Mi is vagyunk, csak nálunk sem klappol valami!
Ma voltunk a dokinál, bár helyettesítés van, de azért megnézettem a törpit. Múlt héten hasmenésünk volt + pöttyeink, láz nem! Szombatra berekedt a drágám, semmi nem jó, megy a hiszti, nyüglődés ezerrel! Szerencsére a tüdeje tiszta, a fülét sem fájlalta, mikor dokibácsi megnyomizta, torka picit piri, de arra nem adott semmit. Viszont vizeletet kellett gyűjtenünk, és azt leadni a laborba. Holnapra van eredményünk, akkor megyünk vissza a dokihoz. Jövő hétfőn mennénk nyaralni, remélem, hogy nem betegen kell mindezt megtennünk. Szóval kicsit szorítsatok légyszi!
Ja, és nyálzik ezerrel, szóval sanszos a következő kettő fogacskánk felül, de annyira rossz a kedve egész nap ettől!
Bende. Valószínű megyek ma a Campi felé. Megnézem + megveszem a cicut, ha még van. Esprit boltban keressem??? Az a földszinten van?
Nem hinném, hogy Te lennél az oka a pangásnak...
Nagyon édes Nikid amúgy. Tök jó, mindenkinek ilyen picuri pancsizója van. Nekünk is!
Nagyon jó a többi fotó is! Áronról, Geriről, Liliről és persze Csabiról is!
Boldog hófordulót utólag is, Eninek, Bencének, kicsi fiamnak Beninek, és a mai ünnepelteknek is, Andrisnak és Lillának!
Lilikéknek, mert van két Lilink is a fórumon ugyebár, utólag is nagyon boldog névnapocskát!
Sziszka, tesódéknak mennek a drukkok! Majd dobj képet, ha már lesz unokahugiról!!!
Barbi, Gergődnek továbbra is jobbulást!!!
Remélem, hogy semmi gond nem lesz Benivel és akkor talizhatunk a héten! Nagyon szeretném...
Dia, szerintem szuper ez a triciklis ajándék. Anyum is ezt találta ki Beninek. Most praktikerben valami 7e körül van... Csak nálunk a kg határ a necces. 15kg a terhelhetőség, Benim meg már simán 11 szerintem. Aztán nehogy meglepődjek méreckedésnél!
Boni, szuper a Csiguszos vers, és videó is! Sajnálom, hogy megy a kavarászás otthon
Gabi, mennek a drukkok nektek! Aztán hamar gyere képekkel! Sok sok erőt és kitartást!!!!
Andi, örülök, hogy gyerekek meggyógyultak! Remélem, hogy Zsombid sem ijesztget már többet... "Kislányos" anyukának milyen lenni a két fiú után?
JázminAndi, jó lenne találkozni a héten! Remélem, hogy sikerül összehoznunk a dolgot!

<
Mit nekem a bagoly, alszom
A kárókatona sem izgat, ha a délutáni szunya ideje van
Na gyerekek, most szagoljátok meg a kezeteket, pfuj
Támadnak a kecskék, inkább menekülök!
Zsombi esete a varánusszal
Kicsi a rakás
Csak nem egy zebraelefánt? Én is fel akarok mászni!
Már a nap is lemenőben, de még bírjuk, menjünk még egy kört