Hanna: NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!
Olivérnek és Nórának utólag is boldog névnapot, Martinnak boldog félévfordulót!!!
Bocsi, most sokáig nem voltam... tegnap délután mentek el a sógoromék (péntek este jöttek), utána elrohantam bevásárolni (gyerekmentesen) Harasztira, utána meg már jött az esti mókuskerék....
Most 4 nagy gyerek nyomul a teraszon (2 percenként van valami - árulkodás, félrenyelés, mit egyek, igyak, és egyébként is), de szerintem rövidesen belerázódunk
Batkata, Enikő: honnan szúrjátok be azokat a frankó vigyorikat????
Fogyókúra: hajrá

(én még szoptatok, szóba sem jöhet, azért jól esett volna, ha nyaralásra lemegy egy kicsi az extra pocakból, de nem, hát ez van...)
Hozzátápi: Saci akkor akar enni, amikor mi eszünk, mert mi az, hogy mi eszünk, ő meg nem... eddig jó volt a lereszelt alma vagy barack, de rájött, hogy mi MÁST eszünk, és azt akarja

ma lenyúlt egy gerezd paradicsomot a tányéromról, és nem vettem el tőle... nagy baja nem lehet tőle, szívesen csócsálta, ha ez kell a boldogságához, egye... A napi adagja jelenleg öszesen 1 barack / nap (vagy 1 alma, 1sárgabarack, 1 nektarin, és mást nem is kóstoltunk) szépen elosztva. Addig adom, amíg szívesen eszi.
Egyes zöldfélék bevezetése: nos, a szakirodalomról (Kriszti mindig erre hivatkozik

) ugye nekem már van 2 nagy gyerkőcöm, akkor teljesen mások voltak az ajánlások, mint most... nem azt mondom, hogy évente változik, de azért elég képlékeny terület, nemcsak időben, hanem térben (mint azt írtátok is). Ezért úgy gondolom, hogy teljesen szigorúan venni nincs értelme... maximum iránymutatásnak kell tekinteni. Glutén: ez sem közellenség, lehet adni (azért az a rántás dolog elég durva... én nem így vezetném be), igaz, még 6 hós korban én is kicsit korainak találom, szerintem mi olyan 10-12 hónapos korban fogjuk bevezetni (tekintettel arra, hogy időnként nekem is vannak gondjaim a finomított lisztből készült termékekkel, félek, hogy öröklődhet a hajlam).
Huh, egyelőre ennyi, most megyek, teregetek egy kört, meg kirendezem a csapatot a teraszra...
(Büfiztettetek már 30 kg-os gyereket? Félrenyelt a drága

)