Vagyunk mi is... csak kicsit összejött a délelőtt...
Hanna: köszi a talit, Lányok, örülök, hogy találkoztunk
(Ja, Saci letartolta a fiúkat, csak miheztartás végett

) Tényleg édes, mennyire érdeklődnek már egymás iránt, ha csak nézelődéssel is, de odafigyelnek egymásra

Azért kicsit mindegyik baba meg volt szeppenve, de minél többet lesznek társaságban, annál hamarabb oldódnak

És örömmel hallom, hogy Martint is megmotiválták egy kis forgolódásra

Tényleg nagyon sokat számít, hogy lát-e mintát a baba, ami után menni tud
Szilvi: nagyon jó a pelus, amit adtál. Köszi még egyszer mindegyiket. Milyen is az a színes?
Hanna: hajrá kislány
Tegnap megint produkált valamit Saci, ami a babanaplójába való

Felült Hannáéknál nyílt terepen, kapaszkodás nélkül
Átverések: nem járunk osánba.... a 2-őt fizet 3-at kap akciókat tényleg a végén vonja le a gép, amikor mind a három be lett ütve. Így van ez a + ajándék termékeknél is.... minket a metróban zavartak egyszer vissza 3 flakon mosogatószerért, mert annyi járt a mosószerhez, amit vettünk, csak mi nem vettük észre.
Tescos rucik: szerintem is jó minőség. Én ezeket az összecsomagolt 3-5 egyben cuccokat szoktam venni, persze a rugiknál így van olyan, ami nem annyira szép, de ezeket pizsinek használjuk, és egyébként sem érdekelne, mert így is kategóriákkal olcsóbb, mint máshol. Uff... mi még mindig a 3-6-os méretben nyomjuk... kis minimanóm
Tegnap Mesi táskájában kiborult a naptej

egy mosással nem jött ki a ruhákból, az esőkabátját csak tiszta vízzel mostam, nem merem vegyszeressel, mert gőzöm nincs, van-e impregnálva, és oldja-e a mosószer

persze így sárga maradt.... meg a tábori munkáiról is úgy-ahogy lejött, de adott melót
Meg gazaltunk délelőtt (mire Saci 3 óra nyűglődés után végre elaludt a babakocsiban a kert körberodeózása után... persze sikerült beletolni a kocsit a macskasz...-ba, én meg szaglásztam végig, mi ez a marha büdös a kertben

aztán sikálhattam azt is hipós vízzel
Krisz Ádámjának is gratula a forgolódás-sorozathoz! Hajrá fiúk
Xania-Szilvi: nekem mindhárom gyereknek van éranyajegye, én egyelőre hagytam nekik. Vagy jobb, ha hamarabb esnek túl rajta? Azt fagyasztják? Nem lézerezik? Benedeknek hol van? ENyémeknek arcocskán.
Na megyek, enni kéne.... megint...