Jó reggelt!!!
zsu!
szólj, ha sikerült olyan m.helyet találnod, ahol nincs hülyekolléganő! bár megkockáztatom, h nem fox ilyet találni, de őszintén szurkolok!
muzsi!
én kb. sosem érzem a jobb oldali p.fészkemet és többnyire csak a bal oldalon van domináns tüsző. sőt, sokáig semmit sem éreztem. jobban mondva azóta fáj, mióta mindenféle hormonkezelést kaptam anno.
lugi!
szívesen elkísérlek a lakodalomba, ha gondolod!

imádok lakodalomba járni... vagyis mulatni imádok
lili!
tessék gyorsan meggyógyulni!
lukacsne!
te halmozod az élvezeteket? valld be, h mazohista típus vagy és ezért külön Te kérted, h több injekciót szúrhass!

Viccet félretéve: azért az kemény, h 19 napig kellett. tudom, h te ezt szokod meg (már ha meglehet), de azért felnézek rád!
csézjang!
én is meditálok a szuri előtt egy fél órát. sztem előre beparáztatom magam, csak hogy még rosszabb legyen
rózsa!
meg szabad kérdezni, h Csongrádban hol lax? nem személyeskedésből, csak most láttam meg, h valójában "szomszéd vagy", mert én meg Békés megyei vagyok.
rólam:
sztem ma van 1.cn.Még nem tuti, mert eddig csak görcs és kis piri van, de a lényeg, h már őrülten izgulok.
biztos én is mazohista vagyok - nem is kéne itt feltételesen írnom, mert tényleg az vagyok - és tökre várom már a holnapot!
lélekben is nagyon készülök rá, mert az alagút végén KicsiBab kell álljon már!
egyébként ma családi találkozóra megyek. nem tudom, h ti átéltetek már ilyet, de én csak azóta, mióta beházasodtam
kissé rendszertelenül, de összegyűlik a család apraja-nagyja és bográcsolás-beszélgetés-nevetgélés van. igazából, mint egy olasz család

(ha jobban meggondolom, végülis a vezetéknév olasz eredetű... - hogy is mondják: a név kötelez?

)
na mindegy, szóval ez a du-i progi és be kell valljam, h én imádom ezeket. nagyon jófej a férjem családjában mindenki és jó néha együtt nevetgélni. Az én oldalamról ilyen nagy családi banzáj csak vmi eseménykor szokott lenni.
jaj, dugulok már, mert szómenésem van