A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 márciusi babák

szóval fél9-9 király lenne és akkor ráérnék max fél11-ig

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület

Nekem a 9 a legkorábbi időpont, amit be tudok vállalni, de lehet, hogy picit késnénk :)

Kép

Kép
gabka77

Látom következő tali szerveződik ezerrel! 8) Nagyon jó! Sajnálom, hogy nem tudok csatlakozni, de hát mindent egyszerre nem lehet.

Én ma sütök-főzök, viszünk magunkkal holnap néhány adag vacsorát! ;) Peti nem alszik jól éjszaka, viszont napközben így többet alszik, mert ugye valamikor csak ki kell aludnia magát....
Kiváncsi vagyok, hogy a hétvégi fronttal javul-e a helyzet. Most a melegre fogom, hogy nem tudja kipihenni magát....

Egy csomó ember eltünt megint:
Marq?
Anna?
RSZG?
Vica látom belejött a nyaralásba, már nincs ideje írni sem. 8)

Katka

Lilypie Kids Birthday tickers
katka22

Csajok van egy kérdésem:
Szerintetek kezdjek aggódni?
május 24-én jött meg először, aztán megjött júni 12-én (21 napra) és azóta semmi, akárhogy számolom egy hete késik, vagy ez most még normális a szopi miatt?
ha nem jön meg jövő hét elején csinálok egy tesztet a nyaralás elött. akarok még egy gyereket, de még nem most!!!!! :shock:

Kép

Kép
gabka77

na jóvan csajok.. akkor jó hajnali talizást nektek. én tuti nem megyek fel hajnal 9-re sehová.. max ki az ágyból ;) vagy csináljunk hajnali meg délutáni talit is :D

KépKép
KépKép
adryn

Adryn, Te mikorra tudnál ideérni?
gabka77

gabka: nyugi... nekem akkor jött meg egyetlenegyszer mikor Nico 6 hetes volt... azóta nem... akkor én már 14 hetes terhes lennék lassan :lol: :lol: persze én is beparáztam (írtam is) és vettem tesztet de persze negatív lett. a hormonok még nagyon elszórakoznak velünk ilyen téren ;)

KépKép
KépKép
adryn

kb dél és 1 körül

KépKép
KépKép
adryn

remélem nem nyaralás alatt lesznek ünnepnapok (pirosak) :)
úgy emlékszem, hogy amikor Levi utánmegjött, rögtön rendszeres volt

Kép

Kép
gabka77

Gabka: Nekem momentán 50 napos ciklusom van.... :shock: Szóval no para! Bár tesztet én is csináltam.... biztos, ami tuti alapon... :roll:
Ja és a lányoknál nekem is rendszeres volt. Zsófival 33-34 napos ciklusom volt, Ágicával egyből 28 napos.... Szóval mindegyik más.

Katka

katka22

Szervezzetek egész napos talit! És akkor mindenki akkor jön-megy, amikor neki jó!

Katka

katka22

Katka: :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
adryn

Drága Adryn: a hétfői tali elsősorban a te tiszteletedre szerveződik :wink: szóval nélküled nem, az igazi :?

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Látom megint tali szerveződik, én még mindig nem tudok menni, kár hogy nem arrafelé nyaralunk és nem jövő héten :D

Wicca sajnálom a betegeskedést, Bulcsúnak is hólyagok voltak múltkor a szájában és a nyelvén :?

Katka nem a balcsira mentünk, hanem Bükön vagyunk. Nem mertük bevállalni a balcsit hátha nem lesz jó időnk és akkor mit csinálunk a gyerekekkel, így kerestük egy hotelt ahol van benti medence. De most idén először beletrafáltuk a legmelegebbe :lol: de barnák mégsem leszünk, mert gyerekek egész nap a benti medencében akarnak játszani :lol:

Ja tegnap azért sem voltam mert kirándultunk Kőszegre, aztán meg valahogy nem volt időm, meg össze is kaptunk férjemmel :cry:
Azt hiszem ő nem így gondolta ezt a nyaralást, nem tudom mit várt, 3 gyerekkel nem lehet pihenni, inkább az a lényeg hogy együtt vagyunk és hogy a gyerekek jól érezzék magukat. Meg ráadásul tegnap elkezdték munkahelyről is hivogatni ma meg folytatták :twisted: na és ilyenkor nem tud figyelni ránk. Legszívesebben kidobnám a telefonját, na de ez a hátránya ha főnök vagy.
Most éppen fürdik a gyerekekkel, mert ált. felváltva fürdünk, valaki ugye vigyáz a Nimródra. (csak mellékesen megjegyzem eddig ő pihent többet, amíg ugye Nimród alszik én meg fürdőzök a gyerekekkel)
Na mindegy legalább már ezt is tudjuk hogy mostanában nem megyünk így el hosszabb időre.
Na panaszkodást abbahagyni :oops:

Katka nektek jó nyaralást!! Hova mentek?
Gabka szerintem se aggódj, kell egy kis idő amíg beáll a ciklus.
Ja és Maja nagyon-nagyon szép!!! :)

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Katka: akkor nyugodjak meg? elvileg nem is lehetséges :)

papillon igazad van, bár ha délben talizunk, akkor azért érdemes lenne, valami fedett hely

Kép

Kép
gabka77

Vica: Ha megjöttök a nyaralásból, akkor add le a nagyokat valamelyik nagyszülőknek. Ti meg pihenjétek ki a nyaralást. Tényleg fárasztó nagyon. Még emlékszem, hogy 2-vel milyen fárasztó volt, bár most 4-gyel sem egyszerű.....
Nálunk ezen Petiapu Törökországban akadt ki. én rosszul voltam sokat (11. hetes voltam) és ő meg 3 gyerekkel. De aztán megbeszéltem vele, hogy mit lehet elvárni egy ilyen sok gyerekes nyaralástól....
és tök jó, hogy van benti medence és ebben az erős UV-B-ben nem vagytok sokat kint.

Ja és párkapcsolati technika (főként gyerekkel), hogy mielőtt mentek mindketten fogalamzzátok meg a másiknak, hogy mit vártok a nyaralástól.... és ami megoldható, azt meg is oldani. Mondjuk az egyik fut minden reggel, a másik meg szundikál minden délután. És ha ezt tudjátok, hogy mi az elvárás és megoldjátok, akkor mindenki jól jár. Ezt most csak úgy általánosságban írtam, de próbáljátok ki, mert működik. (Bár én a végén elváltam :( , de sok okosságot tanultam ám! 8) )

Mi most a Velencei-tóra megyünk. Van ott egy üdülőfalu és ott bérlünk egy házat....

Katka

katka22

nyaraláshoz még mindig nem kezdtünk neki, már a szervezésnek, bár az a ház, aminek a linkjét kaptam itt, az nagyon jónak tűnik, csak fel kellene venni velük a kapcsolatot... (bénaanyaszmájli)
A Zuram egyszer, mikor nem volt szomjas, megint beígérte a nővérem két lányának, hogy elvisszük őket nyaralni, úgyhogy frankó, összeegyeztetni, hogy mindenki ráérjen, szállás is legyen, kutya-baba is jöhessen, és még elég is legyen a pénzünk...
(most megint tököm tele a Zurammal egyébként, de úgy döntöttem, nem küzdök többet, a franc egye meg úgy, ahogy van, ha boldogtalan, ha örömtelen, maradjon az, ha neki így jó, én nem veszek róla tudomást... Úgyhogy nem tudom, hogy lesz így második gyerek)

Apropó: gyerek - én egy éve nem menstruáltam... :twisted:

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

én se :lol: bár a szülés utáni vérzés felért egy évi mensesszel

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

nemlajos és mindenki! Rgy kis könyvajánló:

Weiner-Davis, Michele:
Ne válj el! Változtass! - Hétköznapi pszichológia

"Az amerikai piacon nagy sikert aratott, rövid időn belül több kiadást megért kötet lényegében közérthető házasságterápiás útmutató, aminek az a célja, hogy az ajánlott program révén a felbomlással fenyegető házastársi kapcsolat megtartható legyen. A szerző szerint a válás életre szóló trauma, a gyerekeket minden esetben megviseli, a legtöbb esetben nem megoldhatatlan konfliktus, illetve elhidegülés terméke, hanem hibás magatartás- és viszonyulásmódok következménye. A könyv lényegében abban segít, hogy az illúziókat és a hibás sémákat a pár lebontsa, új módon próbáljon érintkezni egymással. Buda Béla dr."

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

gyerekek, nézegetem a szállásokat, és rájöttem, hogy ma már a medence nem is luxus, akkor meg minek a Balaton? :shock:
Pittyputtyfalván tud valaki kiadó kis házat medencével olcsón 4 személyre, kutyával, üdülési csekkel? :D :D :D

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

papillon, ezzel a könyvvel csak egy baj van: párról beszél.
Ha mi egy pár lennénk, nem lenne bajunk.
De itt csak én akarok problémákat megoldani, a párom csak nyugalmat akar.
(én egész nap dolgoztam, most leülök a gép elé. Én először eszem, mert én egész nap nem ettem. Lezuhanyzok, mert kurva meleg van, de előtte elmegyek wc-re. Tudtam, hogy akkor bőg a gyerek, ha leülök enni. - gyakorlatilag csak ezt a 4 mondatot hallom tőle heteken keresztül, ha mást is, akkor már feltettem a régi lemezt, és veszekedés lesz a vége...)

Szerintetek 65E-nyi üdülési csekkel, nulla kp-val, két kamasszal, egy csecsemővel, egy kutyával és egy férjjel hol keresgéljek legalább 3 éjnyi elnyaralható szállás után...? Vízzel, üdülési csekkel...
bahh, most nagyon dühös vagyok!
Persze én szervezzem meg, mert ő dolgozik...

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

na lyányok én úgy döntöttem hogy Nico is elég nagy már egy új vonalzóhoz :D

KépKép
KépKép
adryn

jah.. és Nemlajos: második gyerek lehet második férjtől is. :lol: :lol:

KépKép
KépKép
adryn

nemlajos: vadkemping :roll:
A férjed egy önző pasi :oops: Sokaktól hallom ezt , szerencsére nálunk ritka.

Katka: akkor jó nyaralást, bár pont szombatra mond szar időt.

megyek,mert Eszti nyafog

Kép

Kép
pgyöngyi

Te, Neked a vonalzódban miért van benne a szögletes zárójel? :shock:

(második gyerek második férjtől a szocpol teljes bukása... :D)

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

nemtom mér maradt benne.. kétszer is visszamentem és újra beírtam és bentmaradt... aztán úgy döntöttem jóaz :lol:

KépKép
KépKép
adryn

hát de mit írtál bele? csak az kell, hogy nico éve hónapja és napja stb.
A számokat nem.
Így csináltad? :roll:
(én pl. a szóközöket hagytam ki, azzal bénáztam feszt :oops: )

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

a számokat beírtam :lol:

KépKép
KépKép
adryn

hááá, nemlajos. Ez kemény. Rá kéne jönni az okra, amiért ilyen lett.

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

megkérdezzem anyóst, h mennyiért adja ki a nyaralót és h mikor van szabad hely? Balaton/Szabadi
utazási iroda intézi, hátha van ücsekk beváltás

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

kérdezd, kérlek, egy próbát megér (egyébként meg visszaosztottam per kopf, lehetetlen...)

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

adryn, akkor javítod? :D
(látodlátod, jó a zöreg a háznál :wink: )

Gyerekek, MOST nagyon kivagyok. Tudom, a hőség, meg minden, de most szét tudnám csapni a világot, null türelmem a nyűgös Dömémhez, szétcsesz az ideg... ehhh
Ugye más is így van, és holnapra elmúlik? :cry:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos: Párkapcsolati válásgot sajnálom. Ilyenkor szoktatok jól összekiabálni, aztán meg jól kibékülni....

Nekem egyébként az exemmel az volt az egyik bajom, hogy soha nem akart kimozdulni, ha mentünk valahova, akkor gubbasztott a szobában stb.... Amióta nem velem él, boldogan jön-megy világban. Szóval ezzel külön engem szivatott a 'drágám'!

Szerintem ezek komoly jelek, hogy baj van és most tegyetek ellene, amíg még nem visszafordíthatatlan. Csak rajtotok múlik!

De jobb, ha én ebben a témában nem osztom az észt!

Nyaralás: Keríts egy ismerőst, aki unja a nyaralóját, odadja Nektek és cserében elfogadja az üdülési csekkedet, amiből ő nyugodtan nyaral máshol.... :roll:

Katka

katka22

Ezek szerint este leugadtod az Uradat.... Ti így működtök... legalábbis innen messziről....

Katka

katka22

nah.. vonalzó elkészült... ez IS nehéz szülés volt... :lol:

Katka: az én exem is ezzel szívatott engem :roll: most szombaton nősült újra.. vele meg jön megy utazik kirándul.... lehet csak nem tudtuk kihozni belőlük a mozduljkibakker énjét???

KépKép
KépKép
adryn

Off, csak akinek van ehhez most lelkiereje!
:lol: :lol: :lol:
Nem hiszem.
Tegnap este óta egyáltalán nem szólok hozzá, elfáradtam (ez nem dac, ő észre sem veszi, ha én nem szólok hozzá, ő tök jól elvan magának).
De bizonyára fogunk majd zördülni.

Ez a sehová se kimozdulás ismerős.
Szerintem innen látszik, hogy nem összeillő egy pár. Ha begubóznak együtt.
Nálam legalábbis ez mindig védelem, hogy kizárjam a világot, és ne lássam, hogy rosszul döntöttem (nem véletlenül nem megyek most se sehová, ha nem muszáj).

Ha nem a Zurammal voltam éppen (már párkapcsolatilag), egyből kivirultam, megszépültem, felpörögtem, éltem.
Vele meg inkább a belső folyamatok, a kreatívkodás, a gyerekszülés, meg ilyenek.
Aztán valószínűleg elleszek én így is.
Csak sajnálom azt a MÁSIK életet, amit elképzeltem magamnak (kertes ház, befogadott kutyák, kis mindenes műhely hátul, sározás, gyurmázás, kosz, nevetés (!!!! az nagyon hiányzik), spontaneitás (az én uramnak az is túl spontán, ha most szólok, hogy jövő héten lesz valami "váratlan" dolog), kis felhőtlenség.

Tegnap hazajött a Zuram, nekem végül tök jó napom volt, kész lettem a meggymaggal, átültettem a növényem, fújtam buborékot a gyereknek, csinosan felöltöztem, bár a meleg miatt még sem mentem a városba, stb, stb, és pont a zuhany alatt álltam, ami külön jól esett.
Szóval hazajött a Zuram, kinyitotta az ajtót, bejött (karja tele, mert bevásárolt), és a szia után ezzel nyitott: jól kicsesztél velem!!!!
Nekem egyből gyomrom görcsbe, mit csináltam már megint rosszul.
Kiderült, hogy az elrakott szatyrok közül egy szakadtabbat vitt, ami nem bírta el 6 tej súlyát, és a parkolóban elengedett...
És máris éreztem, ahogy a jókedv elillan, és már nem is jött vissza.
És ez így van nap, mint nap. Ő hazajön, és az addigi jókedvünk (övé is akár) oda.
Nem feltétlenül ő az oka egyedül, de tény, többször látja meg a rosszat, mint a jót.
Én meg már belefáradtam a szomorkodásba, idegességbe, méltatlankodásba, örömtelenségbe...
Most nagyon gyűlölöm azt az életet, amit élek... :cry:

ON

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Ilda: egy csomószor Andrissal is így van, h hazajön és vége a szép napnak. Mert pl. ilyennel állít be, amit írtál. NEM SZABAD FELVENNI a b@sztatásait, a rossz kedvét, észre se vedd, tartsd meg a saját harmóniádat, legyél békés, vidám, nyugodt és akkor előbb utóbb ő is az lesz. Vidáman kérdezgesd, ha nem nyitott rá mesélj te, akkor majd ő is fog. Tudod, a mosoly ragadós. Nincs kedve sehová menni? Menj egyedül, gyerekkel, előbb utóbb csatlakozni fog.

Van kiút innen is, csak 180 fokot kell fordulni. Olvasd el a Szeretet könyvet., nagyon hasznos! És ahhoz nem kell azzurad.

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Nemlajos!
Sajnálom. :( Tudom, nem mész vele sokra.Valahol mindne férfi férfi.Az én férjem tegnap észre vette (végre) hogy tényleg gáz van.Tegnapra tudatosult bennem is, hogy ez már tényleg nemcsak szimpla rosszkedv :cry: Hetek óta folyamatosan rakódik egymásra a sok apró bibi.Tegnap borult... :cry: Volt vigasztalás, és megígérte,hogy jobban figyel majd,és többet törődik velem, mert a 4 fal között lassan tényleg megzakkanok.Sosem voltam csavargós fajta, de ez már nekem is sok.Terhesség elejétől táppénzen voltam, de előtte volt még a nyári szünet is ugye, terhesen még csak csak mentünk, d eazóta.Még bevásárolni is rohanunk csak.Ez a sűrű szopi egyelőre eléggé beteszi a kaput, de akkor is úgy gondolom, hogy csak akarni kéne :roll:

Erpé kérdezte azt hiszem, nem megyünk nyaralni, még nászúton se voltunk, az is 2 éve halasztódik :( de tegnap az is tudatosult bennünk, hogy kva sz-rul állunk anyagilag.Bocsánat a kifejezésért.Ahhoz képest,hogy nyáron már a téli fűtésre akartunk előrefizetni, még az április-májusit se hoztuk be, amit még ugye Larára fűteni kellett.Mindig úgy érzem, jól gazdálkodom, de csak nem :cry: Tanácsot kéne kérnem valakitől aki sokkal kevesebből is kijön mint mi, hogy hogyan csinálja :roll:
És a depimbe az is nagyon belejátszik, hogy jön előfele brutális tempóban az összes pcos tünetem, hajam már alig van, tiszta ragya vagyok, a +kilókat viselem talán a legkönnyebben, végülis voltam már 90 is, most még "csak" 78. De gyógyszert szopi alatt nem szedhetem, mert apasztja a tejet :( Pedig tényleg tragikus.

Ja!Nemlajos!nyűgös Döméhez kitartás!Itt is kezdődik.Jön a hidegfront!!!!Ennek örülni kéne, nem tudom, a gyerek miért nem örül?? :lol:

Na ne haragudjatok, beugrom egy kicsit és akkor is csak nyűglődöm. :( Bocsi!!!!!

Kép
Kép
zazzy

Zazzy, nemlajos: nagyon sajnálom. Nekem akkora segítség volt anyám (most nem az, mert a nagyit ápolja egész nap), bármikor lepasszolhattam, minden nyűgömben tudott segíteni, akár lelki, akár gyakorlati zűr. Mindenképpen vmi segítséget kellene nektek is találni, kettesben lenni, pulya nélkül... máshogy baromi nehéz. Strandolni, kirándulni, együtt kocsmázni...vmi!!!!!

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

nemlajos: beszéltem anyóssal, sajna egész nyáron ki van adva a kecó :?

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

jajj, lányok ez nem jó

nekem az asztrológus segített baromi sokat. Önismeretnek tökjó, és megnézte a férjemet is és kiderűlt, hogy a házasságunkat csak én borítom fel a hülyeségeimmel. Azóta tök jól vagyunk :)

Kép

Kép
pgyöngyi

Amúgy mi Tihanyban voltunk a Hotel Allergo-ban nászúton 3 éj ücs-vel, kutyával, 2 kamasz nélkül....
http://www.allegrohotel.hu/
meg voltam velük elégedve. És még maradt is ücs.

Gyönyörű Tihany. A kamaszt ki kéne hagyni...

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

zazzy, mintha a saját gondolataim olvasnám!
Ezért is vagyok dühös, hogy pl. életünk első közös nyaralását hármasban egy fapados tömegrendezvénnyé szervezi, ahol senki sem érzi jól magát...

papillon: Én nem is akarok vele kettesben lenni!
Nekem addig jó, míg nem jön haza...
Elegem van a negatív hullámaiból, elegem van, hogy csak elvenni tud belőlem, és hogy mindketten a legrosszabbat hozzuk ki egymásból :cry:
Na megyek, leviszem a kutyát.

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

OFF
Nemlajos: Nagyon nem szép, ahogy a párod viselkedik és ezt te is tudod, de nagyon sokat benyelsz, aztán amikor a pohár megtellik, akkor borítod és akkor észbe kap az urad egy kicsit viselkedik, aztán szépen lassan visszasüllyedtek.
Ha megengeditek én az öreg és sok pasit megélt mondok egy-két bölcsességet, amit vagy be tudsz (Zazzy te is) fogadni vagy nem:
- A te életedért és az abban történő dolgokért te vagy a felelős, csak te és senki más. Ergo a boldogtalanságodért is te vagy a felelős. A pasi is felelős a saját életéért és csak azért. De nem feleltek egymás boldogságáért. Az az ember, akinek a párkapcsolata határozza meg a boldogságát és a párja tehet róla, hogy neki szar az élete, az bizony nincs felnőve és kezdjen söpörni a saját portája körül. Tipikis alá/fölé rendelt viszony és nem mellérendelt, mint ahogy kellene.
- Asszem már írtam, de leírom mégegyszer: Ha az Urad érzelmileg rendszeresen beléd taposhat, ha ezt te szó nélkül tűröd, ha ebben megmaradsz, akkor te vagy az, aki önmagát megerőszakolja, te vagy az aki nem vállalsz felelőséget önmagadért és te vagy az, aki nem mondod azt neki, hogy ezt NEM TEHETED MEG VELEM. Tesség meghúzni neki a határt. (Persze ettől még a pasek nagyon csúnyán viselkedik, de te meg hagyod....)
- Álmokat nem fel adni. Azok is el fognak jönni. De te a saját bolodgásgodért vagy elsősorban felelős. Ha te boldog és kiegyensúlyozott vagy, akkor garantáltan a fiad is az lesz. A párod meg feleljen a saját bologságáért.
- Ha sikerül jól leírnom és ezt megértitek, akkor már megtettétek az első lépést, hogy kiszálljatok a mocsárból. nem könnyű, de komolyan mondom, hogy te vagy a felelős a saját életedért. Ne a párodat hibáztasd. Egyrészt őt is te választottad, másrészt hidd el, hogy a következővel pár év után ugyan itt találnád magad. Neked kell változni, neked kell építeni önmagadat.

Bocsánatot kérek, a nyílt, őszinte és itt-ott kemény stílusért. Nekem évekbe került, hogy erre rájöjjek. A barátnőim bologan szidták velem a páromat és hallgatták a nyavalygásomat, ahelyett, hogy felnyitották volna a szemem..... :oops: Persze a mocsárban ezt nagyon nehéz meglátni.... :oops:

ON
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára katka22 2009.07.17 15:17-kor.

Katka

katka22

egyetértek veled Katka

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

katka: ez most nekem is jól jött.És milyen igaz, basszus neked párkapcsolati terapeutának vagy mi a szösznek kéne lenned :lol:

Kép

Kép
pgyöngyi

Katka, nagyon jól beszéltél :wink: :D Az én helyzetem azért egész más, mint Nemlajosé.Mivel viszont nem ismerem, nem akarok határozott véleményt formálni, de én biztosan nem tudnék így élni... :roll:
Az én férjem rengeteget segít nekem, házimunka, gyerek,bármi!!!és szeretjük egymást nagyon.Csak konfliktuskezelésben nem vagyunk valami jók.Ő azért, mert rengeteg mocskot élt meg az előző házasságában,és azt veszem észre,hogy sokszor hárít, nem akar tudomást venni a problémáról, vagyis fél a problémáktól(tavaly még azt is kimondta,hogy fél, hogy mégegyszer megégeti magát :shock: ez nekem akkor nagyon rosszul esett, de örültem, hogy kimondta, mert csak még jobban meg tudtam nyugtatni,hogy nem azért mentem hozzá feleségül, hogy elhagyjam, vagy hogy valaha is rosszat akarjak neki,és ne merjen egy lapon említeni az exével,mert ég és föld vagyunk)
Én meg azért, mert világéletemben egyedül voltam a problémáimmal, senki nem segített megoldani semmit, mindennel magamra maradtam, ezért máig nem kérek segítséget, csak ha már minden kötél szakad,és látom,hogy egyedül nem megy :(
Szóval a mi kapcsolatunkkal ennyi a bibi.De jó,hogy ezt itt msot leírtam, mert így még sosem fogalmaztam meg, megvan az esti beszélgetésünk témája! :D ennek most örülök!KÖSZIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII :D
Viszont gyermek továbbra is frontos, mennem kell!

Kép
Kép
zazzy

Hát örülök, ha találtok rajta rágcsálni valót és persze mindenki csak annyit vegyen belőle magára, amennyi rá vonatkozik.

Gyöngyi: Azért váltam el, mert olyan nagyon értek hozzá. :lol: De nekem ez 4 kínkeserves évembe került, ha valakinek segíthetek, hogy ez kevesebb vagy kevésbbé keserves legyen, akkor már sikerült abból a 4 év nyomorból valami pozitívat is kihoznom és ez nagyon jó érzés ám!

Katka

katka22

katka drága, igazad van, de ezeket mind tudom én is.
Változtatni: vele nem megy, nélküle (még) nem akarok.
Boldognak lenni és kiegyensúlyozottnak: többnyire az vagyok, míg magam vagyok.

zazzy: ne értsetek félre, az én férjem is jó ember, ő is rengeteget segít és nagyon szeret is bizonyára, különben nem tudna ennyi ideje elviselni :wink:
De KÉPTELEN boldog lenni, dafke morog MINDENEN, mindenben csak a rosszat látja, és ebbe MOST nagyon elfáradtam.
Bizonyára egy-két hét, és újra lesz erőm, hogy folytassam, most nagyon nincs.
Neki is lesz még jó szériája, meg van az oka annak is, hogy ő így viselkedik (én már sokkal régebben törtem volna meg, a napi rutinjától).
És igen, kapcsolatfüggő vagyok (van ennek valami szép latin neve, mindjárt megkeresem - most nincs meg, na mindegy), de MOST éppen nem ez a baj, hiszen már nem TŐLE várom a boldogságot, elfogadom, hogy ez nem a legjobb döntés volt, most már csak azt várom, hogy NE TEGYE tönkre.
Érti ezt valaki? :oops:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

hehehe, és miért nem válok el?
Hihetetlen, de statisztikailag bizonyított okokból:
http://www.kistigrisklub.hu/site.php?in ... B_etig0914
:D