A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009. januári kismamák

Kriszti: Ágnesnek is boldog félévfordulót :D
Hehe, sajtkukacságban hasonlítanak a lányaink :D

Móni: nem tegnap volt a szülinapod? Utólag is Boldog szülinapot!!!

Csöre
csöre74

Kriszti az enyém is ezt csinálja. :lol:

Kép
Kép
cs_erika

csöre
De igen, köszönöm szépen.
Bár a páromtól azon kívül, hogy felköszöntött nem kaptam semmit. :cry:

Délelőtt jól össze is vesztünk, mert mertem neki szólni, hogy a gyerekeit és az exét holnap haza hozza a táborozásból akkor legalább az üzemanyagot fizessék.
Még a végén én vagyok a rossz, hogy hogyan merek én ilyet mondani.
Fölveszi a fiára a családit közben ugye mi neveljük, és még ingyen furikázza őket, én tuti nem fogok a páromnak egy fillért sem, hogy az ex családját furikázza.
Én bezzeg a gyereknek veszek mindent, az exe meg a családiból semmit nem költ a fiára, pedig állítólag azt őrájuk költi, hát én ezt nagyon kétlem.
Nem is tudom mit csináljak, nincs nálunk az amit én kapok pénzt az enyém amit a párom kap azaz övé, de én nem az ő exére akarom a pénzemet költeni.
Mikor semmi közöm hozzá.

manocskak

Móni nagyon meg tudlak érteni. Abból amiket eddig tudok nagyon úgy tűnik, hogy ez a közeljövőben nem is fog változni. :cry: Kitartást!

AFP megjött már?

Kép
Kép
cs_erika

Sziasztok!

Lánykám alszik, jó nyűgös volt ma (gondolom a meleg miatt)...ma ortopédiai szűrés, bevásárlás, piac, takarítás...kivagyok, mint a liba..

Boldog félévfordulót a félévfordulós babáknak!

Móni: Boldog szülinapot! Kitartás a párodhoz, elé vacak helyzet :?

Ááh, ma mi is megkaptuk a piacon. Lilla csajos kék napozóban, befőttesüveg-tető sapiban (tudjátok, az a buggyos), erre a nénike: kislány vagy kisfiú? Mire én: Persze, hogy kislány. Nyanya: mitől persze? Én: Miért, ilyen sapkát adna fiúra? Néni: Jaaaaa....
Egyébként Ti mit csináltok, ha fogdossák a babátokat? Ma piacoltunk, Lilla MT-ban, lábai ugye kilógnak, zokni nélkül. Legalább 3 öreglány jött oda, dumálnak, hogy milyen édes, mutogatnak neki (lányom elfordul), FOGDOSSÁK a lábát, a bátrabbak megpróbálják puszilgatni...ilyenkor elfordulok, hátralépek, de jönnek utánam...már úgy volt, rácsapok valamelyik kezére :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Elegem van a tolakodókból. Piac közepén tökidegen nő jó hangosan: Teje van? Becarok!!!!

Egy gyors kérdés: használ valaki Rossmann pelust?

Csöre: én is megyek sárgabarit betakarítani!!!! (haspók :oops: :oops: :oops: ) Lilla is szokott olyat, hogy már aludna el, de hirtelen nagyra nyitja szemét és küzd, nehogy bealudjon :? Még nem tudják a kis butusok, hogy aludni az egyik legtutibb dolog a világon! :D

Szilvi és Lilla

Kép
vsziszi

Szilvi:
Én ilyenkor szólok, hogy hát mostmár a lábával is eléri a száját, így inkább ne tessék megfogni! Azt bírom, amikor gyerek jön nyomkodni a szemét, száját, Anyuka áll mellette és nem szól rá :twisted: Na én igen.. :wink:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Na ez ismerős...A múltkor,mikor otthon voltunk szüleimnél,anyukámmal elmentünk bevásárolni és egy nyanyesz odajön,vigyorog a gyerekre és bökdösi anyukámat...-gratulálok anyuka!Első gyerek?De tök hangosan...Anya,meg közben másra figyelt,mondja -az...Jajj így jajj úgy és hogy szülte meg? :shock: Hány féle képpen lehet?-mondom én... :shock: És csak vigyorog...Sztem be volt baszcsizva... :o :? Aztán megint böködi anyám: -és mondja már...-teje van?Szoptat? Anya: Ne engem kérdezzen már,ott az anyja én meg neki vagyok a szülője... Ő: -jaaah!És ezt mind tőlem is megkérdi újra.
Én is utálom,ha fogdossák,meg puszilgatná mindenki a kezét :shock: :x Jajj azt nem bírom és már alig tudok finom és nőies maradni... :?

Eszter

Kép
eszterem

Sziasztok! Csak egy gyors bejelentkezés! Mától van újra internetünk, ezért igyekszem majd jönni. Visszaolvasni esélytelen, annyit írtatok 1 hét alatt.
Nekem a nappaliban még halomban állnak a bútork, dobozok, néha úgy érzem sosem tudok mindent a helyére pakolni. Gyerkőcök élvezik az új helyet és eddig nekünk is nagyon tetszik. Majd igyekszem jönni, ahogy tudok!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Na a reggeli bejelentkezés óta most jutottam ide :shock:

Rita - Le a kalappal előtted, nekem ha egy pörgősebb vendégséges nap van már meglátszik a tej mennyiségen. De tényleg lassíts, mert nemcsak a tej fogy el Te is felőrlődsz!!

Kriszti - Ági sajtkukac :D :D :D . Zille mostanában felfedezte, hogy a pelenkázó mellett mennyi érdekes dolog van, És folyton hasra fordul!
Múltkor kipróbáltam a Csöre féle hason pelenkázást, nem is olyan vészes!! :lol: :lol:

Móni - Utólag is Boldog szülinapot!

Vszizsi -Én nem használok Rossman pelust.
ÉS én is úúútálom ha fogdossák, ha meg puszilgatják is akkor forog a bicska a kezemben!! Ma is a szomszéd össze-vissza nyalta!! :shock: :shock:

Lányok lehet a krumplitól hasfájás? tegnap este 1,5 órát sírt fájdalmasan szegény Délután krumpli almából megevett 100 g-nyit.
Még teszek majd egy próbát azért, de nagyon sajnáltam, hogy nem tudtam neki segíteni. Ha meg tényleg hasfájós a krumplitól az jó lesz, mert ugye sok mindent azzal kéne keverni.

Kép

Kép
lucus16

Moni boldog szulinapot es kitartast!

Rita minden elismeresem de hadjad a csaladod is ervenyesulni nem kell mindent magadra vallalni!:!:

A feleves babaknak boldog szulinapot,anyukajuknak meg kitartast.

Baba tapizas;itt nalunk a felnotektol nem kell tartsak annal inkabb a gyerekektol,de rajuk raszolok ha mar nagyon zaklatjak a kicsit.

Lucus nalunk az alma okozott gorcsot :(

Tetyk& a fiúk
tetyk

A reggelünk nem volt valami fényes.Reggel fél8kor kelt a lányom,eszegetett kicsit és közben nyávogott...Nem tudtam,hogy mi baja.Aztán egyre rosszabb volt... :o Nézem a kis testét a body alatt és tiszta meleg kiütéses.Levettem róla mindent.Szellőzött kicsit nyitott ablak mellett és bepelusoztam.Mást mondom nem adok rá...Na ,de így meg elkezdte bontogatni magán a pelenkát.Fogtam,ráadtam egy kisbugyit.Na,így már nem tudja leszedni magáról.Aztán csak nyűglődik tovább.De olyan kis álmos feje volt.Beraktam az ágyába háton csukódott a szeme,de csak kínlódott.Hason meg állandóan mászna négykézláb...nyűglődik,kínlódik...Bevittem a mi szobánkba és leraktam az ágyunkba.Na!Abbamaradt a nyügi.Ott egyébként jó hűvös van.Aztán magára rángatta a takaróm,segítettem neki betakarózni és egyszer csak elaludt... :o :D Csak az orrától a feje búbjáig látszik a gyerek.. :lol: Jaaj,hál' isten most alszik... :D
Szedénykém!

Eszter

Kép
eszterem

Eszter!

Olyan jól leírtad. :lol: Jót nevettem. Szegényeknek anygon melegük van. :? Mi már megjártuk az uszit (egyedül :roll: ) most épp alszik. Jól kifáradt. Már összecsaptam egy csokis muffint a szülinaposomnak.

Kedden meg házassági évfordulónk lesz, a 2. :lol:

Móni, szülinapod volt? Istenke éltessen sokáig!!!!

Kép
Kép
cs_erika

Erika:Na,akkor ti már pancsiztatok is.Mi,majd csak ha felkelt és evett.Akkor csobbanunk egyet.
Boldog házasságit keddre!! :P
Nekünk aug.11-én lesz a 2.
Fini csokis muffin!nyaminyami

Eszter

Kép
eszterem

Boldog FÉLVÉFORDULÓT Kismanók!

Boldog szülinapot Móni!

Sajtkukacság: csatlakozom a klubhoz! Mi mindig a pelenkázón fordulunk meg, többnyire a legrosszabbkor: a cél kirámolni a pelenkázó oldalára pakolt dobozokat :lol:

Sárgabarack: ezt most lehet adni, vagy nem? A kiskönyv szerint sárgabarackot sosem ehet, vagy legalábbis előbb ehet sárgabarackot mint GALAMBOT ( :?: ) :roll:

Hasonalvás: képzeljétek, az eddig folyamatosan hátán alvó lányom önállóan kitalálta, hogy no innentől ő hason alszik. Este rendszeresen megfordul, ha a hátára teszem, akkor is... Félálomban is!

Ujjszopás: most már tuti ujjszopók vagyunk- a balkéz hüvelykujja a nyerő- én is ezt szopiztam 7 éven keresztül - juhé, hasonlít rám a gyerek... :roll:

Brendon:
tudtátok, hogy megnyílt az új Brendon az Árkádban?

MT: sikerült csípő/oldalkötést véghezvinni (nem volt túl nehéz) és Vió imádta (de aztán elaludt, és ki kellett szedni, mert leesett a feje :D

Zitocs (Maszatmanó anyu)

Kép

Kép
maszatmanó76

Móni: sajnálom a helyzetet :(

Sziszi: rossmann pelus még nekünk sem volt... akartam múltkor tesztcsomagot venni (99 ft/3 db), de nem volt a méretünkben...

Sárgabarack: most, hogy nem esik, rohamosan elkezdett érni. Jöttök akkor, Csajok? Az egyik fáról kénytelen voltam a 90%át lerázni, mert annyira érett, de lassan a másik is elég piros. Ha jöttök, akkor hagyok rajta nassolnivalót :wink: . Na? Hétfőn doki és védőnéni, kedden esetleg?
A lekvár egyébként baromi jól sikerült, olyan jó kis sűrű :) MOndjuk 5 órán át főztem, jó sok víz kifőtt belőle, gondolom, a sok esőtől volt olyan nedves.
Zitocs: hogy mikortól lehet enni sárgabarackot, igazából nem tudom, mert olvastam már olyat is, hogy 4 hótól, és olyat is, hogy 8 hótól. Hát, beteszteltem, semmi baja tőle Sacának. Remélem, hosszú távon sem. De ez a hány hótól "protokoll" is olyan, hogy valaki a hasára csapott... nyilván vannak kaják, amire érzékenyebbek lehetnek a gyerekek, amivel jobban kell vigyázni, de itt egy-két hónapon semmi sem múlik.
Luca: A krumplitól szerintem nem fájhat Zille hasa, hacsak nem nagyon megfogta a kakit, de azt sem hiszem, mert nem hasfogó. MAgában adtad?

Zitocs: gratula a csípőkötéshez :D dobsz majd egy fotót, hogy néz az ki? Nekem még csak kendővel sikerült, igaz, MT-al még nem is próbáltam :roll:
Jaj, ma kipróbáltam az egyik új kendőt :) Sacinak nem volt ismerős a színe, ezért csak akkor kezdett el vadul csápolni, amikor rájött, hogy igen, ezzel is anyára kerül :D

Baba fogdosás: hát én bizony jól beszólok ilyenkor, hogy hagyja a gyerekem, múltkor odébb is tettem egy nénit :evil: mégis, mi a túrót gondolnak????

Boldog félévfordulót a mai napon ünneplő babáknak :D Kik is? Zille, Milán és Bálint, ugye? Van még valaki? :D

Csöre
csöre74

Csajok! Fél év :!: :?: Hihetetlen! Most születtek :!:

Kép
Kép
cs_erika

Erika: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Csöre
csöre74

Sziasztok,

jövök még, csak gyorsan két dolog:

Csöre, hogy tetted arrébb? :shock: :shock: :shock: :shock:

Képzeljétek, a lánykámnak vízhólyag lett a két nagylábujján, azon a helyen, ami leér, ahogy tolja magát előre, amikor kúszik :shock: :shock: :shock: :shock:

Szilvi és Lilla

Kép
vsziszi

Sziszi: juj, nem fáj neki? Zokniban szokott nyomulni, vagy nélküle? Észrevette ő is?
Néni: megfogtam, és eltoltam (nem emeltem fel :wink: :lol:), közben közöltem vele, hogy egy ekkora gyereket nem illik fogdosni idegeneknek, még akkor sem, ha nem tetőtől talpig mocskosak (bár a néni nem éppen úgy nézett ki, mint aki sterilszobából jött :roll:) Már tele volt a hólábbelim, 5x szóltam neki, hogy hagyja a gyereket, ne nyúljon hozzá. Saci kendőben volt elöl.

Csöre
csöre74

Csöre: vagány csaj lehetsz, igazán meg kellene ismerkednünk :lol: Én még gyűjtöm a bátorságot az ilyen akciókhoz :? Mit szólt a néni mindehhez? Én is így fogom csinálni!!!
Ma meg úgy zavart, hogy a MTban annyira megbámulnak, mutogatnak ránk, ilyesmi :? :? :?

Lábujj: nem sírt, mikor megsimiztem ott az ujjacskáit. Van, amikor zokni nélkül van, nagyon melegben megszánom, és leveszem róla. Szerencsére nem olyan vészes, két mini hólyag, de azért nagyon meglepődtem...úgy kúszik, hogy csak pislogok. Simán pár másodperc alatt 2-3 métereket :shock: Általában kiszúr egy játékot, ami tetszik neki, előrelöki és utánakúszik :lol: A héten elkúszott a hangfalig, valahogy előbányászta a kábelét és jól megrángatta :oops: Nem kicsit vetődtem :lol:

Szilvi és Lilla

Kép
vsziszi

Sziasztok!

Táviratilag..

Hófordulósoknak nagyon sok boldogat!

Sacinak! Mesinek! Boldog névnapot kívánunk!

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Jo reggelt!

Megprobaltam leirni milyen az ido itt de annyira szomorura sikerult,inkabb kitorultem,mar zsinorba tobb mint egy hete esik es,hogy nyariasabb legyen gorget es villamlik ezerel :evil:

A tegnap voltunk Ezer Szekelyleany talalkozora,szep volt csak ismet bele eset az eso.

A fiam belecsinalt mentem!

Tetyk& a fiúk
tetyk

Mesi, Saci- boldog névnapot!

Csöre: köszi a tesztet :D Képet majd hozok- elsőre azért nem lett tökéletes, elég lent lógott a Babó.

Tetyk:
:( Rossz idő után előbb-utóbb jó jön! Higgyünk ebben!

Néni: egyszer minket is elkapott ilyen veszedelem: ballagok haza a boltból, Vió benn csücsül az MT-ben. Szembe jött a néni- lassan bandukolt, töpörödöttnek és ártalmatlannak látszott. De amikor összetalálkoztunk az ismeretlen néni hirtelen meglódult, felsikkantott, hogy "milyen aranyos" és megpuszilta Vió (sapkás) fejét - ennyi látszott ki az MT-ből. Komolyan mondom, addig vonszolta magát, de ez a puszi olyan gyorsan zajlott le, hogy köpni nyelni nem tudtam, és mire tiltakoztam volna, a néni elhúzott :shock: A jelenet hasonlított a Star Wars 1-ben arra, amikor Yoda mester az egyik pillanatban még járóbottal biceg, majd előkapja a kardját és "rendet tesz" :shock: . A sapi persze ment a mosásba...

Vízhólyag: :shock: SZegény!!! Ehhez képest a lányom nem veszi a kúszást nagyon komolyan... :shock:

Zitocs (Maszatmanó anyu)

Kép

Kép
maszatmanó76

Köszi mindenkinek a köszöntést.
Boldog hó illetve névnapot esetleg akinek most van szülinapot kívánok.

A párommal szent a béke, de azért ő szerinte neki még havi 4-5 000ft-ot oda kellene adni az exének. Bár én ezt megmondtam neki, hogy felesleges, mert amióta a gyerek nálunk van az anyja nem vett neki még egy pár zoknit sem, én meg majd fizetem a gyerek füzet csomagját. Na mindegy, ez szerintem nem fog változni amíg a gyerek nálunk is lesz.

manocskak

Bejelentkezem, fiam mostanában nem sírva ébre, hanem hasal, és kuksol kifelé az ágyából, hogy mikor nézünk rá. Amikorez megörténik, hangosan sikít :lol: 8mondjuzk hogy lehet halkan sikítani... :roll: ).

Megyünk ma Martonvásárra,remélem lesz 40 fok, hogy odafőjjünk a kocsiba.. :?

Mesinek és Sacinak én is bolgod névnapot kívánok!!!

Kép
Kép
Kép
mágnes

Ezt muszaj!!elmeselni.A Nagy fiam mai aranykopese;
-Anya tudod,hogy a baratom Istvan?
-Igen persze :?:
-Es a szeretom Reka? :shock:
-Na hat...es miert a Szeretod?
-Hat azert mert elfogom venni felesegul! :shock:
-Igen?
-igen es itt fogunk lakni csak ti egyszer meghaltok! :!:
-De hat azert miert kell meghalnunk?
-Hat ha azert mert olyan sokan nem ferunk el itt!

Na akkor kb ismeretes a jovonk nem????
:D

Tetyk& a fiúk
tetyk

Sziasztok!

Beleolvastam abba amit írtatok, felvennem a fonalat nincsen esély....
A hófordulós babáknak és mamáknak minden jót kívánok!

ENkiő: Mi 3 éve élünk ebben a házban, a garázsban van még most is 15 doboz amit azóta nem pakoltam ki.......mondjuk nem hiányzik, szóval túl fontos dolgok nem lehetnek benne, bár őszintén szólva dunsztom sincsen mi van benne.

Tapis néni: ezeket én is utálom, és le is állítom az elején. Csöre jól csináltad....én is így szoktam, határozottam megmondom hogy "Kérem ne fogdossa a gyereket"...mondjuk az én tapasztalom szerint csak idős emberek és gyerekek fogdosnak. Legalábbis az enyémeket biztos :lol: :lol:.

Sziszi: rossz érzés biztosan ahogy megbámulnak a MT miatt. AMikor Soma 1 éves volt nyaralutnk olaszországban, és ott vettem neki egy bébihámot. MInden második gyereken az volt...akkor SOma már ment...sőt futott egész nap a hullámzó tengerparton én meg idegeskedtem. MEgvettem a hámot, belebújtattam, neki kényelmes volt, én meg nyugodt voltam, mert a csuklómra volt kötve a másik vége...tudtam hogy így nem tudja felkapni a hullám, nem tudja elvnni a sodrás....szuper jó volt.
Na hazajöttünk és itthon is rátettem egyszer kétszer strandon...hát ne tudd meg...előbukott az emberekből a magyar mentalitás..: többen kiosztottak, hogy szégyeljem magam amiért pórázon vezetem a kisfiamat....az elején még belekezdem a magyarázatba hogy ez nem póráz és különben is...biztonságos és de jó dolog...aztán rájöttem, hogy felesleges. Furák az emberek :wink: . Ne törődj velük.....

Móni: Boldog Szülinapot utólag is! Elhiszem, hogy elég nehéz helyzet lesz ez a jövőben is ...a párod meg az excsaj viszonya....hát vannak olyan "Hátizsákok" amiket az ember cipel még él.....ezeket nemigen lehet letenni. Kitartás:-) Pocaklakó hogy van?

Kriszti hogy vagy? Szifilisz gyógyulgat? Nekem is úgy fájt tegnap estére a derekam...egyből eszembe jutottál.

Lányok, valaki tudja ezt a "Mirinda szeletet" vagy mit hogy kell sütni? Tudjátok ilyen barna piskótaszerű a tésztája van rajta egy túrókrém és a tetején egy ilyen élénk sárga zselés réteg amit állítólag narancs izű üdítőből készítenek...mirindából vagy fantából...
Ha ismeri valaki légyszi, légyszi dobja fel a másikba!!! KÖszi, pusza érte előre is!

KépKép
peni

peni:
Anyum szokott olyat sütni, ha nincs meg másnak, szólok neki, hogy küldje el nekem mailben, és felteszem :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Köszi Mági :)

KépKép
peni

Sziasztok!

Mi is vagyunk, most éppen jobban alszik Borka,előtte horros egy hét volt, jönni se tudtam :(
Saci, Eszter, Milán, Zille-bocs, ha kihagytam valakit-utólag is boldog félévet, nekünk sincs már sok :wink:
Este megpróbálok írni is :)

benci

horros=horror :twisted:

benci

Sziasztok!

Ismét két borzalmas éjszakán vagyunk túl... 20 percenként ébredt, kivagyok :cry: pedig már kezdtem örülni, hogy volt egy pár jó éjszakánk.

Csöre: Mesinek, Sacinak boldog névnapot!

Babatapi: én se merek szólni... :( de utálom mikor hozzányúlkálnak a gyerekhez, mindig előkapom a popsitörlőt utána és dörgölöm kezét-lábát-arcát. Ki hova ér.

Szilvi
Kép
xania9

peni
Hát igen nem egyszerű az biztos, de majd csak abba hagyja egyszer.
Köszi a pocaklakó jól van 15.-én megyek uh-ra délután 1 órára, talán kiderül mit is rejt. :wink: :D

A Joel már tízóraira tejpépet, ebédre főzeléket, uzsonnára gyümölcsöt adok, nagyon szereti. A többi az tápszer, csak azt nem tudom, mivel 6 hónaposan kell váltani a 2-es tápszerre, de a mostani már holnap elfogy neki, még a régit adjam vagy már az ujjat? Hiszen pénteken lesz 6 hónapos. Szerintetek? De holnap lehet, hogy fölhívom a dokit is és megkérdezem tőle.

manocskak

Helló! Újra itthon 1 hét mamázás után. Tegnap meg a Balcsin voltunk. Szuper volt. Majd jövök bővebben, csak elpakolászok.

krisz78

Sziasztok!

Fél éveseknek 33 éveseknek SOk Boldogságot!!!

Mi is oda voltunk hétvégén, tegnap strandoltunk, Máté szerintem ott szedett össze valami fertőzést mert seb van a szája szélén. Talán herpesz? Volt már valakinek vagy gyereknek???
Holnap ha viszem Petrát dokihoz majd rákérdek mit kezdjek vele mert nem szeretném ha Ő is elkapná.

Juhéjj ma este már az új ágyunkban alszunk!!!

Mágnes de szépek az új vonalzók!

Tetyk :lol: :lol: :lol:
katuska79

Sziasztok!

Fél éveseknek 33 éveseknek SOk Boldogságot!!!

Mi is oda voltunk hétvégén, tegnap strandoltunk, Máté szerintem ott szedett össze valami fertőzést mert seb van a szája szélén. Talán herpesz? Volt már valakinek vagy gyereknek???
Holnap ha viszem Petrát dokihoz majd rákérdek mit kezdjek vele mert nem szeretném ha Ő is elkapná.

Juhéjj ma este már az új ágyunkban alszunk!!!

Mágnes de szépek az új vonalzók!

Tetyk :lol: :lol: :lol:
katuska79

Na, elpakoltam. A féléveseknek boldog szülinapot!!!

Tegnap ebben a hőségben leruccantunk a Balcsira. 2óra alatt lenn voltunk. Este 9-re meg hazajöttünk. Ádám iszonyatosan élvezte. Nagyokat aludt a babakocsiban, meg a napsátorban. Vettünk neki egy felfújhatós kalózhajót. Abban betoltuk. Sikongatott, nézelődött. A combjáig megmerítettük. Rugdalózott, nevetett, szóval élvezte a kiscsibész.

Katuska: Jó már a Körös-torok? De szeretem azt a strandot!

Peni: mindjárt begépelem. (azt hiszem van olyan receptem)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára krisz78 2009.07.05 19:52-kor.

krisz78

Képek a Balcsiról:

Kis kalózom:

Kép

Mi:

Kép

krisz78

Krisz! nagyon fent van a víz:(

nézzétek meg a videót hátha van még oylan BKV-n utazó aki nem tudja, hogy nem kell midnig jegyet lyukasztani:

http://index.hu/video/2009/06/20/bkvjegy/
katuska79

Peni: feltettem a receptet

krisz78

Visszaolvastam

Móni: nálatok a férjed egyedül kezeli a családi kasszát? Azért nem fair, hogy ti nevelitek az exe fiát, és még ő kér pénzt.

Mágnes: tetszik a vonalzód!

Babatapizás: szerencsére ennyire nincsenek negatív "élményeim". Bár a van teje? kérdést én is megkaptam vadidegenektől. Komolyan, ennyi erővel azt is kérdezhetné, hányszor van szex a héten. Legalább olyan intim dolog.

Csöre: boldog névnapot a csajsziknak!

Edit: Bálint milyen ügyesen ül az etetőszékben!

Kriszti: azt hiszem jó kis edzés lesz néhány hónap múlva a kis sajtkukac Ági után rohangálnod! :lol:

krisz78

Herpesz: nekem rengetegszer van (havonta a szebb napokon beköszönt :evil: )- tesómnak meg kiskorában volt rengeteg, és kinőtte- ő járt jobban. Én szerintem tőle kaptam anno... Igen, olyan, mint egy seb- de nem úgy kezdődik, az már a gyógyuló fázis. Eleinte kis hólyagok, és bazira fájnak és viszketnek is. És piros. A normál seb sokkal kevésbé fáj 1-2 óra után, ez meg hasogat. Nem múlik és nagyon nehezen varasodik be (inkább kifakad és terjed). Érdemes fagyasztani, akkor kevésbé fáj és kevésbé jön elő. Nyalogatni nem érdemes, attól csak rosszabb. Az alkoholtól kiszárad és bevarasodik- és nagyon ocsmány lesz. Ha egyszer megkaptad, akkor bármikor előjöhet - sose múlik el teljesen :evil:

Krissz: Irigyellek titeket!!! Yohohohohóóó, a kalóz!!! :D

Mágnes: Viola is nézelődött reggel hason- össze kell őket boronálni, na!!

Zitocs (Maszatmanó anyu)

Kép

Kép
maszatmanó76

Sziasztok!

Féléves köszöntést Zille lányom köszöni!! Viszont kívánja Bálintnak és Milánnak!

Amúgy nem tudom az első gyerekes anyukák hogy vannak ezzel, de bennem most kezd tudatosulni, hogy ennek a csöppségnek én vagyok a legfontosabb, hogy nekem kell sok mindenre megtanítanom! Olyan jó látni, hogy napról-napra értelmesebb, ügyesebb, hogy figyel mindenre! nagy felelősség ám, hogy az út, a minta amit a következő években mutatok neki az egész életét meghatározza!

ma Patrik Baba fél éves!!
Sahli hogy vagytok? rég írtál!

majdnem biztos, hogy nálunk is az alma volta ludas nem a krumpli, csak azért furcsállom, mert az alma sütőtöktől meg nem volt semmi baja?! Majd azért teszek egy csak krumplis próbát Sinlaccal(attól biztos nem fáj a pocak) vegyítve, hogy ehető is legyen.

Hason alvás - hát ha én baba lennék biztos azt választanám, ha kérdeznének, szerintem sokkal kényelmesebb, mint háton, Nálunk Zille sosem aludt háton - nem tudott . mindig felébredt.

Krisz Te egyre csinosabb vagy az anyaságtól!! Ádám meg nagyon éli az életet!!

Zitocs - csipő kötés MT-al? Azt meg hogy? muti, muti!!
Én még a hátit se próbáltam, egyedül nem merem!

Benci, Xania sajnálom a rossz éjszakákat!

Katuska - Jó éjszakát az új ágyhoz! :wink:

Félévesen:

Kép

Kép

Kép
lucus16

krisz
Nem egyedül kezeli a családi kasszát a párom, hanem közösen, de ő úgy van vele, ha tud akkor segít. Tegnap beszélgettünk is erről elég sokat. Tudod a páromnak a fia kb 1 éves volt amikor szét ment az exével, nagyon szenvedett (a párom), hogy nem láthatja minden nap a gyerekeit, és kimaradt neki minden amit most a Joelnél átél. Ő már régen el akarta az anyjától hozni a fiát. Tudja, hogy elég nagy "terhet" vettünk a vállunkra, de ő a gyerek érdekét nézte. Ezt én meg is értem, mert észre vettem én is, hogy a fia elég jól érzi itt nálunk magát. Igazából én azzal nem értek egyet a párommal, hogy az exe fölveszi családit a gyerek után, de ugyan akkor ami végül is természetes, hogy mi látjuk el a gyereket, de én azzal nem igazán vagyok megbékélve, hogy a családin felül még akar pénzt kérni. Ja itt megjegyzem, hogy az exénél az élettársának is van keresete (benzinkút kezelő, szerintem nem minimálbért visz haza), nálunk a párom egyenlőre nincs munkája, mert sajnos most nincs megrendelése szaunákra és faházra sem illetve semmi asztalos munkára, így most más pálya felé kell keresnie, ami sajnos nem könnyű. Egyenlőre ami fix kereset azaz én családim és ápolásim amit a nagyobbik fiam után kapok.
De nem akarok panaszkodni senkinek, azért nem kell rosszra gondolni, csak azért néha nehéz helyesen és okosan dönteni, hogy mi legyen, hogy legyen.

A Joel napok óta négykézlábra emelkedik, bár előre még nem halad.
Az ebédje főzelék már tízóraira tejpépet, uzsonnára gyümölcsöt kap. Már kezd hozzá szokni, az őszibarack pl. nagyon ízlik neki. És a főzelékek is mait eddig adtam neki, megeszi.
Foga még egyenlőre nincsen neki, bár elég sokat és erősen rág.

manocskak

Kivagyok!

Az eddig jól alvó gyerekem (csak 1x kelt éjszaka) kb másfél óránként ébred.
Enni nem adok neki, most is csak 1x. Felébred, elmászik az ágyában, aztán elkezd sírni. Odamegyek cumi a szájába, és alszik tovább, mintha mi sem történt volna.
Én meg totálisan kialvatlan vagyok!

Kép
Kép
cs_erika

ERika! és ha megpróbálsz nem egyből ugrani hátha vissza altatja magát? Petra ugyanezt csinálja! Feléberd, elkezd kavarni, sírdogálni nyűglődni. ÉN várok és legtöbbször magától vissza alszik! A vissza alvás ugyanúgy meg kell tanulni, mint az elalvást. VAgy nagyon keservesen elkezd sírni?
katuska79

nyüglődik, nem sír. Amikor odaérek és a kiságy tetejéből vissza teszem a helyére akkor kezd sírni. Akkor cumi be, és alszik is vissza.
Lehet, hogy megpróbálom, hogy nem megyek azonnal. Csak totálisan ki is takarja magát, és félek, hogy megfázik.

Kép
Kép
cs_erika

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: