A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 márciusi babák

zazzy: mióta ilyen olcsó a kutyaszállítás? :shock:
Régen teljes árú jegyet kellett venni a kutyáknak, most meg negyede :shock:
Ha ezt hamarabb tudom, Mogyorót is hazavisszük, ne kínlódjon szegény, de szájkosara sincs... :(

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos: naaaaaaaaaagyon jó a novellád!!!!! Szerintem nagy tehetség vagy!!! :wink:
Bocs, de apa még mindig nem hozott meggymagot, pedig rágom a fülét!!! :oops:

Gabka: nagyon szépek vagytok!! Örülök, hogy jól telt a nyaralás.

Kukli: sajnálom Boti ,motorját!!! :cry:

Ujjszopás: nem tudom, mi van a márciusi babákkal :?: :?: :!: :!: Krisztián is kb.1,5 hete szopja az ujját. Próbálom neki a cumit adni, erre azt kiköpi, és az ujját kapja be. Gergőt egyszerű volt a cumira szoktatni. Nem tudom, most hogy lesz, de nagyon nem szeretném, ha az ujját szopná a kislegény.
Tegnap óta meg azt csinálja, hogy amikor, már nem annyira éhes, akkor összeszorítja a száját és a fejét hátra tolja, persze a cicivel együtt. Na olyankor csillagokat látok!! :?
Forgolódás nálunk nem nagyon van még egy-egy véletlenszerű. Nálatok hogy zajlik az evés? Nálunk, ha bármi kis zaj van kapja oda a fejét. Rettentő kiváncsi. :D

banokla

banokla, de éééééédes abban a kalapban! :D
Meggymagot ne bánd, kivárom a soromat :wink:
És nálunk is kezdődik a minden zajra odafigyelés (ami azért gáz, mert 1m-re a tévétől és félre a monitortól szoptatok. Tudom, nem helyes, de kicsi a lakás, van, hogy emellé még két szárító van a hátam mögött, egy járóka mellettem, szóval semerre egy centit sem. És hogy miért nem megyek be valahová? Napközben szoktam, de az esti két órás szopit inkább én sem tölteném üresben...).

Hja, és ha nyűgös, elég egy hangos szó, már megy is a megfeszítés, sírás, mint pl. ma.
Aztán hál istennek leszakadt az ég! :roll:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Sziasztok,
most a szüleimtől írok, nem is tudok most mindenre reagálni, elfáradtam ma (itt van az unokatesó is, korban félúton Samu és Kata között).

Nemlajos, én mozi után szívesen hazaviszlek, tényleg közel lakunk.
Novellád nagyon-nagyon ütős, kiba jól írsz.

Gabka, üdv itthon! A képek és a beszámoló alapján jó lehetett nagyon a nyaralásotok!

Kukli, a mocit sajnálom, ez elég durva sztori. Ilyenek miatt akarok ellépni Bp-ről.

Marq, Park Uszodát nem ismerem, de strandolni szeretek, majd megkukkantom térképen. Egy utcanevet tudnál írni?

No, kb ennyi agyam maradt, lépek aludni.

Lilypie Kids Birthday tickers
erpé

:D
És mikorra is tervezitek azt a mozit? :D

Ma határozottan rosszul ébredtem, tiszta idegbajos vagyok, egy versenyfutás lesz a mai nap :?
És a Zuram annyit se mondott, hogy hiányozni fogok, vagy bármi (bezzeg a gyereket kétszer is felébresztette, hogy elbúcsúzzon, így most se alszik...)
No, legyetek jók!

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

megjöttünk a dokinénitől/védőnénitől. ma kellett volna Lilinek megkapnia a 3 hós oltást, de mivel nem teljesen egészséges (hőemelkedés, piros kicsit a torka) kapott egy hét haladékot. Majdnem 4 hónaos lesz mire megkapja a 3 hós oltást :)
de azért méricskélés is volt :)
64 cm és 6200g :) 4 hét alatt nőtt 2 cm-t és hízott fél kilót :)
Levi már 9 hetesen 6300 gram volt :) de én nem bánom, Lili mégiscsak egy kisleányka :)
Egyébként Levi 99 cm és 18 kiló, ezt is tegnap tudtam meg a bölcsiben :)

Nemlajos: jó utat nektek! pihend ki magad! :)
mozi után én is haza tudlak vinni, nem nagy kerülő nekem sem :)
sőt most jutott eszembe, hogy talán összebeszélhetnénk, Erpé, Veled is és mehetnénk egy autóval moziba :)

Banokla: nálunk már elég korán elkezdte Lili a forgolódást a zajok irányába, de a cicimet csak mostanában ereszti el közben. Előtte volt részemről jajgatás, amikor kilóméteresre nyújtotta a bimbómat :)

Kép

Kép
gabka77

Nehezen feszem fel a fonalat, pedig 2 x is olvastam, csak túl meleg van :x , így bocsi, ha nem reagálok valamire.

Marqueza, szerintem is érdekes személyiség vagy, olvastam a pontjaid, és nem is vagy vén szerintem itt többségünk túl van a harmincon, vagy tévedek? na jó befejeztem, mi nők nem szeretjük ezt a kor témát, erre szokták mondani, nem csak a húszéveseké a világ :lol: :lol:

Nemlajos neked esténként 2órás szopijaid vannak? :o :o

Kuklika
én is sajnálom a mocit,
és Erpé igazad van Pesttel kapcsolatban, nekem is annyiszor megfordul a fejemben, hogy jó lenne költözni, mert rokonaink nagy része ott van, (sőt most alakulóban egy love is, ő is ott él, akivel a randink lett volna :oops: lehet emlékeztek) de ilyenek miatt mindig elvetem. 1. nincs ott anyukám :arrow: tudom ideje lenne már leválni, de mivel mi mindig ketten voltunk jóban rosszban, csak 1x sikerült majdnem elköltözni.... akkor Ausztriába készültem
2. egy kisváros még mindig békésebb szerintem, és ez Maja szempontjából is fontos nekem
3. nagyon félek, hogy ott nagyobb a diszkrimináció, itt is utálom, ha megnézik Maját, "de szép a színe"stb.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bea1978 2009.07.07 10:16-kor.

Bea, Maja

Kép
bea1978

Gabka, szépek a nyaralós képek, aranyosak a gyerköcök.

Banokla a te fiaid is:) hogy összeöltöztek

Bea, Maja

Kép
bea1978

viszont ha Pesten lennék, mehetnék talizni :lol: :lol:

Bea, Maja

Kép
bea1978

Sziasztok!
Nemlajos novellájára nincs időm, de nem hagyom ki. Remélem azért elmúlnak mindekinél a nyügi napok, biztos rátesz a meleg.
A kutyu cuki, ahogy a kis kalapos legénykénk is. Csuda pofi. Jó lenne sűrűbben látni. :wink:
Nem sok időm van, de látom Gyöngyi rég volt. Pedig megjött a kendőm. Erpé, Gyöngyi nektek (Na ez már csajosabb :lol: ):
Kép
Tegnap nagy volt a szám, hogy nem mennék strandra, erre mindettől független bnőim mára kitalálták proginak, megyek bikinvonalamat helyre rántani. Még elő sem vettem a fürdőruháimat. Remélem lesz ami rámjön. :oops:
Ha lesz még időm olvasom Ildát.
Jó utat mindenkinek aki utazik, vigyázzatok magatokra!!!

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Amíg folyik a vízem, megnéztema fürdőruháimat. Lehet, hogy mától bezárják a Dagályt, bálnaveszély miatt.... :lol: :lol: :lol:
kuklika
Budapest VIII. kerület

jaj nagyon aranyos :D Kata

Bea, Maja

Kép
bea1978

Köszi :)
Nemlajos nekem is libabőrös lett a kezem. Ha van még ilyen titkod, oszd meg kérlek velünk! Rég olvastam ennyit, csak úgy suhantam a vonattal. Nagyon tetszett.
Mindenki alszik, megvan a fürdőruha, és megtaláltam (jippié) a strandkendőm, ami ápol s eltakar. Hasam meg behúzom... és fulladva rohanok Boti után. :lol: :lol:
Bea sztem ne foglalkozz a bőrszínre utaló mondatokkal. Mindenki kíváncsi és irigy. Meg talán gyáva is. Te pedig csak büszke és bátor anyuka lehetsz! Vili? :wink:
kuklika
Budapest VIII. kerület

Ilda: én is elolvastam a művedet! nagyon tetsztett, írj még ilyeneket és oszd meg velünk!!!
gabka77

Ó nem foglalkozom én vele, csak pont most volt nálunk egy afrikai kisfiú anyukájával, és ő fogalmazott találóan, hogy néha megnézik őket, mint valami cirkuszi majmot, én senkiét nem bámultam soha, dehát nem vagyunk egyformák.

Készíts fotókat a strandon, jó szórakozást nektek!

Bea, Maja

Kép
bea1978

Na megyek, főzni kellene vmit, csak nem tudom mit :x

Bea, Maja

Kép
bea1978

Kukli: micsoda nőcis szeelése van Katának!! :o Nagyon édes benne!! :wink:
Ne mondj már ilyeneket, hogy bálna vagy!!! Szerintem nagyon is csinos vagy. És ha a strandon megbámulnak, akkor okkal néznek utánad, mert azon törik a fejüket, hogy lehet valaki két gyerek után ilyen csinos!!!!!!!!!!!

Bea: Gergő nagyon szeretné, ha lenne egyforma ruhájuk Krisztiánnal. Eddig még nem találtam, h lenne 3 hósra és 4 évesre egyforma fiú ruci. Látnád hogy tetszik neki már az is, ha hasonlóba öltöznek.

banokla

Nekem is kellene főznöm, de ma Krisztián extra nyűgis volt délelőtt. Reggel óta nem aludt semmit, pedig szokott 3 órát aludni. Most aludt el 1 után. Eddig kézbe volt el. Na lépek összeütök vmit, mert nemsokára jön haza apa.

banokla

Kösz Banolka, én nem így látom magam, de majd jövőre. Mindenestre a gyerekek valóban ápolnak s eltakarnak. :wink: Csak nem szabad lerakni. :lol: :lol:
Nem gondolkoztál azon, hogy varratni nekik? Vannak olyan varrónők, akik olcsón varrnak gyerekeknek.
Én ma lusta voltam és csak sajtos tejfölös tészta volt. Boti elég Levisen nézett ki utána. :lol: :lol:
Bakker tök rég alszanak és egyszerre. Már "nem sok időm lehet hátra".. :lol:
kuklika
Budapest VIII. kerület

Ilda: jó utat:)

kukli:már megcsodáltam jányod a másik helyen is :D nagyon édes
Én vasárnap strandoltam barátoknál, és ha Te bálna, akkor én menydörgőgyík :D

Kép

Kép
pgyöngyi

Én ma elegánsan orvosoltam duciságom problémáját... :( és hogy semmit nem lehetne venni olyan elefántokra, mint én.... :evil:
Lányaimnak vettem egy csomó tök jó rucit, meg strandpapucsot, meg napszemüveget és elgyönyörködtem bennük, hogy milyen szépek és nekik minden jól áll. 8)
Kukli: Én is a jövő nyárral vigasztalalom magam immáron 7 éve.... :lol: :lol: :lol: De majd most! 8) :wink:

Kukli: Ennyire csini képeket ne tegyél fel Katáról, mert még lenyúlják a csajt, mielőtt Peti magkapná a pusziját. :shock:

Bea: Hát igen, Magyarországon ez a helyzet. Mindig lesznek, akik beszólnak. Szerintem az a fontos, hogy Majának legyen önbizalma és stabil énképe, hogy ezeket majd lepattinthassa magáról.
Szerintem minden embernek beszólnak valamiért, csak kérdés, hogy felkészülten éri-e az embert a beszólás vagy elég bölcs ahhoz, hogy a hülyeségeket simán lepattintsa és ne törődjön vele.
Ha te erre képes vagy, akkor Majának is át fogod tudni adni! És a lényeg, hogy te vagy az anyukája és ő téged választott! :roll:

Katka

katka22

Ma van egy éve, hogy pozitívat teszteltem :)

Marq Hát igen, sokszor még elkérik a személyim. Szerencse, hogy nem történt baj! Anyai megérzés, hogy időben néztél még oda!

Nemlajos Hogy rólad miket tud meg az ember? Mindig jössz valami újjal.

Kukli Pihenőszékben én annyit hagyom Mátét, amennyi neki jólesik. Ha nem tetszik, szól. És sokszor kint alszik a napernyő alatt. Igaz, 50 faktoros krémmel kenem, és ha elalszik, egy vékony pelust is még ráterítek. A nap miatt. De mi közvetlenül a parton vagyunk, és a vízről ugye tükröződik a nap.

Vica Nem csípte meg valami. Én egy méhecskébe léptem bele, és tök dagadt a lábam 2 napja. Lehet, hogy Pannát is megcsípte valami és túlérzékeny rá. Ha igen, 3-4 nap alatt el kell múlnia.

Katka Az jó, hogy Peti bírja a zajokat. Én is szoktatom Mátét.

Gabka A palacsintát én is egyből kiszúrtam. A képek meg szuperek. Nagyon aranyosak, szépek a gyerekek.

Kép

Kép
rszg

Húúúú annyira szupi volt a strand!!! Kata kocsiban oda-vissza aludt, ott babáztak vele a többiek, Boti pedig úgy vetette be magát a medencébe, mintha minden nap ezt tenné.
Mindenki elfáradt, én kicsit barnultam, és taliztam a csajokkal.
Amúgy a takarás megvolt, megtaláltam egy tavaly vett strandkendőmet. Még sosem hordtam, ez tényleg fed. 8)
Amúgy Katka én Boti plusszát ledobtam szopi után egy 5 napos léjböjt kúrával. Kevesen bírják, de én rövid távon fakír vagyok, és szerencsére nem jön vissza ami lemegy. Szval jövőre is elszánt leszek, és leadom amit kell. Remélem. Amúgy hosszú távon gyenge vagyok mindenben sajnos. :?
Rszg nagyon irigylem Mátét a parti alvások miatt. Sok munka van? Sok a nyaraló? Most több a magyar ugye? Egy éve akkor majd kiugrottál a bőrödből gondolom! Gratula! :P
Rádobott peluról jut eszembe. Északára mit adtok a kicsikre? Body plusz rövid rugi van Katán, de lehet sok. :roll:
Peti ne aggódjon, a beígért puszi a szánkon csücsül, és ott is marad. Nem kapunk képeket a csini csajokról? Tuti szeretnek pózolni. Láttuk már. Én örülnék egy képnek a 3 gyerkőről a mamijukkal. :wink:
Gyöngyi hol strandoltatok? Eszter írta? Ronimami kérte dobjak oda is, én meg boldogan tettem eleget ennek. Még mindig nem árultad el miket csináltatsz. :idea:
Jóét!
kuklika
Budapest VIII. kerület

Nektek elő szokott fordulni, hogy több visszajön? Nem sugárban, tehát nem hinném, hogy hányás, viszont öklendezett, tehát nem is sima büfi, és 2X is ma, egyik evés után. Viszont az esti szopi(már másfél órája) benn maradt, remélem benn is marad.

Bea, Maja

Kép
bea1978

bea: utoljára ilyet most reggel 7-kor csinált Eszti, nem is aludtunk vissza :?

kukli: bocsi :oops: lesz takaró, sapi, kiscipő,labda, kis poncsó. Mindegyikből kettő. Sapiról van is már fennt kép
Na örülök, hogy jót strandolál. Eszti tök jól bírta nekünk. evett, aludt,fürdött, nézelődött. Egy mukkja nem volt (mint Tatán :wink: )
Egyik barátunknál voltunk, van egy kis medencéjük, ott élvezkedtünk vasárnap. Tök jó társaság jött össze. A pasik ping-pongoztak is,mi meg szurkoltunk nekik :)

na megyek, mert sárgabarackoznom kell még ma :?

Kép

Kép
pgyöngyi

Köszi Gyöngyi, biztos fájt is valamilye, mert sírt este és most reggel is, de már ok szerintem.

Bea, Maja

Kép
bea1978

mi se aludtunk még vissza :? pont mi is 7 óta :x

Bea, Maja

Kép
bea1978

még most se :x :x betettem a kiságyba, már ott beszélget :lol: :lol:

Bea, Maja

Kép
bea1978

Sziasztok!

Bea, nálunk is vannak nemalvós napszakok, pl. hétfőn egész délelőtt fent volt a lányzó (kb 8-tól fél2-ig), aztán kidőlt, és aludt egyben 4 órát.
Bukás nálunk mostanában nagyon ritkán fordul elő.

Kukli, örülök, hogy jó volt a strand. Mi is voltunk tegnap, fél 6-tól itt Csepelen (apa is jött). Samu imádta, Kata meg aludt :)
Nagyon csini Katababa az új kendőjében :)

erpé

Erpé: Hogy vagytok? Hogy sikerült a csavargás? Mozira megcéloztuk a jövő hét elejét. Jó Neked?

Bea: napközbeni nemalvásban nekem Peti hétfőn csúcsot döntött. Aludt 2X20 percet és 1 órát, de azt csak azért mert folyamatosan toltam babakocsiba. És csak este 9-kor dőlt ki, pedig már délután 4 óta fent volt.... Összvissz 1 óra 40 perc napközben. :shock: Ennyit 5 éves Ágica is simán alszik...
Nekem Peti korábban sem volt bukós, most már egyáltalán nem. Zsófi szeretett bukni (asszem), de olyan 4 hós kora körül ez neki is csökkent. Teljesen olyan 6 hónaposan szűnt meg.

Gyöngyi: majd kérünk fotót Eszterről, ahogy pasizik a menő horgolt cuccokban. ;)

Katka

katka22

katka:oké :)

Kép

Kép
pgyöngyi

Sziasztok!

Katka, köszi, jól vagyunk. Csavargás még nem fejeződött be, holnap megyünk mininyaralni (mint Csibbék): csak mi nem az ország nyugati, hanem a keleti felét célozzuk, Tokajhegyalját (azon belül Mád, Szerencs és Hernádcéce a konkrét célpontok).
Biztos mondtam már, hogy onnan (Mádról) származik apai ágon a rokonság, és sokan élnek még arrafelé (nagymamám, nagynénik és nagybácsik, néhány unokatesó), így körbelátogatjuk őket. Körbehordozzuk a gyerekeket, sajnos tavaly ez kimaradt, van mit pótolni...

Jövő hét eleje nekem jó mozizni. Szétnézek film ügyben, de alapvetően én mindenevő vagyok :) És Gabka, jó ötlet, társulhatunk autóilag, és mehetünk együtt. Meg Nemlajos.

Banokla, nem írtam, de zseniális a két fiad azon a képen!

Megyek, épp főzök, és várom, hogy elkezdhessem a következő szakaszt :) Kaptam egy jó kis receptet, ha bejön, megosztom veletek.

erpé

Látom Nálatok is hat a hidegfront :evil: Mi ma kardiológián voltunk, Lara 2szer aludt egész nap, és mindkétszer ébrednie kellett :? Először a rendelőben, utána meg a hazaúton, de autó mihelyst megáll, ébredés van.Fél 2kor értünk haza, nem tudtuk elaltatni, fél 7kor sikerült elaltatni, de már 3szor felsírt :? Viszont a tegnapi 10 hez képest :shock: ma "csa" 6szor evett még.
Ja!És a hidegfront meghozta az első mensit is, már úgy hiányzott... :evil:
Megyek is, ki vagyok purcanva

Kép
Kép
zazzy

Sziasztok!

el-el tünedezem ugylátszik néha
Nagy hímzésben vagyok,készül egy barátunknak a babaágynemű.Augusztusban születik meg Csabikájuk,ugyhogy nemsokára készen kell hogy legyek vele.

Remélem mindenki jól van.

Mi ma voltunk oltáson,Míra 7150 gr és 64 cm.Hosszra nem nagyon nől a kis édes.
Ez volt most az utsó amit kapott kövit majd ugye 15 hósan kapja.
Ugyhogy ma volt extra nyügi.
2 napja amugy is felborult a napirendünk,hétvégén lesz nálunk a sörfesztivál és a gyerekek készülnek rá(népitánc,stb.)3-5ig van próba Mirus meg akkor szokott aludni,mivel hurcolászva van,most össze-vissza alszik.

Nagyon jók a babaképek,vízparton és szárazföldön egyaránt csudaszépek.
Bea
Maja még mindig gyönyörű.Bevallom,én is mindig megbámulom tescoban egyéb helyeken a félvér illetve kinai gyerekeket de azért mert szerintem iszonyatos szépek.

Keresztelő nálunk ugy volt hogy augusztusban lesz,de sajna még mindig nem tudtuk eldönteni ki legyen a keresztanya :oops:

irigy vagyok a mozi miatt,neklem egy darabig nem lesz rá lehetőségem,amint kiteszem a lábam,Míra üvölt.

Gyöngyi
Mennyi idő alatt készül el egy sapi például?Kiváncsivá tettetek így megnéztem miket alkot Ronimami és nekem is kéne a csajoknak sapi öszre.

Katka
nem is vagy te bálna.szerintem a magasságodhoz képest nincs rajtad sok felesleg.hétévégn kiboritottam egy zsák ruhát(tavalyit)
hát mit nem mondjak sirva fakadtam,az semmi hogy kb 13kilóval könnyebb voltam,de a centik :evil: nincs egy olyan felsőm ami ápol és eltakar :oops:

Na mndegy én is azt mondom majd jövő nyáron.

Jó éjt mindenknek
sziasztok

Rita
Kép
Kép
Kép
lrita

Ja akartam kérdezni,ha valaki felfázik az általában milyen tünetekkel jelentkezik?

Rita
Kép
Kép
Kép
lrita

Vica, jó, hogy anud végre hazamehetett, még ha csak saját felelősségre is. Ha így megoldható, hogy naponta bemegy, a hangulatának biztosan jót tesz, hogy otthon lehet.

Banokla, Gergő és Krisztián édesek együtt. És hogy világít a szemük. :)

Kukli: kismotor: :shock: :evil:
Kata csuda édes a kendőben és a cipellőben. :D
Éjjel Márti bodyban alszik, és hol adok rá zoknit, hol nem. Ha picit hűvösebb van éjjel, akkor adopk, mert gyakran lerúgja a takarót, vagy elforog alóla és az éjjeli szopinál hidegek a lábai.

Nemlajos, jó utat. Majd kérünk egy kis élménybeszámolót! :)

Gabka, nekem is sokszor nyújtogatta Márti a bimbómat. :lol: Mostanában nem fordult elő.

Bea, az emberek azért nézik meg a félvér gyerekeket, mert másképp néznek ki, mint a sajátjaik. Egyszerűen kíváncsiak. Mondjuk, hogy miért kell beszólni, azt én sem értem...

Katka, lehet is bennük gyönyörködni. :) Fiatal lányoknak szinte minden jól áll. :)

Erpé, jó mininyaralást nektek! :D

Zazzy, akkor ez nem volt egy jó nap nektek.

Masut
masut

Rita: a felfázás szerintem sok pisiléssel jár, igazából nem tudom, még mivel, mert ha esetleg voltam is valamikor felfázva, az nagyon rég lehetett, mert nem emlékszem rá.

Mozi: lehet, hogy én is megpróbálkozok vele, mert már több napja nincs gond a fektetéssel. Igaz, hétfőn vagy kedden elugrunk látogatóba vidékre, szóval attól is függ, melyik nap lesz.

Masut
masut

Úgy látszik, kedélyeket kavartam:) csajok a megnézésről, én csak magamból indultam ki, ha hozzánk bejött egy "más típusú ember", akár félvér, akár beteg, akár egy vegyes család(olyan helyen dolgoztam, ahol napi többszáz ember megfordult) soha nem bámultam meg, mert egyrészt volt benne tapasztalatom mennyire zavaró(nyugodt bevásárlás stb.), másrészt tudom, hogy senkinek nem esik jól, ha nem természetesen viselkednek vele és én ilyen szempontból nagyon empatikus vagyok, de minden ember más és az emberek többsége nem tud elmenni kíváncsi szemek nélkül az érdekes dolgok mellett, én lazán megtettem régen is, erre mondta az egyik Afrikai barátom ismerőse, hogy nálam nem tapasztalja azt mint a többi embernél. Olyan jól esett ahogy mondta, "Te olyan vagy, mint én, és én olyan, mint te egyformák vagyunk."

Rita, biztos szépek lesznek a gyerekek a fellépésen. majd hozz fotót :)

Maja 03.30kor kelt először!!! ez a második ilyen :D

Bea, Maja

Kép
bea1978

Tegnap végül délután dőlt ki, úgy ahogy a Peti, de akkor aludt 3 órát :lol: :lol:

Volt este a barátnőm és kaptunk egy cuki fürdőköntöst, inkább fürdőbolerót :P

Bea, Maja

Kép
bea1978

Katka, legjobbszervező asszonyság, kérhetnék egy kis segítséget? Vasárnap lesz anyukám 50. szülinapja, hogyan tudnám emlékezetessé tenni(tortán, virágon kivül) van esetleg ötleted(vmi kis játék, köszöntő stb.)? Csak szűk család lesz.

Bea, Maja

Kép
bea1978

felfázásnál, nem sok a pisi, hanem sűrűn van inger. Mondjuk pisilés után szinte egybőlérzed, hogy megint kell. És csíphet is asszem

Én ilyen félszemmel mustrálós vagyok. Próbálom nem feltünően megnézni az embereket :) Maját persze már ismerem, őt összepuszilgatnám kapásból :D

Kép

Kép
pgyöngyi

Sziasztok!

Csak helyzetjelentek: tegnap este sikeresen megérkeztünk életünk első hármasban, immár nem pocaklakóként, eltöltött nyaralásáról :shock: elég fáradt vok :oops:

És Lizi állandóan ülni akar, egész nap ezen erőlködik, persze hasizomból nyomja :lol:

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület

Szia Pappilon! Ha kipihented magad kérünk ám képeket, meg élménybeszámolót! ;)

Bea: Nem vagyom ám olyan nagy szervező, de szivesen elgondolkodom a dolgon. Szólok, ha van tuti ötletem.
- Elsőre egy olyan fényképalbum ugrott be, ahol mind az 50 évről vannak fényképek szépen időrendbe. Esetleg jópofa kommentekkel.
De tudom, hogy nem ajándék ötletre gondoltál... töprengek...
Remélem egyre több ilyen éjszakád lesz!
Nekem Peti egy katasztrófa volt. 3 hetesen művelt ilyet utoljára. Éjszaka 1/2 1-től rendszeresen felkelt és úgy döntött, hogy reggel van és ő nem alszik. nem sírt, nem kért cicit, csak dumált, sírdogált, cumit kért. Én meg mint a Keljfel Jancsi egész éjszaka. :( Pedig ma este céges megbeszélésre megyek és nagyon ott kellene lennem a szeren. Ehelyett majd ott fogok ásítozni. :? :oops:

Katka

katka22

Rita: Tök jó, hogy néha bejelentkezel. Fesztivál biztos klasz lesz, majd kérünk ám fotókat! :)
És nagyon aranyos vagy, hogy azt írtad, hogy nem vagyok bálna, de sajnos az a hülye mérleg nem hazudik.... Már gyűjtöm az erőt egy fogyókúrához.... ;)

Masut: Gyere csak el moziba! Amikor engem először így elrángattak, akkor úgy ültem végig a mozit, hogy a kezemben volt végig a mobil és legalább 3 sms-t küldtem, hogy minden rendben van-e. És rohantam haza, mint az őrült és ötletem sem volt miről szólt a film. :lol: :lol: :lol: Persze semmi baj nem volt. Kiderült, hogy nem vagyok pótolhatatlan, ezért van 2 szülője a gyereknek, no meg a nagyszülők és semmi baja nem lesz a babának, ha én is kikapcsolódom egy kicsit. Max. kap egy feltöltődött anyukát és az apukájához is jobban fog kötődni. ;)

Pappilon: jövő hét elején késő esti mozi! Gyere te is! 8)

Katka

katka22

Mit nézünk? Hol?

A 312. oldalig jutottam és már Lizi betojt nagyon, mek cserélni, apám meg kéri a gépet :evil: addig is a 7 pont:

1. Sokszor túl aggódó vagyok.
2. Szeretek másokat heccből szekálni és feszegetni a határait az illetőnek, főleg, ha közel áll hozzám.
3. Szeretek soxor csak megfigyelő lenni és társaságban és játszom a kukát, egyszerűen nincs kedvem megszólalni, máskor meg nehéz lelőni is, de ez nagyon hangulat és társaságfüggő.
4. Utálom, ha hazudnak nekem és ezért én is mindig őszinte vagyok.
5. Utálom, ha nem térnek rögtön a lényegre és kilométeres bevezetővel szórakoztatnak, ilyenkor nem bírom és szólok, hogy a LÉNYEGET!!!! (A férjem ilyen, persze nem velem és a társaságban csak figyelem tördelve a kezem, h másoknál mikor borul ki a bili)
6. Nekem is szinte mindig fiúbarátaim voltak, bennük sosem csalódtam, tudtam mit várhatok el, bezzeg a nőkben:-D
7. A páromat az egyetemi felezőbulin ismertem meg, épp egy másik fiúval jöttem volna össze, de ő kirohant hányni és akkor jött Andris;-D
8. Vízöntő vagyok oroszlán aszcendenssel

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület

Én is lógok még a 7 ponttal:

1: mindig magamból indulok ki, talán ezért nem feltételezek rögtön rosszat senkiről, amig nem ad okot rá. amig a szüleimben nem csalódtam sokkal bizalmasabb voltam mindenkivel.
2: egyetlen igazi barátnőm van, csak sajnos nagyon messze (németországban), vannak fiú barátaim és rengeteg ismerősöm, de amikor bajom van nagyon egyedül tudom érezni magam, nem nagyon tudom kivel megbeszélni a problémáimat
3: idő kell a szerelemhez, nem hiszek a szerelem első látásra cimü dolgokban
4: a férjemet az előző pasimnak köszönhetem
5: 4 évvel idősebb vagyok a páromnál, nem is hittem eleinte, hogy lesz valami komoly a dologból (amikor megismerkedtünk még nem töltötte be a 21-et)
6: nem vagyok ambiciózus (nem is értem minek kezdtem bele a fősuliba)
7: tv és nett függő vagyok :)

Kép

Kép
gabka77

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: