A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009. januári kismamák

Jo reggelt!

Sikerult behoznom az olvasast!

Tali kepek gyonyoruek,egyszer ossze kellene hozzni egy Nagy talit nalunk,korulmenyes lenne de garantaltan erdekes.ha'ha egyszer... :wink:

Feleves babaknak boldog szulinapot.

Betegeskedo babaknak,anyukaknak jobbulast!!!!!!!

Magunkrol;Bence jo tartalmasan kohog ejjel 2x3x felsir,meg 2 napig kell adnom a gyogyszert neki remelem ezen is tul jutunk mar valahogy.

Tetyk& a fiúk
tetyk

Sziasztok!

Boldog névnapot Nórának és Olivérnek. :)

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Sziasztok!

Hanna: köszönjük! Boldog névnapot Olivérnek!!!!!!

Babaképek gyönyörűek! vagyok, csak olvasó üzemmódban :)
magdolnasz

Jó reggelt:-)
Ja...fél 11 van....bocs :lol: . Én még pizsamában, keringek itthon....

Én már adtam borsót Zéténynek...megfőztem és krumplinyomón átnyomtam...így a "bele" kiment a lyukon a héjja meg benmaradt. Krumplival összetrtyumóztam nagyon szerette, semmi baja nem lett tőle, nem fájt a hasa sem...semmi.

Van olyan baba aki már evett húst? Az enyém még nem.....nem is tudom mikor kéne adnom neki....
Vélemények?:-)

KépKép
peni

Peni: nekem azt mondta a védőnő, hogy 6 hótól mehet a hús is.
magdolnasz

Kis menyasszonyunknak, Nórának sok boldog névnapot kívánunk!!!! :lol:

Olivér neked is nagyon-nagyon boldog névnapot! :lol:

Peni: passz. Láttam, hogy az 5 hós bébikajákban már mindben van hús. Én még nem mertem adni neki. Az én védőnőm is a 6 hót mondta. De én még várni fogok vele. Ádámnak még teljesen elég a gyümi, meg a zöldség. Olyan gáz, hogy semmiben sincs egységes álláspont, aztán igazodj el a sok tanács között.

krisz78

Sziasztok Csajok!

Bárányhimlős védőoltás témában találtam egy ilyen véleményt:
http://www.webbeteg.hu/index.php?page=orvos_valaszol_elem&orvos_valaszol_id=12950&orvos_valaszol_subject_id=66

Hús: a könyvem 6-7 hónapos kortól javasolja (attól is függően, mikor kezdtük a hozzátápit és hogy anyatejes-e a baba)
Csirkéből lehet mellet és combot, pulykából mellet, sertés és marhából (szárnyasok után, vagyis az még bő néhány hét) a bélszín, hátszín, sertéscomb és szüzérme a legalkalmasabb. A nem szárnyasokat többször kell átdarálni főzés után.
kisbogacs

Sziasztok!

Úgy látom a szép idő miatt nincs senki :wink:
Ma voltunk piacon és megvettünk a sárgabarit a befőzéshez. Már csak neki kellene állni :)

sahli

Na gyorsban visszaolvastam és írok is pár sort,nehogy hiányozzak... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Olivérnek,Nórának boldog névnapot!!
Cumisüveg:Vettünk egy "csomót"mielőtt szültem,bizti ami bizti alapon.A 125ml-eset használtam(tommeetipee) párszor mecsekbabynek,de azt sem itta sose...Úgyhogy itt hevernek,újak!
Husi:Ma adtam először neki,pedig később akartam...Üvegesből zöldséges rizottó csirkehússal.Kétpofára tömte...Gondoltam egy héten 2x3x adok.
Mától kezdtem el a fogyit :oops: :P Béltisztítással kezdtem.Nem volt olyan gáz,mint amilyenre gondoltam... :oops: :)
Anyukám nagy boldogan babázik.El van ájulva az unokától! :P :D
Na megyek..

Eszter

Kép
eszterem

Eszter, Krisz: köszönjük! :)

Krisz: kérem Ádámot a monitor elé! Ez a tekintet neki szól: :)

Kép
magdolnasz

Nórinak és Olivérnek boldog névnapot kívánunk!!!

voltunk ma bevásárlótúrán. Annát belöktük a Mamához, mert ott volt uncsitesó, igaz, ő egész reggel templomba akart menni ( :shock: sosem voltunk vel,nem tudom mi ütött belé.... :lol: ). Aztán elmentünk Eszter féle fürdőrucis butikba, vettünk fürdőruhát. Nem tankinit. Hát csajok, esküszöm, a szkafandert könnyebb lehet felvenni, mint egy tankinit... :roll: Aztán jött a Brendon, van már kisvakondos cumisüvegünk (mintha tudná a gyerek mi az..).

Husi:
Én is néztem ma a bébikajákat, és a húst 6 hótól írja. Aztán ugyebár kisakkoztam, hogy a bébiétel gyártók szerint 4 hósan kell kezdeni a hozzátáplálást, így az első kanál hozzátápi után 2 hóval jön a hús. Tehát aki 6 hósan kezdi el, annak 8 hósan kellene húst adni az én logikám szerint.

Ma kipróbáltuk a spenótot, hát azt hiszem hanxagolom.. Olyan üvöltést levágott hozzá, hogy ihaj :)

tetyk:
erdélyi taliban benne vagyok! :wink: imádom Erdélyt!

sahi:
lekvár vagy befőtt lesz?

Kép
Kép
Kép
mágnes

Nórának és Olivérnek Boldog Névnapot!!

Martin Babának Boldog félévet!!

Voltunk ma gasztroenterológusnál.
Hááát!!

Még jobban figyeljek mit eszek, most két hétig csak sült hús krumpli rizs meg párolt zöldség mehet :shock: :shock:
Na meg a vizes zsemle!!

Ezen kívül érdekes "utasításokat" kaptam:

- ne egyen 2 -2,5 óránként egy ekkora gyerek, hagyjam kicsit sírni :? :? :?
- gyümölcsöt ne adjak magában mert az fogyaszt!! Keverjek hozzá Sinlacot, vagy Holle rizspépet!
- Mérjem 2-3 napig hogy mennyit szopizik, kínáljam meg szopi után más kajával (bár mondtam, hogy ott a másik cici az nem kell neki)éjszaka nem kéne már fel kelnie biztos nappal nem jut elég kalóriához!!!
ÉSSS nemsokára adjak neki már glutént is, kérdem hogyan, mondja, hogy darát meg rántást!!! Soha semmit nem rántok max habarok, majd pont a babónak fogok rántást adni!!

Amúgy nálatok mennyi időnként esznek a babák??

Kép

Kép
lucus16

Mágnes, Lucus: köszönjük!

Lucus: Nóra 3-4 óránként eszik, attól függ, mit kap. Már 2 evést (tápot) kiváltottunk. Tízóraira gyümölcsöt kap, ezután hamarabb megéhezik. Viszont fürdés után (8-fél 9 felé) kap még tápszert és alszik reggel fél 7-7-ig.
magdolnasz

Olivér és Nóra babáknak boldog névnapot!

Lucus, nem is tudom... valahogy egyetlen tanácsa sem rokonszenves ennek a dokinak :?

Apropó, glutén... Kövezzetek meg a tudatlanságomért, de miért ellenség a glutén? Nem vitatom hogy nem szabad adni a babáknak, de hiába próbálok utánaolvasni, nem találom miért is mumus. (Annyit találtam csak hogy akik felnőttként lisztérzékenyek, valójában a gluténra érzékenyek) Azért kell kihagyni, hátha a mi babánk is épp lisztérzékeny lesz és ez ne túl kicsiként derüljön ki? Vagy allergizál? Nem tudják a kicsik megemészteni? Egyéb betegséget okoz? Tud valaki erről valamit?
kisbogacs

Kisvakond... de nagyon szerettem....
kisbogacs

Sziasztok!

Én is itt.
Köszi szépen a köszöntést! Átadom az ünnepeltnek. :)

Magdolnasz! Édes Nóra!

Mági! Muti azt a vakondos üveget. :)
(nálunk tetovált cici van)

Eszter! Milyen fogyit nyomatsz szopi mellett???

Glutén: jelen álláspont szerint 6 hónapos kortól adható.
Igaz, nem tudom, mikor fogok adni. :roll:

Kata! Martinnak boldog félévet!!!!!!!

Lucus! Amit írtál az komoly???? Milyen dokinál voltál te?

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Magdi: Ádám üzeni: levette Nóri a lábáról. :lol: :lol:

Lucus: 3-4 óránként eszik Ádám. A 10 órai és az ebéd kiváltva. Ugyanúgy, mint Magdiéknál, fürcsi után tápszer és alvás reggel 7-ig.
Sajnállak, hogy szinte már semmit sem ehetsz.

Sahli: jó munkát!

krisz78

Lucus: milyen fura amiket mondott a gasztroenterologus...nem vitatom, hogy igaza van, de ez, hogy adjál rántást....olyan hülyén hangzik :wink: . Biztos úgy godolta, hogy rántsd be a főzeléket a kicsinek...én van amit rántással készítek de eszembe nem jutna Zétén ynek rántásos főzeléket adni. MOndjuk pontosan nem tudom miért nem jut eszembe..........

Vettem ma néhány húsos kaját...pontosan 2 üveggel, nem estem nagy túlzásba. Csirkés mind a kettő de még nem adtam Zéténynek, még hezitálok. Ő végülis elmúlt 6 hónapos és 4 hónapos kezdtük a hozzákaját mivel már 2 hónap után egy csepp tejem sem volt....majd ha rászánom magam hogy odaadom neki, referálok, hogy milyen volt a fogadtatás.
A müllerben szereztem be a kaját és nagy felfedezést tettem. A müllerben a hipp spenót krumpli német cimkével 4 hónapos kortól adható. A tescoban a hipp spenót krumplival 6 hónaposra van felcimkézve....na hát ez szép mi? Tök ugyanaz a kaja.....
Úgy látszik tőlünk nyugatabbra korábban esznek a kölköncök spenótot...

Olivérnek és Nóra babának mi is boldog névnapot kívánunk, egyben rájöttem, hogy azt sem tudom Zétény fiamnak mikor van a névnapja :oops: . Na ezt nem dicsekvésnek szántam.

Én még nem tudtam rávenni magam a fürdőruhavásárlásra...pedig nem lenne rossz. Szerdán elmegyünk kicsit olaszországba hétvégézni...Somának ígértük szülinapra Gardalandot...hát most visszük. Mondjuk ott nem fog hiányozni a fürdőruha...amúgy is lehet hogy idén az idomaimra való tekintettel kihagyom a napfürdőzést :lol: :lol: :lol: .

Mit főztök holnap? Ötletbörzét tarthatnánk...
Nekem még nincsen ötletem...így nem tudom elkezdeni a sort. :wink:

KépKép
peni

Kisbogács, Peni, Hanna: köszi :)

Peni: hétfőn hagymás hús lesz nálunk. (Holnap anyukám főz :oops: , én meg nem eszem)

Krisz: hihetetlen, mennyire egyformán "működnek" csemetéink :) Ez vagy égi jel, vagy rokonok vagyunk :D :D :D
magdolnasz

[quote="peni"]M írta:peniit főztök holnap? Ötletbörzét tarthatnánk...
itt vadasmarha lesz (máról maradt)
kisbogacs

Hanna:
lefényképezem neked az üveget :) Azért a tiéd tartósabb :wink:

Holnapi menü:
zöldbableves húsvéti sonkaléből, túrós és kakaós palacsinta

glutén:
gőzöm nincs miért nem lehet... Én várok még 7 hós koráig, aztán elkezdem a 7 gabonásat.

lucus:
gyakorlatilag semmit sem ehetsz..

Mi 3 óránként eszünk, ritkán van, hogy 4 órát bír két etetés között.

Martinnak mi is boldog félévességet kívánunk!!

Kép
Kép
Kép
mágnes

Nórinak és Olivérnek boldog névnapot! :D
Boróka másfél-két óránként eszik :shock: Persze nagyon kicsi mennyiségeket...
Húsos kaját kb.egy hónap múlva tervezek majd adni neki, glutént később, 8 hósan kb...
Eszter, engem is érdekel a fogyid :lol:

benci

Mági,
szórakozunk, szórakozunk? :lol:
Jókat választottál megint :D

benci

benci:keresem az igazit :lol:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Mági: lekvár lesz belőle. A bari a kedvencünk na meg a szilva :D

Nórának és Olivérnek Boldog Névnapot kívánunk!

Martin babának pedig Boldog féléves szülinapot!

Nekem még nem sikerült kiváltani étkezést, a tízórai gyümivel próbálkozom de nagyon hamar megéhezik utána (1óra). A vacsi kb. 7-8 körül tápi amivel 4-5-ig durmol.

Holnap görög napot tartunk :) muszaka és tzatziki lesz

sahli

Mági: a királykisasszonyos vonalzó nagyon tuti :D

sahli

Adjek Isten jo estet enes itt :wink:

Masod szulottem nem hiaba nagy sulyu 2es1/2 orankent eszik no azert elvetve akad,hogy kibirja a 3.Mas kajat meg mindig kostolasi szinten eszik ugy igazan nem erdekli ot mas csak hogy szopizon magyarul cicifuggo :oops:

A holnapi menu??Talan salata leves de meg a masodikra varom az ihletet

Magnes orulok hogy tetszik az otlet nem lenne lehetetlen megszervezni.....!

Tetyk& a fiúk
tetyk

Ami miatt ilyen keson fenn vagyok az az,hogy a kicsit a hatara tettem,aludni es most hallgatni fogom fel ejjel,hogy meg szuszog-e :oops: en szoke mert az elso fiamat csak a hatan altatam mert attol feltem hogy a hasan meg fuladna hat nem vagyok egy kovetkezetes :oops: cccccc ejnye

Tetyk& a fiúk
tetyk

Sziasztok lányok!

Újra itthon vagyunk egy hét népzenei tábor és 1 hét anyósnál való üdülés után.
Hát Borikám ki van dőlve rendesen. (én is...) :)
(nem akarok moldvai zenét hallani legalább 3 hétig, maximálisan telítődtem dobszóval és furulyával... :) )

Ma jöttünk Sarudról haza kettecskén Borival - busszal: 13.24-kor indultunk, 17 körül érkeztünk haza. Ma gyakorlatilag semmit nem aludt, úgyhogy már teljesen túlpörgött estére. Két hét után ma tudott végre rendesen fürödni,gyakorlatilag nem maradt víz a kádban, mindet kipancsolta... Annyira drága volt! :D

Visszaolvasni próbálok, de holnap már jön Apa és Julikám haza, nem tudom, mennyi időm lesz a főzés és a takarítás-mosás mellett. Mire kiganézk, már itthon lesznek, s akor már nem szeretnék gépezni, Juli teljesen megsínylette az elmúlt 2 hetet. Alig tudtam vele foglalkozni... :( De majd a jövő héten remélem, tudok.
Marci kap még egy hét nyaralási lehetőséget nagymamánál, az unokatesójával együtt fogják megmenteni a Luke Skywalkert és csapatát... ;)

Nóri és Olivér! Boldog névnapot!
Martin! Boldog félévet! :D Meg minden féléves csimotának is!

Csak halkan jegyzem meg, hogy jó lenne látni újra egy táblázatos összesítést a tagokról, hogy lássuk, ki hol tart...
Vickybabe! Asszem te csináltad. Nem akarok munkát adni, csak jó lenne ismét látni a táblázatot... Végülis lassan eltelik 6 hónap minden fórumozó babánál...

Na megyek vonalzót készíteni, Mágnes vonalzói lázba hoztak... :shock: :) :D

Kata&Bori
Kép
Kép
Kép
batkata

Hanna - Ez egy magán gyermekrendelő. Amúgy eddig nem volt bajom a dokival de ezek tanácsok.... Azt hozzáteszem, hogy ezt nem általánosságban mondta, hanem Zillére vonatkoztatva.

benci 1,5-2 óránként? hát akkor Boróka sem egy nagy evő. És egy cicit eszik vagy kettőt?

batkata - én frissítettem a táblát és fent van a google-ban a dokumentumokra kattintva lehet megnézni. Onnan vagyok mindig ilyen naprakész :lol: :lol:
Ide is felraknám, csak képként szinte olvashatatlan lesz, olyan kicsi a 600 pixel

Kép

Kép
lucus16

lucus!
Köszi, mindjárt megnézem!
Aztán szundítok egy cseppet. :D

Jó éjt mindenkinek!
batkata

Kata&Bori
Kép
Kép
Kép
batkata

Lucus! Csak akkor kell útlevél ha oyaln országba mentek ahol tőletek is kérik! Egyébként elég a személyi nekik is.

Glutén...én csak annyit tudok róla, hogy felszívódási zavarokat okozhat meg allergiát felnőtt korban. De szerintem újra kellene már ezt az álláspontot tárgyalniuk mert nem egységes.

Osztom Mágnes gondolat menetét, hogy minden új dolog bevezetése attól függ mikor kezdődött a hozzátáplálás és az miylen ütemben ment. Szóval husit 6 vagy 8 hósan lehet, glutén ugyanígy.

Rántás??? minek az? én is csak ritkán használok, a főzelékeket inkább kukorica keményítővel süritem. Az legalább tuti nem lesz csomós:)

Kriszti! köszi! és nyugi Ágnes csak banyásodik 8) 8) Petra állandóan kárál és mindig lesújtó a véleménye:) nőből van...

Batkata! a buszon hogyan lehetett utazni? hordozóval? vagy ölben?
katuska79

Jó reggelt!

Benci, Sahli, Batkata: köszönjük!!!

Batkata: de jó, hogy visszatértél!

Lucus: hol a tábla? Lemaradtam :( Már akartam kérdezni, nem lenne jobb, ha áttérnél Zille tápszerezésére és lassan a hozzátáplálásra? Nem lehet, hogy akkor könnyebben kijönne, mit nem bír? Nem értek hozzá, okoskodni sem akarok, csak nekem ez logikusabbnak tűnik, minthogy Te lassan kenyéren és vizen élj.
magdolnasz

Magdolna! erre már én is gondoltam de Lucusnak kell eldöntenie. ÉN biztos nem erőltetném az anyatejet ha ennyire baj van tőle! Inkább a tápszer és fokozatosan a kaják így pikk pakk kiszűrhető mit nem bír. De ez csak az én véleményem...én biztos nem kínoznám magam ha van alternatíva.

A táblát én sem találom....
katuska79

Katuska: de jó, hogy nem vagyok ezzel a véleménnyel egyedül! (Bár lehet, hogy Lucus megkövez minket :) ) Igaz, én 5 hónapig küzdöttem a tejért és Nóra kezdetek óta kapott tápszert is, így talán könnyebb volt neki is az átállás (leválás rólam) és nekem is.
magdolnasz

MAgdolna! szerintem gondolt Ő is erre...vagy ha nem akkor most gondol rá :) nem az ördög műve a tápszer...ahogy Vicky írta egyszer. Valamiért rémlik, mintha próbálta volna már csak valamiért nem jött össze.
Nem akartunk rosszat szerintem csak leírtuk a gondolatunkat ezzel kapcsolatban. Én remélem, hogy hamarosan megoldódik náluk ez a probléma.

Csak tudnám miért nem alszom inkább??? fent vagyok már 5 óta!!! ma is rengeteg a meló pedig én meg nem bírok aludni.
katuska79

Katuska: én is 5-kor keltem :) Lánykám fél 7 körül szokott, erre még mindig szundít :)
magdolnasz

Jo reggelt!

Udv Batkata!

Lucus ne kovezd meg a lanyokat de en is azt hiszem,hogy mar el mult Zille 6honapos probalkoz a tapszerrel persze ha ep nem tanacsoltak azt is el. :)

A tabla milyen tabla arrol lemaradtam felvilagositanatok :wink:

Apropo felvilagositas ugy szeretnek masik vonalzot de nem tudom meg mindig hogy kell a tehnika meghaladja atudasomat:oops:ezt anno Moni csinalta volt es nagyon tetszetek de ugy kivanok masikat ,segitseg!!

A glutenrol itt az anyukaknak tanacsoljak a rantasos eteleket hogy az majd segiti a tej kivalasztast,a babaknak 7-8 honapos kortol lehet adni buza darabol keszult kajat vagy puliszkat legalabb is a mi dokinenink szerint.

Tetyk& a fiúk
tetyk

tetyk: kattints rá arra a vonalzóra, amelyik tetszik. Ott megnyílik az oldal, ahol ki tudod választani, melyik tetszik, bejelölgeted és a megadott url linket bemásolod a profilodnál az aláíráshoz.
magdolnasz

Tetyk! szólj ha nem sikerül a vonalzó és küldök részletes útmutatót!

Én benne vagyok a taliba csak tudnám már végre mikor megyünk ki és pontosan hova....
katuska79

Dehogy kövezlek meg titeket!!
Már én is sokat gondolkodtam ezen. Mikor megszületett Zille úgy gondoltam addig szoptatom míg ő igényli, hát ma már sajnos nem így gondolom.
A Ráckevei gyerekorovos szoptatás fan ő 4 hónapos koráig fel sem írt semmit. És Ezt a speciálist meg csak receptre lehet. Aztán 4 hósan felírta a Sinlacot, abból kapot esténként 40-50-60 g-kat amennyit elfogadott. Aztán 5 hósan elkezdtem a hozzátápit. És végre felírta a doki a tápszert is, de mivel Zille az édes anyatejhez van szokva nem fogadja el a tápot (egyféle van, ami keserű, én is megkóstoltam) próbáltam már többször is, de még próbálkozok is vele.
Szóval nem egyszerű, útólag könnyű okosnak lennem, de ha tudom, hogy ennyi mindenre allergiás és nem is lehet tudni mire, határozottabban kértem volna a tápszert, hogy korábban hozzászokjon. Főleg mert kérdeztem a gasztrós dokit hosszú távon ez mit okoz és mondta, hogy légúti panaszokat, asztmát. Szóval remélem megszűnik és nem lesz gond, de nem értem a ráckevei dokit se, hogy miért jobb, hogy kapott csak anyatejet 5 hónapig, ha utána esetleg beteg lesz. De nem lesz!!!!
Amúgy szerencsére Zille már nem olyan cici függő, és a hozzátápit elfogadja.

Mági és mindenki találtam Maroni minden mentes natúr gesztenyét!! Én a Sparban itt lacházán, ami nem egy nagy Spar.

Táblázat - beléptek oda, ahol a képeink vannak, és ott a dokumentumok fülre kattintva, a janbab.xls-re kattintva tudjátok megnézni és szerkeszteni is ha nem jó valami.
Szóljatok,ha nem megy.

Kép

Kép
lucus16

lucus:
osztom én is a lányok véleményét.. Neked ez kész kínszenvedés, hogy lassan kenyéren és vízen élsz, és bármennyire is Zille miatt teszed, azért mégsem lehetsz határtalanul elégedett (boldog),mert folyton azt kell figyelned, hogy mi az ,ami a tejen átmegy, és árt neki. Az viszont gáz, ha a tápszer nem kell neki... Sinlacot próbáltátok?

Valaki megtenné, hogy azt a linket, ahol a képeink vannak, esetleg aláírásbank kitenné a hozzászólásai alá? Mindig elfelejtem a címet, és keresgethetek... :oops: :cry:

Kép
Kép
Kép
mágnes

lucus:
jajj köszi a gesztenyés infót!!! Akkor itt is biztos lehet kapni, Apát ráizzítom a témára..:)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Lucus, vagy valaki: én a közös oldal címét és belépési jelszavát sem tudom! Kérem, küldjétek át!!!!!!!! Köszi!

Lucus: biztos nehéz Zillének áttérni más ízekre, de hidd el, menni fog! Tejalapú tápot nem kaphat? Ne haragudj, ha már írtad, az agyamat is megszültem a lányommal :) :)
magdolnasz

Lucus! ááá így már értem...az a spéci táp tényleg elég szar ízű....oylan fémes:( a sima tápszer tök jó édeskés csak azt sajna nem lehet:( Figyu és ha megpróbálod pici adagokban anyatejjel keverve átszoktatni, hogy ne legyen annyira idegen ízű?
De igazából, ha Te bírod így akkor meg kitartást kívánok és nyugi vannak babák akik 6 hóig szopiznak majd semmiféle tejet nem isznak meg mikor elfogy az anyatej és mégis egészségesek, mint a makk csak más táplálékból kapják meg a fontos anyagokat. De azért kínálgasd hátha egyszer csak rákap az ízére egy jobb pillanatában.

Durva meleg van, én takarítom a festés nyomait, párom meg fedi a terasz tetejét...klasz ilyenkor tetőn lenni.

Ha valakit érdekel, az ikeás fehér antilop szék 2500.-Ft! pont most akarok venni.
katuska79

A jelszót én is szeretném mert ha csak simán lépek be a fényképekhez, ott nincsenek dokumentumok mert az nincs megosztva nyilvánosan:(
katuska79

Meleg - itt kellemes 25 fok és lágy szellő!

Magdolnasz - igen ő tejalapút nem kaphat, az az alap allergiája és ehhez jön a többi.

Katuska, Magdolnasz, Mági, Tetyk küldtem belépési infot.

Kép

Kép
lucus16

Lucus: az én fiam is tejmentes tápszert eszik. Mi kétfélét próbáltunk, az egyiket egyáltalán nem ette meg (Novalac)...a másikat sem igen ette (Milupa Pepti 1). Vettem a patikában gyümölcscukrot és beletettem...aztán minden kajálásnál kevesebbet...3 nap alatt elvontam a gyümölcscukrot úgy hogy észre sem vette azóta megeszi a tápszert. Előtte tejeset evett azután ez a tejmentes tényleg ócska volt. Lucus tudom hogy nem divat cukorral etetni a babákat én sem teszem de néhány késhegynyi patikai gyümölcscukortól semmi baja nem lesz, rá sem szokik és kiválóan megvonható pár nap alatt.....
Én így csináltam.....

Egész nap eszek csajok. Ahogy készülnek a fogások itthon mindegyikből bezabálok és még csak most fogunk ebédelni.....ez rémes. MÁr 3 adag ebédet bevágtam.... :roll: :roll: .

KépKép
peni

Krisz: megsütöttem a fanta szeletet aminek te adtad a recijét! Isteni lett!!!! Tök egyszerűen ment...és állati finom és még szép is!
Próbáljátok ki :) :wink:

KépKép
peni

Lucus! Miért is kell járnotok gasztróshoz? Erről lehet lemaradtam.

Olivérnek, Nóráknak Boldog névnapot!

Hozzátáplálásban segítsetek egy kicsit!

Kb 1 hete kezdtük el teljesen intenzíven. Vagyis előtte csak ímmel-ámmal, amikor éppen úgy gondoltam. De 1 hete minden nap kap gyümit. Sajnos meg is fogják. Eddig minden nap volt kaki, most meg egy nap már kiamaradt, és az sem volt nagy mennyiség.

Szóval, amit tudunk, az almát eddig utálja. A barackot csak az üvegeset eszi meg, a rendes őszit simán kihányta. (nem egyben :D ) Vilmoskörtét is szeretjük. Ma már tízóraira megevett 3/4 üveg őszit. Nem mondom, hogy falta, de nem is tiltakozott. Rá 2 órára szopizott, most épp alszik. Szóval hogyan tovább? Kezdjem el az uzsit is?
A föziket hogyan, mikortól. Ciciről nem akarom leszoktatni, nekem az a kényelmes, ha nem kell azon gondolkoznom mit adjak enni, csak neki nem lesz elég, annyit mozog.

Kép
Kép
cs_erika

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: