Sziasztok én is jöttem egy kicsit panaszkodni

Baromi fáradt vagyok, most van az utcazene fesztivál, úgyhogy apuci kilőve mint segítség szinte nem is látom mert bulizik

Pedig megbeszéltük, hogy a baba miatt idéntől szolidabbak leszünk

Segítség immár 0-ra redukálódott.
De mindenek előtt minden babának és mamának kitartást a kánikulához, Borcsa babának pedig mielőbbi gyógyulást!
Tegnap voltunk a 4 hetes! ellenőrzésen. Szinte csak ránéztek, egyszerre három gyereket "vizsgáltak", és mikor mondtam, hogy elköltöztünk és ezért átjelentkezünk az itteni körzeti orvoshoz annyit mondtak, hogy hála istennek.

Mondani sem kell nagyon boldog voltam

A védőnő rá sem nézett a gyerekre amióta hazahoztuk, remélem az itteni normálisabb lesz.
Mindenesetre jól lecsesztek, hogy sovány a gyerek. Igen, mondtam mert előtte kis szumó birkózók voltak jóval rövidebbek mint Emma. 58 cm és 3960 gramm. Szerintem mivel nagyon visszaestünk anno a 800 gramm tökéletes hízás. Az apja is égimeszelő és sovány!!!
6 hetes uh délután. Időpont volt, persze vagy 1 órát várattak. Szerencsére babuci bekómált a melegtől. Elég gázos a gyerek, és most szó szerint

Viszont mivel nem látott mindent a doki két hónap múlva kontroll. Mondanom sem kell hogy elég ideges vok miatta.
Nekem meg elegem van. A gyereket alig bírom elaltatni, dög meleg van a hatodikon, és éjjel immár negyedszer beriasztott a légzésfigyelő. Most elég nehéz volt magához téríteni a kisasszonyt. Jelenleg a babakocsiban alszik mellettem, mert rázni már nem bírom, így viszont én nem merek pihenni, nehogy baj legyen vele.
Pedig megvizsgált a nőgyógyim és jól lecseszett, hogy ágyban lenne a helyem. Már említettem, hogy csomót érzek a hüvelyemben. Na a csomó szép nagyméretű gombóccá nőtte ki magát a hüvely teljes hosszában. Elvileg fájnia kéne, de ugye az nálam nem igazán működik. Ülni alig bírok, járkálni még úgysem. Sétáltatni kell a gyereket, de lépcsőkön kell cipelnem babakocsival együtt, mert persze nincs lejáró

majd talán őszre megcsinálják.
Amint vér vagy bármilyen váladék megjelenik kórház és műtét

Addig ágynyugalom. Ja köszi. De mi lesz a gyerekkel???