Sziasztok Lányok! Mostanra sikerült visszaolvasnom a ht-kat, s sok-sok mindenre választ kaptam, vagy megbizonyosodtam arról, hogy hasonló nehézségekkel küzdünk.
Az alvás mostanában nálunk is kezd megint problémás lenni. Néztem már korábban a Dalma által is említett homeos bogyót, de annyira nem szívesen adok plusz nyugi cuccot Bendegúznak, hiába a legkíméletesebb. Szóval, egyelőre mi is kelünk megint éjjel 3x is, van, amikor csak cumi visszatételre, van, hogy cicizni... És továbbra is megesik, hogy annyira fáradt vagyok, nem tudom megvárni, hogy a kiságyába aludjon vissza, vagy hogy visszaringassam, és zsupsz, bekerül ismét a nagyágyba, közénk. Számunkra gyönyörűséges az együttalvás, csak azért érzem, hogy mégsem tudom igazán kipihenni magam. Amúgy meg még rosszabb volna...
Dalma, Panna csudaügyes csajszi! Tegnap séta közben találkoztunk egy pirinyócska lányzóval, nem azt mondom, hogy szaladgált, túlzás volna, egy fát támasztott éppen, és aztán megtett jópár métert. Nem bírtam ki, szóba elegyedtem az anyukájával. Mondta, hogy öt hónapos kora óta ül a kislány, és 8 hónaposan már így járdogál. Uhh, nem semmi. Ebből is látszik, hogy micsoda különbségek vannak a gyerekek között. Bendegúz két hete, hogy magától ül, feltérdepel, rúgja magát, de az állást igazán még nem próbálta. Tapsikol, nagyon élvezi, a pápá is már-már megvan, de a tegnapi kislány, ahogy elköszöntek tőlünk még azzal is meglepett, hogy egy hangos pápát mondott és intett hozzá...

Nem semmi!
Judit, én is várom, hogy jelentkezz, kívánom, úgy alakuljon, ahogy azt ti is igazán szeretnétek!!!
Babaúszás. Mi is elterveztük, hogy megyünk, de az államvizsga és a házfelújítás közbeszólt, így valószínű csak szeptemberben megyünk. Tegnap láttam Sz.battán egy hirdetést babaúszásról. Felhívtam, kiderült várólista van annyi a jelentkező. Talán naiv vagyok, de elcsodálkoztam, mert elég drága s mégis ilyen nagy az igény rá. Itt 4 alkalom (4x40min), 7e forint. Lehet végül mi is a 22. kerületben próbálkozunk. Illetve a Rubin Hotelt is ajánlották még. Meglátjuk, de az árfekvés kb. ez. 6-7e/4 alkalom.
Bőrproblémák... Nekem kb 8 éves korom óta van seborrhoeás dermatitisem. Nem gyógyítható, kezelhető. Van rá mindenféle kencefice, attól függ milyen mértékben tombol a bőrömön (hormonális vált., mensi, stressz stb. mind befolyásolja), annak megfelelően üres utána a zsebem. Olykor a 10-et közelíti 1-1 hónapos adag s van, hogy nem is segít

Ez többnyire a fejbőrön, szemöldökön, orrtőnél, állon, száj szélénél jelentkezik. A legújabb "szerzemény" a számon kialakuló szárazság és az egyik mellbimbó udvaron megjelenő pirosas-száradó folt. Ez utóbbiról rémhíreket hallottam, gyorsiramban elmentem bőrgyogyihoz. Azt mondta azonnal cseréljem le a fogkrémem homeosra- gyógynövényesre. Megtörtént. Írt fel krémeket, ahogy használom javul, de nem múlik el, ha abbahagyom a kezelést, visszatér. Szóval lesz még egy visszautam, mert nagyon zavar. A mellen lévő különösen kellemetlen. Bár, Bendegúzom néhány napja már kap tápit is, még mindig a szopika a főmenü számára, és még ha nem is fertőző ez a bigyusz a mellemen, azért csak érintkezik a szájával. Nem tölt el jó érzéssel, hogy esetleg bármi gondja lehet mégis belőle.
Belemélyedtem a témába, és majd elfelejtem, ami már hetek óta foglalkoztat. Alkohol-kérdés.

Van, aki szopi mellett fogyasztott már alkoholt? Ha igen, mennyit és mit? Antialkesznek vagyok titulálva az ismerősöm köreiben, viszont, hogy sikerült az államvizsgám és meglett a diplomám jól megünnepeltük. A többiek ittak én meg szokásomhoz híven ősziztem. Viszont volt egy isteni nedű, amit megkóstoltattak velem: Jégszer a neve. Valami borpárlat, állítólag a Tokaji aszúhoz hasonlít, de még annál is "nőiesebb", édesebb. Húhh, nagyon fincsi volt. Persze, nem mertem többet inni belőle, mint vagy fél deci (mennyi lehet három kis korty?

), és azt követő három órán belül jól lefejtem a tejem, és majd megszakadt a szívem: kiborítottam... Szóval mennyit lehetett volna inni belőle úgy, hogy nem fejem le? Van aki olykor fogyaszt alkoholt szopi mellett? Nálam ez alapból tök parás, nemhogy még most, míg szoptatok. Ugyanakkor picit a rokonság kinevetett-ugratott, hogy mennyire tartom magam az elveimhez, holott igazán megérdemelnék egy kis lazítást. Hát, lehet, hogy a 30. szülinapomon ebből a Jégszerből becsípnék. Először az életemben...