A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009. januári kismamák

Jók a talis képek!Édesek a babák!
Viki:Apa tud egy megbízható brigádot a gipszkartonozásra.Megcsinálják 1 nap alatt...Ha érdekel szólj!
Ilyen átbaszós az auchan?Én még nm vettem észre,csak 1x,hogy a zsemléből többet ütött be,mint amennyi volt.Bár mi meg mindíg 2-3 darabbal többet veszünk,mint amennyit mondunk...Megbírja az auchan...Ja és jól is szoktunk ott lakni...Ha van valami új finomság,azt meg kell kóstolni...Ismeretlen dolgot nm veszünk meg,nehogy szar legyen :roll: :oops: :lol: :lol:
Az én lányocskácskácskám még ébren...Apájával csápolnak a tévé előtt...Beszarááás.Na de már nemsokára elalszik úgy látom.Nyúzza a fülét és dörzsizi a szemét. :D

Eszter

Kép
eszterem

A tali nagyon szuper volt. Akarok egy kislányt is!!!!!!!!!!!!

Én halára ettem magam. :oops:

Auchan! Engem mikor átba.ztak, nem akarták visszaadni a pénz.
Leemeltem az ügyfélszolgálatnál a virágot és betettem a kocsiba.
Közöltem, kb 500 Ft a virág és most hazaviszem. Jött a biztonsági őr, majd visszakaptam a pénzt. Ez pedig Budaörs.

Na, mentem aludni.
Jó éjt Csajok!

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Jaj, de jók a képek! Nagyon édesek a babák! És mennyire érdeklődnek már egymás iránt! :lol:

Mágnes: szegény Anna! Nem tudod ízesíteni valahogy? Vagy egy kis gyümivel együtt beadni?

Auchan: én még nem vettem észre, hogy átvernének. :roll: Jobban oda fogok ezután figyelni.

Tescos ruha: szerintem nagyon jók, jó áron. Nekünk a legtöbb onnan van. Színtartó, nem nyúlik és szép is.
(Kata: megint egyforma ruhája van a fiainknak. :wink: Pont olyan zöld pólónk van.)

krisz78

Boldog Félévet a napokban ünneplőknek!

Jók a talis képek! Kár hogy messze vagytok, nekem sincsen társaságom sajna... a barátnőim még vagy buliznak ezerrel, vagy leköti őket a saját gyerkőcük. Pedig olyan jó lenne kimozdulni, és anyukákkal-babákkal találkozni néha.

Tesco-s rucik tényleg jók, én már szinte mindent ott veszek, miután vettem a helyi, egyébként egyetlen "jól" felszerelt bababoltban egy napozót majd' 2000 ft-ért, kétszer volt rajta és kinyúlt...

Zöld pólónk nekünk is van, ma is abban volt a legény.

Lányok, keresztelőről kérdeznék. Kell a két keresztszülő, vagy elég egy is? Lehet hogy hülye kérdés, de ezer éve nem volt keresztelő a családban, és mindenki mást mond.

Krisz: akkor kezed alakul már? fáj egyébként a fagyasztás? Benedeknek éranyajegye van, azt akarták fagyasztani, de nem mertem elvinni. Azóta meg majdnem teljesen felszívódott.

Mági: szegény Anna! nincs esetleg másfajta gyógyszer?

Szilvi
Kép
xania9

Szilvi! úgy tudom elég egy is, tőlünk mindenesetre csak az egyik nevét kérték és csak az egyik neve van beírva a keresztlevélre. lehet, hogy ezt is papja válogatja...

Eszter! hűt nem tudom a többi milyen de ez az új MAglódi auchan nagyon gáz....
szerencsére eddig mindig vissza kaptam a pénzt mert figyelek és roppant határozott fejet vágok az ügyfél szolgálaton. Meg most már lehet meg is ismernek mikor arra megyek és nyitják a kasszát :lol: :lol: de azért rossz bele gondolni mennyi embert átvágnak és nem a tíz húsz forintos tételekről van szó....szerintem nálam is azt hiszik nem tudok odafigyelni a gyerekek miatt. Hajjj mennyire tévednek mert nekem van körbe szemem a fejemen és lesek minden irányba :lol: :lol:
Na és az miért van, hogy amikor lehúzzák a rossz árat és gyorsan pakolják a következő árut de mikor látják a nem tetsző arckifejezésem rögtön vágják melyik termék ára nem tetszik????
katuska79

Köszönjük a féléves köszöntéseket! :)
Én ritkán járok auchanba...de majd figyelek. ENgem a tescoban próbálnak meg rendszeresen átverni, de résen vagyok....már előre tudom, hogy mivel akarnak majd átverni. NÁluk azilyen 2-őt fizet 3-at kap termékekkel kell nagyon vigyázni.
Vettem már így üdítőt, tusfürdőt, öblítőt, tubusos krémsajtot...de MINDEN ALKALOMMAL beütötték mind a hármat. AMikor szóltam...a végén levontak 1-et :wink: :wink: :wink: . Ha nem szólok nem vonják le...azért ez olyan gáz nem???

KépKép
peni

Jó reggelt! A fiam még mindig alszik. :shock: Felkelt 8-kor enni, aztán vissza. Na, nem baj. De tuti akkor fog ébredni, mikor tésztás lesz a kezem. Pizzát sütök. Gumikesztyűben. :lol: Nem kellene a sebembe kelt tészta. :lol:

Xania: maga a fagyasztás nem fáj, csak utána. Zsibbad, ég, bepirosodik. Az nagyon nem kellemes. Pár óráig fáj utána. De most már elég jól néz ki. Egy nagy seb lett. Majd gondolom, leesik.

Peni: ezeket az akciókat én is figyelem. Volt, hogy szóltam, de azt mondták ezt mindig a végén vonja le a gép. Azóta nézem, hogy tényleg ott van - e a levonás. Résen kell lenni. Lehet, hogy nem szándékos a dolog, mert végülis neki mi haszna abból, ha átvág? Nem a saját haszna marad a pénz.

krisz78

Nem tudtok véletlen valami kenceficét amitől megint szép lesz a laminált padló???? Kicsit ki van mattulva meg ugye nem tesz jót neki a motorozás rajta...de azért jó lenne ha nem nézne mindig úgy ki, mintha poros lenne :( Most Sofixot használok de amint megszárad ez is matt....ötlet?
katuska79

Vagyunk mi is... csak kicsit összejött a délelőtt...

Hanna: köszi a talit, Lányok, örülök, hogy találkoztunk :D
(Ja, Saci letartolta a fiúkat, csak miheztartás végett :D) Tényleg édes, mennyire érdeklődnek már egymás iránt, ha csak nézelődéssel is, de odafigyelnek egymásra :D Azért kicsit mindegyik baba meg volt szeppenve, de minél többet lesznek társaságban, annál hamarabb oldódnak :wink: És örömmel hallom, hogy Martint is megmotiválták egy kis forgolódásra :D Tényleg nagyon sokat számít, hogy lát-e mintát a baba, ami után menni tud :D
Szilvi: nagyon jó a pelus, amit adtál. Köszi még egyszer mindegyiket. Milyen is az a színes?
Hanna: hajrá kislány :D

Tegnap megint produkált valamit Saci, ami a babanaplójába való :D Felült Hannáéknál nyílt terepen, kapaszkodás nélkül :D

Átverések: nem járunk osánba.... a 2-őt fizet 3-at kap akciókat tényleg a végén vonja le a gép, amikor mind a három be lett ütve. Így van ez a + ajándék termékeknél is.... minket a metróban zavartak egyszer vissza 3 flakon mosogatószerért, mert annyi járt a mosószerhez, amit vettünk, csak mi nem vettük észre.

Tescos rucik: szerintem is jó minőség. Én ezeket az összecsomagolt 3-5 egyben cuccokat szoktam venni, persze a rugiknál így van olyan, ami nem annyira szép, de ezeket pizsinek használjuk, és egyébként sem érdekelne, mert így is kategóriákkal olcsóbb, mint máshol. Uff... mi még mindig a 3-6-os méretben nyomjuk... kis minimanóm :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Tegnap Mesi táskájában kiborult a naptej :? egy mosással nem jött ki a ruhákból, az esőkabátját csak tiszta vízzel mostam, nem merem vegyszeressel, mert gőzöm nincs, van-e impregnálva, és oldja-e a mosószer :roll: persze így sárga maradt.... meg a tábori munkáiról is úgy-ahogy lejött, de adott melót :?
Meg gazaltunk délelőtt (mire Saci 3 óra nyűglődés után végre elaludt a babakocsiban a kert körberodeózása után... persze sikerült beletolni a kocsit a macskasz...-ba, én meg szaglásztam végig, mi ez a marha büdös a kertben :evil: aztán sikálhattam azt is hipós vízzel :evil:

Krisz Ádámjának is gratula a forgolódás-sorozathoz! Hajrá fiúk :D

Xania-Szilvi: nekem mindhárom gyereknek van éranyajegye, én egyelőre hagytam nekik. Vagy jobb, ha hamarabb esnek túl rajta? Azt fagyasztják? Nem lézerezik? Benedeknek hol van? ENyémeknek arcocskán.

Na megyek, enni kéne.... megint...

Csöre
csöre74

Boldog félévet Joel babának!!

a képekből ítélve Nagyon jókedvű babatali volt ez is!! Na mostmár legközelebb én is remélem eljutok Hannáékhoz, ha még tart talit??!!

Csöre honnana van Saci rucija annyira teccik nekem!

Tecsos ruha nekünk főleg body meg napozó van onnan nagyon jók az anyaguk is fincsó, nem nyúlnak, és a színük is megmaradt.

Eszter nálatok mikor lesz végül tali?

Mági- köszi, megpróbálok eljutni egy ilyen hiperbe, lehet nekivágok gyalog :lol: :lol: :lol: :lol:
És az üveg nem szokott elrepedni a fagyóban? Fizika órán mintha lett volna egy ilyen kísérlet réges régen.

Katuska én a diégoban láttam kif. laminált padlóhoz valót de azt még nem próbátam én is csak a sofixot, de nálunk is matt tőle.

Kép

Kép
lucus16

Mi az az éranyajegy?

Kép

Kép
lucus16

Luca: a ruhát örököltük... majd megnézem, milyen márka.
Éranyajegy: keresek majd linket képpel.

Féléveseknek boldog félévfordulót tegnapra és mára!!!

Katuska: nekünk nincs laminált padlónk, szinte mindenhol parafa, de gondolom, az is lakkozott, nem? Ha igen: van valami ápolónk, majd megnézem a márkáját mindjárt.... igaz, nekünk durva kopások még nem voltak, de a kicsikre jó volt...

Csöre
csöre74

Áááááh, egy sort sem bírok rendesen írni, Lilladorka itt fickándozik...az a szemtelen védőnő jött, bejelentés nélkül, felkeltette a kismanót, nem tudtam lakást gányolni...áááááááááááááááááááááááááá!

Csöre: Berni pelus, www.pelenka.com
Itt van egy mintabolt egy utcára tőlünk, mi most vettünk 50 db-osat 2100-ért.

Na, megyek Apát takarmányozni :wink:

Szilvi és Lilla

Kép
vsziszi

Nah végre alszik mindkettő...

Szóval Annának próbáltam már vízbe, gyümilébe, tejbe keverni a gyógyszert, az eredmény mindig ugyanaz... Így felhívtam a dokinénit, hogy adjon másik gyógyszert, mert megkóstoltam én is,és nem csoda,hogy kihányja (nem is értem hogy lehet gyerekeknek ilyen szar ízű cuccot adni). Kaptunk másikat, azzal a mondattal, hogy ha ezt is kihányja, akkoriránya kórház,intravénásan kapja majd.. Na a frász jött rám, de szerencsére a mostanit Anna megeszi, ízlik neki :) Pedig tartottam tőle, hogy nem nyeli le.. Ez volt az eslő találkozása gyógyszerrel, eddig nem kapott még, és elég balul sült el... :cry:

Ma reggel eldzsaltunk vérvételre Apával, gyerekekre Anyósom vigyázott, és mire hazaértünk, Anyósom megetette Bencét, elmosogatott, rendet rakott a konyhában. Hát nekem olyan jólesett! Feldobta a napomat :lol:

Cumisüvegezők:ti milyen gyakran cserélitek?

Kép
Kép
Kép
mágnes

lucus
Köszönöm Joel nevében is. :D :D

Nem tűntem el csak szerdán is és ma is vizsgáztam, és még 16.-án fogok vizsgázni aztán vége.
A szerdai jegyet nem tudom, de a mai az 4-es lett, pedig, hogy őszinte legyek semmit nem tanultam. :oops: :oops:

A Joel pár napja négykézlábra emelkedik és úgy hintázik, olyan édes.

manocskak

Köszi, Szilvi, megnézem :D A rossmannosat még nem próbáltuk ki, de az lesz a következő. De ebből a berniből lehet, hogy már nem érdemes 3-ast vennem, mert ez mintha kicsit kisebb lenne, mint a dm-es, amit használunk. Bár amilyen ütemben Saci nő, lehet, hogy 3-as pelenkát hord még 1 évesen is :?
Védőnéni :evil: oda sem csörgött előtte? Ezt mégis hogy gondolja? Jaj, ha hozzánk most beállítana (játék mindenhol, le kéne takarítani az etetőszéket, az asztalt, de most olyan álmos vagyok) :oops: :oops: :oops: ráadásul Sacin olyan mocskos a ruha, nem is értem, hogyan. Ha felmosok, a víz szinte teljesen tiszta, nem látni semmit a földön, a Lány ruhája térdben meg hason mocskos... hogy a búbánatba?! Ott is felmosok, ahová be sem látni, nemhogy Saci beférne... mindegy, kezdek belenyugodni, hogy vonza a koszt...

Mági: na, Anyós de jó fej ma :D
Remélem, Annának bejön az új gyógyszer, és hamar meggyógyul!

Megjött Saci útlevele (1 hét + 3 nap) :) 3 évre kapta :) szép, bordó, mint Zazáé. Már csak hármunké kék, de az is lejár jövőre.

Csöre
csöre74

Csöre! Hogy kapta 3 évre????? ez komoly?

Lucus! igen a diegóst ajánlotta más is, hogy nagyon jó! Most már tényleg kipróbálom csak oylan messze van a diegó...

Olyan pipa vagyok. Elmentem venni oylan transfer fóliát a papírboltba, elkészítettem a képet, feliratot midnent amit apólóra akarok nyomtatni erre kifogyott a festék a nyomtatóból! Máté meg már itt ujjongot, hogy lesz új Thomasos pólója:(

Móni! gratula a négyeshez. szó szerint jó jegy:)

Mágnes! jó hogy sikerült lenyelni a gyógyszert! Egyébként közérzetileg hogy van a lány? Szerencsére Anna sem túl sokat találkozik gyógyszerekkel:) Máté is lesett nagy szemekkel mikor mondtam neki, hgy beteg a hintalova, gyógyítsa meg adjon neki gyógyszert...nézett mi bajom van. Mi az hogy beteg? mi az a gyógyszer???
katuska79

Katuska:
A közérzete teljesen jó, dumál,jókedvű,beszólogat, játszik, meg nem lehet mondani, hogy beteg... Örülök én is, hogy nem vagyunk az a beteges fajta, eltekintve pár megfázától szerencsére nem volt komolyabb bajunk. keresztfiam ennyi idősen már 3 hetente nyomatta az antibigyót... :cry:

hogyér volt a transfer fólia?

Holnap megyünk cumisüveg beszerzésre. Kinéztem Bencének egy kisvakondosat.. Beledőlök a fakardomba, ha nem szerzek neki! :wink:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Katuska: komolyan 3 évre kapta, én is csak néztem, de rémlik, valahol az agyam hátsó fertályában, hogy mondta a néni, hogy 3 évre lesz... mi már az új rendszer szerint tudtuk csak rendelni, mert úgy volt időpont az okmányirodában. Lehet, hogy azért.

Mágnes: örülök, hogy Anna ilyen kis vidám :D olyan rossz látni, amikor betegen olyan kis bágyadtak :( A keresztfiad nem kap egy kicsit gyakran antibacit? 3 hetente :shock: ok, még ha felezem, akkor is rengeteg. Tönkreteszi szegényt :( világos, hogy vannak helyzetek, meg mérlegelés, meg társai....

Csöre
csöre74

Olvastátok a leukémiás kislányt?

Én kitettem üzenőfalra hátha valaki olvassa, és elmegy vért adni. Nekem Arh+ a vcs-om. És férjuramnak is. ő egyébként rendszeres véradó.

Gyerekem kicsinál. Totál nyüszi. Szerintem fogzik. Ma már beszereztem Chamomilla vulgarist, bár csak 9 CH-s volt. Ebből mennyit kaphat aki ad?

Éjszaka próbáltam megvárni, hogy magától visszaaludjon, így senki sem aludt. 10 perc után megelégeltem, és megkapta a cumiját. Mi a fenét csináljak?

Kép
Kép
cs_erika

Erika! lehet, hogy csak átmeneti az éjszakai hoppáré! Talán magától javul a helyzet!

Csöre! azért érdekes mert mi is most kaptuk meg az útleveleket és mindkettő két évre szól:( végül is oylan mindegy....lehet két év múlva már egyáltaln nem lesz rá szükség és elég lesz a személyi is.

Mágnes! 500.- pénz volt egy A4-es lap. Nem egy olcsó de egy oldalból akár 6-7 pólót is meg tudok csinálni a képek méretétől függően.

Nézzétek mit találtam: érdekes meg furcsa meg dizájnos baba cuccokról ír:

http://gyermekszoba.blog.hu/tags/baba
katuska79

csöre:
dehogynem, rengeteget kap, én is mondtam... állandóan középfül gyulladása van, de gyakorlatilag már mindegy, most 5 éves, és nincs olyan hónap, hogy ne lenne beteg, és ne kellene az antibogyó. (mondjuk mellé finoman szólva sem nevezném egészségesnek a táplálkozását..)

Katuska:
Az még egészen elfogadható ár,. azt hittem több.. Keresek már én is ilyet :)

Erika:
olvastam, és annyira a hatása alatt vagyok, olyan szép az a kislány.. :cry: Én B + -s vagyok

Kép
Kép
Kép
mágnes

Erika: az tényleg ritka vércsoport..... nálunk se senki nem...
Éjszaka: Saci is nyűgösebb mostanában, de mivel ő nem cumizik, így állandóan a cicin köt ki. Nem veszem ki, csak ha sír, dehát ha felébred, akkor sír...
Katuska: múlt hétfőtől változott a rendszer, ha az után kértétek, akkor drágább lett, 12 éves kortól ujjlenyomat, meg mittomén még mi, de lényeg, hogy a múlt hétfő a fordulópont, és a kérés napja számít. Én nem kértem személyit, csak útlevelet.

Csöre
csöre74

Hehe, Katuska, rendszeres olvasója vagyok annak a blognak, tök jó ötletek vannak néha :D

Mági: hát ja, sok múlik a szülein is... de azt is tudom, ha már egyszer el lett cseszve a táplálkozása, eszméletlen munka helyretenni :(

Csöre
csöre74

Egy kis játék:
szemszín kalkulátor :) igaz, már megvannak a babák, de megcsináltam. Hát basszus, 4 % esélyünk volt egy kék szemű gyerekre. Szóval Bence ezzel is megtréfált :) Anna barna szemű ,erre 72 %-unk volt :)

http://museum.thetech.org/ugenetics/eye ... lator.html

Kép
Kép
Kép
mágnes

Zsófinak kék szeme van
a Kalkulátor szerint 100%-ban biztosan kék szemű gyerekeink lesznek

Kép
Kép
cs_erika

Mági: ezt feltete Hanna anno :) tényleg jó kis program :D Nálunk 35% a kék szem, erre mindhárom kék szemű (igaz, Zazáé néha zöldre vált, arra 15% az esélyünk :D) Szóval hol van az az 50% valségű barna szemű gyerekünk? :D :D :D Sebaj, majd a negyedik :D :D :D
Bencéd nagyon egy huncut gyerek :D :wink:

Csöre
csöre74

csöre:
akkor én szokás szerint elfelejtettem, hogy már volt fent... azagyam a hasamban maradt.... :?

Kép
Kép
Kép
mágnes

cumisüveg csere?????

Kép
Kép
Kép
mágnes

Mági: cserélni kell a cumisüvegeket? Nekem Mesi és Zaza sok közöset használt, igaz, ők csak ittak... mármint Zaza csak imitálta.

Csöre
csöre74

Ja Csöre akkor értem a három évet!

Máténak is teljesen épek még a cumisüvegei pedig csak kettő nagy volt neki, nemrég szokott le róla...csak a cumirészüket cserélgettem. Én nem csaptam ennek sose nagy faksznit....500.-Ft babylove cumisüveg és kész. A több ezres sem bírja tovább, üveget meg nem mertem. Petrának volt egy üveg cumisüvegje de állandóan úgy rászorult a cumi, hogy csőfogóva kellett leszedni róla így repült a kukába...pedig pofás kis darab volt.

Mágnes! próbáld meg a papírboltba. Én itt vettem a közeli pirinyó papírboltban, van külön fehér és külön színes pólóra való! Ja és ne felejtsd el elkérni hozzá a szilikon lapot (egyszerű sütőpapír egyébként) mert azt elfelejtik holott van a csomagban minden egyes papírhoz.
katuska79

Halihó!

Élünk. :)

Úton vagyunk.

Én meg babakocsit néztem Csajok. :lol: :lol: :lol:

http://www.vatera.hu/taga_babakocsi_tri ... 44774.html

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Hanna: ez szuper, de ezért már autót is lehet kapni :lol: :lol: :lol:

Katuska: Mesinek is volt egy üveg cumisüvege, de nekem nem volt ilyen gondom, a mai napig gyönyörű állapotban van, pedig sokat használtuk. Igaz, kicsit nehéz, ha már a baba fogja.

Csöre
csöre74

Sziasztok!

Eddig csak olvasó üzemmódban de mostmár próbálok írni is :)

Minden baba édes, a tali látom vidámrs sikeredett :)

Mági: én valahol azt olvastam hogy cukkinit 7 hónapos kortól lehet adni. Nekem egy kicsit azért furik a bébikaják. A zöldborsó tudomásom szerint nem adható 8 hónapos kor előtt mert puffaszt, viszont a 4 hónapos univeres kajában már kapható zöldborsófőzelék. Mi egyenlőre csak a répánál tartunk de nem nagyon jön be Patinak, állandóan az előkén landol :) . A gyümiket viszont imádja.
A múlt heti Nők Lapjában egyébként vannak tök jó cukkinis babakaja receptek.

Jobbulást Annának!

Manócskák: hajrá vizsgák! Jól vagy?

Pár napja megint kelünk éjszaka 3-4 körül :( , pedig előtte már egyhuzamban aludt 10-12 órákat

Vásárlás: Nekem anno a plusban a pénztáros csajszi egész véletlenül 1 csomag papírzsepit próbált a pult alá besöpörni de észrevettem és szóltam. Majdnem hogy én voltam a hibás hogy csk nem képzelem hogy el akarta tenni...... nem az ára miatt csak utálom ha hülyére akarnak venni.
Mi mostanában a Tescoba járunk...elmegy, a babás cuccok viszont jók

Hanna. mivel etted halálra magad? jó kis zsíros deszkával? :wink:

sahli

Hanna! jó kis kocsi :lol: :lol: :lol: főleg az ára. Egyébként ötletes....
Én most a testvérfellépővel küzdök mert párom egy ideje már igéri, hogy végre megcsinálja...de mindig más dolga van, licitálni meg nem enged rá sehol. Bár most van a teszveszen kettő is 2000.-Ft-os liciten. Bár két nap múlva már jó drága lesz mert a hibbantak licitálgatnak rá!!!! Sok hülye ahelyett, hogy utolsó pillanatra hagyná...úgyis az utolsó licit dönt.
A vaterán is van egy kicsi pénzért de onnan meg le vagyok tiltva mert nem fizettem ki a számlámat...
katuska79

A bébikajákban messze nem olyan állapotban van a zöldség meg a gyümölcs, mint ahogy mi el tudjuk készíteni és nem is annyira tömény állapotban ezért is van köztük oylan amit már hamarabb is lehet adni. Annyira nem kell foggal körömmel ragaszkodni a hónapok betartásához, ha egy babának nincs semmi baja semmitől akkor nyugodtan lehet próbálkozni az új dolgokkal. Persze csak ésszerűen.
A zöldborsót meg úgy kell elkészíteni, hogy főzés után át kell paszírozni egy szűrön, hogy a héja ne menjen bele és akkor nem fog puffasztani.

És Petra is kúszik! na nem métereket de centiket már halad:)
katuska79

Kisbogács: Ági tündéri! Úgy látom a babák imádnak pancsolni. Múlt héten kiraktuk a kismedencét a teraszra és abban pancsizott babó!

sahli

Katuska: gratula Petrának a mászáshoz :)

sahli

katuska,csöre:
hát nem tudom, szerintem a műanyag egy idő után megérik a cserére, a mostani szettünkből pl. 2 már elkezdett repedeznia folyamatos hőhatástól...

sahli:
a borsó szerintem azért van üvegesben, mert tul. képpen a héjja az, ami puffaszt, ezt pedig bébikajában paszírozzák..De az íze kegyetlen :)
(hvíni foglak majd,de minden összejött...gyerekfelügyelet nem megoldott sajnos...)

szomszédasszonyomtól kaptam egy adag rakott cukkinit, istenien néz ki,az illata is az, ezt most beburkolom.. :lol:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Csöre: nekem bőrgyógyász mondta hogy fagyasztják, de elmúlik magától is előbb-utóbb. Benedeknek az oldalán és a combiján van, de a combjáról már kezd múlni, csak egy folt van már.
Szóval a fagyasztás csak gyorsítja a felszívódását. (vagy mi)

Katuska gratula Petrának. Én fiam is halad, de vagy a feneke van fenn, vagy a feje. Mint egy kukac. :D
Köszi a keresztszülő infót.

Szilvi
Kép
xania9

Én már adtam üveges zöldborsót, meg cukkinit is Ádámnak. (gondolom, ha nem lehetne, nem lenne rajta a 4 hós cimke) Semmi gond nem lett. Nálunk a répán kívül eddig minden bejött. Persze a gyümölcsök jobban csúsznak.

Mágnes: én még nem cseréltem cumisüveget. Még jól bírják a cumik is, pedig sterilizálom esténként. Mondjuk, ezek a nagyobb üvegek még nem olyan régik. Talán 3 hónapja vettem őket.

krisz78

Nekem nem repedeztek meg a műanyag üvegek...mondjuk nem is főztem őket állandóan. Onnantól kezdve, hogy kúszik mászik végigtaperol és a szájába töm mindent nem sok értelme volt a főzögetésnek.Forrót meg nem öntöttem bele max a felforralt vizet, de azt is legtöbbször a kannában hagytam kihülni. Így nem lett baja a műanyag üvegeknek. Csak a minta lett kopottas rajtuk.
Most csak akkor szoktam kifőzni a cuccokat ha elutazunk valahová. Nem tudom miért...
katuska79

Krisz! ezen jót nevettem... nem is lehetnek túl régiek:) Félévnél biztos nem:)
katuska79

Xania: Ádámnak a lábfején van anyajegy féle. Az az érdekes, hogy teljesen olyan mint a bőre, csak barna. Teljesen sík. Amikor megszületett, megnézték, meg a gyerekdokink is. Azt mondta, majd ha nagyobb lesz, lézerezik, ha zavarja. Igazából nem is tudom, anyajegy-e. Amikor terhes voltam vele (kb 6 hónapos), odanyomódott a hasamhoz a tűzforró tepsi széle. Az egyik doki azt mondta, ott lehetett a lába, és mivel semmi háj nem volt a hasamon , pigmentálódást idézhetett elő Ádám lábán. Én is hajlok erre, hogy ettől van.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára krisz78 2009.07.10 19:06-kor.

krisz78

Katuska: :lol: :lol: :lol:

krisz78

Mágnes! rájöttem a cumisüveg titokra. Nálatok darabos a víz. Vagy izé kemény na. :lol:

Megőrülök, hogy Máté állandóan elvesz mindent Petrától. OYlan jót lejátszott egy kis akármivel...ütögette a padlót. Erre odament és elvett, hogy Ő pont azzal akar játszani. És akkor jön a sírás....
katuska79

Katuska:
Na hát én sem főzöm ki őket, de a forralt víz meg bele, aztán bekeverve a hideg vízben áll az üveg ,hogy hűljön. A hűtőből kivéve pedig megy mikroba..

Anna is csinálta ezt Bencével, sikerült leállítanom róla, így nincs vita most :lol: Ma azt mondta, hogy nagyon szereti Bencét :lol:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Szép estét!

MÁgi, szegény kicsi Anna :cry: :cry: Jobbulást! Örülök hogy az új gyógyszert meg tudja enni!

Bolti átvágások
:( Rendszeresen próbálkoznak a sarki CBA-ban is :(

Krisz, Kata, gratula Ádámnak és Martin babának a forgolódáshoz :)

A talis képek fantasztikusak! Ugye felteszitek a webalbumba is? :)

Kata, köszönjük, megnéztük a képet, Ágnes már gyakorolja az elbűvölő válaszmosolyát (csak még nem sikerült lencsevégre kapni) :wink:

Tesco-s babaruhák: én is teljesen elégedett vagyok velük

Vickybabe, remélem be fog válni a járóka! én is gondolkozom hogy be kéne szerezni egyet, de apus lenyel keresztbe ha megint előrukkolok valami költenivalóval

[quote="xania9"]B írta:xania9enedeknek éranyajegye van, azt akarták fagyasztani, de nem mertem elvinni. Azóta meg majdnem teljesen felszívódott.
Szilvi, ez az éranyajegy hogy néz ki?

[quote="katuska79"]N írta:katuska79em tudtok véletlen valami kenceficét amitől megint szép lesz a laminált padló????
Katuska, "Lamitan", kifejezetten laminált padlóra való, ipari felhasználásra készült professzionális tisztítószer. http://www.beltex.hu/tisztitoszer_1_1_2868_1.html

Móni, gratula a jó eredményhez :)

Erika, hűtőrágókát szoktál adni Zsófinak? Ágnes imádja, ha fogzás miatt nyűgös

Bébiételek: ahogy elnéztem egyáltalán nem tartják be a szakirodalom által javasolt határokat. Szinte mindent egy kicsit hamarabb korosztályhoz adnak, mint ami az ajánlott.

Shali, irigy-irigy a kismedencéért :wink:

Cumisüveg téma
: nem tudok hozzászólni, egyáltalán nem használunk szerencsére :D

Rólunk: Lánykám felfedezte, hogy a hangos mérges kiabálással mindig el lehet érni valamit. Ezért két napja egyfolytában gyakorolja. Igazi kis hisztis méregzsák :D Ha pedig megkapja amit akar, egy másodpercen belül vigyorog is :)
kisbogacs

"hamarabb korosztályhoz" tudok ám fogalmazni :evil: :evil: :evil:
mindegy ugye értitek :oops: :oops:
kisbogacs

Kriszti - örülök, hogy jobban vagy Ágnes annyira huncut és nagyon szép még mindig!!!

Móni - Gratulálok a vizsgádhoz, Nagyon ügyes vagy 4 gyerek + egy a pocakban + tanulás+ gondolom háztartás és még ott vannak az állatok is!!

Cumisüveg - nálunk van két aventes, néha megkínálom vízzel belőle, de szerintem még nem használtuk annyit, hogy repedezzen. Ja és én nem is melegítek benne.

Mági - jó hogy elfogadja Anna és nem kell kórházba menni. Remélem Zille "örökli" az én immunrendszerem kop-kop én nagyon keveset voltam/vagyok szerencsére beteg, suliban is voltak olyan évek, hogy egy napot se hiányoztam. De remélem nem olyan lesz mint apus aki nem eszik se gyümit (évente egy banán, egy tál cukrozott eper, és max a a fahéjas cukrozott reszelt alma, valaki valamit nagyon elrontott nála) és a zöldség neki kimerül a krumpliban és húslevesben főtt répában, na jó szendvicshez hébe hóba lecsúszik a paprika. De ennyi.

Útlevél - ha nem repülővel megyünk nem elég a babónak személyi amit már lehet neki is igényelni? és nem kell illetéket se fizetni

Sahli - jó hogy jöttél. Éjszakai kelés :cry: Képet nem teszel fel Patrik babáról.

Ügyes Petra baba!!! Zillle a tolatók táborához csatlakozik :D

Kép

Kép
lucus16

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: