunk fél órát is képes egyedül eljátszani a járókában, ha ott vagy körülötte és néha beszélsz hozzá. Ez most nagy segitség, mert igy jobban halad a pakolás. Szerencsére itt is jól tud aludni - bár ez a meleg elég rossz. A kertbe se lehet nagyon kimenni igy. :(

Anna, én a Panda Babaház-ba vettem a kocsit, nézd meg a honlapjukat. Nekem Espiro Jet tipusú van, nekünk az bevált, Laura is szereti.

Jövő héten játszóház vagy Liget? Talán már jobb idő lesz.

Kellemes napot!

Mazska
KépKép
KépKép
mazska

Csak egy apórcska hozzászólás:

Szemészet: Tömő utcai szemklinika, koraszülötteket is vizsgálnak és az egész TB alapon megy. Dorca szemét is ott műtötték és Niki haemangiómáját is ott kontrollálták. Mi az utolsó ilyen kontroll vizsgálattal letudtuk az egyéves kori látásvizsgálatot is. Nagyon profik, csak ajánlani tudom őket.
A pupillatágítástól, viszont néhány gyerek nyűgi lesz. Sajna viszont anélkül nem megy.

Esernyőkocsi: látom megvannak a bevált márkák, én mégis a Teutonia Solanora esküszöm. Használtan vettem, de semmi baja. A legfontosabb, nem kell csámpázni mögötte, mert hátul nincs merevítés és dupla kerék ( én nagyokat lépek, a Plikot pl állandóan rugdosom ) ami legfontosabb, teleszkópos lengéscsillapítója van. Nem apró rugók, mert semmitmondó kis vacak műanyag bigyók, hanem komoly egymásba csúszó fémteleszkóp. Hihetetlenül jól bírja a strapát. Az ülése kagylós, egészben dönthető, nemcsak a háttámla. A lábtartó állítható. A kupolát egészen előre lehet húzni. Szélfogóként, napernyőként is jó. Niki imádja, buszozni is jó vele.
bende

bende

Bende,
Köszi a szemészet infót. Beutaló gondolom kell? Mennyi a várakozás kb mire kap az ember időpontot?

Zsóf,
Viszont ha itt ingyen van, akkor inkább oda mennénk ha nem gond.

Kép
Kép
dia123

A beutalót nem tudom, mert mi ugye más problémával mentünk. A háziorvos biztosan ad.
Időpontot, mi nagyon hamar kaptunk.
megnéztem a papírunkat a következő telefonszám szerepel rajta:
06-1-210-0280 van külön gyerekkartonozó is. Viszont az időpont nem mindig mérvadó. Valamikor sokat kell várni, akkor is:(
bende

Zsóf!majd írom a privit, ha engedi!!!! :lol:
bende

Címszavakban, mert nincs időm :)

Szerdán anyuméknál voltunk, meg a Balcsin. Nyugodtan lehet vinni a gyerekeket, gyerekdokik szerint is az egyik legtisztább víz. Tegnap délelőtt mozi, délután aqua world volt a program. Dia, a 2-es út és az M0-ás találkozásánál van. Nem volt rossz, de ennyi kis gyerekkel egyhamar oda nem megyünk, nekik elég egy gyerekpancsoló és egy csúszda, csak a "nagylánnyal" tudtunk pár csúszdára felmenni, de nagyon sokat kellett várni mindenre és addig a párom vigyázta a két fiút és ugye Zsombit folyamatosan fogni kell a vízben. És a nagy tömeg sem tetszett :( egy csomót álltunk sorban mire bejutottunk, biztos több mint fél óra volt...

Kata: http://www.jatekforras.hu/main.html jól emlékeztél. Ha van még gyereksziget a Hajógyári szigeten, akkor ott is mindig kint vannak, ma pont oda megyek a srácokkal játszani egyet, mert játszóházként is üzemel az üzlet :)

Szemészet: mi Domsa Patricíánál voltunk már kétszer Zétivel, egyszer már Zsombit is vittem. Nem túl olcsó, de nagyon jó gyermekszemész.

Szülinapi torta: Kismamában minden hónapban van egy recept, amit egyéveseknek lehet készíteni. Mi mondjuk Szamos marcipános figurás tortát rendeltünk minidg, Zéti egyéves szülinapján focilabdát, mert akkor épp labdamániás volt :) enni nem nagyon evett belőle, akkor még (régi szép idők!) nem volt oda az édességért, de nagyon tetszett neki, játszott vele egy jót mielőtt kimenekítettük a kezéből, hogy a vendégek megkóstolhassák.

Mazska, nagyon ügyes Laura :)

Esernyőkocsihoz nem tudok hozzászólni, nekünk még mindig az az egy babakocsink van (NeoNato) amit Zétinek vettünk, eddig minden terepen bevált.

Mecsi, sajnálom a párod :( meg titeket, hogy nem tudtok felhőtlenül nyaralni.
Vendég

Zéti első szülinapi tortája :)

Kép Kép
Vendég

sziazstok

nekünk pierre cardinunk van, én anniyra nem szeretm,mert kicsi :), de egyébként szuper, csak a nagyot jobban csípem,bár az meg nehéz.

szemészetre mi is készülünk,de még nem tudom nálunk mi a kínálat, bár bőrgyógyászhoz is tegnap tatabányára kellett vinnem a csibét.... :roll:

mi az a babytv? :oops:

Csenge nagyon jól guszta volt Zéti első tortája!!! hm

Barbi a termálban voltunk egész jó volt bár első alkalommal beletojt valamelyik gyerkőc, így egy kicsit undi volt,de jól elszórakoztunk.
jah és a sima liberos úszópelusból kijön a kaka, második alkalommal Levim tojt a vízba... :roll: :roll: :oops: , nem győztem kivadászni a gomócokat :lol: :lol:
makadu

Kép Kép Kép
makadu

Sziasztok!

Kedvet kaptam én is Csengétől a nosztalgiázáshoz. Cintus első szülinapján:

Kép

Nekünk cukis gyümitortánk volt. A harmadikon volt katicabogaras szamosunk, meg persze tojásmentes másik, de akkor egyikből sem evett.

Vikiről is egy friss kép:

Kép

Megyek is mert iszonyú nyűgös napunk van, hordozókendőben cipelgettem a kis popóját eddig és végre elaludt. Mostmár az első pöttyeink kezdenek leszáradni, szegénynek rémesen néz ki a kis teste.

Boni! Tényleg nagyon kis ügyes vagy!

Andi

KépKép
jazmin2005

Mecsi! Lemaradt, hogy jobbulást apának!

KépKép
jazmin2005

jobbulást Mecsi apunak is!

Dia Neked akartam még írni,h abszolút nem vagy egyedül. szégyen nem szégyen én nem is bírnám,ha Anyu meg Apja nem segítene.. :oops: :oops: kb olyan lehet mint a férjed.... :oops: és nagyon utálom magam érte,de úgy látszik a türelemosztás során kimaradtam a sorból sajna.... :cry: :cry: :shock: :oops: :oops:
makadu

Zsófi!

Tömő utcai szemészet, ingyenes és a legprofibb. Első napoktól viheted a gyereket, emberséges, kiváló és ingyenes!

Vidékieknek, ha gond van, tb fizeti az utat is!

Nagyon profi a kollázs, de most hogyan tovább, én talán 4-et, ha felismertem… :cry: :cry: :cry: .
Kéne alá a név, :oops: - na jó vicc volt - , de honnan tudom meg, ki- kicsoda??????

Dia!

Nálam is az egyes torta a nyerő! Megvan még a linkje? Beszúrná valaki? Mascarpone simán a boltban kapható egy kis gyümivel felturbózva? Jól hangzik!!!!

Türelmetlenség:

Én már megnyilatkoztam egyszer ebben a témában, váleményem állandó: Ha lenne rajta egy gomb, hogy kikapcsolhatnám, azt hiszem sokat ülne a szép kis ruhácskáiban mosolyogva a kanapén. Egyik csemetémnél nsem éreztem még ilyet, igaz egyik sem volt oroszlán… A véleményem vállalom, ha valaki megvet érte, annak kölcsönadnám kipróbálásra néhány napocska erejéig!!!!

Kata!

Cocord trimax, mint Zsófiéknál, nagyon bevált, Pedig Dorival nagyon nem könnyű utazni. Nagyon szupi, hogy szellőzik a kis hátánál, bár még így is hőség van egy-egy Pécs- Bp úton!!

KépKép
koadri

Csenge!

Fel sem tűnt, hogy a képeken Zéti van, csal most, hogy visszanézegettem, azt hittem, Zsombi az!!!!

KépKép
koadri

Bocsi még egy kérdés: Boni hozzászólásai másnál is hosszabbak széltében? Mit kell vele tenni, hogy azonos méretű legyen? -Kb. ennyire értek a géphez :oops: :oops: :oops:

KépKép
koadri

Azért én is szeretem ám a gyerekeimet mindet egytől egyig!!!
Ezt nektek küldöm, bocsi, ha már találkoztatok vele, hátha van, aki még nem!!!

Mielőtt Anya voltam,
Soha nem botlottam meg játékokban
vagy felejtettem el egy altatódal szavait.
Nem aggódtam azon, hogy
a növényeim vajon mérgezőek e.
Soha nem gondolkodtam védőoltásokon.

Mielőtt Anya voltam,
Soha nem hánytak rám.
Kakiltak rám.
Ettek le.
Pisiltek rám.
Teljes kontrollom volt az elmém felett
és a gondolataim felett.
Egész éjjel aludtam.

Mielőtt Anya voltam,
Soha nem fogtam le egy ordító gyereket,
hogy az orvosok meg tudják vizsgálni.
Vagy beadják az oltásokat.
Soha nem néztem könnyes szemekbe és sírtam.
Soha nem váltam tündöklően boldoggá egy egyszerű vigyor felett .
Soha nem ültem késő éjszaka,
hogy nézzek egy alvó babát.

Mielőtt Anya voltam,
Soha nem tartottam egy alvó babát csak azért, mert
Nem akartam letenni.
Soha nem éreztem, ahogy a szívem millió darabokra törik,
mikor nem tudtam a fájdalmat megállítani.
Soha nem tudtam, hogy valami annyira pici
olyannyira befolyásolni tudja az életem.
Soha nem tudtam, hogy valakit ennyire tudnék szeretni.
Soha nem tudtam, hogy ennyire imádnék anyának lenni.

Mielőtt Anya voltam,
Nem ismertem az érzést,
milyen a szívemnek a testemen kívül járnia.
Nem tudtam, mennyire különleges érzés lehet
etetni egy éhes babát.
Nem ismertem azt a kötődést
anya és gyermeke között.
Nem tudtam, hogy valami annyira pici
annyira fontossá és boldoggá tudna tenni.

Mielőtt Anya voltam,
Soha nem keltem fel az éjszaka közepén
minden 10 percben, hogy megbizonyosodjam, minden rendben.
Soha nem ismertem azt a melegséget,
az örömöt,
a szeretetet,
a szívfájdalmat,
a csodálkozást
vagy a sikerét, milyen Anyának lenni.
Nem tudtam, hogy képes vagyok annyi mindent érezni,
mielőtt Anya voltam.

KépKép
koadri

Adri!
jó ez a vers, csak az igeidő nem stimmel...
szerintem úgy van értelme, hogy mielőtt anya lettem...
bende

Szülinapi torta : jelenleg ott tartok, hogy
1,
a Bécsi túrótortát fogom megsütni.. csinálni..
2, túrókrémtortát csinálok de 3 lpot sütök, az egyiket összemorzsolom, és belekeverem a krémbeezzel sűrítve.. hmmm

kattog az agyam ezerrel.. és egy csigát fogok formázni... ha mán ZSiga Csigák vagyunk

:lol:
Vendég

Adri én nem tom, talán a vonalzók miatt?
Vendég

Bende!

jogos az észrevétel, nyilván a fordító nem volt a helyzet magaslatán!

Boni!

lehet, tényleg, hogy a vonalzó!!!

KépKép
koadri

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: