Móni: sajnálom a helyzetet
Sziszi: rossmann pelus még nekünk sem volt... akartam múltkor tesztcsomagot venni (99 ft/3 db), de nem volt a méretünkben...
Sárgabarack: most, hogy nem esik, rohamosan elkezdett érni. Jöttök akkor, Csajok? Az egyik fáról kénytelen voltam a 90%át lerázni, mert annyira érett, de lassan a másik is elég piros. Ha jöttök, akkor hagyok rajta nassolnivalót

. Na? Hétfőn doki és védőnéni, kedden esetleg?
A lekvár egyébként baromi jól sikerült, olyan jó kis sűrű

MOndjuk 5 órán át főztem, jó sok víz kifőtt belőle, gondolom, a sok esőtől volt olyan nedves.
Zitocs: hogy mikortól lehet enni sárgabarackot, igazából nem tudom, mert olvastam már olyat is, hogy 4 hótól, és olyat is, hogy 8 hótól. Hát, beteszteltem, semmi baja tőle Sacának. Remélem, hosszú távon sem. De ez a hány hótól "protokoll" is olyan, hogy valaki a hasára csapott... nyilván vannak kaják, amire érzékenyebbek lehetnek a gyerekek, amivel jobban kell vigyázni, de itt egy-két hónapon semmi sem múlik.
Luca: A krumplitól szerintem nem fájhat Zille hasa, hacsak nem nagyon megfogta a kakit, de azt sem hiszem, mert nem hasfogó. MAgában adtad?
Zitocs: gratula a csípőkötéshez

dobsz majd egy fotót, hogy néz az ki? Nekem még csak kendővel sikerült, igaz, MT-al még nem is próbáltam
Jaj, ma kipróbáltam az egyik új kendőt

Sacinak nem volt ismerős a színe, ezért csak akkor kezdett el vadul csápolni, amikor rájött, hogy igen, ezzel is anyára kerül
Baba fogdosás: hát én bizony jól beszólok ilyenkor, hogy hagyja a gyerekem, múltkor odébb is tettem egy nénit

mégis, mi a túrót gondolnak????
Boldog félévfordulót a mai napon ünneplő babáknak

Kik is? Zille, Milán és Bálint, ugye? Van még valaki?