A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009. januári kismamák

Én vettem egy csónakot az Auchanban 1200Ft-ért. 1 m hosszú

Kép
Kép
cs_erika

Krissz, én csak gondolat szinten vagyok rajta a tesó projekten. Nem szeretnék még tesót. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, meghalnék! :?

Kép
Kép
cs_erika

Csöre: hát,nekünk a törökbálinti a legközelebbi :roll: Lehet,megnézem még holnap. Viszont Auchan is itt van Budaörsnél,az sem esik ki.
Vegyek nektek? De hát nyaralás utánra... :r
Béjvocs csajszi :lol:

KépKép

KépKép
kata8110

Kata: ááá, köszi, hagyd csak, megleszünk... kapott kis 61 cm-s kismedencét, abban elfürdik, és max nem csónakázik...
Nekünk is a törökbálinti van legközelebb... már amennyire az közelnek mondható.... osán meg az m5-ösön, na az fele annyi távolság. Majd meglátjuk, menni kell a decathlonba úgy is (legalábbis Apus kitalálta, én meg nem tiltakoztam hangosan... 5 gyerekkel még nem voltam. VAgy mégis, csak az nem ugyanez az 5 volt).

Látom, Ádám is kapós kislegény :D csak úgy pályáznak rá a csajok :D

Lefeküdtem a kanapéra... bent a lakásban. Az egész hátam tiszta homok :evil: mi van itt?!!!

Lépek, felébredt a Csajszi :D

Csöre
csöre74

Eszter!

Mehetünk pénteken is? Anyukám most hívott, hogy holnap jönnének a nagyanyámmal. Ők ezt már kigondolták korábban is, csak engem felejtettek el megkérdezni. :x

Kép
Kép
cs_erika

Erika:Pénteken hazautazunk... :o Akkor ne várjalak?Legközelebb... :wink:

Eszter

Kép
eszterem

Sziasztok,
Hu csak most sikerult irnom, anyumek ma elmentek, megjartuk a gyerekorvost, vissza olvasni csak elvetve sikerult. Viszont amit igen
Kriszti oszinte reszvetem.
Kimozdulas, kirandulas: szerintem embere valogatja, anyosomek videkiek sehova sem mennek, apumek ugy szinten, mindig mennek. Szoval fene sem tudja, amugy koztudott, hogy a spanyolok mindig mennenek, mar csak azert is meglepo,hogy anyosomek nem. De tenyleg szerintem nagyon ember fuggo.
En sem csinalok, amugy kirandulasbol problemat. Egy perc es kesz vagyunk, mindig megyunk , meg gyerekestul is.
Na gyerekorvos, Atikam 8,520 kg 71cm, hat nem kicsi :)
Orvos mondta, kezdjuk meg a hozzatapit, mivel jovo heten mar hat honaposak leszunk :wink: de jo, vegre en is etethetek.
Hat mit ne mondjak az itteni dolgokon rendesen meglepodtem, nem gondoltam, hogy nehany orszag kulonbseg es ennyire kulombozo lesz a velemny, meg a modszer, na meg egyatalan ez a baba dolog.
Szoval doki azt mondja, hogy ket het mulva lat minket, addig is 4 hetre a kovetkezo a terv (lehet a ket het utan at irja a 4 hetes tervet ha nem jon be :lol: )
1. het tejbepapi, valami Nestles 2-es tappal, vagy anyatejjel, gluten mentes kukorica stb pehely, ezt ebedre., vacsi szopi, meg amikor keri
2. het. Tejbebapi ebed (amennyi jol esik neki) uzsonna, gyumolcs puresitve, mindegy milyen amit akarok (nincs olyan amit nem lehet, esetleg a tul eros izueket hagyjam ki, ha ugy gondolom), lehetoleg friss ideny gyumolcsot adjak persze, vacsi szopi meg amikor keri
3. het tejbepapi atmegy reggelire. Vacsi szopi meg amikor keri. Ebed zoldseg puresitve (ugyszinten amit akarok, amennyit akar a baba, csak hagyjam ki azokat amik felfujnak, egyeb mas mehet, kevereve mindenhogy), uzsonna meg gyumi.
4. het tejbepapi reggelire. Ebed zoldseg csirke hussal (na itt dobbentem teljesen le), uzsonna- gyumolcs, vacsi szopi

Na mit szoltok? Joforman mintha masik planetan elnenk :lol: na mindegy azert csinalom amit mond, mert nagyon megbizom benne, meg elismert szakember. Teny, hogy szopi alatt is, mindig mondta, hogy egyek ami jol esik a babanak is hozza kell szoknia, ha eszreveszem, hogy gond van tole, kicsit vegyem vissza de semmi egyeb.
Na kivancsi vagyok, hogy fog menni, a mai elso tejpebabinak nem volt nagy sikere. Nem kopte ki, de nem is volt elragadtatva, amit meg megevett vissza is bukta, ugy hogy ennyit errol. Na mindegy nem volt teljes csod azert kezdesnek. Majd meglatjuk holnap. Anyosom amugy azt mondja a tejbepapit adjam cumis uvegbol, kanal helyett. En ellenzem, mert szerintem akkor, hogy fog kanalbol meg tanulni enni? Ti mit szoltok?
Na megyek mert sok lett belolem

Kép
brestovsky

Rita: szerintem kanállal folytasd, felesleges cumisüvegezni.
A 4 hetes tervről: hááát, ha ezt javasolja, biztos nem árt :wink: ezek szerint tényleg változnak nemzetenként a szokások. Én pl. a tejpépeket teljesen kihagytam, minek, kapja szopi formájában. De ez az én véleményem, biztos megvan a tejpép logikája is, mondjuk az, hogy ismerős ízekkel vezeti be a szilárd kaját. Hm, nem is rossz ötlet...
És gratula Ati méreteihez!!! Nagyon szép szál legény :D

Csöre
csöre74

Rita: szinte hajszálra egyforma Attilád meg Martinom! :D Mindössze 80g van köztük,hosszra egyformák! :wink:

Szerintem nem rossz ez a terv, bár nekem pl semmit nem mondott a dokker (pedig jó doki),csak a kérdéseimre válaszolt,úgyhogy kicsit megyek a megérzéseim na meg Martin ízlése után.
Tejpép: Martin úgy-ahogy szereti,mivel túl sokat még nem kapott,de akkor egész jó evett belőle. Ez olyan mint egy hígabb tejbegríz,nekünk jelenleg sárgabarackos ízesítéssel,ami nagyon lightos,nem intenzív (mellesleg nekem ízlik :oops: )
Én is a kanál pártján vagyok,hamar megtanulja majd,hogy mire is jó az,olyan kis okosak!

Csöre: osán,ez kész :lol: :lol: Jól belekeveredtem én is ebbe a MT dologba,már mintát válogatok :lol: Hogy nekem minden kell... :oops: :lol:

KépKép

KépKép
kata8110

Krisz! még mindig oylan út vezet Torockóra! max 30-al lehet menni.....

HAjas szalan? óóó igen! ott járt:) most volt épp a hajmosás.

Rita! szerintem jó ahogy a dokid írta...nagy vonalakban én is így csinálom. Délben van egy fő étkezés amikor kap tejpépet (nemcsoda, hogy alszik utána 3 órát). uzsonnára gyümölcsöt, a többi szopi, max tápszer este ha éhes marad.
Most majd kiváltjuk a tejpépet a krumplis almára, tökre akármire, majd a főzelékekre hússal. A gyümölcs átjön tízóraira és uzsonnára rizspehellyel keverve a vacsora meg tejpép vagy szopi tápszer. NAgyjából így...

Nem értem miért döbbentél le a 4. héten....akkor már simán mehet a zöldség meg a csirke....Hat hótol adható.

Szerintem se cumisüvegből add! HA nem ízlik neki valami akkor próbáld meg ízesíteni a lehetőségekhez mérten! Nem kell feladni, szinte minden kisbaba kiakad az első falatok láttán:)
Épp ezért kicsit furcsának tartom az LLL honlapján amit a hozzátáplálásról írnak, hogy majd akkor ha van egy két foga: na akkor én egy évesen kezdtem volna el a kaját Máténál?
Amikor már nem tolja el a kanalat: ha tíz hósan kap először kanalas kaját akkor akkor fogja eltolni. Nekem se tetszene ha hirtelen meg kéne kostólnom valami újat, valszeg én is fintorognék. Meg kell tanulnia "rágni" nyelni darabosabbat. És ezt akkor tanulja meg amikor kap iylen jellegű ételt....ha 8 hósan akkor 8 hósan. Ha három hónaposan akkor 3 hónaposan....volt még valami amitől lehidaltam....
katuska79

Egy gyors kukucs es mar itt sem vagyok!

Rita szimpatikus egy program nekem tetszik azt hiszem lekopintom :wink:

Videkiek kimozdulasa azert nehezkes(en az vagyok ennel videkibbet nem is kerdezhetnetek 8) )mar mint nekem ne alltalanositsak,eloszor is tiszta fris levego, nem botlok mindig emberbe ha ki lepek az ajton,csend van(hu kozben mar tul sok is belole)kondiciok xxI szazadiak, mi kell meg a valtozatossag?Na amikor arra vagyom akkor nem tartnak itthon hat okorrel sem es a masik dolog egy ido utan azt hiszem ki nojuk a joves menest es mar nem vagyunk annyira ruggalmasak hogy ne a sajat agyunkba fekudjunk le ,jaj de szomoruuu :cry: :D

Es meg valami ha ki irjak a leghanyagabb anya dijat szoljatok nekem en leszek a nyertes ,ma szegeny kis manomat mind altatam es nem aludt el szopi,ringatas,ssss duma,edes erre es arra semmi.Eljott este fel 8 es meg mindig csak egy orat aludt ossze vissza mi a franc?es bekattant hirtelen szagulom a hatso fertajt s jaj az en fiam kitudja miotta becsinalt es nem vettem eszre.Mentsegemre legyen mondva mostanig meg neztem a nyakat ha ott volt kaki akkor na... de most lassan 6 honap utan benne mart a pelusba es a pelus bencen :cry:

Tetyk& a fiúk
tetyk

Elkezdtem visszaolvasni, de nem sokáig jutottam...
Csak gyorsan Zitocs:
Komolyan hihetetlen az egész!!! Bence is ma állt négykézláb először!!! :lol: :lol:

Egész nap úton voltunk :evil:

Kép
Kép
Kép
mágnes

najóóóóvan....nem tudok visszaolvasni! :evil:
Szóval amit láttam, meghülyülök én is, mert éjszaka detto ez megy nálunk is, hason a gyerek, elfárad, nyüszi, hogy visszafordítsam, és azzal a lendülettel már fordul is megint hasra... :evil:

Kaja:
ebben a melegben Bence sem kívánja a kajcit, ma eddig 8-szor ettünk, szemben a 6 evéssel. 80 ml után nem kell neki, és másfél óra múlva már nyűgös..Víz nem kell neki... :cry:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Nem ertem mi a szosz utot a fiamba most tiszta a pelus meg is sir :evil:

Tetyk& a fiúk
tetyk

Kata: hol vannak a minták? Milyen MT? Egyébként nem csodálom, én annyira szeretem, hihetetlen kényelmes :D

Kaja: érdekes, Sacinak van étvágya (na, önmagához képest)... rendesen szopizik, és még mellette eszik is (na jó, nem sokat, olyan 100 ml-t egész nap). Ma barack-répa volt a menü. Inni nem nagyon tud még mindig, de kitartóak vagyunk mind a ketten :D Viszont sokat alszik. Kétszer aludt 2 órát, és már 9-kor aludt. Az étvágynak nagyon örülök, remélem, végre nekiáll ő is a növekedésnek, de azt is tudom, hogy ez napról napra változik.

Gratula a négykézlábazóknak!

Katuska: túl sokat olvasol :wink: én nem olvasok LLL-t, nincs min meglepődni :D De tény, hogy nem ritka, hogy a babának 1 évesen még nincs foga, butaság ahhoz kötni a hozzátápit. Mesinek meg fél évesen már 4 foga volt. Zazának is.

Tetyk: bárkivel előfordul, hogy bennmarad a kaki a pelusban :wink:

Valamit akartam még :? mindegy, lassan alukálni kéne :D De a nagyok itt tévéznek. Ma is mozi van, az egész lakásban pattogatott kukorica szag, szellőztetni meg nem lehet, mert kint melegebb van, mint bent.
Mindenesetre jó éjt!

Csöre
csöre74

Rita: a kanálra voksolok én is. Pár nap és belejön Ati. Ha ízlik neki a cucc, rövidesen tátja a száját is.
Én ma délben Univer paradicsomos burgonya bébikaját adtam Ádinak. Na, ez nagyon bejött. (még nekem is ízlett :) )

Elmentünk vacsizni. Nem elit helyre, csak ide a Pólusba kínaizni, de olyan jól esett kimozdulni, felvenni egy normálisabb göncöt.

Mágnes: holnapra enyhe hidegfrontot és lehülést mondanak. Hátha Bence kicsit "helyrezökken".

Na, jó éjt csajok. Jövő héten jövök!

krisz78

Bocs, Mágnes. Lehülés nem lesz, csak némi felhősödés. Most néztem.

krisz78

Itt jártam, olvastam, de ma csak ennyire fussa:

Nóra babának boldog félévet!!

Kép

Kép
lucus16

Megint most jutok ide... hihetetlen.

Magdi: Benedeket csak itthon mérjük, nem méri itt a védőnő, de olyan 67 cm körül lehet. csak tudnám hogy honnan örökölte hogy ilyen törpi, meg sovány. Tőlem biztos nem, apja se lenne sovány ha nem lenne cukorbeteg.

Erika: Benő bőre is nagyon érzékeny, mindjárt piros lesz ha megfogjuk.

Hát kiakadtam ma. Hív egy ismerősöm, hogy a vigantol nagyon fontos e, mert ő nem adott a gyerekeknek (ikrek) 3 hós koruk óta (most 8 hósak). elfogyott akkor és nem mondta a dokinő, ő meg nem tudta. ja, és párizsi meg sajtot ad a gyerekeknek, krémtúrót, danonino-t és lecseszte érte a dokinő, hogy miért nem minőségi kaját ad a gyerekeknek, meg olyat egyáltalán amit ehetnek. Erre azt monda, hogy ő nem tudja mit kell enni a gyerekeknek. (óvónő amúgy)
Elvitte másik dokihoz a gyerkőcöket aki megnyalta a combjukat, és azt mondta hogy sót is kell adni a gyereknek a meleg ellen. Ez tényleg kéne? Nekem oltári hülyeségnek tűnik....

Szilvi
Kép
xania9

Ja, Nórának boldog feledik szülinapot!!!

Szilvi
Kép
xania9

Lucus, Xania: Köszi :)

Xania: ismerős :shock: Ne aggódj Benedek méretei miatt!!!!! Nem biztos, hogy rátok hasonlít, lehet, hogy valamelyik felmenőtökre. Hosszú, vékony baba. Lehet, hogy eltelik egy kis idő és gombóc lesz :)
magdolnasz

Nóra -babának boldog 6hót!!!!!! :P
A lányomat már nem érdekli semmi,csak,hogy kavarhasson a földön.Azt hiszitek vissza aludt kaja után?Nem.Feszengett a karomban,most meg ül a földön és molyol valamit... :lol: :P
Csöre:El vagytok akkor a gyerekekkel! :lol: :lol: :lol:

Eszter

Kép
eszterem

Eszter: köszi:) Akartam már kérdezni, Eszter hogyan ült fel? Belekapaszkodott valamibe, vagy magától??
magdolnasz

Eszter, nem ma akkor nem megyünk. :cry: Pedig olyan jól esett volna egy kis fürcsi. Na majd jövőhéten, ha még jóidő lesz.

Rita, nekem is tetszik ez a menetrend. Nálunk nem nagyon van, lehet lekoppintom. És szerintem is kanalazzatok.

Nóra babaIstenke éltessen fél ves korod alkalmából! :D

Apával ma reggel felfújtuk a gombás medencét. Lehet, hogy léttatok már ilyet, Praktikerben lehet kapni. Gomba fedele van, nagyon édi!

Nálunk ma fél 7-kor volt riadó. Én még aludtam volna a lány nem. :(

Ízlik ez a szél, tárva nyitva minden.

Kép
Kép
cs_erika

Magdi:4hósan megült egyedül,de nem ő ült fel.Aztán 5 hósan és 1 hetesen felült magától,de akkor pont tettem is ide fel képet,hogy hogyan tette ezt meg!Azután egy hétig szüneteltette a produkciót(úgy mint a forgás...bemutatta,hogy tudja,aztán 1 hétig semmi,csak fetrengés és azután le se lehetett lőni!)Most meg már egy ideje a fürdőkádban is ül és játszik egyedül a játékokkal... :D
Erika:Jó rendben,akkor nem várlak... :) Legközelebb! :wink:

Eszter

Kép
eszterem

Sziasztok! Magdolnasz! Boldog félévet Nóri babának!!!!!

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Tegnap este(6 körül)nagyapival fürdött még azért a kis vizicsíbor!!!:)

Kép

Eszter

Kép
eszterem

Eszter! Gyönyörű a kiscsaj! Én megzabálom!

Kép
hanna30

Nem a gyerek ilyen kicsi,nagyapi a nagy! :lol:

Eszter

Kép
eszterem

Figyeljetek csajok!

Tudjátok mit keresek?

Mikor megszülettek a babáink, nem tudom pontosan hogy utána mikor, de ha jól emlékszem valaki felrakott ide olyat, mintha a baba üzent volna a nevelésről. Vagy lehet, hogy valaki blogjában olvastam? Nem tudom, de szeretném kinyomtatni, és nem találom.
(kiraknám a gyerekszobába)

Eszter Nagyon édi, milyen husi!! :lol:

Kép
Kép
cs_erika

Esztike éppen felbontja a habtapit....És cincálja a fogahelyével... :o :lol: Az előbb evett! :lol: :lol: :lol:

Eszter

Kép
eszterem

Eszter! :lol: Zsódi ugyan ezt csinálja!

Segítség!!

Ad valaki Chamomilla vugarist? Kérdésem, hány CH-at adtok (nekem 9 CH-t adott a gyógyszerész) hányszor adjátok egy nap, és meddig kell-lehet adni. Kb múlthét péntek óta kapja Zsó.

Kép
Kép
cs_erika

Zsódi=Zsófi

Ma folyamatosan félre gépelek

Kép
Kép
cs_erika

Már vagy egy órája nézem ezt a neten egyébként de semmi válasz nincs ezzel kapcsolatban. Szerintem ha ma nem lesz olyan meleg, akkor elkalandozunk a patikába, és veszek egy homeopátiás könyvet. Okosodni szeretnék.

Kép
Kép
cs_erika

Na, csajok. Eljött az az idő, hogy O. felhúzza a pólómat, ha enni akar.
Baromi akaratos.

Erika!
Ezt keresed?
Ne kényeztess el! Tudom jól, hogy nincs mindenre szükségem, amit
kérek, csupán kipróbálom, hogy mit csikarhatok ki tőled.

Légy velem határozott! Ez azért fontos, mert ezáltal érzem magam biztonságban.

Ne engedd, hogy rossz szokásokat vegyek fel! Te vagy az egyetlen, aki
ezekre még idejekorán figyelmeztethet.

Ne viselkedj velem úgy, mintha fiatalabb lennék, mint amilyen
valósában vagyok! Ezzel csak azt éred el, hogy ostoba módon "nagy" -
ként próbálok viselkedni.

Ne javíts ki mások előtt! Sokkal többet érsz el, ha kettesben,
csendesen megmagyarázok, hogy miben hibáztam.

Ne tégy úgy mintha a hibáim bűnök lennének! A kettő összekeverése
megzavarja bennem az értékek megtanulását.

Ne védj meg cselekedeteim következményeitől! Néha szükségem van arra,
hogy - fájdalmak árán - , magam tapasztaljam meg a következményeket.

Ne vedd rossz néven ha azt mondom: "nem szeretlek"! Legtöbbször nem te
vagy az, akit nem szeretek, hanem a hatalmat ami megakadályoz, hogy
kedvem szerint cselekedjek.

Ne törődj sokat apró egészségi panaszaimmal! Néha csak azt szeretném
elérni, hogy figyeljenek rám.

Ne korholj állandóan! Ha folyton zsörtölődsz, csak úgy tudok
védekezni, hogy süketnek tettetem magam.

Ne felejtsd el, hogy nem tudom mindig pontosan kifejezni magam! Ezért
tűnik úgy néha, mintha nem lennék "becsületes".

Ne rázz le, ha kérdéssel fordulok hozzád! Ha nem válaszolsz, egy idő
után azt veszed észre, hogy abbahagyom a kérdezést, és máshol keresek
választ a kérdéseimre.

Légy következetes! Ha nem vagy az, zavartnak érzem magam, és nem tudok
többé bízni benned.

Ne mond nekem, hogy félelmeim butaságok! Nagyon is valóságosak ezek a
félelmek, és csak úgy tudsz segíteni nekem, ha megpróbálsz megérteni.

Sose tégy úgy, mintha tökéletes és tévedhetetlen lennél! Túlságosan
nagy lesz a csalódásom, mikor rájövök, hogy egyik sem vagy.

Ne gondold, hogy elveszíted a tekintélyed, ha bocsánatot kérsz tőlem!

Ne felejtsd el, hogy szeretek kísérletezni! Kérlek, nyugodj bele
próbálkozásaimba, nem tudok meglenni ezek nélkül!

Ne felejtsd el, hogy milyen gyorsan felnövök! Biztos nehéz neked
lépést tartani velem, de kérlek legalább próbáld meg!

Ne felejtsd el, hogy nem tudok létezni szeretet és megértés nélkül!
Talán nem is kell ezt neked hangoztatnom. Vagy! Mégis?

Kérlek, tartsd magad jó kondícióban és légy egészséges! Szükségem van rád!

Kép
hanna30

Hanna! Igen, köszönöm szépen!

Olivér :lol:

Zsófi szopizás: Amikor nem éhes, csak éppen nyűgje van, akkor szimlán ráhajol, és eszik.
Na de amikor éhes. Félig ül a lábamon, úgy nézi a pólóval, melltartóval takart cicimet, hogy egy férfi is megirigyelné. Két kézzel elkapja, és úgy rárabol, hogy elhelyezkedni csak utána tudok már kényelmesen. :lol: Na, ilyenkor szoktunk 5 perc alatt végezni.

Kép
Kép
cs_erika

vagyunk :)
Saci egy órája álmos, talán most elalszik, piheg a cicin...
Zaza hisztizik, talán lefröcskölték a többiek, az ajtó nyitva, légy meg bejött :evil: szóval zajlik az élet...

Csöre
csöre74

Na vagyok, Saci bealudt, most tudok reagálni is :D

Nórának boldog féléveset!!!

Vigantol: csak, hogy teljes legyen a kép: nekem azt mondta anno a gyerekdoki (még Bp-en), hogy nyáron nem baj, ha nem kapnak olyan rendszeresen. Nyárról volt szó. Szilvi, az ismerősödnek jó a dumája, hogy nem tudta :evil: vonatkozik ez a kajára is, ha nem tudja, olvasson utána! De a védőnője és az orvosa sem tájékoztatta rendesen, az is biztos, mert nem hiszem, hogy ha rendesen elmondják neki, akkor ilyen hülyeségeket csinál.

Eszter: nagyon édes Eszter baba, látom, szereti a vizet :D

Apropó: nem szobadíszeknek: a Corvinban 58-asig vannak ingek, és egész jó a választék, az eladók segítőkészek. Múlt héten vettem Apusnak 5 inget (egyik kicsi lett, de sebaj, megkapja a sógorom).

Pólórángatás, anya-vetkőztetés: akkor lesz gáz, ha nyilvános helyen csinálják :roll: :shock: :lol: méghogy akaratosak :D csak tudják, mit akarnak :wink:

Csöre
csöre74

Tegnapi képek: :D
Kép Kép Kép Kép

Csöre
csöre74

Csöre, az fürdőpelus Sacin, vagy bugyi? Nagyon édi, Hol lehet ilyet kapni?

Kép
Kép
cs_erika

Erika: tecsós úszópelus :D tényleg aranyos, de kicsit laza Saci combjára... ja, mondjuk Sacinak nincsenek valami husis combijai :roll: és ez 3-6-os méret... van egy másik is, epres, az is nagyon édes, majd dobok olyan fotót is, ha ráadom a Csajszira :D

Csöre
csöre74

De édes pancsimanók!!!!!

Az egy dolog, hogy valaki nem kérdezi meg a dokitól, nem olvas utána mit adjon a gyereknek de nem is szokott beszélgetni más anyukákkal? VAgy neki nem esik le mi az egészséges és mi nem??? Én pl az ízesített joghurtokat nem kajának hanem nasinak adom Máténak de Ő nagyon szereti natur joghurtot, kefírt is. Párizsit szokott kapni meg virslit is mert arra valamiért a legtöbb gyerek rá van zizzenve...na de nem 8 hónaposan kapta ezeket....

NA megérkezett a testvérfellépő, el is mentünk vele vásárolni. Állni nem jó rajta mert pont nem lát előre, szemmagasságában van a babakocsi teteje, viszont rátérdel és úgy már jó. Folyamatosan padkázni kellett vele mert tetszett a zökkenés:)

És sikerült rávennem a "vidékieket", hogy jöjjenek:)

Tetyk! van amikor én sem veszem észre a kakit...csak nyifog nyifog...
katuska79

Ma Isten éltesse Zsófi babát féléves szülinapja alkalmából!

remélem ma tudok jönni bővebben is csak van egy akaratosom!!!! :lol: :lol:

Kép

Kép
lucus16

Na, ettől féltem!

Letettem aludni a lányt, mert mikor kint fürödtünk már nyüszögött, és amikor kivettem a pancsolóból simán nyugton maradt, és el is aludt volna, ha hagyom.
Betettem a kiságyba, megint elkezdett nyüzsögni. Én mentem tésztát főzni a marhapörihez.
Előtte láttam, hogy a lába kint lóg a rácson. Volt már ilyen, nem volt belőle baj. Eddig. Most hatalmas ordítás, rohanok be, persze úgy mozdult, hogy a lába nem engedte és fájt neki. Kiszabadítottam, rá a cicire, és aludt is.

Gondolom azért a nyűgössége is rátett egy lapáttal.

Kép
Kép
cs_erika

Luca: hogy milyen profin követed a félévfordulókat :shock: :lol:
szóval: Zsófinak boldog félévfordulót :D
(hehe, Luca, erre jó a 4 nagy gyerek körülöttem, hogy lefoglalják a Csöppemet, pl ha főzök :D)
Közben próbálom a szombatot szervezni, talán állatkert + mozi, vagy ha esik, akkor tropikárium + mozi, még nem tudom... de adják a jégkorszak 3-at, azt szívesen megnéznék a gyerkőcök (addig meg tudok bótot járni Sacával :D :oops:) De az is lehet, hogy teljesen más lesz :D

Katuska: majd megnő, és kilát fölötte is :D :wink:

Csöre
csöre74

Köszönöm szépen Zsófi nevében a köszöntéseket.

Képzeljétek, most csináltam egy próba számítást a bookline_on. Ha csak 1 db könyvet szeretnél venni, akkor a szállítási költséggel pont annyiba kerül a könyv, mintha megvennéd üzletben.

Anyukám akar egy könyvet, én pedig nem akarok mostanában vásárolni. Csak ezért számítgattam

Kép
Kép
cs_erika

Isten éltesse Zsófit! :)

Erika:
Mi is tegnap vettünk éppen gombás pancsolót, az obiban még lehet kapni, ma lesz a főpróba.

Csöre:
ugyanilyen bugyit vettem Bencének, reménykedem,hogy jó, mert a legnagyobbat vettem, de nem biztos, hogy nem lesz rá kicsi.. :?

Kép
Kép
Kép
mágnes

Sziasztok,
Katuska: husi en ugy olvastam valahol, hogy 8 honaptol, lehet tevedek, meg hat annyi kevert info van mindenutt, na persze Danoninot stb. nem irnak sehol :) jobb megis az orvosra hallgatni, ha normalis persze, mert sokszor az ember elveszik a tul sok info kozott.
Na ma ebedre megint beprobalkozok a tejpeppel :lol:
Kata: majd teszek Atillarol kepet es hasonlitom Martinnal :) hihetelen, hogy meg lustanak is egyformak : :lol: lehet hogy ezt a suly hozza vegul is :lol: (na meg a genetika gondolom en :wink: )
Zsofinak boldog szulinapot :) feleveset persze
Tetyk: kakis pelus, ma velem ugyan ez tortent, 10 perc leforgasa alatt. Amikor rajottem, hogy egy puki eddig nem buzithet :lol: Szegeny fiam, na de a jo hir, hogy benne maradt a pelusba a dolog, mert amugy nekem is nyakig kakis, akarmilyen pelus van rajta.

Kép
brestovsky

Sziasztok!

Nóra&Zsófi hercegnőknek boldog félévet!!!

Drágák a pancsoló kiscsajok :lol:
(és a nagypapi is :lol: )
Ádám is édes nagyfiú! :wink:

Ma voltunk védönőnél,az ő mérlege szerint 6,66kg a drágám(sátánfajzat??? :shock: )
És amit nem hiszek,64 cm.
Nem tudom,hogy mérte,3 hósan volt 62cm.
Pár héttel ezelött a doki néni,69cm-t mért.
ÖSSZEMENT A GYEREKEM????????????? :shock:

Kép
Kép
Kép
regina74

Csöre:Nekünk is van olyan békás bugyesz,meg olyan sapó is.Nagyanyótól kapta,csak mind a kettő nagy rá egy kicsit! :D Te hol találtál méretet?Mert mi 2 tekkóba sem találtunk rá valót!
Erika:Boldog fél évet lánykádnak!!!!! :P
Na megyek ugrok egy bombát!!!Elaludt a huncutkám!
Kép Na ő bztos nem lesz az a szent gyerek!:)
Kép

Eszter

Kép
eszterem

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: