Sziasztok lányok!
Újra itthon vagyunk egy hét népzenei tábor és 1 hét anyósnál való üdülés után.
Hát Borikám ki van dőlve rendesen. (én is...)
(nem akarok moldvai zenét hallani legalább 3 hétig, maximálisan telítődtem dobszóval és furulyával...

)
Ma jöttünk Sarudról haza kettecskén Borival - busszal: 13.24-kor indultunk, 17 körül érkeztünk haza. Ma gyakorlatilag semmit nem aludt, úgyhogy már teljesen túlpörgött estére. Két hét után ma tudott végre rendesen fürödni,gyakorlatilag nem maradt víz a kádban, mindet kipancsolta... Annyira drága volt!
Visszaolvasni próbálok, de holnap már jön Apa és Julikám haza, nem tudom, mennyi időm lesz a főzés és a takarítás-mosás mellett. Mire kiganézk, már itthon lesznek, s akor már nem szeretnék gépezni, Juli teljesen megsínylette az elmúlt 2 hetet. Alig tudtam vele foglalkozni...

De majd a jövő héten remélem, tudok.
Marci kap még egy hét nyaralási lehetőséget nagymamánál, az unokatesójával együtt fogják megmenteni a Luke Skywalkert és csapatát...
Nóri és Olivér! Boldog névnapot!
Martin! Boldog félévet!

Meg minden féléves csimotának is!
Csak halkan jegyzem meg, hogy jó lenne látni újra egy táblázatos összesítést a tagokról, hogy lássuk, ki hol tart...
Vickybabe! Asszem te csináltad. Nem akarok munkát adni, csak jó lenne ismét látni a táblázatot... Végülis lassan eltelik 6 hónap minden fórumozó babánál...
Na megyek vonalzót készíteni, Mágnes vonalzói lázba hoztak...