A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Kata!

Laptető!!!! :lol: Átpasszolom Neked!!!!! :wink: :lol: :P 8)

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Sziasztok!

Ma kétszer próbáltam hívni az intézetet, de a sok csengés után fax hang jelentkezett.
Rossz számot hívtam, vagy ma nem volt a Vass doki? :oops: 309-7752

Végre rászánom magam, erre tessék.

A ragasztóról csak annyit, hogy már egy kisbabát "beragasztott", úgyhogy a minőséggel nincs baj! :lol: :lol: :lol:

Meli, aztán holnap várjuk ám a zebrás tesztet! :wink:
agnyes

Tigrincs!
Köszönöm a laptetőt! Ígérem telefonálok, ha jó hírem lesz!
Azt tudom, hogy skyp-od van, de msn-ed nincs, mert nekünk az van! Ha az lenne felvehetnél és tudnánk beszélgetni is! :)
Puszi, és köszönöm a laptetőt még 1x! :lol: :lol:

Kép

KépKép
ercsikati

Sziasztok!

S.Mónika: Igen, emlékszem, Fanni képéről rögtön beurott, hogy ti voltatok. Különben tök úgy éreztem, hogy ezt a pici lányt láttam már valahol. Akkor megvan, hogy hol :D . Nagy édes a Kiscsaj!!! Én a kávéautamata mellett ültem.
Miért is voltatok?

Szimba: Igen, sajna bejött a jóslatod :( ! De úgy vagyok vele, hogy már annyi ideje várunk a Picire, hogy ez a 2 hónap most már nem oszt, nem szoroz. A cickafarkról annyit, hogy azt hallottam endósoknak nem jó, mert növeli az ösztrogán szintet. Tudsz erről valamit?

Kitti: Köszi a tippet! Megkóstolom majd.

Julcsi: Örülök, hogy jól vagy! Mikor kell tesztelned? Vigyázz magadra!!!!!!!!!

Meli: Nagyon szorítok!!!!

Tegnap már nem volt időn jönni, de képzeljétek mi történt. Mentem este a férjemért melóba és gondoltam, utána kiváltom a fogigátlót az ügyeletes gyógyszertárba. Odaadom a receptet, erre azt mondja a nőci, hogy ez nem érvényes. Mi????? Teljesen elhültem. Apánk elfelejtette aláírni és pecsét sem volt rajta. Pedig mindig meg szoktam nézni, mert a férjem mindig figyelmeztet rá, de most siettem és elfelejtettem. Hát most mi legyen? Már tegnap el kellett volna kezdeni, ma meg semmi esélyem nem volt arra, hogy fel tudok menni egy másikért. Kb. 60 km-re lakunk. De szerencsém volt, mert a házi orvos felírta :D . De volt még 1 bibi a recepttel, Apánkkal 2 adagban egyeztünk meg, a receptem meg csak 1 volt. Azért felírta a doki a 2 adagot. Szóval, nagyon oda kell figyelni minden papírra, amit kapunk, jól meg kell nézni!

Puszi

Zsu
uzsuzs

agnyes
309-77-55, megnézem a privit, remélem nem én irtam el :roll: múltkor
chilike1

na megnéztem ágikám drága, et küldtem ám múltkor is :wink: , úgyhogy holnap próbáld újra, még jövő héten van apánk, utánna helyettesiti vass doki

tigrincs
köszike a gratulát, még moncsiga is babás , én dupláztam, úgyhogy nálunk kettő jön, náluk pedig egy babó lesz :lol:
Jaj, de cukik lehetnek, akkor mos nyálaznak, mi? :lol:

Egyébként már mgnyugodtam, beszéltem moncsigával, holnap jön majd ő is fórumozni, na szóval ő is pont igy van, mint én :lol: , szóval szuperul érzi magát, nincs hányingere , cici hol fáj, hol nem, kicsit aluszékony a drágám, akár csak én, úgyhogy nagyjából ugyanúgy érezzük magunkat. Ma irtam rencsinek, tesóm barátnője is várandós, holnap megy, sziv uh-ra, és ő is tök jól van, semmi tünet, szóval, lehet, hogy most ez ilyen időszak, hogy mindenki tök jól van-ja van egy pár "sztár" is aki most babásodik és mindenki meséli, hogy jól érzi magát, úgyhogy mostmár én is élvezem a várandósságom :lol: , csak tudjátok ez olyan hülyeség, de az ember úgy érzi, ha hány , az a tuti-már bocsi :wink:
De igy, hogy körülöttem is igy érzik magukat a kismamik, igy már teljes a nyugalmam :lol: -na jó ez azért kamu, de igyekszem :lol:
chilike1

uzsuzs
szegény apánk, biztos szerelmes :lol: :lol: :lol:

ercsikati
na akkor már számolod a tesztig a napokat, ? Jó hétvégéd lehetett... 8) hajrá , kis sejtecskék egyesüljetek :lol:

na most megyek, holnap majd jövök
mindenkinek puszika és mindenkinél legyen úgy ahogy szeretné :wink:
chilike1

tigrincs
ja egyébként 6 hetesek vagyunk :lol: :lol: :lol:
chilike1

Sziasztok!

Tigrincs!
Köszönjük, hogy gondoltál ránk!

Dévai szabadsága miatt úgy döntöttünk, hogy megvárjuk míg visszajön. Úgy tűnik nagyon fáradt lehet már, ha nem tesz pecsétet a receptre és nem írja alá. Nem akarom Jucust, a nyári zsufi miatt, semmilyen veszélynek sem kitenni!

Chilike!
Köszönjük a staek tanácsokat! Tudod amikor grillezünk, (és én sütöm) remek a hús. Most a lányok (Jucus és a mamája) edzettek serpenyőben és ők amúgy is túlsütősök és túlfőzősök, biztos ami biztos alapon.
Dévai ajánlott egy tippet, hogy tegyük a husikat egy nylon zacskóba, légtelenitsük, és főzzük elő, majd így süssük ki. Esküszik, hogy a világ minden szállodájában így csinálják. Valóban, így nagyon jó puha lett és a "biztonságérzet" is megvolt.

Mi megcsináltattunk minden vizsgálatot aminek a szavatossága lejárt. Közben nem hanyagoltuk el a házaséletet sem és a hétvégére vártuk a vörösök érkezését, de nem akartak megjönni. Volt egy teljes napunk amikor lélegzet visszafolytva reménykedtünk. Este aztán megérkeztek a vörösök. Milyen hülye az ember! Az orvosi leletek ellenére is reménykedik a csodában.

Olyan boldogság Titeket olvasni. Látni a gyerkőcök fejlödését és, hogy a megpróbáló vizsgálatok és kezelések ellnére is milyen kitartással törtök a cél felé. Remélem bennünk is lesz elég szufla! Én az első írásbeli tájékoztató után azt mondtam Jucinak, hogy hagyjuk abba. Én boldog vagyok akkor is amikor látom, hogy kis barátném, Sára, milyen szépen fejlődik. Hétvégén kint voltak nálunk a kertben és végre bemerészkedett a medencébe, aztán már ki se lehetett szedni belőle, pedig mindig úgy áthűlt, hogy zenéltek a fogai. Elmondta, hogy azért szeret mert szép nagy a szőröm, szép nagy a cicim és szép nagy a pocakom. Majd megzabáltam!

Sajo
sajo

Na ma nem bírom abbahagyni! Bocsika! :roll: 8)

Chili!

Köszi az infókat!!! Akkor örülök Mindhármótoknak és Apának is! :lol: És akkor ez lombik volt? És két szívhangot hallani....hát biztos nagy élvezet lesz!!!! Az egy sem semmi, de a kettő.... :wink: :lol:
Kívánom, hogy legyen egy kislányotok és egy kisfiatok is!!! :wink: De főleg, hogy egészségesek legyetek Mindnyájan! :wink:
És akkor Moncsigának is gratula!!! :wink: Nem hiába pihent Anyósnál!!!! :wink: :lol:

Kata!

Küldtem privit! :wink:

Sajo!

Nincs mit!!! Én mindenkinek nagyon drukkolok!!!
És ilyen bókot, mint amit Sáritól kaptál.... :wink: :lol: nem semmi!! Jucus egyébként jól van? És nem feladni!!!! És ilyeneket írni, hogy Te boldog vagy, hogy látod Sári fejlődését!!! Ez nagyon szép és jó és kívánom Sárinak én is, hogy mindig boldog legyen, de azért én kívánok Nektek két égetnivaló Lurkót!!!! :lol: :wink: :oops: Nehogy má csak én "őrüljek meg"!!!!! :lol: :wink: És ha nem haragszol meg érte, akkor Nektek Kislányokat kívánok, mert ahogy írsz Sáriról.... :oops: :wink: .... azt hiszem, hogy Neked Lányaidnak kell, hogy legyenek!!! Persze Jucust sem felejtem el ebből a szempontból, de szerintem Neki talán :roll: mindegy lenne, hogy fiúk vagy lányok! :wink: Az írásaidból nekem úgy jön le a dolog, hogy Te "lányos Apa" lennél a legszívesebben. Na persze a Pasiknak is örülnél, de ha legalább az egyik lányka lenne.....azt hiszem mégjobban madarat lehetne Veled fogatni!!! Na de nem ragozom tovább!!! Hajrá szeptember!!!! :wink: :lol: Puszi Jucusnak is!!! És tényleg NEM FELADNI!!!! :wink:

Agnyes!

Az hogy "a ragasztóról csak annyit, hogy egy kisbabát már beragasztott" az azt jelenti, hogy Nálatok is már ott van a pocakban Valaki? :roll: Mennek a drukkok!!!! :wink:

Na most már megyek!

Szép álmokat Mindenkinek!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Agnyes! Köszönöm szépen, ennyi ragasztó biztosan elég lesz :lol:

Julcsi, Bodza, Chili, Kitti, Rencsi, Ritu! Nagyon-nagyon szépen köszönöm a drukkokat! Tegnap óta a Férjem (vagyis én) olvaslak Benneteket és írok is. Kicsit szűkszavúak leszünk, de mindenkinek drukkolunk akinek kell.

Kitti! Kérdezted a beültit, délben engedték fel Őket és 3-kor kaptam vissza. 4 napos embriók voltak, mintha pénteken lett volna a punkció.

Akciózóknak szép tüszőket kívánok, ET utániaknak babaragacsokat, babásoknak pocaksimit, anyukáknak boldog pillanatokat a babákkal, többieknek megerősödést a felkészüléshez!

Kép
albi2000

Sziasztok lányok!!!
Na ma tul estem életem első injekcio beadásán, és persze hogy egy lépést kihagytam....mielott ugye beadnám, elfelejtettem azt a pici cseppet kinyomni...anélkul szurtam be:(
Utana meg itt idegeskedtem, akkor most mi lesz velem??? Elrontottam az egészet??? Ja, a fecskendot elotte meg utana is megneztem hol állt :D , és nyugodtan vettem tudomásul, hogy egy jelzéssel beljebb kerulta mennyiség a "tubusban"!!! Szoval akkor csak sikerult beadnom, csak ez a baki ne lett volna...és végre sikerélmény!! Egy szunyogcsipést jobban megérzek, mint ezt a tűt. Igaz van is mibe nyomni :lol: (szerencsére nem kell keresgélnem a hasamat). Szoval ennyi a nap eseménye. Teganp este azert mar ereztem pici hasszurkákat...lehetséges, hogy mar egy napon belul hatnak ezek a homonok???? Este bevettem az elso clostyt is...
Na, holnap majd jobban figyelek:)
renna77

Renna,
Ne aggódj, én ezt a lépést,most, hogy így mondod, mindig elfelejtettem. Én csak beálllítottam a mennyiséget, kihúztam a végét és szúrtam. Soha nem volt baj, mindig bement a megfelelő mennyiség, és 12 petécskét sikerült 'termelni'.
Szóval ne izgulj emiatt!

Albiék! Albianyu most nem akar gép elé ülni? Jól teszi, ne is gondoljon most semmire, csak pihenjen! Sok puszi és drukk neki!

Chilike,
Na jól van, látod, így kell ez! :) Élvezd ezt az időszakot, sosem tudhatod, mikor jön a hányinger :) Lehet, hogy még visszasírod ezt a szép, tünetmentes időszakot, bár remélem nem, és végig ilyen jól leszel!
vjulcsi

vjulcsi: Nagyon-nagyon köszönöm, hogy megnyugtattál....huhhh....

Tegnap nem szobabicajoztam, de 40 perces sétát tettem...jol esett, ma is megyek...mindennap....
renna77

Gyors leszek...

Renna! A stimu elején egyáltalán nem kell kímélned magad, sőt! Ilyenkor minden mehet, ami csak belefér, még a sok futás is. A kímélő üzemmód csak később, túl nagy, vagy éppen túl sok tüsző esetén, illetve a beülti után javasolt. Most kifejezetten sokat mozogj, hogy a keringés javításával több tüszőnek is esélyt adhass a beindulásra. 8)
szimba

Lányok,
Akartam már kérdezni - lombikos lányoktól- hogy a beülti után szépen lassan nektek is hatalmas lett a pocakotok? És fájtak a petefészkeitek?Gondolom nálam ez a hiperstimu miatt kicsit rosszabb, de a beülti után néhány napig semmi baj nem volt, az utolsó 2-3 napban viszont óriási lett a hasam, és fájnak a petefészkeim. Ez mindenkinél így van?
vjulcsi

Sziasztok.

Albi:én is szoritottam és még mindig!!!Sőt gondoltam is rád!!!
ragi+++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Moncsi:én is hiányollak már!
chilike:örülj annak hogy nincs rossz tünet,és élvezd ki a babavárás minden percét!

julcsi:ragi:++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Katám neked is:++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Ritu,Renna:tüszőnövesztők mennek++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Én jobban vagyok.Rencsi köszi a képecskét,segített.
Tesztem ma olyan mint az elöző.Ki érti ezt?Jövőhét szerdán megyünk apánkhoz és azért drukkolok hogy jöjjön már meg ma mert nekem eltart 5-6napig a mensim.És így hogy megyek majd kenetre.

Kép
Kép
melánia

julcsi:sima beülti után nem volt gond a hasammal de hiperstimus beülti után óriási volt a hasam és fájt!!

Kép
Kép
melánia

renna
én sem légtelenitettem minden alkalommal a tollas injekciót, a másikat amit keverni kellett a port meg az oldószert(én merionalt kaptam) azt mindig lelégtelenitettem, de egyébként megkérdeztem az ügyeleten, mert idegesitettek a fecskendőbe a buborékok és azt mondták, hogyha még közvetlenül a vérkeringésbe adnád akkor se lenne tőle semmi baj, nemhogy a zsirpárnába :lol:
Szóval ne aggódj, azt mondják néha még az infúzió is amikor lecsöpög bele megy egy kis levegő, de az nem számit. szóval nyugika. Szerintem se kiméld magad, úgyi szét fogod unni magad azidő alatt amig otthon kell pihenned, úgyhogy én a helyedben most úgy lefárasztanám magam, hogy utánna jól essen egy kis pihi :wink:

moncsiga
Mikor jössz?

julcsi
Jaj, ne félj, hamarosan te is epekedve vágyódsz majd egy kis -na jó szépen mondom-szóval, hogy egy kicsit kidobd a taccsot :lol:
Mikor tesztelsz?Nem javitod át a vonalzódat?

albi
pihenj sokat, és légy nyugodt, minden oké lesz :wink:

kitti
Nagyon leléptél :wink:
Gyere majd mesélj, hogy vagy?

tigrincs
Igen, a 4. alkalomból sikerült ez a két drága. Pont mondtam is , hogy arányaiban nem olyan rossz, olyan, mintha minden másodiknál összejött volna egy gyerek, csak igy egyszerre jönnek :lol:
Egyébként mi is úgy szeretnénk egy fiú, egy lány, de persze teljesen mindegy, csak egészségesek legyenek. :lol:

sajó
Hát, ha Dévai mondja, akkor biztos igy csinálják a steaket :lol: , egyébként én nem osztom a véleményét, nem azért , mert a világ minden szállodájában jártam volna :lol: :lol: ., hanem, mert ha egy húst előfőzől akkor kimennek belőle az izek, -úgye igy készül a húsleves is :D , szóval én is kipróbáltam már, például oldalassal, hogy előfőzöm és úgy grillezem, de össze se lehet hasonlitani azzal az izzel , amit akkor ad a hús, ha például alufóliába saját "gőzben" párolog.-Persze én is csak itt okoskodom, a grillezés nálunk abszolút férfi dolog, szóval én is minden okosságot, csak a férjemtől lesek el. :lol: :lol:
Érdemes többféle sütési módot kipróbálni, aztán úgyis mindenki megtapasztalja, mi számára a legjobb. :wink:
Én hiszek a csodákban, szóval még akármi lehet, mire vissza jön a szabiról Dévai már csak terhesgondozásra kell mennetek :P
Drukk a kezdéshez :D
chilike1

Julcsi! Kitti! "Vuduzott" kabala feladva. :wink:

Babásodóink!++++++++++++++++++++++
Babásoknak szívdobogáshoz!++++++++++++++++++++
Kismamik pocisimi!!!
Készülődőink!++++++++++++++++
Mindenkinek cuppppppppppppppppppp!!!!

Kép
bodza2005

julcsi
a petefészkem nekem is szurkált, a hasamat nem is néztem, de pont tegnap vettem észre, hogy már most látszik rajtam, hogy kismami vagyok :lol:
szóval szerintem ezek természetes dolgok.
chilike1

Julcsikám! Én sajnos nem tudok ebben segíteni, de jobb lenne egy telefont megereszteni. Puszikállak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
bodza2005

Biztosan azért van, mert volt a hiperstimu + a Babulon is fokozza. Kérdezd meg, van-e teendőd. Szerintem egy telefont megér.

Kép
bodza2005

Sziasztok!

Csak bejelentkezem, hogy még élek és minden rendben velünk!

Ercsikati, Albi, Vjulcsi, nagyon-nagyon drukkolok, hogy bezebrásodjatok!

Melánia: Azért én titokban reménykedem, hogy mégis baba van ott a pocakban! :D (Miért nem próbálsz ki egy másik fajta tesztet?)

Akik stimuznak, vagy arra várnak, hogy kezdjenek, természetesen nekik is nagyon drukkolok!

Chilike, Moncsiga: Élvezzétek a terhesség minden napját, mert olyan hamar eltelik! :D

Szép napot!

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Én nem vagyok híve a műanyagnak, ízben pláne nem :lol: ,ezért nem tetszik a zacsis ötlet, de biztosan jó puha lehet utána a husi.
Chilike! Isteni vadast tudok, szalvétagombóccal, krokettel, áfonyalekvárral Elküldjem?
Mennem kell. Pusza

Kép
bodza2005

Csome! Cupákollak Kittiddel együtt!!!!!!!!!!!!!

Kép
bodza2005

szimba, chilike: Abszolút igazatok van...igaz párom már most mindent ki akar venni a kezembol, mondom hej rá érsz még ezzel :lol: , de jol esik tole, hogy félt egy kicsit...

Igen, a befültiig mindent előre megcsinalok, mint pl. ablakpucolás, alapos nagy takaritás, előre főzés, stb. Én ugy gondoltam, hogy két hetet tutira kiveszek betregácsiba...a 3. héten pedig lightos munkavégzés (szerencsére egesz nap ülhetek, és a munkahelyre vezető utat és végre leaszfaltozták), otthon pedig édes semmittevés. A munkahelyemre is inkabb teszek egy kis kerülőt, mert az nem annyira toldozott útvonal...és persze nem fogok száguldozni, hogy a minimálisra csökkentsem a zötykölődést...

na, az injekciot érintve most mar roppant nyugodt vagyok...komolyan, éjjel ezzel álmodtam, meg hangya invázióval (ami most épp aktuális a lakásunkat kivulrol megakarjak támadni a szárnyas hangyák,de én rendithetetlenul ellenállok nekik kulonbozo szerekkel-a domestost nem szeretik :lol: ). Megneztem az álmos könyvben a hangyával való álmodás valami nagy tettet jelent...hajra mindenkinek!!!! nem mondom hogy mindenkinek sok hangyát :lol:

Ja és még egy kérdés: eza hiper stimu érdekelne, hogy kinél nagyobb az előfordulási esélye???? Most iron nem is szamolgatta hogy vannak e pici tüszőim a 4. napon, viszont februárban megemlitette...Lehet, hogy a kozel 10 kilo fogyással eltunt belőlük jónéhány?? MErt mondta hát igen van itt egy két tuszo de ez nem akadályoz meg minket a lombikban...ennek azert orultem.

Melánia: oké, rajta vagyok a tüszőnövesztéssen!!!

Tegnap azért döbbenten vettem tudomásul, hogy 10 deka zabpehelyben több feherje van (kb. 13 gr) mint tiz deka turóban vagy natur joghurtban...ez elszomoritott, bár a zabhelyhet imadom
renna77

Bodza: Köszönöm, Esztinek és neked is nagy-nagy puszika!

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Bodzikám,
Hát igazából furfangos volt a kérdésem, mert Vass doki azt mondta, ha nem marad meg a terhesség, akkor minden rendben lesz a hiperstimuval, szépen visszamegy, ha viszont létrejön a terhesség (illetve megmarad a baba), akkor fájni fog, feszíteni, megnő a hasam, de ne aggódjak, egy baba esetében csak annyira, hogy azt lábon ki tudom hordani (mert ugye szerinte két baba esetén már kórházba kellett volna mennem). Szóval igazából nem izgulok ezen, sőt, jó jelnek tekintem, csak azt szerettem volna így hátulról megtudni, hogy van-e olyan, akinek annak ellenére lesznek ezek a tünetei, hogy nincs baba.... És Meli írta is, hogy neki volt ilyen hiperstimunál (és ha jól tudom, nem volt baba).
Na ezt jól elmagyaráztam :)

Comee,
Köszi a drukkot! És hogy vagy?

Renna,
nekem azért lehetett hiperstimum, mert eleve a ciklus elején már vagy 20 tüszővel kezdtem, és viszonylag egységes méretűek voltak. És a hormonok hatására nem az történt, hogy egy részük elindult, a többi lemaradt, hanem mindegyik elindult valamennyire, pedig én nagyon nagyon kevés hormont kaptam. (összesen a stimu alatt elhasználtam egy gonalt, és 6 merionalt, meg a másfél ovitrelle-t- így szerencsére anyagilag is nagyon jól megúsztuk).
Ha nincs kimagaslóan sok tüsződ, ne félj a hiperstimutól. De azért a husit egyed és mozogj sokat!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vjulcsi 2009.07.08 11:41-kor.
vjulcsi

csomee:az jutott az eszembe,hogy pár napja még én írtam ezt neked.Na de ezzel nem elkeseríteni akarlak.Mikor mi is visszamentünk apánkhoz uh-ra akkor én is azt mondtam a páromnak,hogy hú én most azonnal bemennék egy punkcióra.Úgyhogy nem csak te vagy így ezzel.

Renna:mit szursz amúgy??? GonalF-et????
bodzi:nekem is jöhet az a vadas recept!!!!!ccuupp nektek is. :lol:

Kép
Kép
melánia

julcsi:jól tudod,sajna nem volt baba. :cry:

Kép
Kép
melánia

sziasztok,

Tigrincs:
Dominik lesz a babó neve :D

Julcsika,
nekem óriási volt a pocakom, nagyobb volt, mint másnap 3 hónapos terhesen, de a sok rókától és fogyástól aztán szépen lejjebb ment, majd a 3 hónap után elkezdett újból nőni. Szerintem ha nagyon fájsz, akkor esetleg eressz meg egy telcsit biztos ami biztos..... :wink: mikor tesztelsz?

Zsu,
nekünk még a stimu legelején volt olyan, hogy rossz receptet adott, kérdeztem, hogy ez meg mi, és akkor vette észre, hogy egy sorral félrement a számítógépen....még jó, szerencsétek volt, hogy a házi doki felírta, jó kis kalamajka lett volna ha nem........

Kép
rencsi79

vjulcsi:
köszi, kicsit megnyugodtam. néztem én a monitort az uhunal, majd kiguvadta a szemem, de Iron nem mondta hogy hopáá, hát itt vannak mar tuszok. mondta hogy hát van egy ketto, e ennyi, nem vészes....

melánia: igen gonal-F 450-et kaptam, három napra (egy darab 15 000 Ft): első nap 150, ma meg holna 112,5-öt kell adnom... és minden este egy closty. meg a napi kettő folsav. ennyi.

Gondolom pénteken majd Iron úgyis vagy ir még egy ilyet vagy majd eldonti hogyan tovabb. azért annak örülök hogy egyszerre kell kiadni a pénzt, hanem igy kisebb adagokban. Igy nem kapok sokkot a fizetésnél...Bár ritu pont előttem fizetett, akkor majdnem dobtam egy hátast :)
renna77

Vjulcsi: Köszönöm kérdésed, már sokkal jobban vagyok. Kittire koncentrálok és eltökéltem, hogy lesz nekem még olyan erős pozitív tesztem, hogy leugrik a második csík a tesztről. :lol:
Úgyhogy fő a pozitív gondolkodás!
Te mikor tesztelsz?

Melánia: Tényleg így van! Pár napja te írtad, de most én izgulok érted, hogy jól alakuljanak a dolgok és mégis baba legyen a dologban.

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Meli! Küldöm! :D Mail-címet adsz Bébikém?
Én még remélem, h ott lesz Nálad egy kis illegális a nagy legyengülés közepén. :wink: Jobban vagy amúgy?

Julcsika! Hiába kerülgeted a "témát", ott a Babád és kész, csak azon filózom, h nem ketten vannak-e és ezért a korai nagy pocak. :wink:

Katás! Idő? :lol: Kutyik?

Kép
bodza2005

húú , de jó, hogy ennyien vagyunk most fennt :lol:
csomee
biztos vgyok benne, hogy lesz még neked zebrás teszted, tudod ami késik nem múllik, úgyhogy csak pozitivan :lol:
örülök, hogy jössz néha, meséled mi van veletek, Kittike hogy van?
és Kittiapu, beszéltetek már a témáról azóta?

rencsikém, de jó, hogy itt vagy.
nekem is nagy a hasam , már most, pont tegnap vettem észre...
képzeld azt olvastam, hogy az ikres kismamik inkább az elején hiznak, vagyis az ajó, mert , ha esetleg előbb jönnek a babák, akkor is jó súlyban lesznek. Persze én arra gyúrok, hogy időre jöjjenek márciusra, igaz erre még nem koncentrállok egyenlőre, mert most az uh-val vagyok elfoglalva.
Tudod keddre van időpontom, de elméletileg hétfőn kellett volna mennem, csak mondta apánk, hogy sokan lesznek, inkább menjek kedden, de valószinűleg felhivom ma délután és befűtöm a drágát, hogy már úgy szeretném látni :lol: :lol: , nem birok keddig várni, úgyhogy megyek inkább hétfőn. Persze elsősorban a gyönyörű gyermekeimet szeretném megnézni, mintsem apánkat, gondolom ő nem sokat változott múlt péntek óta :lol: :lol: , de majd úgy adagolom neki, hogy ő s elégedett legyen :lol: :lol:
chilike1

bodzi
húú a vadast imádom, küldheted :wink:
mondjuk tőled inkább egy lasagne receptre számitottam volna :lol:
hogy vagy drága, minden oké?
köszönöm kérdésed én is jól vagyok, :D , igaz tegnap kicsit hisztis voltam, mert minden napra van valami amitől óvom magam, de tegnap elhatároztam, hogy elég volt, nem hülyülök bele a terhességbe, úgyhogy csak természetesen.... :wink:
Nem tudom mikor fogok egyébként megnyugodni és mikor hiszem már végre el , hogy minden rendben, sikerült, gyermekeim lesznek.Szerintem évek alatt úgy belivodott a gondolta az agyamba, hogy mostmeg nem tudom még azonosulni a ténnyel, hogy kismami lettem :roll:
hülye vagyok, mi?
Más biztos ilyenkor önfeledten viháncol én meg csak aggodalmaskodom.
chilike1

chilikém,

itt vagyok, egész délelőtt orvosnál voltam és nagyon fáradt vagyok. Volt vérvétel+ekg + háziorvos, ezt 4 óra alatt sikerült teljesíteni. Ja és Domi bébi túl sok növekedési hormon termel, amitől ritmuszavarom van, szóval jövő héten irány a kardiológia. DE már mindenki észre veszi, hogy babát várok és ez olyan szupi. :D Amikor az EKG-ra vártam, megkérdezte a mellettem ülő hölgy mikorra várom. Olyan büszke voltam. :lol:
Nem csodálom, hogy alig várod, és ez lesz uh-tól uh-ig számolod majd a napokat mikor mehetsz újból.
próbáld meg megfűzni, tudom ilyenkor egy nap is baromi hosszú.
Meg tudtad nézni a kutyuimat az iwiwen?

Kép
rencsi79

Sziasztok!

Ritu! Én is tegnap voltam a "felvilágosításon" fél 2re kellett menni.
Jó kis hideg zuhanyt kaptunk! Megfigyeltem mindenki lelkesen ment be a terembe és orrot lógatva jött ki...Naná, hogy nem adjuk fel!

Reggel voltam UH-án. Nagyon hideg volt! Lányok aki reggel megy vigyen magával kardigánt, mert oda lehet fagyni!
Ritu Te is most voltál? Szürke nadrág, pink felső volt rajtam, negyedik voltam a sorban....

Két tüszöm van csak, pedig futok mint-állat-. Egyik 9es, a másik 12es. Ha jól emlékszem. Le is akarta Dokink állítani, de én meggyőztem, hogy csak akkor ha baktériumok még bennem vannak, egyébként folytassuk, mert ennél több még nem volt nekem. Bizzom benne, hogy minden rendben lesz!

A hasam nekem is nagyra nőtt, minden stimu alatt, akkora mint egy 4hónapos terhesnek. ( Adná Isten! ) Teljesen felvagyok fujodva. Erre az időszakra külön ruha táram van... :)

Mindenkinek sok sikert kívánok!
Teljesüljön mindenki szíve vágya! :wink:
emerenc

Most találtam! Érdekes olvasmány!

http://www.mr1-kossuth.hu/index.php?opt ... 3_15:08:26

Jövök még! Talán otthonról! :)
Puszi Mindenkinek!

Kép

KépKép
ercsikati

bodzi:privire nem jó???

Kép
Kép
melánia

emerenc
Ááá, ezek a tájékoztatók olyan félelmetesek mindig, de ne aggódj , nem lesz semmi gond, a legrosszabbra készitenek fel, szóval annál már csak jobb lehet :lol:

rencsikém
Jaj de szupi neked, biztos én is nagyon büszke leszek, már most is az vagyok, pedig mostmég biztos azt hiszik, hogy sokat ettem :lol: :lol:
Vigyázz magadra, de sztem az csak jó, ha Domi bébi már most jelzi, hogy hahóó itt vagyok, növögetek, szóval ne foglalkozz vele, persze mindenképp nézesd meg magad, csak ne aggódj.
Még nem néztem meg a kutyusokat, mindjárt megnézem, :wink:
Hát , igen tudom, hogy ez igy lesz, hogy mindig várom a következő történést, csak inkább azt szeretném már érezni, hogy oké, minden tuti, szóval, hogy magabiztos legyek a terhességemben.
Vagy ilyen ,nem lesz? Tudod amikor úgy át tudod adni magad az érzésnek. Tegnap már sirtam is, -tudom lehet a hormonok miatt-de én még életemben nem voltam ennyire bezsongva se, meg ennyire türelmetlen se, meg ennyire izgatott se. Közben amikor meg ott vagyok az uh-n 5 perc az egész, pikk-pakk, megnéz, oké, rendben van minden és mire észbe kapok már el s jöttünk, ezért meg felesleges idegeskedni, dehát mit tudok csinálni? Csak azt , hogy nyugtatgatom magam, és számolom a napokat :wink:
chilike1

Rencsi:ez tök jó!!! biztos szuper érzés lehet. :lol: Olyankor húzd ki magad és büszkén válaszolj!!! :lol:

emerenc:és a bacik lemondtak ugye??? Miért mennyi sejtikéd szokott lenni egyébként??? SZORITOK!!!

Chilike:szerintem én se hinném el,hogy ha megtörténne velünk a csoda.Ez így trmészetes.Aggódsz de közben azért érzed is minden rendben.

bodzi:írtam privit.Köszi már javulgatok.Na beteg vagyok ám még csak a hőemelkedésem tünt el.

Kép
Kép
melánia

chilike:én is vagyok iwiwen.Ha gondolod....???

Kép
Kép
melánia

Melikém,

gondolhatod, dagadt a melkasom rendesen :D most láttam Mukika nagyon édi!!!!!

Chilikém,

biztos a hormonok miatt is van, én a múltkor a Barátok köztön sírtam :oops: , erre azt mondta Domiapu, hogy ez már durva..... :D

Kép
rencsi79

rencsi
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

melcsi
persze, szivesen megnézlek.
küld el privibe, hogy talállak meg :wink:
én sajna nem vagyok fennt, de szivesen tájékozódom rólatok, csak bejelölni nem tudlak :roll:

bodzi
előbb megfőzöd a vadast és utánna küldöd el? :lol:
nagyon leléptél... :D
chilike1

chilike:azt meg hogy tudod megcsinálni ha nem vagy regisztrálva az iwiwen???
Pedig én is megnéznélek!

Mukika? Hát igen,malacunk van. :lol:

Kép
Kép
melánia

Hahóóóó!

Megjöttem!!! Most tájékozódom picit, hogy mizu Veletek, de közben résen vagyok ám!

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

ÓÓóó, most voltam fennt iwiw-en, megnéztem ám mindenkit :lol:
rencsi
de furi, idősebbnek gondoltalak, biztos azért, mert olyan bölcs vagy :lol: :lol:
na jóó, mondjuk a rencsi 79-ből azért lehetett volna következtetni :P
nagyon cukikák a kutyusok :D
Férjednek jó haverjai vannak :lol: :lol:
persze Domi bébi is gyönyörű, milyen kis édi pont úgy fordult, mintha csak a kiságyban alukálna-biztos érezte, hogy mamika leselkedik :lol: és most fotózzák :D

bodzi
meg vagy ám te is, :) azt hittem az olasz csak poén, de úgy látom tévedtem :lol: -na én meg itt okoskodok a webforditásommal :lol: :lol:
nagyon cukika a pici lánykátok, milyen nagy haja van :lol: , nagyon édike :wink:
én is hasonló területen dolgozom :D , milyen kicsi a világ :lol: -habár én nem csinálok ennyi mindent mint te, csak a szakma "azonos" :D
melcsina elküldted privibe az infót? meglesnélek téged is :wink:
chilike1

Ha melcsina=melivel akkor igen elküldtem.

Kép
Kép
melánia

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: