A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008. augusztusi babák

Sziasztok!

Mi is vagyunk, csak nálunk sem klappol valami! :(

Ma voltunk a dokinál, bár helyettesítés van, de azért megnézettem a törpit. Múlt héten hasmenésünk volt + pöttyeink, láz nem! Szombatra berekedt a drágám, semmi nem jó, megy a hiszti, nyüglődés ezerrel! Szerencsére a tüdeje tiszta, a fülét sem fájlalta, mikor dokibácsi megnyomizta, torka picit piri, de arra nem adott semmit. Viszont vizeletet kellett gyűjtenünk, és azt leadni a laborba. Holnapra van eredményünk, akkor megyünk vissza a dokihoz. Jövő hétfőn mennénk nyaralni, remélem, hogy nem betegen kell mindezt megtennünk. Szóval kicsit szorítsatok légyszi!

Ja, és nyálzik ezerrel, szóval sanszos a következő kettő fogacskánk felül, de annyira rossz a kedve egész nap ettől! :( Na meg nekünk is! :(

Bende. Valószínű megyek ma a Campi felé. Megnézem + megveszem a cicut, ha még van. Esprit boltban keressem??? Az a földszinten van?

Nem hinném, hogy Te lennél az oka a pangásnak... ;)

Nagyon édes Nikid amúgy. Tök jó, mindenkinek ilyen picuri pancsizója van. Nekünk is! :) Csak mi még nem használtuk. Mindig akkor beteg, mikor kánikula van... :(

Nagyon jó a többi fotó is! Áronról, Geriről, Liliről és persze Csabiról is! ;) Remélem, hogy senkit nem hagytam ki...

Boldog hófordulót utólag is, Eninek, Bencének, kicsi fiamnak Beninek, és a mai ünnepelteknek is, Andrisnak és Lillának!

Lilikéknek, mert van két Lilink is a fórumon ugyebár, utólag is nagyon boldog névnapocskát! :)

Sziszka, tesódéknak mennek a drukkok! Majd dobj képet, ha már lesz unokahugiról!!!

Barbi, Gergődnek továbbra is jobbulást!!! :( Sajnálom, hogy nálatok is vannak gondok!
Remélem, hogy semmi gond nem lesz Benivel és akkor talizhatunk a héten! Nagyon szeretném...

Dia, szerintem szuper ez a triciklis ajándék. Anyum is ezt találta ki Beninek. Most praktikerben valami 7e körül van... Csak nálunk a kg határ a necces. 15kg a terhelhetőség, Benim meg már simán 11 szerintem. Aztán nehogy meglepődjek méreckedésnél! :shock:

Boni, szuper a Csiguszos vers, és videó is! Sajnálom, hogy megy a kavarászás otthon :( Nem is értem, hogy miért nem lehet normálisan viselkedni. De annak örülök, hogy mentek pihizni végre Ti is, és biztosan szuper lesz hármasban, a másik dolog meg csak rendeződik egyhamar... Ja, és köszi a linket a tanulókártyákról... Nagyon hasznos!

Gabi, mennek a drukkok nektek! Aztán hamar gyere képekkel! Sok sok erőt és kitartást!!!! ;) És tényleg durva, hogy elszaladt az idő...

Andi, örülök, hogy gyerekek meggyógyultak! Remélem, hogy Zsombid sem ijesztget már többet... "Kislányos" anyukának milyen lenni a két fiú után? :)

JázminAndi, jó lenne találkozni a héten! Remélem, hogy sikerül összehoznunk a dolgot!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sophie27 2009.07.13 14:01-kor.

sophie27

ManciDrusza!

Jobbulást Gergönek! De borzasztóan megkínozhatja ez a hasmenés! Remélem hamar rendejön!

Öröm volt végignézni ezt a lapot, annyi formás fürdös és nem fürdös baba és csinos anyukák vannak rajta!
Julcsi azért voltam rövid, hogy legközelebb annál hosszabb lehessek, ugyanis lekicsínyettem idöközben a másfél heti képtermést.

Az egész a játszótéren kezdödött...

Kép
Kép
Kép

És folytatódott a strandon. Egy nap volt csak nagy hirtelen meleg, le is égett a vállam alaposan, mert a gyerekekre ugyan még volt gondom, de magamra persze nem. Különösebben pedig nem is voltam napon, de a vízben egy kicsit és az elégnek is bizonyult.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Vendég

Barbi, még mindig tündériek a gyerekeid! Nagylányod, meg eszméletlen csajszis! Édes mind!!! ;)

Magadra is kenj legközelebb napkrémet!

sophie27

Ha már a triciklinél tartunk: Boni még nem hozta el, de van két eladóm Pesten. Az egyik Kettler tolókar nélkül, a másik Pucky tolókarral. Mindkettö márkás és szuper strapabíró garantáltan 15 kg felett is!!! Ha valakit érdekel, Pestimrén leledzenek és megbeszéljük az elhozatalát!

Akkor most folytatom a bemutatót:
A következö program múlt hét végén a beharangozott méhészeti nyitott napok voltak az egyetemen. Mivel otthon felejtettem a kamerám, csak késöbb tudtam képeket csinálni, amikor a barátnöm utánam jött és elhozta nekem otthonról az enyémet.
A gyerekek nagyon élvezték és nem rettegtek a rengeteg méhtöl. Regö szerelmes a mézbe - eddig is az volt - és a mézkostoló után már úgy ragadt, hogy át kellett öltöztetnem, mert állandóan belepték a méhek. Volt sminkelés ingyen, mindenféle bemutató, méhfélék mikroszkópos szemlélése, gyertyaöntés, gyertyacsinálás a gyerekeknek szintén ingyen, mézes fagyik baráti áron, stb. A legnagyobb benyomást mégis a méz kaptárból az edényig címü egyfelvonásos tette, íme részleteiben.
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
Kép

Az érett méz viaszfedéllel.
Kép

A viaszfedelet le lehet kalapozni vagy egy speciális villával,
Kép
Kép

vagy egy kicsit tempósabban egy hösugárzóval:
Kép
Kép

Ezután berakják a cupákot a mézcentrifugába:
Kép
Kép

ázi használatra ilyen kis kézi centrifuga alkalmas:
Kép

Döl a méz:
Kép

és van akinek ez nagyon ízlik:
Kép

Utána is voltunk játszótéren ott az egyetemen ill. sétáltunk egyet és belebotlottunk barokk ruhákba beöltözött zenészekbe ill. a koncertjükbe. Maga a zene rémes volt, de legalább jól néztek ki.
Kép
Kép
Vendég

Ja a méhes képek felül:
a kaptár oldalról, ahol látszik, hogy miként kerül a méz a helyére ill. hol laknak a méhcsecsemök, a következö képen a királynötenyésztés eszközei (egy olyan méhcsaládba teszik be, amelyiknek direkt nincsen saját királynöje) ill. a 3. képen a kaptárak, amit ott csinálnak az egyetemen az ács tanulók.
Vendég

Pénteken az új ovinak volt nyári ünnepe. Elmentünk, hogy megszemléljük a szülöket és a gyerekeket, a nevelöket már ismerjük. Elég vegyes a társaság, de jó volt a kaja és a gyerekeknek szervezett játékok is.
Döncinek pl. nagyon tetszett a kúszó alkalmatosság. Regö csak Dönci után volt hajlandó végigkúszni benne.
Kép
Kép

Szombaton nyugo volt, vasárnap pedig végre megvolt az a gyerekünnep a belvárosban, amiröl már regéltem. Nagyon nagy volt, megint csak töredékét sikerült 6 óra alatt végigcsinálni. Voltunk a Milka standon, ott lefotóztak minket és rögtön kinyomtatták, volt kóstoló és játék, a playmobil standon mindenki nyert egy-egy oroszlánt és Eni még egy kártyajátékot is. Ott minden ki volt rakva az aktuális programból és kedvükre játszhattak vele a gyerekek:
Kép
Kép

Kaptak egy standnál fejenként egy-egy polót, a csajok rózsaszínt, a srácok feketét a méretükben ill. egy-egy apró könyvet.
Voltunk a Rayher standján mozaikkal papírdobozt diszíteni:
Kép
Kép
Kép

Aztán egy standdal odébb egy japán fonómüvészet alapjait tanulni: kumihimo.
Kép
Kép

Az Operaház elötti tavon lehetett csónakázni ill. vitorlásozni.

Kép

Megint volt smink:
Kép

Imi mögött a háttérben látszik a nagy memóriajáték táblája. Imi kiállt a sorból, amikor rá került a sor, pedig még nagyon sok mindent lehetett volna nyerni, én a többiekkel még nagyon hátul álltunk, mi voltunk az utolsók. Eni kapott két kupac elemet (!), Dönci meg egy Chicco csörgöt.
Aztán mentek trampolinra ugrálni:
Kép

ill. légvárban tombolni, de akkor már megint eleredt az esö:
Kép

Közben voltunk még erre és arra, volt kapuralövés és összerakható repülö érte, volt playmais játszóház, aztán Bruder autós játszóház, ott Regö és Dönci legalább egy órát játszott, míg a csajok playmais képet csináltak ill. a Schleicher standján állatfigurákat kellett felismerni letakart szemmel és érte mágneses kirakót kaptak (egész pici). Volt még egy memóriajáték, ott Eni egy hosszú újjú felsöt, Regö és Imi pedig egy munkásmellényt kapott. Olyan mellény, mint a kukásoké, csak kicsibe, jó lesz farsangkor.
Rengetek sport és egyéb ajánlat volt, de nem bírtuk mindet megnézni ill. végigcsinálni, így sem unatkoztunk. Majd jövöre újra...

Hát ennyi. Mentem vasalni, amíg törp alszik.

Barbi
Vendég

Sziasztok!

Na megvagyok, már meg is csodálhattam messziről az unokahugit, képek majd csak este lesznek, de nagyon kalandos volt, félúton lerobbantunk, én taxival mentem a kórházba, a férjem elvontatta az autót a szervízbe, ahol ott is fogták, így lehet, hogy ugrott a Pesti utunk is, még nem tudom...

Csajok, akinek meg volt a mail címe, annak küldtem egy mikrós cikket, akit nem érdekel, attól előre is bocsánatot kérek, rögtön törölje is. DE én egyre durvább dolgokat hallok a mikróról, és ez is nagyon ledöbbentett.

Barbi, annyira édesek a gyerekeid, minden kép nagyon fantasztikus, annyira szeretem benned, hogy 4 gyerekkel is nyakadba veszed a várost, és keresed nekik a jobbnál jobb programokat, a sógornőmnek 3 van csak, de ő teljesen az ellentéted, akkor a legjobb, ha le tudja passzolni őket, ha pedig nem, akkor ki sem mozdulnak otthonról, csak ha 6 lóval rángatják őket :(

Gergőnek és Beni babának Jobbulást kívánok!

Minden hófordulósunknak és névnaposunknak pedig nagyon-nagyon sok boldogságot!!!!

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Hát jól elfáradtunk ma :) fél tízkor indultunk az állatkertbe és fél kilencre értünk haza. A kölykök tök jól bírták, az állatkert is szuper volt és egy gyereket sem hagytam el :D Képzeljétek, van 3D-s mozi is az állat+-kertben, nagyon jó volt!

Adri, szerencsére jól van Zsombi. Mondjuk éjjel 1-5-ig altatgattam :( mert köhécselt és nem tudott jól aludni, de napközben kutya baja.

Szilvi, mozgalmas napod volt neked is. Gratula az uncsitesóhoz. Remélem az autótok is hamar megjavul. Engem érdekelne a cikk, elküldöd: jonnyy kukac freemail címre?

Julcsi, jobbulást a nagyidnak!

Manci, Gergőnek is jobbulást, szegény kölök :(

Zsófi, imádom a druszádat :) annyira édes kiscsaj és nagyon jól érzik magukat együtt a fiaimmal. Mi a gond Benivel? Küldenék képet kollázsba, csak mikor...? :oops:

Barbim, szuper képek, édes kölykök :)
Ha lesz egy csöpp időm (kétlem :) ) majd teszek én is fel pár képet.

Holnap Balcsi vagy gyermekvasút? Még nem döntöttem. Volt valaki a láthatatlan kiállításon? Milyen?

Ja, medvepark, Veresegyházon van, de lehet nem megyünk ebben a hőségben, mert ott nincs árnyék. Különben macikat lehet etetni mézzel, fakanállal.
Vendég

Otthon höség, itt meg trópusi zivatarok és kb. 20 fok.
Sziszka! Osanit holnap reggel lesz Pesten, onnan fogják neked elküldeni.

Barbi
Vendég

sziasztok!

mi is itthon!

Szisz, remélem, hogy megjavul az autótok, de pont szerdára rendelték el a hőségriadót, így mi lehet, hogy még sem megyünk be a városba! amúgy is elég nehéz gyerekemmel mostanság.

Andi, na, ő is Zsófi!? :) kicsi a világ. jó, hogy ilyen jól eltelt a napotok!

amúgy nem tudom, hogy mi van Benivel, de iszonyat. sokszor felébred, hiába van jóllakva, hiába tök álmos. és csak sír, szinte vígasztalhatatlanul. be van rekedve. olyan, mint a kis Charlie, de, hogy mitől!? :( hideget biztosan nem evett, ivott, szóval nem értem. láza nincs. ha belemelegszik a játékba, akkor talán el is van nyafi nélkül, de ez elég ritka. nem tudom. holnap megyünk a labor eredményért. kíváncsi leszek!

Barbi, szuper az összes képed, amit feltöltöttél! ;) annyira jó nézegetni, hogy merre jártok!

Szilvi, megnéztem a Campona C&A-ban is nyuszikomát, de sajnos nincs! :(

jó éjt mindenkinek! remélem, hogy holnap csak jó hírekkel jövök!

sophie27

Képek:

Kép Mit nekem a bagoly, alszom
Kép A kárókatona sem izgat, ha a délutáni szunya ideje van :)
Kép Na gyerekek, most szagoljátok meg a kezeteket, pfuj :)
Kép Támadnak a kecskék, inkább menekülök! Kép Zsombi esete a varánusszal Kép Kicsi a rakás Kép Csak nem egy zebraelefánt? Én is fel akarok mászni!
Kép Már a nap is lemenőben, de még bírjuk, menjünk még egy kört :)
Vendég

Jó reggelt!

Barbi már megint fantasztikus helyeken jártatok!

én írtam múltkor, hogy lemondok triciklikről mivel nem tok értük menni. ez van. amikor kértem még nem tudtam.. nem kib...ból volt... :roll: nem jellemző rám!

Csenge jó lehetett az állatkertezés! :lol: Zsombinak jobbulást!

Zsófi Beni jobban?szorít szorít!

el nem hiszem hogy 3 hét múlva 1 évesek leszünk :shock: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Barbi,
Nagyon csodásak a képek! :D Olyan jó programokat szervezel mindig nekik, hihetetlen!

Csenge,
A te képeid is szuperek, látszik hogy jól éreztétek magatokat! Jól bírtátok az egész napos mászkálást! Mi akkor voltunk az állatkertben amikor én voltam 7 hónapos terhes, mi is láttuk az állatbemutatót. A legjobb része az volt, amikor a fejünk fölött mászott a kötélen az a lajhár vagy mi volt. :wink:

Zsóf,
Jobbulást kívánunk Beninek, szegényke! Majd írd meg, mi volt a laboreredmény, remélem semmi komoly!

Igen, a Prakiterben vettük mi is a triciklit, van egy ami 6ezer, de amit mi vettünk az 9ezer volt, több minden tud, pl zenél/villog stb. De ennyiért nagyon megéri, mert amúgy 15ezer alatt nem is találtam máshol!

Gabi,
Drukkolok értetek! Majd írj, amint tudsz!

Sziszka,
Én néhány nappal ezelőtt megkaptam azt a mikrós emailt, tényleg elég durva! Én Virágnak mindig mikróba melegítem a kajáját, de csak 10-20 másodpercig. Szerinted az is káros lehet?

Kép
Kép
dia123

Jó reggelt mindenkinek!

Dia: én azt gondolom, hogy már 5 mp is nagyon káros, mi sosem használunk mikrót magunknak sem, nemhogy a gyereknek, de ennek ellenére ezt mindenkinek maga kell eldöntenie. De ha csak egy részér emelem ki a levélnek, akkor öregapáink között ritka volt a rákos, most pedig rengeteg van, persze ennek számtalan másik oka is lehet, tudom, de ha lehet, akkor miért ne próbáljuk meg kikerülni?

Most mennünk kell Süni táborba, ma képpel lábbal festés lesz, nagyon kíváncsi vagyok, Málnusnak tetszeni fog-e.

Jelentem tegnapra is lett egy fogunk, és ma reggelre is, szóval már 3 db van :)

Szép napot!

<
sziszka78
Tolna

Csak azért zavargok, mert szeretnénk megköszönni Zsófinak, hogy megoldotta a cicus problémánkat.
Ezer hála és köszönet érte.
Privi megy, ha engedi a ,,Főnök,,!
bende

Sziasztok!

Mindenkinek köszi a nyuszi nézést (Csutak, Zsófi, Bende). Sajnos azóta sincs pót nyuszi. Hívom mindjárt a simbat! Örülök, hogy Bendéék fontos cicája megoldódott!

Azért nem jöttem napokig, mert a két kicsinek a három napos vírusa van. Bence múlt hét kedden kezdte és még mindig nincs teljesen rendben. Már nem lázas szombat óta, de még néha van hasmenése, még pöttyös, de halványodik. Dórikának vasárnap este kezdődött, elvileg holnapra lemegy a láz róla, de két napja lázas, fosik ő is. Pötty majd úgy számolom csütörtöktől. Ő jobban viseli, aranyos, kevés nyügi van, de Bence.... Zsófi: dettóra olyanokat produkál Bence is mint Beni. Állandóan nyöszörög, kevés idő van, mikor nem. Ha felveszem, az a baj, ha leteszem, az a baj. És még sorolhatnám. Mondjuk múlt héten kijött három foga, úgyhogy most annyinál tartunk, és a másik felső is készülődik (jupijééé), úgyhogy megértem a szenvedését. (bár az enyémet ki érti meg??:)). Nem egyszerű két beteg picivel. Én sem szeretem a bezártságot, szeretek nekik programokat csinálni, ha más nem, játszótér, de most oda sem tudok menni velük. Tegnap lemerészkedtünk délelőtt, amikor senki sem volt, tíz perc után szaladtam velük haza, Dórika befosott és ki is folyt neki! :(

Az vigasztal, hogy többször nem kapják meg ezt a bacit és legalább a két hét múlva esedékes nyaralásra helyre jönnek.

A képek mindenhol nagyon édesek, Barbikám: nagyon édik továbbra is a gyerekek. Leánykád teljesen Te! De minden gyerkőc szuper cuki, minden kedves anyukánál!

Na, majd jövök, ha jobban lesznek a lurkók..

Sziasztok

Szilvia

UI: extra mennyiségű pelust elhasználtunk ebben az egy hétben!!!

Kép
Kép
Kép
emesedora

Emesedora!
Én tegnap találtam egy nyiuszit a c&a- ba, de annak pulóvere volt és nem volt rajta simba címke.

Telefonnal lefényképeztem, de sajnos nem tudom átrakni a gépre. Viszont, ha írsz privibe egy számot, akkor átküldöm mms- ben.
bende

Emesedora Szilvi!

Jobbulást az aprajának! Nyúl ügyben a következöket tudom kínálni:
http://cgi.ebay.de/Schmusetuch-Hase-bei ... 7C294%3A50
http://cgi.ebay.de/Schmusetuch-Hase-Nic ... 7C294%3A50
http://cgi.ebay.de/NICOTOY-HASE-LANGE-O ... 7C294%3A50
http://cgi.ebay.de/NICOTOY-Schmmusetuch ... 7C294%3A50

Ha gondolod megveszem, posta lesz 1-2 hét múlva megint Magyarországra, el is tudom küldeni.

Egyébként tudom milyen nyomasztó, ha egy ilyen fontos apróság elvész. Eninek van egy sigikid macija. Annyira szerette, hogy az anyaga szertefoszlott, lett hasonló új ruhája. Mindenhova vinni kellett, míg egy hosszú úton (feltehetöleg vagy Milánóban a bevásárlóközpont parkolójában, vagy a Gotthard alagút elött eshetett ki, hiába kerestük mindkét helyen és telefonálgattunk) a maci elveszett. Borzalmas hetek következtek. Eninek azt meséltem, hogy mivel nem vigyázott a macijára rendesen, elment kirándulni (mint a Félix nyuszi kalandjai) és majd ha eljöttnek látja az idöt, újra hazatér és beszámol az útjáról. Persze Eninek szöget ütött a fejébe, hogy a maci honnan tudja, hogy hol lakik, de ezt a macik tudják, akik már ennyit utaztak, nem? :)
Az ebay-ben két macit is találtam, az egyik teljesen olyan volt, mint Eni macija a ruhacsere elött. Mindkettöt megvettem, egy vagyon volt. Eni csodálkozott, hogy miért van a régi ruhája a macin, de erre is találtam magyarázatot és nagyon boldog volt. A másik maci Imié lett.

Most szerveznem kell, mert tegnap belebotlott a párom egy lomtalanításba, ahol egy költözöfélben lévö idös és kissé furcsa professzorasszony kirakta a garázsba a kidobandó gyerekbútorokat. A cucc 1972-ben készült, bomba biztos minöség és pont beleillene a mi újabb fenyöbútoraink közé, mert idötlen stúlusú. Hely neki ugyan még nincsen, de majd csak lesz valahogy. Írósztal, szék, szekrény, ágy, komód, éjjeliszekrény és polc! Állapotát tekintve mintha tenap vették volna... Ha nem hozzuk el, megy holnap a kukába. :(

Mentem dolgomra. Puszi: én
Vendég

sziasztok!

itt vagyunk mi is!

szerencsére minden okés velünk! Benim vizeleteredménye szuper lett. dokibácsi újra megvizsgálgatta. nem talált még mindig semmi komolyat. de! és most jön a durvaság. észrevett, hogy a szája belül apró, mikroszkópikus bőrhámlásokkal van tele. vagy ráharapott, vagy már bocs, pofira esett valamelyik nap, és ott horzsolta le a bőrét, vagy a sok sós kuki. nem tudom. de valószínű ez a ludas a sok nyüsziért, rossz kedvért, sok éjszakai kelésért. tegnap is, már éjfélkor kb. 3x kelt fel, szóval kapott egy adag nurofent, és reggelig aludtunk! szegénykém. gondolom, hogy nem tudja, hogy mi a franc van most a szájával! :) most a dokibácsi cataflam cseppet írt fel a fájdalmaira. ezt adom neki. de a lényeg, hogy amúgy egészséges! :)

Vera ne viccelj már! :) arra volt dolgom, még jó, hogy megnézem! :)

Szilvi. nektek jobbulást és nagyon szívesen a nyuszikeresését! neked sincs mit! :) amit Barbi linkelt. nagyon szuperek! és nem is drágák!!! remélem, hogy összejön. talán ez a ti nyuszikátok is! nem?

Ági. azt szerettem volna kérdezni, ha olvasol minket. hol vettétek ezt a szupi csónakot Lilinek? mennyibe került? arra gondoltam, hogy nagyon praktikus, ha már hidegnek vélem a vizet Beninek. szóval lehet, hogy beruházunk egyre!

Andi. nagyon jók az állatkertes fotóitok! hol van ez az állatbemutatós? nem is tudtam, hogy van ilyen az állatkertbe... :shock: külön belépős, vagy benne van a sima belépő árában a dolog?

Szisz, nem tettél még fotót a kiscsajszikáról! autótok hogy áll? jöttök a hőségben Bp-re?

ja, és Aproo, JázminAndi. csak azért hívtalak titeket délután, mert nem emlékeztem, hogy milyen boltban kell keressem cicót, és ezt szerettem volna megkérdezni, de végülis az emeleti játékboltban képben volt a csajszi! szóval megoldottam. a visszahívást meg már nem hallottam meg! :( bocsi! és azért köszi, hogy hívtatok!!!

Áronnak és Csengibogyónak nagyon boldog hófordulsát!!!

sophie27

Barbi, kérünk majd fotót a szerzeményről!!!! ;) drukkolok, hogy sikerüljön helyet találni nekik, meg kocsit a fuvarhoz!

sophie27

Sziasztok! Könnyű babakocsi ügyben szeretnék tanácsot kérni.Tudom, ez régebben téma volt, de Emma most tanult meg ülni, ezért most fogunk venni. Olyan kocsit szeretnék, ami könnyű, fel lehet vele szállni járművekre, és esetleg hátradönthető. Jó lenne még, ha stabil lenne (kereke nem esne ki rázósabb utakon), illetve ne legyen túl drága. Tudtok segíteni, hogy milyet és hol vegyek?

Emmának egyébként már min. 3 foga van, de lehet, hogy több, bár titkolja. Villámgyorsan mászik, feláll, és végre magától ül. A könyveiben már felismeri az ábrákat, pl. ha kérdezzük, hol a kisvakond, rámutat :). Szóval hirtelen nagyot fejlődött!

Zsófi - még régebben kerestek babákat pelenkareklámhoz (Playground Casting), és ott vettek fel rólunk adatlapot, benne vagyunk a nyilvántartásukban!

Ja, és képzeljétek, hogy múlt héten telefonáltak, hogy a fotó alapján beválasztották Emmát egy nagyjátékfilmbe egy kis szerepre! Sajnos pont nyaralunk a forgatáskor, így a karrierje még nem indul el :).

sushy

jajj. szerettem volna már felvetni, hogy valaki tervezi a babájának a szemvizsgálatát 1 éves korban!? tudom, hogy volt már erről szó régebben is, de most konkrétan érdekelne, hogy valaki tervezi-e megmutatni a babaszemesz.hu-soknak a babócát?

(árak itt: http://babaszemesz.hu/szemvizsgalat.php?oldal=ar )

csak azért kérdezem, mert én igen. és pl. a Camponaban is van ilyen vizsgálat, és, ha többen mennénk, akkor kedvezményt is kaphatunk! szóval esetleg összefoghatnánk!

nekünk augusztusban lenne csak esedékes, mert addig nyaralás, szülinapozást. stb. stb.

és akkor, amivel még tartozom:

Kép

Kép

sophie27

Anna, köszi az infót a castingról! kár, hogy pont akkor mentek nyaralni, mikor a filmezés lenne... :( lehetnénk már Emma rajonkók! :) bár így is azok vagyunk, de akkor úgy igazából! :P

babakocsi fronton nem sok jóval kecsegtetlek.

ami nagyon könnyű, az nem mind dönthető! ami viszont dönthető, meg kicsit profibb, az meg már nem olyan könnyű...

és mivel azért általában kisebbek, meg könnyebbek, mint egy igazi sportkocsi, így azért az olcsóbb, vagy középkategóriában, szerintem mindnek ráz a kereke :( azért ki nem esik, de nem is olyan jó a rugózása!

amúgy mi bébé go-t vettünk. szeretem azért! :) már futottam is Benivel vele a busz után! a kereke még a helyén :P

sophie27

ja, kollázshoz még annyit, mivel nagyon le kell kicsinyíteni ide az oldalra, így sosem lesz olyan jól megnézegethető :( ha végre mindenki elküldte, akkor megcsinálom. felteszem piccasara. onnan le is tudjátok majd tölteni, és eredeti méretben megnézhetitek!

sophie27

Sziasztok!

Barbi: az isten áldjon meg!!! Köszönöm a nyuszi linkeket, megnéztem, igazából a harmadik az, amelyik hajszál pont ugyanolyan, mint a mienk! Azt mindenképp szeretném!! Az első is aranyos, meg az utolsón a nem ruhás, az is olyan,mint a mienk, csak más színösszeállításban, de a harmadik az, amelyik teljesen megegyezik. Azt kérném szépen!! És hogy legyen az üzlet része? El utalom előre, az összeget, amit mondasz, jó? És a szállítás? Én tatabányai vagyok, hogy tudnánk megoldani??
De most nagyon felvillanyoztál, köszi! Hát igen, az ember minden lököttségre képes, ha a gyerekéről van szó! :)

Zsófi: jobbulást Beninek, örülök, hogy pisi fronton rendben van minden. De érdekes, hogy mitől lehet az a szájában... nem valami baci? Lehet persze kukitól is, bár nekünk attól még nem volt.

Kollázs: nagyon aranyosak és kettőt felismertem a pici kori képen. Az egyik az Áron, a másik a fiam! :wink:

Köszi a jobbulást üziket mindenkinek!

Most megyek, felébredt Bence, Dórika alszik még. Etetem a fiatalúrat.

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Szilvi!

Akkor még egyszer a biztonság kedvéért, hogy ugyanarról a nyúlról beszélünk:
http://cgi.ebay.de/NICOTOY-HASE-LANGE-O ... 7C294%3A50

Ami a szállítást és az anyagiakat illeti: ha van autód, akkor kimész a megbeszélt autópálya benzinkúthoz és megkapod a nyulat, cserébe rögtön oda is tudod adni a nyúl váltódíját, vagy ha ez nem megoldható, mert vagy nincs autód, vagy pont akkor pont oda nem tudnál kimenni, akkor Áginál landol a nyúl némi szerencsével és ö elküldi, te meg utalsz nekünk, vagy jön Ági-mentesen postával a nyúlszállítótól, aki debreceni és te utalsz nekem nyúlravalót.
Ugyanazok vitték eddig mindig haza a küldendönket, Ági már többször is találkozott velük, az ö járókája is így érkezett ill. boni etetöszéke. Sziszka homeos fogfájáscsillapítója is már otthon van, csak a postázását kell még megoldani. Szóval megbízható a postásunk, nekik is 3 kisgyerekük van.

Remélem tudtam segíteni!

Puszi: Barbi
Vendég

Sziasztok!

Barbi: nekem a legjobb, ha postán érkezik, mármint ha odaadnád Áginak, vagy a nyúlszállítónak, és ő postázná. Nincs jogsim. Autónk van, de általában az uram estig dolgozik.
Szívesen utalom előre is az árát, ha adsz priviben számlaszámot, a postadíjjal együtt!

Igen, ez a nyuszi az, amit most belinkeltél! Még egyszer ezer hálám!

Köszi

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok!

Újra itt, most értünk haza.

Holnap visszatérek... :)
Vendég

Sziasztok!

Ne haragudjatok, hogy ezzel zavarok, de gyermekeim kinőtt ruháit szeretném eladni. A ruhákat az alábbi linkre kattintva találjátok meg:

http://indafoto.hu/fruzsinap/collections

Kérésre természetesen mérek.
Ahogy időm engedi folyamatosan töltöm fel a ruhákat.
Személyes átvételre Budapesten van lehetőség, illetve el tudom küldeni postán is a vásárolt ruhát, a postaköltség a vevőt terheli.

email címem: fruzsinap@freemail.hu
fruzsinapp

Ma fent jártunka hegyen, gyermekvasút, Nagyrét és Csillebérci kalandpark, játszótér, nagyon jó volt, nemrég értünk haza. Izgalmas volt háromgyerekkel, babakocsival, három táskával meg egy pokróccal a fel-leszállás a vonatra, de megoldottuk. És az akadálypályán is másztak egy jót a "nagyok" :)

Zsófi, állatbemutató, fókashow, elefántetetés, állarsimogató, sőt már 3D-s mozi is van már az állatkertben.

Várjuk a pizzát, de nem jön :( éhes vagyok!
Vendég

Sziasztok!

Most csak gyorsan, Bence éhes!

Barbi:
küldtem privit az email címmel! Köszi!!!

Zsófi: Tescoban árleszállítás van nyári cuccokban (csónak, gumimatrac stb). Láttam pl. olyan csónakot is, amibe egy felnőtt egy gyerekkel elfér, mi olyat veszünk a három gyerek simán bele tud ülni és húzni tudjuk őket a Balcsiban. De lehet, hogy van másfajta is (kisebb).

Na megyek, bocsi, üvölt a kispasim!

Sziasztok

UI: még mindig fosnak! :(
Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Szilvi, jobbulást a kicsiknek :!:

yuyu79

Köszi Julcsi! :P

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok!

Jelentem mi meg bárányhimlősek lettünk, csak remélem, hogy Benit és Levit nem fertőztük meg. Szombaton le akartunk ugrani a balcsira, de így nem kéne, nehogy valamelyik pöttyünk elfertőződjön.

Szilvi jobbulást nektek! Látom kislányod nemsokára ünnepel, gondolom ő is jobban élveznél egészségesen.

Nagyon jók a képek, Barbi megint jó helyeken jártatok és Csenge állatkerti képei is tutik, Cintus múltkor nem mert odamenni az elefántetetésre, az állatbemutatóról meg lemaradtunk.

Megyek, lakást rendbe szedni.

Andi

KépKép
jazmin2005

Sziasztok!

Andi: király a bárányhimlő!! Emesének volt, ő viszonylag jól viselte, kevés pöttyel. Dórinak adattam be tavaly bárányhimlő elleni oltást, Bencének is fogok a 15 hós oltással. Reméljük egyszerűen megússzátok!!

Igen, Dórika vasárnap lesz 2 éves nagylány! Édes kiscicám, most született!!

Sziasztok

Szilvia

UI: isteni ez a hőség itt a nyolcadikon! :evil: :cry:

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziazstok!

Jázmin sajnálom de jobb most túllenni rajtra!

elkészült Csigusz anya által készített ajándéka én mán szerelmes vagyok belé

Kép
Kép
Kép
:oops: :lol:
Vendég

ZSófi!

Lili féle csónak a Tescóban kapható! Három féle kép van a borítóján, csak sajna nem jelzik, belül melyik található. Mi is ilyet akartunk, de kalózhajó lett belőle!! Kép

KépKép
koadri

Boni!

Te félelmetesen ügyes és kreatív vagy! Mi is a szakmád? Valami kézmüves?

Adri édes a kis kalóz! :)
Vendég

Boni!

Szuper az ajándékod és garantáltan egyedi! Nagyon úgyes vagy, de mikor volt erre időd?

Csenge!

Szuper programok, tök jó képek, azt hiszem virtuálisan kezetfoghattok Barbival!

Andi!

Bárányhimlőhöz jobbulást, vigyázz, nehogy nagyon elvakarja! Páromnak mai napig látszik a homlokán!!!!

4

KépKép
koadri

Jó regeglt!

ez a kalózos csónak cuppi :lol: nadon vagány!

Barbi Adri köfi :oops: (porcelánfestő a végzettségem)
esténként amikor Csiguszom lefeküdt és apa dolgozott és amíg a szemem bírta csak varrtam és varrtam és varrtam... :lol:

most állok neki Zoé babának csinálok egy csillagbabát :lol:

tegnap húgom küldött friss képet, és mellette egy üzi: most meddig nem fogsz beszélni velem? :lol: aztán jól felhúztam magam azon hogy én még haragudni se tudok :oops: ahogy átküldte a képet már egyből éreztem a késztetést hoyg hívjam.. de sikerült 1 óráig visszafogni magam..aztán felhívtam, B.is mondta hogy hívjam fel..

elmondtam neki hogy azt vártam, hoyg ő felhív majd és az sms e és a viselkedése miatt bocsánatot kér. elmondtam neki, hogy van képzelőkéje, próbáljon beleérezni abba, mit érezhettem és ez neki hogy esett volna ellenkező szituban 8) hallgatott is mint car a fűben. ez nála a bűntudat jele. mert ha úűgy érzi nincs igazam akkor mondja mondja és mondja..ennyire már ismerem.

aztán elkezdet mesélni a babánk mindennapjait és egészen addig nem mondtam semmi tanácsot amíg ő nem kérte! :lol:

anyukámnak mondtam, hogy szeretettel várjuk őket Zsiga szülinapjára...mert mi egy darabig nem tudunk menni..mert B.nek annyi a munkája szerencsére hogy na.

montázs: én felismertem Áront ,az ikreket :mrgreen: , Virágot, BEnit, Andrist , MIksát, és asszem Dorkát.. ennyi a többiek a titokzatosság homályában leledzenek :roll:

azé remélem a felsorolt babák tényleg szerepelnek a montázsban :mrgreen:

Szisz vagy valaki? mennyi lesz a szállás a talin? fontos lenne tudnom mennyit kell félretennem üdülésiből :wink:
Vendég

hali!
Csabi is pöttyös volt a 3 napos láz után, de nálunk nem volt hasmenés, csak láz.
Aztán az első vizeletminta rossz volt amit leadtunk, úgyhogy újat kellett bevinni (2 napig szenvedtünk vele, míg sikerült begyűjteni egy rendes adagot :) ). De nekünk is megatív lett minden eredmény, úgyhogy megnyugodtunk, hogy mi nden rendben. Mi jövőhét hétfőn megyünk Velencei tóhoz nyaralni, remélem jól lesz Csabi és nem lesz betegség, vagy ilyesmi közben.
Szeptemberben még mennénk Horváto.-ba is gyerkőccel, remélem bírni fogja az utat.

ma megyünk ringatóra, ha esetleg csatlakozna valaki hozzánk a Fonóban!

Csabi is napok óta nyűgös, állandóan kézben lenne, és kiabál, ha egy percre nem rá figyelünk, vagy nem vele foglalkozunk.
Éjjel meg sokat pörög-forog még mindig :(
viszont nem jönnek azok a fránya fogak.....még mindig csak kettő van alul :(
pedig biztos amiatt is nyűgös, mert sokszor nyáladzik.

Találtam Csabinak eredeti angol focimezt kicsiben :) Apja teljesen elájult, úgy örült, mivel neki is van pont olyan csak nagyban. egyből lefotózta a gyereket a pólóban és küldte a képet körbe a haveroknak :)

Ági: Lili hogy volt a Balcsiban? Úszópelusban, vagy meztélenül?
Nem tudom a Velencei tó mennyire tiszta? Bele mehetek Csabival, vagy inkább a kerti medencénél maradjunk?

Zsófi: Nagyon jó a kollázs!!! Édesek a babók! :)
lei

mecsi: a puma cipőt esetleg fel lehetne próbálnom? Ti merre laktok pontosan? Nem a 8. kerület környékén? Esetleg talizhatnánk két hét múlva?
lei

Lei!

Hol a Csabi fotó mezben? Minket is érdekelne ám!!!!

KépKép
koadri

Gabival mi lehet??? Kedden ment be.... izgi, már biztos megszületet a baba :) :) :)

Lányok! Megírnátok, hogy milyen ülést vettetek 9 kg-tól??? Mi most nézegetjük... köszönöm
Vendég

sziazstok

gyors bekukk megint, először is jobbulást a betegeknek!! hál'istennek minket idáig elkerült a fofós vírus...

voltunk mi si strandon 2x is,majd dobok képeket valamikor, meg tegnap voltunk a budai kórházbna az allergológusnál, persze mást mondd Ő is, de legalább allergiavizsgálatot csináltatott, így most várjuk az eredményt....meg ma viszem Levit bőrgyógyászhoz,mert tiszta ekcéma a gyerek és az allergológus mondta vigyem el, ne én kezljem otthon (nem csináltam idáig vele semmit sem :roll: )

vérvételnél volt olyan ordítás,h csak na...úgy sajnáltam, nagyon figyelnem kellett magamra,h el ne sírjam magam.... :oops: :oops: :oops: apjától kaptam volna azt hiszem,ha sírva fakadok... :roll: :roll:

na futok altatni, vigyázzatok ebben a bolond melegben!!
makadu

Sziasztok!

Zsófi,
Nagyon jó így külön-külön a kollázs! :) Én is csak néhányat ismerek fel, még a felét sem!

Boni,
Nagyon édes Csigusz ajándéka! Nagyon ügyes vagy! :wink:

Jázmin,
Sajnálom a bárányhimlőt, de jobb most túl lenni rajta! Nem is gondoltam volna, hogy már ebben a kórban előjöhet.

Lei,
Kérünk mezes fotót! :wink:

Beleki,
Mi Maxi-Cosi Priori XP-t vettünk, a babyoutlet-ba volt akciós. Virág nagyon szereti, nagyon kényelmes! Majdnem a Maxi Cosi Tobi-t vettük, de kényelmesebben ült Virág a másikban.

Makadu,
Sajnálom a vérvételt, igen nehéz ilyenkor nem sírni, tudom. Remélem semmi komoly!

Virág is nagyon nyűgi lett az elmúlt napokban, már olyan értelemben hogy csak vele lehet foglalkozni ha fent van, ha még csak a konyhába megyek már jön is utánam és nyafizik. Ez engem kicsit megvisel, mert nagyon sokáig szoktam játszani vele, de egy idő után belefáradok és már nem tudok türelmesen játszani meg babanyelven beszélni, kell néha egy kis szünet, főleg hogy nem köti le semmi sokáig, így egyfolytában valami újat kell produkálni, ami nagyon fárasztó! A nap végére olyan vagyok mint akit fejbe vágtak. Jó lenne, ha egy kicsit egyedül is eltudna játszani néha, vagy csak én vagyok ilyen türelmetlen?? :( :shock:

Kép
Kép
dia123

Zsóf,
Örülök, hogy jó lett a labor! Remélem hamar meggyógyul Beni szája!

Adri,
Édes ez a kalózos hajó is, bár tudom, hogy nem erre számítottatok amikor kibontottátok.

Kép
Kép
dia123

sziasztok!

Boni, nagyon ügyes vagy! annyira cuki ez a kis babácska! majd dobj Zoé ajándékáról is fotót! és örülök, hogy végre tudtál beszélni tesóddal és úgy tűnik, a vihar elült! ;) mentek akkor haza valamikor???

Andi, eddig semmi tünetünk. hétfőn megyünk nyaralni, még el sem kezdtem a listát összeírni, pedig annyira elhatároztam, tudjátok, hogy semmit ne hagyjunk itthon... na. majd elválik! :) azért nem a világ végére megyünk, ott is tudunk venni bármit!

Szilvi, Adri, köszi a csónakos tippeket. meglessük, bár a szomszéd fölajánlottam, hogy kölcsönadja az övét. az is ilyen babacsónak :) amúgy nagyon édes Dorca kalózlányka! több képet is tettél fel a hsz-ed után? csak mert nálam egy nagy üres rész van csak és nem tudom eldönteni... :(

Kata, én meglestem kicsi Mirát a másik topicban! ;) nagyon szép kislány! és olyan jó nosztalgiázni! Sziszka, Te még mindig nem raktál fotót a kiscsajotokról... :(

amúgy bárányhimlő témához. mennyi a lefolyása a betegségnek? mert elvileg a leszáradtak már nem fertőznek, csak a friss hólyagok!? tudja valaki?

én gyerekem újra rátalált önmagára! már épp ideje volt! :) jókat alszik napközben is, most este is 9-től reggel 7-ig nyomta a szunyit. remélem, hogy ebből most már rendszert akar csinálni! :) bár a védőnő nem bíztatott... azt mondta, hogy a nagy átlag csak jó sokára aludja át az éjjeleket... azért reménykedem!

Kata. mi a concord trimaxot vettük. az egészen 36kg-ig jó neki... mondjuk az egyel kisebb kategóriába (18 kg-ig) nem is nagyon fért volna el. mármint széltében Benó! ;)

balcsis úsztatás szerintem jobb azért úszópelusban. főleg, ha nem tudod kiszámítani, hogy mikor kakil a gyerkő :P legalábbis én félnék, hogy pont akkor jön rá a kakilhatnék! :)

Szilvi, előre is nagyon boldog szülinapot legkisebb lánykádnak! nem biztos, hogy vasárnap tudok jönni!

holnap dolgunk van a városban, aztán szombaton megyünk szalonnát sütni anyóshoz, meg csomagolni sem ártana már! ;)

utólag is boldog hófordulót Nicike Lilikéjének, Rizsimami Csengijének, Mazska Laurájának és Andaka mai ünnepeltjének, Zsófikának!

sophie27

Sziasztok!

Nagyon köszönjük a sok-sok gyógypuszit, végre meggyógyultunk és az eredményünk is negatív lett, úgyhogy fogalmam sincs mitől volt ez az 1 hetes rémálom. Annyira boldog vagyok, hogy visszakaptam az én örökmozgómat! :D Húú, azóta kapom is a rosszaságot egyfolytában, újra beindult a pakolás, porszívózás és jelentem, hogy mindenhova 2 lábon közlekedik Gergő, úgyhogy azt hiszem felköthetem a kis gatyómat. :shock: Már eszik is rendesen, lehet holnap még a strandra is kimegyünk. 8)

Barbi! Remek képeket hoztál, gyönyörűek vagytok! Legközelebb kenj magadra is naptejet, én is így jártam, szépen leégtem, mert arra már nem volt eszem, hogy magamat is bekenjem. Ki is jött a napallergiám. :?

Csenge! Szuperek a képek, látszik, hogy nagyon jól éreztétek magatokat! :D

Dorca kalózhajója nagyon vagány!

Andi! Bárányhimlőhöz kitartást! Szegény kicsike. :roll:

Zsófi! Szuper a kollázs! Ügyi vagy!
Örülök, hogy kicsi fiad kényeztet kicsit az alvással, tartsa is meg jó szokását! Jó nyaralást, ha addig nem jönnék! :D

Kitti! Szegény Levi barátunk, elhiszem, hogy majd sírva fakadtál a vérvételen, én nem is néztem, mikor Gergő szurit kapott. Apja fogta, hogy ne ficánkoljon. :cry:
Melyik strandon voltatok? Élvezte a kis herceg? Várjuk a képeket.

Kata! Nekünk a maxi-cosi tobi van, Gergő úgy ül benne, mint a kiskirály és nagyokat szunyál, nagyon-nagyon szereti. Csak ajánlani tudom, tényleg! :P

Nem is tudom mit akartam még...
Mindenkinek szép napot!

Barbi
Kép
manci79

Ja igen!

Boni! Eszméletlen ügyi vagy, hihetetlen Csigusznak készített ajándékot, azta! :D :shock:
Igazán remek kis ajándékot találtál ki, le a kalappal! :D

Barbi
Kép
manci79

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: