renna
én sem légtelenitettem minden alkalommal a tollas injekciót, a másikat amit keverni kellett a port meg az oldószert(én merionalt kaptam) azt mindig lelégtelenitettem, de egyébként megkérdeztem az ügyeleten, mert idegesitettek a fecskendőbe a buborékok és azt mondták, hogyha még közvetlenül a vérkeringésbe adnád akkor se lenne tőle semmi baj, nemhogy a zsirpárnába
Szóval ne aggódj, azt mondják néha még az infúzió is amikor lecsöpög bele megy egy kis levegő, de az nem számit. szóval nyugika. Szerintem se kiméld magad, úgyi szét fogod unni magad azidő alatt amig otthon kell pihenned, úgyhogy én a helyedben most úgy lefárasztanám magam, hogy utánna jól essen egy kis pihi
moncsiga
Mikor jössz?
julcsi
Jaj, ne félj, hamarosan te is epekedve vágyódsz majd egy kis -na jó szépen mondom-szóval, hogy egy kicsit kidobd a taccsot
Mikor tesztelsz?Nem javitod át a vonalzódat?
albi
pihenj sokat, és légy nyugodt, minden oké lesz
kitti
Nagyon leléptél
Gyere majd mesélj, hogy vagy?
tigrincs
Igen, a 4. alkalomból sikerült ez a két drága. Pont mondtam is , hogy arányaiban nem olyan rossz, olyan, mintha minden másodiknál összejött volna egy gyerek, csak igy egyszerre jönnek
Egyébként mi is úgy szeretnénk egy fiú, egy lány, de persze teljesen mindegy, csak egészségesek legyenek.
sajó
Hát, ha Dévai mondja, akkor biztos igy csinálják a steaket

, egyébként én nem osztom a véleményét, nem azért , mert a világ minden szállodájában jártam volna

., hanem, mert ha egy húst előfőzől akkor kimennek belőle az izek, -úgye igy készül a húsleves is

, szóval én is kipróbáltam már, például oldalassal, hogy előfőzöm és úgy grillezem, de össze se lehet hasonlitani azzal az izzel , amit akkor ad a hús, ha például alufóliába saját "gőzben" párolog.-Persze én is csak itt okoskodom, a grillezés nálunk abszolút férfi dolog, szóval én is minden okosságot, csak a férjemtől lesek el.
Érdemes többféle sütési módot kipróbálni, aztán úgyis mindenki megtapasztalja, mi számára a legjobb.
Én hiszek a csodákban, szóval még akármi lehet, mire vissza jön a szabiról Dévai már csak terhesgondozásra kell mennetek
Drukk a kezdéshez