A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 novemberi kismamik

Andy, tegyél képet! Szegény kis Regi, úgy sajnálom!

Mammuci, érdekes, mindig van olyan hülye pasi discóban lánybúcsús bulikon, aki spontán levetkőzik. Siófokon voltatok? Ott hol? Mi mindig a Renegate-be jártunk, de állítólag mára már az a hely sem a régi.

Kép
Kép
dalminha

Andy
:( Sajnálom, remélem rosszul látod és nem az amire gondolsz!! Jobbulást Nektek!!!

Mamák, babák
Hogy bírjátok a meleget?? És ez még csak a kezdet... :shock: :? 8)

Én egész nap vizes hajjal vagyok és azt hiszem Kincsőt is beteszem egy kád vízbe idebent, mert kimenni ugye nem szabad.. :evil:

Na, csinálom a fotóalbumot. :) :lol: :lol:

Kép
Kép
anya1118

Sziasztok!

Dalma, de örülök!!!!!!Komolyan!!!!Már nagyon figyeltem mikor írsz, hogy bevált-e!

Andy, sajnálom ezt a sok rosszat, most már csak jónak kell jönnie!!
Regi foltját illetően amíg nem jutsz el dokihoz hogy megnézze, írj a neten egy weborvosnak, hátha sikerülne némileg megnyugtatnia.

Kata, Kevin hatalmas!Szerintem Blanka egy éves korára lesz akkora. pedig egy napon születtek

Ditta, irigyirigy a nyaralásért!Egyszer mi is elmegyünk Gyulára, a képeid alapján beleszerettem.

Péter Tamás 11 éves
Adél Nóra 5 éves
Balázs László 3 éves

Kép
judit_78

Kész is az albumunk! :) Megpróbálom mindenkinek elküldeni a belépési adatokat (szépen sorban :) ), ha esetleg pár nap múlva nem kapjátok meg, akkor bocsának és szóljatok elküldöm!!!

Kép
Kép
anya1118

anya már akartam kérdezni h az iwiwen a profilképedet h csináltátok? nagyon jó!

judit h vagy?

remélem én is h nem olyan folt inkább este látszik mesterséges fényben. jövő hét oltás majd megmutizom dokinak. most szteroidot kenem két napja az ekcémára remélem elmulik végre )igaz visszajöhet de hátha nem!)

andy

ja gyerekem v a meleg v a fog én nemtom de tegnap óta olyan nyügi nappal! semmi se jó, olyan mintha unná magát. fáradt de nem tud elaludni stb stb.

most végre meájult (szó szerint:) megyek fszoba

Kép
andy30

Anya, köszi megkaptam!!!

Csajok tegnap délelőtt írtam egy mega hsz.-t, Lilla felébredt és egy kattintással elküldte a semmibe :twisted:

Andy, akkor még egyszer... nekem Martin volt bronchitises és voltak dermatitiszei is, de már nem nagyon emlékszem.
Kb. 10 hónapos volt mikor végleg kiköltöztünk panellból vidékre és sokat vittem Mátraházára és Kékestetőre (doktornéni javaslolta) , majd másfél évesen 3 hét tengerpart és kinőtte.
Azóta nem volt beteg. Ja bárányhimlős volt ovisan :lol:
Ha van lehetőséged vidd sokat szabadba, vízpartra... Szilvásvárad közel van, menjetek el ott jó a levegő.
Én adnék valami homeos immunerősítőt is vagy cebion is jó lenne és sok-sok gyümölcs, ami nem allergizál ( most van az őszibari szezon és a nektarin is gond nélkül adható).
Vidd napra az jót tesz a bőrének, jó ne a déli órákba, de reggel és délután érhetné a nap a kis bőrét, hidd el csodákra képes.
Fürdetni én csak Babe fürdetővel fürdetem nem használok mást és a "haját" is Babe samponnal mosom.

Dalma! :D :D :D :D annyira örülök, hogy javult az alvás nálsatok. Most már mi következünk.
Képzeld a múlt héten volt olyan este mikor abszolut nem lehetett a kiságyba letenni :roll: apa ment vele aludni. Akkor meg is ijedtem, hogy ez most így marad, de nem ott alszik egy darabig és utána jön át hozzánk. Külön szobája van a kisasszonynak, de nem nagyon díjazza még!!! További jó pihenést a családnak!

Anikó! csajos buli miatt nagyon irigykedem jók a fotok, de jó lehetett, ne legyen lekifurid !
A betegségünk sztem u.a. ez tuti, mert nekem is kis folyadékos viszkető hólyagocskáim vannak és a vakarózás ellen jó a Castellani. Régen nekem is az volt a baj, hogy hülyére vakarteam és már kisebesedett.

majd még jövök, ha tudok, de most dolgozom és jöttek ügyfelek

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Láthatatlan voltam tegnap. vagy ennyire nem hiányoztam innen.

Kép

Kép
betti030
Budapest

Furi most dolgozni, de fél napos vagyok és hamarosan megyek haza.
Lilla anyummal van, jól el vannak együtt, ha jön a mami már sikongat úgy örül :lol:
Hihetetlen sokat fejlődött , ügyesen pápázik, ha valaki megy el tőlünk és kikisérjük. Tapsol most már tudatosan és olyan erővel, hogy rendesen hangja van mikor összeüti a kis tenyerét.
Ha kérdezem hol a süni, labda, baba... megy és megfogja és nagyon boldog. Halandzsázik ezerrel, folyamatosan mondja az ő babanyelvén a mondandóját.
Viszont olyan mint a matrica, tapad ezerrel nem játszik egyedül és mindig kint akar lenni, teraszon, fűben...vagy séta babakocsival!!!!
HA elfelejtkezik magáról kapaszkodás nélkül áll, én meg levegőt se merek venni :roll:
Tegnap magára borította az éjjeliszekrényt :shock: a fiókba kapaszkodva állt fel kicsúszott a fiók, borult az egész rá a gyerekre könyvvel éjjeli lámpával - nem lett semmi baja.
Persze én jobban megijedtem, mint Ő.
Vasárnap apa ráültette a kutya hátára és vitte a "kis" 80 kilós kutyánk, nagyon tetszett neki akkorákat sikongatott :lol:
Ha megyünk bevásárolni már nem a hordozóba teszem, beül a bevásárlókocsiba, nagyon élvezi minden és mindenki érdekli.
Étvágyával nincs gond, de egyre inkább azt enné, amit a család :roll:

Bocs , hogy ilyen hosszan írtam! Este dobok képet az új oldalunkra!

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Betti, nem vagy láthatatlan, tegnap Neked is írtam egy csomót!!!
BOLDOG SZÜLINAPOT A LÁNYKÁDNAK!
Gratula a fogacskákhoz, bízom benne, hogy nálunk is ez okozza az alvásproblémát. Már 2 hónapja kijött az alsó kettő és azóta semmi csak az éjszakai parádé :roll:

Jó készülődést a keresztelőre! Rakjál fel fotot a gyerekekről légyszi!

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Évi:Nagyon ügyes Lilla :lol: és nagyon okos is :lol: juj ráborult az éjjeliszekrény :shock: :shock: még jó hogy nem lett semmi baja.

Judit:Kevin hatalmas? :lol: :lol:

Anya:megkaptam ,köszi szépen :lol:

Holnap megyünk babaúszásra kiváncsi vagyok tetszeni fog e Kevinnek.Azt mondta a nő hogy már csak ebbe a hónapba lesz.agusztusba szünet de lehet addig menni máshova jo lenne ha lenne a közelbe.
Kevin kiboritott egy pohár málnaszörpöt a világos szönyegre :? :? már sikáltam venissel de nem jön ki.Valami ötlet?

000kata

Kata, nekem a képek alapján úgy tűnik...legalábbis Blankához képest, aki még csak 6 kiló!

Péter Tamás 11 éves
Adél Nóra 5 éves
Balázs László 3 éves

Kép
judit_78

Tadaaamm!

Kép Kép Kép Kép

Ez volt ma délelőtt. Már fel-felállt mellettem, de így egyedül ma először. Játszottak a Kornélnál a földön, mire visszamentem a szobába, már az ágyon volt. Kérdeztem Korit hogy kerül Panna az ágyra, mire ő: Hát felmászott... levettem, megnéztem hogy csinálta : következőben.

Kép
Kép
dalminha

Szóval így történt az eset. Utána meg visszafordult hasra és letolatott:
Kép Kép Kép

Kép
Kép
dalminha

Judit, köszi hogy izgultál értünk! :) Hogy vagy egyébként? Dokinál voltál? Nagygyerekek mit szóltak az új picurhoz? És anyós? Hihetetlen számomra az ilyen ember. (bocs hogy még itt tartok). Blanka 6 kg? Panna sem sok, még csak 7 ő is. Elfelejtett nőni ebben a hónapban... :) De nem vékony, sőt, és nagyon erős. Mint a képeken is látszik.

Betti, bocs ha nem írtam! Boldog szülinapot Dorisznak! Pedig mintha most született volna, ugye? Hunit biztos a fogacskák zavarták meg. Attól a popsi is kipirosodhat.

Évi, tök el tudom képzelni Lillát ahogy odamegy és kikapcsolja a gépet. :) Annyira ügyes az a nagylány, integet? Kész vagyok tőle? És egyedül áll? Olyan cuki lehetett, ahogy kutyuson lovagol. Mi is minden hülyeséget kipróbálunk Pannán... :wink: Én ma rátettem a Kornél gokartjára és azzal tologattam. Marhán tetszett neki. Úgy kormányozott... basszus, most születtek, mi? (egy napon) :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára dalminha 2009.07.15 07:19-kor.

Kép
Kép
dalminha

Katica, Léna, hol vagytok?

Kép
Kép
dalminha

Ja, Évi, gondolom a fiad neked sem csinált ilyen fiókos trükköt. A mienk sem. Csak ezek a lányok bravúroznak...

Kép
Kép
dalminha

Dalma:de ügyes Panna. :lol: és milyen édes :lol:

000kata

Sziasztok!

Ne haragudjatok, hogy ezzel zavarok, de gyermekeim kinőtt ruháit szeretném eladni. A ruhákat az alábbi linkre kattintva találjátok meg:

http://indafoto.hu/fruzsinap/collections

Kérésre természetesen mérek.
Ahogy időm engedi folyamatosan töltöm fel a ruhákat.
Személyes átvételre Budapesten van lehetőség, illetve el tudom küldeni postán is a vásárolt ruhát, a postaköltség a vevőt terheli.

email címem: fruzsinap@freemail.hu
fruzsinapp

hahó

dalma hihetetlen miket tud ez a lány! nagyon ügyes! belegondolok h jövő héten 8hósak leszünk és még mindig a forgás az egyetlen tudományunk az is csak balra meg némi tolatás...hát néha kicsit izgulok de dévényre nem akarok már nagyon visszamenni.

evi köszi h leirtad emlékeztem h volt már róla szó de nem volt energiám visszakeresni bocsi.. mi csak jövőre jutunk már el a tengerhez sztem de bizom benne h meg tudjuk állitani és nem durvul el azért. most a szteroidtól már javul vmennyire, csak tom h ez csak ideig-óráig hat. de jövő hét oltás és addig mindenképp szeretném ha javulna mert attól megint romolhat ugy tom.
ma kentem rá eccer nappal körömvirágot is és mintha jót tett vlna neki. viszont a saját térdem ugy elkezdett tőle viszketni!
az ami neked használt az vényköteles cucc?

ja lefotózni nemtom meg nem is biztos h az, sőt nem hiszem h az (mármint a pigment) lehet csak azért ünik ugy mert körülötte foltokban piros az ekcéma miatt és alatta az az eredeti bőrszine lehet ami ugye világos.

judit kérünk beszámolot a fejleményekről

andy

Kép
andy30

Andy, Dalma, egyenlőre még minden bizonytalan...holnap megyek dokihoz, akkor eldől a dolog.
Hiába vagyok nagyonnagyon rosszul 2 hete, múlt héten a doki közölte, menjek vérvételre gyorsan mert ebből missed ab lesz!Mondta ezt annak ellenére, h találtunk egy 4mm-es embriót dobogó szívvel...szerinte azonban nagyon le van maradva. Ráadásul Ő most szabira megy, ergo ha műtét lesz, azt is valaki idegen végzi el :shock:
Elküldött uhura holnapra(egy hét leteltvével), egy helyettes dokihoz és Ő majd eldönti mi lesz....
Bejelentkeztem egy másikhoz is természetesen. Kivagyok, melegem van, tipródom, barnázok és közben öklendezek.
Szóval ez van velem.
Holnap majd írok este.

Dalma, annyira édes ez a lány!és mennyire ügyes!!!Ahogy áll azokon a picike lábacskákon!Lassan vehetsz Neki kiscipőt! :shock:

Péter Tamás 11 éves
Adél Nóra 5 éves
Balázs László 3 éves

Kép
judit_78

judit!

jajj ne már! nagyon szoritok h minden rendben legyen! majd irj!

dalma ez a pannababa szakasztott te vagy:)

andy

Kép
andy30

Dalma, húúúúúúú nagyon ügyes Panna!!!! Akkor most már 1000 szemmel kell figyelni a lánykát :lol: Az a huncut mosoly, mintha Lillát látnám, abba minden benne van!
Igen, valahogy Martin nekem minden huncutságból kimaradt, annyira jó kisfiú volt, semmit nem kellett félteni tőle, bezzeg a hugica hétördög :) mindent kipróbál, mindent megfog, szájába tesz :roll:
JA, nem kapcsolta ki a gépet, itt ült az ölembe, hogy befejezzem a hsz.-t és rácsapott a billentyúzetre és minden elszállt :lol:

Kata, de jó mentek babauszira biztos tetszeni fog Kevinnek, majd fotozzál jó sokat! Mi megvárjuk a 4 éves kort, Martin is akkor ment és szerette nagyon, azóta is jó úszó és imádja a vizet.

Judit, én is barnáztam az elsővel sokáig és nem volt semmi gond, de ügyes vagy, hogy másik dokihoz is elmész! Drukkolok nagyon, hogy minden rendbe legyen.

Andy, nem értem melyik kencét kérdezed, hogy térítésköteles?
Anyud, hogy van?

Melaszka, Katica, Honey és a többiek nyaraltok?

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Sziasztok!

Dalma!!
De jó, hogy végre egyszer jól kialudtad magad!! :) És most folyamatosan adod neki?? vagy meddig kell? És ha leállsz vele, újra ébredni fog? Vagy hogy működik ez?
Nagyon édes, ahogy rájött a felállás művészetére! :) Mostmár aztán nincs megállás, mindenhol próbálkozik majd a felállással...

Judit!
Drukk a mai UH-hoz!+++++++++++++++++

Nálunk most mindhárman taknyolnak.... :(
Lehet, hogy Gyulán szedtek össze valamit?? Nem tudom......kúrálom őket...

Andy!
Reginának jobbulást...... :)

Kép

Kép
ditta76

Kata! Majd írj hogy milyen volt az uszi! Hova mentetek végül?

Anya! köszi a mélt megkaptam és már töltöttem is fel képeket jó ötlet nagyon!

Dalma! Panna nagyon-nagyon ügyike!!!!! Gartula a felálláshoz de igen mostmár bizony nincs megállás! Hihetetlen tényleg most születtek:)

Andy! Sajnálom nagyon Regit jobb már azért? és Te hogy vagy? Anyukád? ne aggódj minden rendben lesz!!!!!!

Judit! Drukkolunk hogy ne legyen semmi baj, majd írj a fejleményekről!

Ditta! jobbulást a skacoknak reméljük hamar meggyógyulnak!

Anikó

Kép

Kép
mammuci

Sziasztok!

Csak egy gyors bekukk...

Ezek a csajok milyen ügyesek! Megáll az eszem! Lilla is és panna is. Hát lehet,h tényleg igaz,h a fiúk kicsit lustábbak. Nekem Hunor magától még fel sem ül. Ha felültetem egy idő után eldől mint egy zsák :lol: Szegény.

Judit. Szorítok! Remélem minden rendben lesz!

Kép

Kép
betti030
Budapest

Kata
Milyen volt az úszás? :) Kevinnek remélem tetszett. Mi most 2 hétig nem megyünk. :( Lejárt a bérlet, utána meg nyaralunk VÉGRE!!! :) Ja a csomit feladtam, most már figyeld a postát!!! Írj ha megkaptátok!!!

Judit

Remélem nem lesz semmi baj!! Ha már ott a pici, maradjon is még vagy 8,5 hónapig!!! :) Drukkolok!!!

De jó sok kép van már!!! :) Olyan gyönyörűek a babák!!!!

dalma
Ez igen!! Nagyon ügyesek vagytok!!

Évi

Te hogyhogy dolgozol? Hol dolgozol és mit? :shock: Az éjjeli szekrényes nem lehetett semmi!! De nagyon bátor Lillád. :) Kincső is most húzogatja már fel magát.

Kép
Kép
anya1118

Csajok a fotok nagyon jók olyan édes minden baba, bocs
, de most nem részletezném külön-külön ! MAjd igyekszem én is tölteni, mindig időzavarban szenvedek :roll:
Kri, egyforma fotelunk van, az a relax. bőr, Te szereted? Én szopikor nagyon sokat használtam és most is ebben tudom Lillát lenyugtatni, ha nyüszi.

Judit, gondolok Rád, gyere majd a jó hírekkel!

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Sziasztok!

Judit, szorítok hogy minden rendben legyen.

Kata, végül hova mentek babauszira?

Dalminha, utólag is boldog névnapot. Panna nagyon ügyes. Örülök, hogy az éjszakáitok kezdenek rendeződni.

Akkor most mi megcáfoljuk, hogy a fiúk mindent később csinálnak. Zsombi két hete felállt egyedül. Azóta állandóan a nyomában kell legyek, mert bármibe belekapaszkodik és feláll. Már tudatosan pápázik, és már tapsol is. egyfolytában magyaráz a saját kis nyelvén nagyon cuki :lol: :lol: :lol:
Mi még az éjszakákat nem alusszuk át, de bízom benne hogy eljön majd az az idő is. :lol: :lol: :lol:
Pénteken jön anyukám már alig várom :lol: :lol: :lol:

Kri

Kép
Kép
kri29

Hello!

Dalma csajszi tuti balerina lesz! Már most lábujjhegyen :lol:

Bettike Mátyás sem ült eddig most két napja kezdte el, de én soha nem ültettem szerencsére így nem eldöl, hanem ha elfárad oldalra fekszik és hasra gurul.

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Sziasztok.

Klarissza,én sem szoktam ültetgetni,tegnap ültettem fel és eldőlt :) Szegény. Olyan aranyos volt. Nem erőltetem a gerincét,majd tudja ő,h mikor akar ücsörögni.

kri,Zsombi is nagyon ügyes.

Kép

Kép
betti030
Budapest

Éjszakákat mi sem alusszuk át gondban is vagyok, mert esküvőre vagyunk hivatalosak 26.-án és apa minendáron azt szeretné, ha a lagzira is elmennék, de hogy? Ha Mátyás még mindig kel éjszaka kb.3-4-szer és mindig cicit kér? Ma estétől megpróbálom, hogy cumisüvegbe vizet adok neki ha felébred! :wink:

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Bocsi Bettike csak úgy lehetett kivenni hozzászólásodból :oops: és még csak véletlenül sem kritikának szántam. Képzeld tegnap a strandon Mátyást is megszólták, mert Ő meg nem egyenes háttal ül mindig hanem valamikor teljesen előrehajol, de szerintem tudják a babák hogy mit és hogyan akarnak, mit és meddig tudnak :wink:

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

vera mi az az utró?

ditta jobbulást nektek!

betti

[quote]H írta:át lehet,h tényleg igaz,h a fiúk kicsit lustábbak

erre rácáfolnék :roll: :)

klarissza ugy birom mikor idegenek megszolnak. hozzám s odajött egy nő a rossmannban h de édes kisbaba, 2. szava: nem fázik? (nem volt rajta zokni-30fokban). mondom most vettem le róla mert izzadt. kész

Kép
andy30

anyummal az a helyzet, h megint kiakasztott, mert a szemészhez is vissza kéne mennie meg a háziorvos elküldte béltükrözésre és pajzsmirigy uh-ra, na az utóbbira hajlandó elmenni (persze időpont még mindig nuku, minden nap rákérdezek h kért-e már de nem) az előbbire meg NEM megy el! fél v mi? kész. pedig állitolag az mondaná meg h mi van ott és akkor tudnák jól kezelni. igy csak találgatás van. a hasa meg fáj. apám szerint majd a fájdalom elviszi a vizsgálatra. hát kiv leszek de addig nem hagyom békén. nagy a nyomás is rajtam mert a családom tőlem várja h elmenjen mindig mondják h ne hagyjam békén. csak igy meg folyton megsértődik. ja szemészhez se megy vissza aszonta mer van neki elég tescós szemüvege jók azok igaz h fekete pöttyöket lát dehát kit érdekel :?

regus pöttyei javulnak nyilván a szteroidtól majd csak arra leszek kiv h visszajönnek-e meg hogyan. jó lenne ha kicsit megnyugodna mert akkor folytathatnám végrea hozzátápit.

amugy sztem ő még nincs kész rá rendesen most sem egyrészt a kakija miatt gondolom másrészt mert nem nagyon kell neki meg most ugy kapta 7végén a krumplit h kb 2/3 anyatej-1/3 krumpli és zabálta mint állat! bezzeg ha tolódik az arány már nem kell. szal még cicifüggünk ah irtam is. de ez jó én ennek örülök!

uezért nem hajlandó vizet se inni csak fintorog:)

andy

Kép
andy30

evi

[quote]C írta:astellani.

Kép
andy30

Sziasztok Lányok! Mostanra sikerült visszaolvasnom a ht-kat, s sok-sok mindenre választ kaptam, vagy megbizonyosodtam arról, hogy hasonló nehézségekkel küzdünk.
Az alvás mostanában nálunk is kezd megint problémás lenni. Néztem már korábban a Dalma által is említett homeos bogyót, de annyira nem szívesen adok plusz nyugi cuccot Bendegúznak, hiába a legkíméletesebb. Szóval, egyelőre mi is kelünk megint éjjel 3x is, van, amikor csak cumi visszatételre, van, hogy cicizni... És továbbra is megesik, hogy annyira fáradt vagyok, nem tudom megvárni, hogy a kiságyába aludjon vissza, vagy hogy visszaringassam, és zsupsz, bekerül ismét a nagyágyba, közénk. Számunkra gyönyörűséges az együttalvás, csak azért érzem, hogy mégsem tudom igazán kipihenni magam. Amúgy meg még rosszabb volna... :?

Dalma, Panna csudaügyes csajszi! Tegnap séta közben találkoztunk egy pirinyócska lányzóval, nem azt mondom, hogy szaladgált, túlzás volna, egy fát támasztott éppen, és aztán megtett jópár métert. Nem bírtam ki, szóba elegyedtem az anyukájával. Mondta, hogy öt hónapos kora óta ül a kislány, és 8 hónaposan már így járdogál. Uhh, nem semmi. Ebből is látszik, hogy micsoda különbségek vannak a gyerekek között. Bendegúz két hete, hogy magától ül, feltérdepel, rúgja magát, de az állást igazán még nem próbálta. Tapsikol, nagyon élvezi, a pápá is már-már megvan, de a tegnapi kislány, ahogy elköszöntek tőlünk még azzal is meglepett, hogy egy hangos pápát mondott és intett hozzá... :lol: Nem semmi!

Judit, én is várom, hogy jelentkezz, kívánom, úgy alakuljon, ahogy azt ti is igazán szeretnétek!!!

Babaúszás. Mi is elterveztük, hogy megyünk, de az államvizsga és a házfelújítás közbeszólt, így valószínű csak szeptemberben megyünk. Tegnap láttam Sz.battán egy hirdetést babaúszásról. Felhívtam, kiderült várólista van annyi a jelentkező. Talán naiv vagyok, de elcsodálkoztam, mert elég drága s mégis ilyen nagy az igény rá. Itt 4 alkalom (4x40min), 7e forint. Lehet végül mi is a 22. kerületben próbálkozunk. Illetve a Rubin Hotelt is ajánlották még. Meglátjuk, de az árfekvés kb. ez. 6-7e/4 alkalom.

Bőrproblémák... Nekem kb 8 éves korom óta van seborrhoeás dermatitisem. Nem gyógyítható, kezelhető. Van rá mindenféle kencefice, attól függ milyen mértékben tombol a bőrömön (hormonális vált., mensi, stressz stb. mind befolyásolja), annak megfelelően üres utána a zsebem. Olykor a 10-et közelíti 1-1 hónapos adag s van, hogy nem is segít :( Ez többnyire a fejbőrön, szemöldökön, orrtőnél, állon, száj szélénél jelentkezik. A legújabb "szerzemény" a számon kialakuló szárazság és az egyik mellbimbó udvaron megjelenő pirosas-száradó folt. Ez utóbbiról rémhíreket hallottam, gyorsiramban elmentem bőrgyogyihoz. Azt mondta azonnal cseréljem le a fogkrémem homeosra- gyógynövényesre. Megtörtént. Írt fel krémeket, ahogy használom javul, de nem múlik el, ha abbahagyom a kezelést, visszatér. Szóval lesz még egy visszautam, mert nagyon zavar. A mellen lévő különösen kellemetlen. Bár, Bendegúzom néhány napja már kap tápit is, még mindig a szopika a főmenü számára, és még ha nem is fertőző ez a bigyusz a mellemen, azért csak érintkezik a szájával. Nem tölt el jó érzéssel, hogy esetleg bármi gondja lehet mégis belőle.

Belemélyedtem a témába, és majd elfelejtem, ami már hetek óta foglalkoztat. Alkohol-kérdés. :) Van, aki szopi mellett fogyasztott már alkoholt? Ha igen, mennyit és mit? Antialkesznek vagyok titulálva az ismerősöm köreiben, viszont, hogy sikerült az államvizsgám és meglett a diplomám jól megünnepeltük. A többiek ittak én meg szokásomhoz híven ősziztem. Viszont volt egy isteni nedű, amit megkóstoltattak velem: Jégszer a neve. Valami borpárlat, állítólag a Tokaji aszúhoz hasonlít, de még annál is "nőiesebb", édesebb. Húhh, nagyon fincsi volt. Persze, nem mertem többet inni belőle, mint vagy fél deci (mennyi lehet három kis korty? :) ), és azt követő három órán belül jól lefejtem a tejem, és majd megszakadt a szívem: kiborítottam... Szóval mennyit lehetett volna inni belőle úgy, hogy nem fejem le? Van aki olykor fogyaszt alkoholt szopi mellett? Nálam ez alapból tök parás, nemhogy még most, míg szoptatok. Ugyanakkor picit a rokonság kinevetett-ugratott, hogy mennyire tartom magam az elveimhez, holott igazán megérdemelnék egy kis lazítást. Hát, lehet, hogy a 30. szülinapomon ebből a Jégszerből becsípnék. Először az életemben... :D

Zsemlye - Anita
zsemlyécske2

Andy, ja igen nem vényköteles és filléres dolog- ez a mai világban már nagyon ritka :)

Kri, ügyes Zsombi baba nagyon, nekem a fiam nem volt ilyen aktív.

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Néhány napja készítettem az indán én is fotóalbumot. Aki kíváncsi, meglesheti Bendegúzt:
http://indafoto.hu/zsemlyecske

Zsemlye - Anita
zsemlyécske2

ZS Anita, csak gyorsba neked! :) Gyere gyakrabban, hiányzol!
még nem néztem meg a képeket, majd ha panna hagy kicsit, mert idemászik és feláll a kanapénál, és ideoldalaz hozzám... :) Gratuláltam már az államvizsgádho? Ha nem, akkor most megteszem.! Gratulálok! :D
Szóval, én sem vagyok egy nagy ivó, de én már itta alkoholt 2x is. Egyszer csak bort (kb másfél deci), aztán pálinkát is egy felest, meg 1 deci bort még az után. semmi baja nem volt Pannának, ez a mennyiség meg sem látszik...

Kép
Kép
dalminha

Zsemlyécske max egy kicsit Ő is jobban alszik nekem legalábbis mindig ezt mondják ettől függetlenül én csak alkoholmentes sört és pezsgőt iszom. Viszont abból napi szinten legalább két üveg lecsúcsik ebben a melegben! Hihetetlen Bendi! Mond kisfiam csukott szájjal, hogy csíízzzzzzzz!

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Ezek szerint túlzás volt lefejnem és kiöntenem a tejcsit. Na, most már mindegy. Szóval némi mennyiség megengedhető... No, lehet bejégszerezek akkor :D

Zsemlye - Anita
zsemlyécske2

:) bocs, Bé jóvoltából előbb küldtem el az üzit. Dalma, igyekszem már sűrűbben jönni, ahogy lehetőségem adódik! Bendeguszti valóban ilyen jókedélyű, nyugis babó. Csak ha társaságot akar vagy cicit, bömbölde van 8)

Zsemlye - Anita
zsemlyécske2

Csajok csak gyorsan mert Kevin nyügi.Végül érdre mentünk babaúszira Kevinnek nagyon tetszett olyan édes volt sikitott is :lol: jövőhéten nem lesz csak két hét múlva.Agusztusba szünet de lehet menni a mom welnesbe.És szeptembertől ujra itt.Most csak enni mert sir a pici fiacskám .

000kata

Sziasztok!

Missed ab...holnap műtét.
Részletesen írtam a 2010.márciusiakhoz.
Köszönöm, hogy gondoltatok rám!!!

Puszi

Péter Tamás 11 éves
Adél Nóra 5 éves
Balázs László 3 éves

Kép
judit_78

ohh Judit, nagyon sajnálom! :( Adjon erőt a többi szép és egészséges gyermeked!

Kép
Kép
dalminha

Ohh Judit, nagyon sajnálom. :cry: :cry: :cry:

Kri

Kép
Kép
kri29

Judit!
Olvastalak a márciusiban......
Nagyon-nagyon sajnálom!! :( :(
De csak azt tudom mondani, hogy vigasztaljon a 4 gyerkőc, és talán jobb most, mintha a 20. héten kellett volna megszülnöd, amikor már mocorog!

Zsé!
Örülök, hogy jelentkeztél! :)
Én is alapvetően anti-alkoholista vagyok, de néhanapján, ha vendégek vannak, megiszom egy kis bailey's-t! Az igazán nem tömény! Sőt a múltkor egy kerti sütögetésen megkínáltak egy isteni koktéllal, volt benne alkohol is, de annyira finom volt, hogy mindet megittam! És semmi gond nem volt a szopival!

Kép

Kép
ditta76

Judit, olvastalak. Sok-sok erőt kívánok! Ezt a fájdalmat csak az ismerheti, aki átéli, kívánom, hogy mielőbb felépülj, testileg-lelkileg egyaránt!

Ditta! A Bailey's fok szerint, azaz az alkoholtartalma szerint hasonló lehet a Jégszerhez (most lehet, hogy ez butaság), mennyi az a mennyiség, amit pl. Te nyugodt szívvel megiszol még belőle? Klarissza, és Te a pezsgőből?
Csak ismi ne lássa ezt a leinformálást, tuti kérdésáradat övezné...
:wink:

Tegnap este, azaz hajnali negyed háromkor Bendegúzunk, miután kb. 9-kor ringatással elaludt, majd 11 körül ismét kikötött nálunk, szóval hajnalban egyszer csak felült, elkezdett iszonyat hangosan kurjantgatni. Édesapjával elhűlve néztünk össze. Lestük egy ideig a sötétben izgő-mozgó Kincsünket, hogy ez most komoly? Ültőhelyében, mint a Jancsi bohóc, ide-oda alélt, látszott, hogy tiszta koki. Próbáltuk elringatni, próbáltuk csitítani, itatni, nem használt semmi. Gyerkőc továbbra is magyaráz fennhangon, hintázik, rázza a popsiját, leejti a fejét, mint aki totál elfáradt, aztán hirtelen megint visszaül... Ez így ment tudomisén meddig. Fél ötkor még ránéztem az órára. Aztán valamikor bealudtunk. Reggel Gyuszimmal mosolyogtunk a produkción, bár hogy ez is egyfajta talány.
Persze megint ott a némi-nemű magyarázat: ez a bolond időjárás, az őt érő sok inger, a bújó fog, na persze a pocak is... Szóval indok mindig van. S vajon kipihentség mikor lesz? 8)

Zsemlye - Anita
zsemlyécske2

Judit: Nagyon sajnálom :cry: :cry: :cry:

000kata

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: