Sziasztok!
el-el tünedezem ugylátszik néha
Nagy hímzésben vagyok,készül egy barátunknak a babaágynemű.Augusztusban születik meg Csabikájuk,ugyhogy nemsokára készen kell hogy legyek vele.
Remélem mindenki jól van.
Mi ma voltunk oltáson,Míra 7150 gr és 64 cm.Hosszra nem nagyon nől a kis édes.
Ez volt most az utsó amit kapott kövit majd ugye 15 hósan kapja.
Ugyhogy ma volt extra nyügi.
2 napja amugy is felborult a napirendünk,hétvégén lesz nálunk a sörfesztivál és a gyerekek készülnek rá(népitánc,stb.)3-5ig van próba Mirus meg akkor szokott aludni,mivel hurcolászva van,most össze-vissza alszik.
Nagyon jók a babaképek,vízparton és szárazföldön egyaránt csudaszépek.
Bea
Maja még mindig gyönyörű.Bevallom,én is mindig megbámulom tescoban egyéb helyeken a félvér illetve kinai gyerekeket de azért mert szerintem iszonyatos szépek.
Keresztelő nálunk ugy volt hogy augusztusban lesz,de sajna még mindig nem tudtuk eldönteni ki legyen a keresztanya
irigy vagyok a mozi miatt,neklem egy darabig nem lesz rá lehetőségem,amint kiteszem a lábam,Míra üvölt.
Gyöngyi
Mennyi idő alatt készül el egy sapi például?Kiváncsivá tettetek így megnéztem miket alkot Ronimami és nekem is kéne a csajoknak sapi öszre.
Katka
nem is vagy te bálna.szerintem a magasságodhoz képest nincs rajtad sok felesleg.hétévégn kiboritottam egy zsák ruhát(tavalyit)
hát mit nem mondjak sirva fakadtam,az semmi hogy kb 13kilóval könnyebb voltam,de a centik

nincs egy olyan felsőm ami ápol és eltakar
Na mndegy én is azt mondom majd jövő nyáron.
Jó éjt mindenknek
sziasztok