A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 márciusi babák

Közben Maja sírt, de sikerült kicsit visszaolvasnom, tényleg nem sokat kellett most.

Adryn nagyot nőtt Nico! már szinte kicsi is az a mózes :lol:
jajj olyan gyorsan nőnek.

Wicca, nekem is felment Majának, igaz mi is csak hőemelkedésig jutottunk, de már 38-nál kúpot kapott, egy felet, tegnapelőtt volt, szegénykém olyan aluszékony volt tőle.
Neked lesz orvosi vizsgálat vagy babónak? csak nincs valami gond? drukk+++++

Moncsi, további kitartást neked!

Kukli, nektek is jó nyaralást, tegyetek be a csomagtartóba minket Majával :lol:

Bea, Maja

Kép
bea1978

Sziasztok,
mi is megjöttünk a mininyaralásból tegnap este. Csüt óta tényleg nem írtatok olyan sokat :)
Nagyon jól telt a hosszú hétvége, igazi idilli, lazulós, egymásrafigyelős, feltöltődős napok voltak. Tokajhegyalja elég messze van tőlünk, de gyerekkoromban és azóta is évente 2-3 alkalommal elutaz(t)unk az ottani rokonokhoz és mindig nagyon jól éreztem és érzem ma is magam ott. Mintha egy kicsit más világba érkeznénk, és tök jó, hogy ez az érzés azóta is megmaradt :). Gyönyörű a Zemplén, telis tele látnivalóval, felfedeznivalóval. Sajnos a nagymamám nagyon beteg, szóval most vele kevesebbet találkoztunk, de unokatesóimmal és a gyerekeikkel sokat lógtunk együtt. Volt kirándulás (Boldogkővár és Regéc vára - Samu 4 km-t gyalogolt gond nélkül!), szalonnasütős kerti parti, modellrepülőzés, eszem-iszom :) Az unokatesókkal kb egy idősek vagyunk, és a gyerekeink is nagyjából hasonló korúak (Samu a legidősebb dédunoka, Kata a legkisebb, és köztük van 3 másodunokatesó). Na jó, a családfám elemzését abbahagyom.

Katka, köszi az sms-t, én is csatlakozom ma a mozis csapathoz, a kiválasztott helyszín és film nekem jó, ilyen filmre a páromat úgyis kizárt elvinni. Gabka, megyünk együtt? Majd hívlak.
Nemlajos, gyere te is, párod csak elenged :)

Majd fogok ám reagálni is az írottakra, meg hozok majd fotókat. Most pörgök, épp meggyet magozok a meggyleveshez, meg fagyasztanom kellene, tegnap após beállított rengeteg zöldséggel-gyümölccsel.
Szép napot!

Lilypie Kids Birthday tickers
erpé

Erpé: üdv itthon, tedd el a magokat nemlajosnak :)
Ha tényleg megyünk ma, akkor felveszlek, mert szerintem úgy a logikusabb, aztán elmegyünk Nemlajosért és irány a mozi.
szerintem én sem tudnám erre rávenni a páromat, szóval menjünk. már nagyon várom.
eljöttök a héten Samuval?
Levinek már nincs bölcsi és iszonyat meleg lesz.

Kép

Kép
gabka77

Nektek van helyismeretetek a Lurdy Házban? Pl. honnan lehet bemenni a parkolóba, ha a Hungária krt. felől érkezek? És hol van a mozi épületen belül, hogy ne kelljen sokáig keresgélni? És hol lenne célszerű találkozni? Pl. a mozi előtt?

Masut
masut

Masut: Ha a hungárián jössz (népliget felöl), akkor a lurdy előtt tovább jössz és az utána következő utcán be tudsz kanyarodni jobbra, aztán rögtön jobbra megint és ott már látni fogod a parkolót, ami nem kicsit. onnan van egy bejárat és eltéveszteni sem lehet onnan a mozit :)
Szerintem a mozi előtt találkozhatunk

Kép

Kép
gabka77

Mozi: Találkozzunk 22.15-kor a pénztárak előtt. Akkor még van negyed óránk megvenni a jegyeket. ;)

Katka

katka22

szerintem szuper.
Most beszéltem Erpével, ha jön nemlajos, akkor elkanyarodunk érte, de negyedre ott leszünk :)

Kép

Kép
gabka77

Adryn: Én jövő héten nyaralok, de azért csak talizzatok egyet. ;)

Bea: Jó lehetett anyukád születésnapja. Maja nagyon csini rajta. :P Petinek idáig szinte csak rugijai voltak, de most már úgy éreztem, hogy nagyfiú és vettem neki menő nadrágokat. ;)
Régen nem értettem a fiús anyukákat, akik azon panaszkodtak, hogy bezzeg a kislányokat, hogy lehet öltöztetni.... :roll: Hát most beállok a sorba! Bezzeg a lányaimra mennyi mindent lehet kapni. :shock: Kiegészítőket, szoknyákat, ruhákat, így fodor, úgy csipke.... A fiúké sokkal egyhangúbb! :lol:

Dani bejelentette, hogy fürdik a medencébe. Oké. Átöltöztünk. Leszedtem a takarót a medence tetejéről, de az esővíz a tetejéről néhány felevéllel és bogárral belement a medencébe. Dani közölte, hogy a víz hideg. Mondtam, hogy ez van, ebben lehet fürdeni. (10 köbméter víz, nem tudom felmelegíteni ugyebár...) Akkor megy. Jó. A bogarakat kiszedtem, meg a falevelek egy részét is, de mindet nem sikerült, mert közben Peti is nyüszögött és ugye őt a tűző napra nem vihetem. maradt benne 2 darab fűzvalevél. Dani közölte, hogy ő nem megy bele, mert van benne falevél és inkább nem fürdik. Mondtam, hogy jó, akkor ölözzön vissza. Erre közölte, hogy bezzeg az anyukájánál nincs benne falevél. (ott egy pancsoló van....) Majd fél órát nem beszélt velem, csak feküdt a kanapén és bambult.

Most megyünk oltásra. Asszem hosszú lesz ez a nap.....

Katka

katka22

Hű de irigylem a mozis társaságot! :D

Ti hogy altattok???(tudom, van akinek szupergyereke van, aki elalszik egyedül :D )Én kezdek kész lenni.Sokáig néhány perc ringatás elég volt, de egy jó ideje hiszti van, nemcsak akkor, ha túlfáradt.Van amikor csak ilyen álomba nyöszörgöm-jajgatom magam :lol: de sűrűbben kis híján ordítás, amit egyre nehezebben viselek :oops: Én szívesen ringatom, de akkor ne sírjon! :lol: Mindig mondom neki, hogy ezt a kiságyban is csinálhatja nélkülem, de ha beteszem, még jobban üvölt.Heeeeeeeeeeeeeelp!Porszívóra fél perc alatt elalszik :shock: de nem akarom rászoktatni, elég gáz lenne, ha csak porszívóra tudna elaludni :lol: Most délben pl. apa horkolására aludt el :shock: még régebben vettem fel telefonra,hogy a férjem horkol mint állat,Lara meg 10 centire alszik tőle :shock: Na ez a video most jól jött, de ez nem megoldás!
Csak azt ne mondjátok, hogy tegyem be a kiságyba és hagyjam üvölteni, mert az nekem nem megy :oops: :(

Ja!És a járókára is várom a tanácsokat! :wink:

Kép
Kép
zazzy

Mi is elutazunk jövő hét pénteken, de a hétfő szuper lenne egy "Adryn-talira" :)
ha más akar talizni én szívesen találkozom Veletek, viszont viszem Levit is, mert nincs bölcsi

Kép

Kép
gabka77

Katka !
nem irigyellek.Nekem sem könnyű a férjem kislányával.Pláne úgy,hogy én vagyok az egyetlen a családban, aki normálisan próbálná nevelni :( és anyósomék pl.szemben laknak velünk, és ott ugye mindent lehet :evil:

Mindig elfelejtem, NEmlajos!
Döme hogy viselte a vonatozást?Nekünk is menni kéne előbb-utóbb pestre (230km)ismerősökhöz, de egyelőre parázok :oops: :lol: Csak lesek,hogy ti milyen merészek vagytok(Dánia, Horvátország)én meg pestre nem merek elindulni :lol:

Kép
Kép
zazzy

[quote="katka22"] írta:katka22 Bea: Jó lehetett anyukád születésnapja. Maja nagyon csini rajta. :P Petinek idáig szinte csak rugijai voltak, de most már úgy éreztem, hogy nagyfiú és vettem neki menő nadrágokat. ;)
.....

Katka, ez jó volt, úgy érezted már nagy fiú... :lol: :lol:

Nem lehet könnyű a Dani fiúval :o :o

Jó mozit nektek!

Bea, Maja

Kép
bea1978

[quote="zazzy"]H írta:zazzyű de irigylem a mozis társaságot! :D

Ti hogy altattok??? Most délben pl. apa horkolására aludt el :shock: még régebben vettem fel telefonra,hogy a férjem horkol mint állat,Lara meg 10 centire alszik tőle :shock: Na ez a video most jól jött, de ez nem megoldás!
Csak azt ne mondjátok, hogy tegyem be a kiságyba és hagyjam üvölteni, mert az nekem nem megy :oops: :(

:wink:

Zazzy, ilyen szempontból Maja is szupergyerek :lol: :lol: , mert elalszik egyedül, ő viszont nem alussza át az éjszakát.
És apu horkolására alszik? :lol: ez jó, vagyis gondolom inkább bosszantó az adott helyzetben, mert ugye apu nem tud minden este altatni. És ha kifárasztod? Valaki javasolta nekem és mindig estére időzítem a nagy mozgatós, nevetős játékokat és kifárad benne.

Bea, Maja

Kép
bea1978

Zazzy!

Nyugi, még én sem mertem elindulni hosszú útra a picivel.
Ja és az én gyerekemet is altatni kell. :)
Én napközben babakocsiban altatok, este meg beteszem kaja után a kiságyba, kap egy pelenkát meg a kismaciját, aztán általában ezzel alszik el. Bár mostanában nem mindig jön össze, és akkor ringatjuk meg mászkálunk vele.
És ma extranyűgös!!! Eddig 50 percet aludt!
Vendég

zazzy: kapcsold csak be nyugodtan azt a porszívót. Lili jó sokáig hajszárító mellett aludt, és most simán megy magától. Esztit én ha nagyon nyűgős, kézben elrázom miközben megy a páraelszívó :), de kendőben is kb. 2perc. Ha nyugodt, akkor babakocsiban tologatom, vagy cicivel altatom (mint most)

Szeritntetek ez mitől van?:
Eszter hanyat alvásnál össze-vissza csapkod, hadonászik, ha meg hasra teszem kaparja a lepedőt és forgatja a fejét :?

Kép

Kép
pgyöngyi

Sziasztok!

Sül a rakott zöldbab, van 20 percem, mindkét gyerek ágyban (egyik alszik is).

Csibb, majd azért mesélj bővebben, hogy milyen volt Sopronban.

Na, ennyi volt, kisebbem felsírt...

erpé

No, visszaolvastam :D
Először is: köszönöm, kedvesek vagytok, de MA tényleg KIMARAD a mozi számomra. Tudjátok, holnap jelnyelv, fél nyolckor már úton kell lennünk, elég para ez nekem (meg főleg a holnapi kánikula, mi meg délben jönnénk vissza! :? )

zazzy: járóka
- nekünk rácsos van, nekem ez jobban bejön, de van, aki a hálósat szereti (azok mind összecsukhatók). Attól függ, mekkora helyed van, meg melyik megy a lakásotokhoz. A hálósból van sűrű, azon szerintem hülyén láthat ki a gyerek, a rácsosba viszont később szerintem nehezebb felkapaszkodnia, mivel függőleges.
Altatás: még valaki kérdezte is, mikor elmentem (asszem bea, de ha moncsi, akkor bocs :oops: ), hogy nekem esténként két órás szopijaim vannak? Hát igen, nálunk az altatás úgy megy, hogy 9 körül fürdés, aztán csatlakoztatom Dömét a központi agyra ( :wink: ), és amikor teljesen álomba zuhan (ez LEGKÉSŐBB 11 óra, de mostanában egyre hamarabb, van, hogy fél 10!), akkor leteszem a kiságyba, és ha nem siettem el, akkor reggelig fel sem ébred.
Viszont van, hogy bizony szopit megszakítva járkálni kell vele, vagy leteszem a kiságyba, mert sír, és akkor tudom, hogy még jobban fog 2 percig, viszont utána folytatja a szopit (gonoszanyaszmájli), hát így.

vonatozás
: jelentem, a babakocsi nem fér át a vonatajtókon, így össze kellett csukni, aztán a fülkében óvatosan forgatva szétnyitni, így PONT befért az ülések közé, viszont senki se ki, se be... Döme viszont jól bírta az utat, nézte az elsuhanó fákat :wink:

otthon
: valószínűleg a víz miatt, vagy a nehezebb ételek miatt, de Döme bőre először nagyon kiszáradt, s mire észbe kaptam, addigra már ekcémára hasonlító száraz, pirosas foltokkal lett tele a teste. Most megpróbáljuk rendbe hozni, egyelőre babaolajat öntünk a fürdővizébe.
Egyébként szuper volt, híztam 2kg-ot, ami nem hiányzott, viszont van megint emberi melltartó, ami tart is, nem csak mell 8)

Hát, kb. ennyi jut most eszembe.
Estére jó mozizást Nektek!

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Zazzy: Járókából, ha teheted, akkor inkább rácsosat vegyél. Praktikusabb a babának. Könnyebben fog tudni felállni a rácsokban kapaszkodva, mint a hálós foganytyújában. Meg a hálós olyan, hogy nézz át rajta keresztül 5 percig és rá fogsz jönni, hogy jojózik a szemed. Szóval szerintem inkább a hagyományos.
Egyszer olvastam egy cikket, ami nagyon negatív véleményt írt a hálósra, de van olyan ismerősőm, aki szerette a hálósat. Szóval ez is egy kicsit izlés dolga szerintem.
És vannak ilyen időszakok, amikor nehezen alsznak el a babák. Peti napközben babakocsiban alszik el és kell tologatni a babakocsit. Este viszont szépen kiságyban (kivéve, ha már cicin bealszik.) Szerintem fontos, hogy este a baba a kiságyában aludjon el. Esetleg próbálkozhatsz babazenével, ha zavar a porszívó, de ha ez jön be, hát ez jön be.
Mindenféleképpen próbálgasd este letenni és úgy elaltatni (simogatás, éneklés) és legyen lefekvés előtti esti rituálé, amiből már tudja,hogy az alvás jön. És ez mindig ugyan akkor legyen.
Ha ezekben következetes vagy, akkor az esti alvás szépen lassan be fog állni, de nem 2 nap alatt.

Gyöngyi: Hason nekem is ezt csinálja Peti, de ő így altatja magát....

Katka

katka22

katka: nekem meg felébred rá :D

Kép

Kép
pgyöngyi

Lenyomtam a picurt - megéhezett a csöpp, és be is aludt cicin

Naszóval :)

Zazzy, nekem is nagyon nehezen ment Samuval az altatás, kb 8 hós koráig cicin aludt el, vagy ringatva. Az ágyban fekve üvöltött (hiába simogattam, énekeltem neki), szóval az nem volt alternatíva. Aztán biza cumisüveggel aludt el (abban ízesítetlen tea vagy víz volt), és csak másfél éves kora után ment az egyedül elalvás. Kata tök más, ő ha álmos lesz, akkor elalszik...

Járókaügy: passz. Nekünk nincs, nem volt és nem is lesz. Pici ez a lakás ehhez :) Illetve volt kölcsönben Samunál, de nem használtuk, cserébe foglalta a helyet :)

Gyöngyi, fogalmam sincs, miért csinálhatja ezt Eszti. És nem ébred fel közben? Kata ha alszik, akkor nem nagyon mocorog...

Katka, hú, már szeptembertől vissza a munkába? Bár a heti két nap azért nem olyan sok - ha ezt sikerül tartani is. És nagyon nem vagy könnyű helyzetben, gondolom a válság nem tesz jót a cégnek (miként a tanácsadási iparágnak általában). Drukk, hogy találj jó babysittert. Egyszer írtad, hogy a lányoknak nagyon jó sitterük volt, ő már nem jön szóba?
Én jövő februártól tervezem a heti két napnyi visszatérést, bár a bölcsiben épp a minap szóltak, h sajnos mégsem tudják Katát fogadni valószínűleg heti 2 napra sem - óriási a várólista és nem is indítanak kis csoportot (mármint 1-másfél éves gyerekeknek) - szóval nekem is szittert kell keresnem ezekre az alkalmakra. És hát a pénz nálunk is fontos szempont, ha tovább szeretnénk innen belátható időn belül költözni, akkor muszáj dolgoznom - márpedig szeretnénk :)

Kukli, tényleg kevesebbet jársz erre, mesélj, mivel töltöd a napokat.
Mikor mentek nyaralni? (Biztos írtad, sajnos nem emlékszem)

Nemlajos, ha ennyire kiszáradt Döme bőre, akkor testápolóval is kenjed be rendszeresen (reggel-este). Remélem, h hamar rendbe jön - ezek a picurok még elég érzékenyen reagálnak mindenre. Sajnálom, h nem jösz ma mozgóba. Gyűjtögetem neked a meggymagot. Kell még, vagy már van elég?

Lillaoh, az extranyűg lehet a fogzástól is. Dentonix elalvás előtt tényleg jó, meg van homeopata szer is fogzásra, úgy tudom, h a Chamomillát ajánlják (ha így kell írni). Nekünk nem használt, de sokan dicsérik.

Bea, nagyon jók a képek, biztos örült anyud. Végül kitaláltál valami játékot?

Adryn, a te fotóid is szuperek! :) Nico valóban gyönyörű.

Ennyire futotta, igyekszem visszarázódni :)

erpé

Sziasztok!

Mozi miatt irigy :) Lurdy messze.... Adryn tali kellene, én hétfőn fogdokihoz mek, letört egy darab :cry:

Képzeljétek, tudjátok Lizinek kellene névnap és az MTA munkatársa azt mondta, h a naptárkiadókkal beszéljek, hát beszéltem: csatolom a válaszukat :(

"Kedves Katalin!

Köszönjük megkeresését, de sajnos érdemben nem tudunk segíteni.
Évekkel ezelőtt az akkori vezető naptárkiadók vezetői megállapodtak abban, hogy a névnapok jegyzékéből általánosan elfogadott névnapokat gyakoriság, ismertség és egyéb általunk ismeretlen kritériumok alapján összeállítanak egy kivonatos, minden kiadó által követendő névnaplistát, hogy lehetőség szerint legyen valamiféle egységesített irányvonal ez ügyben.
Több-kevesebb sikerrel ez létre is jött, és ezt nagy vonalakban a mai napig követjük.
Frissítésre nem igazán került sor, és a kisebb naptárkiadók a mai napig is hasraütésszerűen válogatnak a nevek között, hogy éppen melyiket van kedvük megjelentetni, ugyanis köztudott, hogy egy naphoz rengeteg név tartozik.
Sajnos az új nevek megjelentetése gyerekcipőben jár, és őszintén szólva javaslatunk sincs, hogy merre induljon a szándékával.
Azt sem tudjuk, hogy egy bejegyzett új névhez melyik hivatalos szerv társít napot!!!
A továbbiakban ennél több sikert kívánunk a célja elérésében, és nagyon sajnáljuk, hogy nem tudtunk segíteni!
Üdvözlettel:
Lendvai Ferenc
OPTIFORM"

Úgyhogy nem tom milesz, apuja Anna napon szeretné ünnepelni, de hát így nem az igazi :oops:

Képeket teszek majd fel nyaralásról, de nem sok készült, mert javarészt otthon döglöttünk a nyaralóban vagy a haverokkal lógtunk, egyszer voltunk Hollókőn, arról van kép :D

Moncsi: ma olvastam a privit, dva, majd válaszolok, de sokkolt a story.

Voltunk ma bent mh-en, akik még bent lézengtek mind megcsodálták Lizit, ő meg bevetette a szókincsét, sikongatás, kurjongatás, Mú, mama, hamm, vót minden :P

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület

Zazzy: Igen, ez a nevelt gyerek kérdés nagyon nehéz. Én az elején nagyon lelkes és megértő voltam, hogy milyen nehéz a Daninak és persze, hogy tart 3 méter távolságot és nem tehet róla, hogy érzelmileg el van maradva stb.... De most már egy éve próbál levegőnek nézni, meg kisajátítani az apukáját. Jó apukája most már nem hagyja magát, de úgy érzem, hogy egy örökös harcban vagyunk, ahol én igyekszem őt integrálni a családba míg Dani mindent megtesz, hogy ez ne sikerüljön.
És tényleg megértem őt, hogy azt szeretné, hogy a szülei újra együtt legyenek és egy 4 éves ezeket a dologkat még nem érti meg, de tele van a hócipőm, amikor az oltáson is eljátsza, hogy ő milyen aranyos nagytesója Petinek (mindenki megdicsérte érte) és fél órával előtte jelentette ki nekem, hogy Peti nem a testvére és majd anyukája szül neki tesót. :shock:
Vagy apukája leül vele társasozni és megkérdez engem, hogy csatlakozom-e, akkor Dani megkérdezi, hogy minek hívod Katkát? :shock:
Na, ha rossz kedve van (mint ma), akkor ilyenből kapok 5-6 beszólást naponta és bizony nem könnyű ezt kezelnem saját magámban. Ha jó kedve van, akkor meg nincs semmi baja velem és tök szépen el tudunk játszani és beszélgetni....

Bocsi az offért!

Katka

katka22

Kép apa nyugtat/altat a nyaralóban

Kép mi a nyaraló fürdőjében fényképeszkedünk

Kép

Kép Hollókő/Ófalu

Kép már a babaúszáson, most apa is eltudott kísérni

Kép itthon babatévézek

Kép fogdosom a lábaim:-)

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Papillon, biztos jó volt a nyaralás, képek nagyon tutik! Képzeld, Kata is elkezdte nagyon lelkesen fogdosni a lábait, sőt két napja már eszi is őket :D Hú, ezt írta még valaki, de nem emlékszem, hogy melyik babó kezdte el még rágni a lábujjait - annyira vicces :D
És ezek a babaúszós képek annyira jók!

Nemlajos, tényleg: pesterzsébeti babaúszással mi a helyzet?

Katka, sajnálom, h Danival nem sikerül közelebb kerülnötök egymáshoz, pedig biztos vagyok benne, hogy mindent megteszel ezért. És szerintem nem OFF ez a téma - mindannyian, akiknek vannak már gyerekeik a most született csöppségeken kívül, írunk sokat róluk is, és Peti tesója ebbe a körbe tartozik.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára erpé 2009.07.13 15:31-kor.

erpé

Papillon: jaj de ééééééééééédeeeeeeees :D :D :D

bocsi most csak ennyi. megyek kezelésre.

KépKép
KépKép
adryn

Wicca, neked akartam még írni.
Remélem, hogy nincs semmi komoly gond. Te mész dokihoz, vagy Bálintot kell vinned? Drukk, hogy akár így - akár úgy, de minden rendben legyen!
És gyere gyakrabban, hiányzol innen!

Marq, te is!

erpé

jaja, wicca: drukkk+++++++++

Köszi a dicséreteket, Lizi is szopja a lábújját pelenkázásnál és már megfogta a nuniját is :shock:

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Katka!
Nem ígérhetek semmi jót :( a miénk 11 éves,és majdnem ugyanezt csinálja.Pedig nálunk az anyja nincs is a képben, nem is emlegeti, utálja,annakidején baromira örült,hogy végre van anyukája :roll:
Kistesó is dettó.Ha néhanap hazaesik(folyamatosan anyóséknál van, hiába mondom a férjemnek,hogy ősztől meg fogunk bolondulni vele)rá se néz Larára,de a múltkor átvittem anyósékhoz,ott meg megállás nélkül nyúzta,játszott vele :shock:
Meg sajnáltatja magát,múltkor azzal jön anyós,hogy tőle babakocsit kért szülinapra,hogy tudjon mit tologatni :shock: de azt nem meséli el,hogy a múltkor kivittem az udvarra,hogy tologassa/altassa, és ő megunta,hozzátéve,hogy sosem alszik már el? :evil:
Szóval ő már nagy színész is,és sajnos a család bedől neki :(

Kép
Kép
zazzy

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

csibb: nagyon királynak tűnik a hely! :D :D :D gyerekek nagyon aranyosak! Fanni nagyon élvezte látom! és az a csúszda!!! én is én is!!! :lol: :lol: Mátésból az anyához bújós és a kiságyas tetszik nagyon :D

KépKép
KépKép
adryn

Helló!
Mozisoknak klassz kikapcsolódást! Igen Katka, ezért kukorékolok korán. De Zsolti el tudnám küldeni veletek, ha gondoljátok, ő másképpen van ébren. :D Amikor megveszitek a kukoricát, gondoljatok rám, milyen szépeket álmodhatom már. ;)
Bea Anyudnak utólag is Boldog Szülinapot! Örülök, hogy jól sikerült, nem csoda hogy meghatódott, ez az első nagyis szülinapja! Egy ilyen gyönyörű kiscsaj minden napot ragyogóvá tehet.
Erpé sajnálom nagyidat, jobbulást neki. Örülök, hogy azért jól telt az idő. Várjuk a képeket!
Altatás eke Botival simán ment, önálló fiú volt, Katát legtöbbször el kell rázni. Tudom ne szoktassam rá, de nem eccerű. Sokáig elvan amúgy ha lerakom sírás nélkül, de nem alszik el. Pörög az ágyban, míg el nem kezd nyüglődni hangosan.
Nemlajos akkor megtudtuk, hogyan kell felszállnia vonatra. Örülök, hogy Döme jól bírta. De mi van ha vkinek pisilni kell? Bár igaz a vonaton könnyű visszatartania gondolattól is. Nekünk Boti kiszáradására azt javasolták (és bejött), hogy a fürdető krémet oldjuk kicsit és azzal kenjük, testápolóként használva.
Katka sajnálom Danival a gondokat. Marha nehéz lehet megállni mikor nyílik az ember zsebében a bicska. Minden tiszteletem a tied. Sztem nálad jobb helyen nem lehetne. Reméljük egyszer megtör a kissrác. Bár biztos bazi jó otthon nyavalyogni. Peti szurit hogy bírta? Most sem sírt a kis hős daliánk?
Zazzy nekünk rácsos járóka jött be. Emelhető, és hamarabb feláll a baba a kapaszkodás miatt. A rácsosban nem lesz biztonság érzete annyira. Persze nem összecsukható. Most látom, hogy írtak már erre.
Holnap sem leszünk, kibandázzuk magunkat nyaralás előtt. Pénteken indulunk, asszem Erpé kérdezte. Köszi Katka az időjóslást, úgy legyen.
Adryn Nico csodaszép kissrác valóban! Bcg-t majd akkor neked kell nézegetni időnként? Én elfelejtettem Katánál, de a védőnő szólt, és megvan a kis puklink. Sajnálom, hogy nem talizunk, de jövőre behozzuk. Addigra már nektek is lesz karúszótok. Katka én már beszereztem.
Papillon Lizi csodaszép csaj! Sajnálom, hogy a névnap még kérdéses, de ahogy hozzáállsz meg fog oldódni. Édes lehetett a mh-eden ahogy szerepelt! Olyan kis cukrok már. Lábrágás édes lehet! Nekünk anno Boti sztem később csinálta.
Wicca drukk!
Csibb a képek fantasztikusak! A család gyönyörűűű! Fanni nagyon szép a kendőben, Máté pedig irtó cuki kispofa!
Nálunk ma itt voltak bnőmék, Boti 2x nem aludt semmit életében. Most már el is zuttyant.
Mennem kell, talán még lesz időm később….

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Pappilon: Köszi a képeket. Lizanna nagyon édes! Névnap dolgot sajnálom, de én kinéznék egy napot távol a szülinaptól és távol a Karácsonytól és azt kinevezném a családban. Nem tökmindegy, hogy szerepel-e naptárban???? Te tök laza csaj vagy (tőled tanulok) nehogy már ilyenen edd magad! Ennél nagyobb gondod ne legyen!

Csibb: Látom élveztétek meseerdőt is és ez a szállás is szuper! Nagyon jó képeket tudsz ám csinálni! :wink:

Zazzy: Sajnálom, hogy Neked is nehéz. Dani nagyszülei nálunk is rossz irányba viszik a dolgokat és ezért már volt is összezördülésem Daninagyival. Dani miatt nem szólok, de múltkor Ágica feleselt és nem osztotta meg a játékot vendégségben és rászóltan Ágira (kapott 5 perc büntit), erre nagymama (aki ugye nem az Ági nagyija) odament vigasztalani, hogy én a szadista anya büntetek. :shock: Erre Ágica (hogy partnert talált) azonnal krokodil könnyeket kezdett hullatni. Ezután keményen rászóltam nagyira, hogy ne szóljon bele a nevelésemben. Láttam, hogy nagyon megsértődött....

Kukli: Peti megkapta az oltásokat. A másodiknál sírt egy kicsit, de nem volt vészes. Remélem nem lázasodik be és esti mozinak nem tesz keresztbe.... :roll:
Délután fürdött a nagymedencében. Nagyon édes volt. Nagyon csodálkozott, hogy most akkor mi van?
Erre persze Dani is bejött... Mégiscsak ciki volt neki, hogy az öccse simán fürdik ő meg nem mer belemenni.....

Katka

katka22

Sziasztok!

Csak gyors bekukk innen a hotelből. Gyerekek pörögnek ezerrel, nem aludtak ma semmit :? , remélem éjszaka nyugisabb lesz.
Bennem felmerült hogy hazamegyünk, na de talán belerázódunk a nyaralásba :D Legalább az idő jó strandoláshoz, bár azért Bulcsúval húzós a fürdés.
Mozihoz jó szórakozást!!

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

hű, micsoda fotók! :D

erpé: ööö... még nem hívtam őket, szombaton asszem 9-től vannak (másutt 8-11-iget hirdetnek, de állítólag nem igaz :? ), telefonszám megvan, a bátorságomat szedem össze épp.

Mozisoknak jó kikapcsolódást, azóta beszéltem a Zurammal, legközelebb ilyen feltételekkel mehetek én is! :D

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Vica
az első nap nálunk sem volt rózsás, Máté is kelt éjszaka, de utána belejött! haza nem menjetek!!! :lol:
érzzétek jól magatokat!

esti mozisoknak jó szórakozást, én csak ma olvastam, úgyhogy nem tudok menni, mert helyette éjszakai tesco-zás lesz a feladatom, mert nincs itthon semmi, és holnapra csinálnom kell sütit, apa megkért, mert a kollegájának szülinapja lesz. Fanni megígérte, hogy ma apával alszik, hogy elmehessek vásárolni. apa elment volna, de jobb szeretem én csinálni, mert akkor azt veszek, amit szeretünk! 8)

Zazzy
én is a rácsosra szavaznék. engem baromi zavar a hálós... én sem látok be rendesen, és ő sem ki...

Moncsi
sajnos nekem a családomban van egy ilyen őrült nőszemély (férjem nővére), az én taktikám a messziről elkerülés... akkor nem adsz támadási felületet. persze ez egy szomszédnál nehezen megvalósítható... de szerintem az dühíti az ilyen embereket a legjobban ha azt látja, hogy nincs hatása annak, amit csinál. ha látja, hogy kiborulsz, akkor örül... :roll:

Katka
Daniügy gáááz... :? de te jól csinálod! előbb utóbb betörik... :roll: :wink:

Erpé
gyógyulást a nagyidnak! klassz, hogy jó volt a nyaralás!!!

rólunk:
nyaralás szuper volt, a képeken még a meseparkot látjátok! hát az valami isteni!!!! nagyobb gyerekeseknek már most, de a kicsiket feltétlen el kell vinni majd, ha megnőnek!!! én is nagyon élveztem! :wink: sajnos az idő nem kegyelmezett, csak de. volt jó idő, aztán elkezdett esni, és nagyon hideg is lett, úgyhogy haza kellett indulnunik... :? így a felét sem tudtuk bejárni... de visszamegyünk, az tuti!

Adryn
Nico vagány és szép egyben! :wink:

Nemlajos
vonatozás kipipálva! hurrá szuper frizkó! :D
Sopronban én is meghíztam... félpanzió volt, és én egyébként pont reggelizni és vacsorázni nem szoktam annyira... most meg akkor zabáltunk be nem kicsit... :oops: :lol:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

nemlajos: még meggondolhatod magad.
most indulok, felveszem Erpét. ha addig szólsz elkanyarodunk Érted :)

Kép

Kép
gabka77

hát, nálam a még plusz túlsúlyon kívül egyéb bajok is társultak, még magasabb lett az amúgy is magas koleszterinszintem.
Most olvasok utána, hogy semmi állati eredetű zsiradék... Bakker, eddig a szénhidrátot kerültem úgy, hogy több felvágott, szalámi, sajt, most meg az se...
(úgy vettem észre, hogy a szemem alatti sötét karikákban megjelentek a sárgás foltok, ami lerakódott koleszterin...)

Frankó...
Napfényevő vagy mi leszek :twisted:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

gabka, köszi, nem, én már hálóingben vagyok, és dinnyével szemezek :wink:
De legközelebb örülnék, ha erre kanyarodnátok, ha lehet :roll:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

a pöttyös takarós Mátés képet Fanni csinálta.

Fanni így tud úszni:
http://s389.photobucket.com/albums/oo33 ... =uszas.flv

így tud víz alatt lenni:
http://s389.photobucket.com/albums/oo33 ... ebeges.flv

és így tud deszkázni:
http://s389.photobucket.com/albums/oo33 ... deszka.flv

én mikor mentem vele medencézni, majdnem dobtam egy hátast... azt gondoltam, majd szépen siklik a vizen, erre a medence szélén beöltözött, mint Egerszegi Krisztina, felvette az úszósapkát, úszószemüveget, majd széttárt karokkal belevetődött a vízbe, és víz alatt előrenyújtott karokkal, lábtempóval úszott... :shock: :shock: :shock: így néztem... apa jól megtanította! :D

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

oké :)

dinnyeeeee, hmmmmmm, ez most övön aluli volt
jó dinnyézést
ugrok naciba, puszi a gyerkőcöknek és indulok is

Kép

Kép
gabka77

csibb, meghíztál, mi? :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Én is indulok a moziba! Peti alszik és láztalan! 8)

Katka

katka22

csak bekukkantottam lefekvés előtt, Csibb jól sikerült nyaralás, látszik, az a csúszda félelmetesen jó lehetett :P

Papillon, szuper helyen van nyaralótok:) képek is aranyosak.
Nemlajos, fotók nem készültek?

Kuklika, köszi a Maja-dícséretet :) mami tényleg meghatódott :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bea1978 2009.07.13 20:43-kor.

Bea, Maja

Kép
bea1978

csibb, nekem is tátva maradt a szám :shock:
ügyes lány! :D

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

mozisoknak jó szórakázást :D ha pesten lennék én is társulnék :roll:

KépKép
KépKép
adryn

Erpé, elfelejtettem válaszolni, végül nem sikerült kitalálnom extrát, a torta felirat próbált vicces lenni, persze lehagyták a "csak" szót, vagy nem fért ki, vagy nem ismerték a dalt :lol: :lol: de így is jól sikerült a nap.

így kidőltem a végére :lol: :lol: :lol:
Kép

:P

jó éjt

Bea, Maja

Kép
bea1978

megjöttem a tecsóból...

Bea
tudtam, hogy elfelejtek egy csomó mindent... :oops: anyukádnak boldogot, és nagyon édes Majácska, ahogy átadja a virágot!

Papillon
jók a képek! biztos jó kis nyaralás lehetett!

köszönjük a dicséreteket!

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Egy gyors bejelentkezés (van egy kis befejezni valóm a gépen...) :

a mozis csapat jól érezte magát. :) Legelőször én értem oda, majd befutott Erpé és Gabka, végül Katka. A pénztárnál közöltem, hogy kérünk négy jegyet, csak elfelejtettem hozzátenni, hogy melyik filmre. :lol: A csaj mondta, hogy mi vagyunk az első jegyvásárlók erre a filmre.. :) Miénk volt az egész terem! :P
Jó volt kicsit kikapcsolódni, főleg, hogy itthon most nagy felfordulás van: kipakolva a konyha (párom szereli a víztisztítót).
Márti végig aludt. :)
Jó éjt, jó ébredést mindenkinek! :)

Masut
masut

Kukk! :wink:
Örülök, hogy jól sikerült a mozi. Igyeketem nektek kibéreltetni a termet, de hogy ne legyen túl feltünő, mondtam kérjk el a jegy árát azért. :lol: :lol: :lol:
Csibb nagyon ügyes Fanni! :shock: :shock: Bakker nem gondoltam, hogy ennyi idősen így lehet úszni! Asszem felkötjük Boti naciját, bár még van egy éve. :roll:
Lehet a hízás ideje van, én itthon felszedtem csak 2-3 kilót magamtól. Persze pont nyaralás előtt, ahogy illik. :oops: :oops:
Katus 4x kelt éjjel. Azt sem tudom miért, azt sem honnan volt tejem hozzá. :roll: Bár mostanában sztem sokszor szórakozik, és nem lakik jól. Egy idő után cuppogva lecserél az ujjára. Próbálkozom, próbálkozom, de egyszerűen mindig becsempészi...ébredünk...
kuklika
Budapest VIII. kerület

na, a másik hízékony :wink:

Lányok, ha ilyen privimozizás van, akkor legközelebb vihetjük a kölkeket is, majd megkérjük a mozigépészt, hogy halkítsa picit lejjebb a filmet :wink: 8) :lol: :lol: :lol:

Én hős vagyok, tegnap éjjel 11-kor még nekiláttam megnézni a jelnyelvi dvd-t (ki volt adva, hogy mára nézzük meg), és hát ugye nem egyszer kell, de megcsináltam! :D

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: