No, visszaolvastam
Először is: köszönöm, kedvesek vagytok, de
MA tényleg KIMARAD a mozi számomra. Tudjátok, holnap jelnyelv, fél nyolckor már úton kell lennünk, elég para ez nekem (meg főleg a holnapi kánikula, mi meg délben jönnénk vissza!

)
zazzy: járóka - nekünk rácsos van, nekem ez jobban bejön, de van, aki a hálósat szereti (azok mind összecsukhatók). Attól függ, mekkora helyed van, meg melyik megy a lakásotokhoz. A hálósból van sűrű, azon szerintem hülyén láthat ki a gyerek, a rácsosba viszont később szerintem nehezebb felkapaszkodnia, mivel függőleges.
Altatás: még valaki kérdezte is, mikor elmentem (asszem bea, de ha moncsi, akkor bocs

), hogy nekem esténként két órás szopijaim vannak? Hát igen, nálunk az altatás úgy megy, hogy 9 körül fürdés, aztán csatlakoztatom Dömét a központi agyra (

), és amikor teljesen álomba zuhan (ez LEGKÉSŐBB 11 óra, de mostanában egyre hamarabb, van, hogy fél 10!), akkor leteszem a kiságyba, és ha nem siettem el, akkor reggelig fel sem ébred.
Viszont van, hogy bizony szopit megszakítva járkálni kell vele, vagy leteszem a kiságyba, mert sír, és akkor tudom, hogy még jobban fog 2 percig, viszont utána folytatja a szopit (gonoszanyaszmájli), hát így.
vonatozás: jelentem, a babakocsi nem fér át a vonatajtókon, így össze kellett csukni, aztán a fülkében óvatosan forgatva szétnyitni, így PONT befért az ülések közé, viszont senki se ki, se be... Döme viszont jól bírta az utat, nézte az elsuhanó fákat
otthon: valószínűleg a víz miatt, vagy a nehezebb ételek miatt, de Döme bőre először nagyon kiszáradt, s mire észbe kaptam, addigra már ekcémára hasonlító száraz, pirosas foltokkal lett tele a teste. Most megpróbáljuk rendbe hozni, egyelőre babaolajat öntünk a fürdővizébe.
Egyébként szuper volt, híztam 2kg-ot, ami nem hiányzott, viszont van megint emberi melltartó, ami tart is, nem csak mell
Hát, kb. ennyi jut most eszembe.
Estére jó mozizást Nektek!