Sziasztok,
Hu csak most sikerult irnom, anyumek ma elmentek, megjartuk a gyerekorvost, vissza olvasni csak elvetve sikerult. Viszont amit igen
Kriszti oszinte reszvetem.
Kimozdulas, kirandulas: szerintem embere valogatja, anyosomek videkiek sehova sem mennek, apumek ugy szinten, mindig mennek. Szoval fene sem tudja, amugy koztudott, hogy a spanyolok mindig mennenek, mar csak azert is meglepo,hogy anyosomek nem. De tenyleg szerintem nagyon ember fuggo.
En sem csinalok, amugy kirandulasbol problemat. Egy perc es kesz vagyunk, mindig megyunk , meg gyerekestul is.
Na gyerekorvos, Atikam 8,520 kg 71cm, hat nem kicsi
Orvos mondta, kezdjuk meg a hozzatapit, mivel jovo heten mar hat honaposak leszunk

de jo, vegre en is etethetek.
Hat mit ne mondjak az itteni dolgokon rendesen meglepodtem, nem gondoltam, hogy nehany orszag kulonbseg es ennyire kulombozo lesz a velemny, meg a modszer, na meg egyatalan ez a baba dolog.
Szoval doki azt mondja, hogy ket het mulva lat minket, addig is 4 hetre a kovetkezo a terv (lehet a ket het utan at irja a 4 hetes tervet ha nem jon be

)
1. het tejbepapi, valami Nestles 2-es tappal, vagy anyatejjel, gluten mentes kukorica stb pehely, ezt ebedre., vacsi szopi, meg amikor keri
2. het. Tejbebapi ebed (amennyi jol esik neki) uzsonna, gyumolcs puresitve, mindegy milyen amit akarok (nincs olyan amit nem lehet, esetleg a tul eros izueket hagyjam ki, ha ugy gondolom), lehetoleg friss ideny gyumolcsot adjak persze, vacsi szopi meg amikor keri
3. het tejbepapi atmegy reggelire. Vacsi szopi meg amikor keri. Ebed zoldseg puresitve (ugyszinten amit akarok, amennyit akar a baba, csak hagyjam ki azokat amik felfujnak, egyeb mas mehet, kevereve mindenhogy), uzsonna meg gyumi.
4. het tejbepapi reggelire. Ebed zoldseg csirke hussal (na itt dobbentem teljesen le), uzsonna- gyumolcs, vacsi szopi
Na mit szoltok? Joforman mintha masik planetan elnenk

na mindegy azert csinalom amit mond, mert nagyon megbizom benne, meg elismert szakember. Teny, hogy szopi alatt is, mindig mondta, hogy egyek ami jol esik a babanak is hozza kell szoknia, ha eszreveszem, hogy gond van tole, kicsit vegyem vissza de semmi egyeb.
Na kivancsi vagyok, hogy fog menni, a mai elso tejpebabinak nem volt nagy sikere. Nem kopte ki, de nem is volt elragadtatva, amit meg megevett vissza is bukta, ugy hogy ennyit errol. Na mindegy nem volt teljes csod azert kezdesnek. Majd meglatjuk holnap. Anyosom amugy azt mondja a tejbepapit adjam cumis uvegbol, kanal helyett. En ellenzem, mert szerintem akkor, hogy fog kanalbol meg tanulni enni? Ti mit szoltok?
Na megyek mert sok lett belolem