A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Sziasztok!

Tigriske, úgy gondoltam, hogy majd akkor tegyél fel képet, amikor lesz :)!
És Vicky, Te is, mert tényleg nagyon jó látni!

Csézjang, mihamarabbi jobbulást!

Babszika, remélem a nekünk szállító gólya is ilyen kitartó és találékony :)

Juccy, rem minden rendben nálatok, pihenj sokat!

Ágica, szia! Nálatok még inkább az elején már csak mi vagyunk a férjemmel, mi csak aug 11-én megyünk a konzultációra...na jó meg Vayaconék is...szal...itt lesz az az időpont mindjárt...legalábbis engem is ezzel ámít mindenki.. :roll:

"...minden nehézség csak álcázott lehetőség..."

M
muzsi

Szia Zsu!

Milyen műtét volt, laporoszkópos, vagy vágtak is?Pihenj sokat a hétvégén, és ne menj dolgozni hétfőn, ha még mindig szétnyílhat a seb!Szerintem...De a doki nem mondta, hogy meddig maradj táppénzen?

M
muzsi

Muzsi: Laparoszkópos műtét volt, sajnos holnap is kell mennem dolgozni, tovább nem maradhattam itthon. a doki nem javasolt semennyi időt sem, meddig pihenjek.Végül is nem megerőltető a munkám, és a "kedves" kollegnő szabira akart menni. :evil:
Vendég

szia ágica

üdv itt közöttünk :)

mindenkinek:
én az első inszemkor is 19 !!!napon át szúrtam magamat, azt hiszem most sem úszom meg sokkal kevesebbel, csak sikerüljön.... végre.....

mindenkinek jó hétvégét, én is dolgozok holnap reggel .

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Dehát milyen már az, hogy szombaton dolgoztok? :(
Én letojnám a kolleganőt, menjen máskor szabira, vagy oldja meg...Most mindentől függetlenül, azért az ember egészsége valamivel fontosabb... :twisted:
No, de minden esetre legalább próbáljatok meg ne-stresszelni...

M
muzsi

Sajnos a kereskedelemben szombaton is kell dolgozni... :( Egyébként keresek ásik melót, valami nyugisabbat.(hülyekolleganőmenteset) :)
Vendég

Gólyát várók és Batyuval már bírók!

Van arra valami jó tippetek, hogyan lehet megállapítani, hogy a tüszőrepedéstől fáj e a has?Nekem az endometriózis miatt szinte mindennaposak a fájások és nem tudom, hogy mikor mitől fáj.
Persze a ovulációs teszttel meg tudom állapítani, hogy esedékes e a peteérés, de azt nem, hogy attól fáj e...
És azt lehet valahonnan tudni, hogy éppen melyik oldali petefészekben érik a tüsző?Mert ahogy én tudom,általában felváltva érik,egyik hónapban a jobboldaliban, majd a következő hónapban a balban.

M
muzsi

Zsu, munkahelykereséshez hajrá! Bár a hülyekolléganőmentes munkakörnyezet elég ritka :)

M
muzsi

Woody, én is kaptam már Menopurt két inszemnél is, de egyiknél sem lett több vagy nagyobb tüszőm, mint a Merionalnál....de viszont, nem volt kékessárgáslilászöld a hasam, pedig ugyanazzal a tűvel szúrtam.
A dokinő azt mondta, hogy a Menopur pontosabban beállítható, tisztább cucc....

Tigris, 7.-én én is megyek!!!! De csak kukkra, de valszeg lesz inszem jövőhéten. Milyen volt a leánybúcsú, rostossal nyomtad?
Én is megyek holnap lagziba:), bár a férjem ott dolgozni fog, és hát ökör iszik magába....csak találok valami pajtást.

Kpn, gondoltam rád:), mert lehet, hogy megint láttam a férjed, ha megint bringázott. Drukkolok!!!++++++++++++

Sajt, hogy haladtok a kéglivel????

Vicky, Kakti kismamiknak rókamentes napokat!
lugi

muzsi: köszi szépen, reménykedem, hogy sikerülni fog! :D
Vendég

Sziasztok!

Benyeltem valami bacit!Torokfájás,orrfolyás,tüsszögés!áááááááá...!
Vendég

Sziasztok csajok!

Kérdés!

1.- Skriba dokinő melyik injekciót szokta felírni? Merional vagy mást? És az jó amit felír? Mert hallottam hogy van amire azt mondják hogy nem olyan jó, vagy ez mindenkire másképp hat?

2.-És az mennyire gyakori hogy sikertelen inszem után ciszta marad és ki kell hagyni 1 hónapot? köszi a választ.

Lili!

Jobbulást neked!

Muzsi!

Köszi a jókívánságokat!

Lukacsné!
Miért kellett 19 napig szúrni? Olyan hosszúak a ciklusaid?
csézjang

Kedves Muzsi!
Akkor majdnem egyidőben kezdjük az egészet! :) Én is szoktam a kis ovulációs mikroszkópommal figyelni a peteérést, mindíg jól mutatja és tányleg érzem , amikor van, mert fáj a hasam, hol az egyik oldalt, hol a másik, de van mikor mindkettőt érzem.. :) Nekem 30-31 naposak a ciklusaim és van amikor 10 napig is van menszim...Volt, amikor a Nőgyógyász megnézett aztmondta 5 tösző is megrepedt!!! :shock: apukám nővére szűl 3-as ikreket, lehet, hogy az ő génjeit is örköltem??? :)

Kedves Lukácsné!
Minden esetben kell az a hormon kezelés? Az a szúrás mit jelent??? Úgy kel magunkat szúrni, mint akik cukorbtegek????

Mindenkinek szép napot! :)
ágica37

muzsi: Nekem másképp fájt tüszőrepedéskor a hasam. Csak gyógyszerrel volt ilyen, de majdnem mindig éreztem reggel inszemek előtt.

lukacsne: Most én is kb. ennyi szurit szúrtam mint te, de ez nem törvényszerű. Előtte kevesebbeket kellett és az első 8 puregon most nem ért semmit, a merionalokat venném igazából csak inszem-előkészítésnek.

lugi: Róka mentes vagyok, de azért a kínoznak nagyon. Bármikor menne. De hát ezért dolgoztunk, úgyhogy nem panaszkodom.

csézjang: 1. Mindenkinél más gyógyszer válik be. Nálam Zeke azért adta a puregont, mert hogy az tuti és ennek ellenére mégiscsak a merional volt a jó. 2. Ez is embertől függ, nekem mindegyiknél maradt. Nem tudom, hogy mitől függ, hogy a kicsik felszívódnak, vagy nőnek tovább.

ágica: Nem tudom nálatok kell-e stimuláló szuri, de szoktak adni. Azokat a szurik, amik tollba vannak töltve, úgy kell beadni, mint a cukorbetegeknél az inzulint. A másik fajtát keverni kell (külön van a por és az oldóanyag) és fecskendővel kell beadni. Nagyon ijesztőnek hangzik, de hozzá lehet szokni. Ha nálatok apával van a gond és lombik lesz, akkor szerintem adni fognak, hogy minél több tüsző legyen, inszemhez nem lenne rá szükséged. Biztos, hogy lombik kell nálatok?

Nálam semmi különös, kedden tudok menni a dokihoz és remélem minden rendben és kapok képecskét. Ha kapok, akkor hozom a frisset.
vicky79
Budapest III. kerület

Alapvetően a peteérésemmel nekem minden rendben volt, mégis kellett a szuri.
Ágica: úgy képzeld el, mint a műtétek utáni véralvadásgátlót (ha tapasztaltál már ilyet). Nekem a férjem adta be minden nap, mert én hisztis vagyok a tűktől, de van, ahol meg a fiúk nem bírják nézni. :lol: Azt mondom: túl lehet élni. nem vészes. :D

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Csézjang,én Skrib drnőhöz járok nekem merionalt írt fel...hétőn megyek uh.-ra mert megjött és ha minden rendben kezdem a 2.inszemet...

Jó hétvégét mindenkinek!
kiss angyal

sziasztok
mindenkinek válaszolok:
szóval a 19 nap azt jelenti hogy 19 napon át minden este szúrtam a merionalt, 7napig napi 1-et, onnan meg napi1,5-et.
most néztem meg az előző lapomat és ugyanabban azt ütemben haladunk most is.
szerdán megyek vissza és meglátjuk hogy nőnek-e valamit ???
remélem igen, mert kicsit sokba kerül a napi 1,5 merional ennyi napon át :(

jó pihenést mindenkinek

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Kedves Vicky79!
Köszönöm a válaszodat! :) Kicsit meg is nyugodtam :) Igen nállunk apával van a gond, az orvos az inszeminációt mondta megoldásnak.
Gratulálok a pici pocaklakódhoz!!! :)

Kedves kakti!
A te válaszodat is köszönöm! Remélem még ha inszemináció lesz nem kell a szuri....
Neked is gratulálok a picikéhez!!!! :)

Puszi nektek!!!
ágica37

Kakti! Csajok!

Hát én 2 napja adom magamnak a véralvadásgátlót, mit ne mondjak elég borzasztó mert én nem bírom a tűt, a férjem meg nem bírja ha mást kell megszúrni, így maradtam én magamnak, de csukott szemmel összeszorított foggal adom be, röhögnétek ha látnátok. :D

A tegnapi elsőnél fél óráig néztem a tűt mielőtt beadtam, úgy éreztem képtelen vagyok rá... :? Gyerekkorom óta rettegek a vérvételektől és a tűktől, szóval ez nekem hatalmas hős teljesítmény!!! :lol: És mégis megcsináltam!!!!!! Ma meg a másodikat....A férjem se hitte el, azt mondta nem semmi hogy képes voltam rá... :lol: :roll:
csézjang

Sziasztok!
Sikerült életem első injekcióját beadni magamnak. Csupán csak a felszívó tűvel szúrtam meg a mutatóujjamat. :lol:
De a lényeg, hogy sikerült.
Jó éjt mindenkinek!
woody

Ez a szuribeadás egy hőstett számomra!Én nem tudom, hogy ezt hogy fogom majd megoldani, ha arra kerül a sor :) ...Ügyesek vagytok! :) Habár a cél érdekében mindent... :D
Vendég

Sziasztok lányok!
Ne hari hogy ennyire el vagyok veszve /ha egyáltalán hiányzom/Most is megyek dolgozni amugy jól vagyunk és számolom a napokat!Meg vettem a nyomtatot is.
Woood,Zsu:
Nem olyan vészes a szurkálás énis igy voltam ahogy tik és szépen beadogatam magamnak.menni fog az nektek hajrááááá!!
Drága Csézjang:
Örülök hogy túl vagy a mütéten!Erösödjél és megyünk tovább !
Üdv.az ujjaknak! Megyek mert elkésem !!!!Szasztok!!

Kép
rózsa11

jó reggelt csajok!

Tudja v.ki hogy a Skriba doktornő milyen tüszőrepit szokott felírni? És az bőr alá adós? Remélem, mert az izmostól félek, már párszor kaptam régebben.... :? :roll: :roll: :roll:
csézjang

Szia Cséz!
És mindenkinek jó reggelt!

Én azt gondolom, ez nem szokás kérdése, inkább egyénenként lehet változó.

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Jó reggelt!!!
Kép

zsu!
szólj, ha sikerült olyan m.helyet találnod, ahol nincs hülyekolléganő! bár megkockáztatom, h nem fox ilyet találni, de őszintén szurkolok!
Kép

muzsi!
én kb. sosem érzem a jobb oldali p.fészkemet és többnyire csak a bal oldalon van domináns tüsző. sőt, sokáig semmit sem éreztem. jobban mondva azóta fáj, mióta mindenféle hormonkezelést kaptam anno.

lugi!
szívesen elkísérlek a lakodalomba, ha gondolod! :wink: imádok lakodalomba járni... vagyis mulatni imádok Kép Kép

lili!
tessék gyorsan meggyógyulni! Kép

lukacsne!
te halmozod az élvezeteket? valld be, h mazohista típus vagy és ezért külön Te kérted, h több injekciót szúrhass! Kép Viccet félretéve: azért az kemény, h 19 napig kellett. tudom, h te ezt szokod meg (már ha meglehet), de azért felnézek rád!

csézjang!
én is meditálok a szuri előtt egy fél órát. sztem előre beparáztatom magam, csak hogy még rosszabb legyen :roll: Kép

rózsa!
meg szabad kérdezni, h Csongrádban hol lax? nem személyeskedésből, csak most láttam meg, h valójában "szomszéd vagy", mert én meg Békés megyei vagyok.

rólam:
sztem ma van 1.cn.Még nem tuti, mert eddig csak görcs és kis piri van, de a lényeg, h már őrülten izgulok.
biztos én is mazohista vagyok - nem is kéne itt feltételesen írnom, mert tényleg az vagyok - és tökre várom már a holnapot!
lélekben is nagyon készülök rá, mert az alagút végén KicsiBab kell álljon már! Kép

egyébként ma családi találkozóra megyek. nem tudom, h ti átéltetek már ilyet, de én csak azóta, mióta beházasodtam :lol:
kissé rendszertelenül, de összegyűlik a család apraja-nagyja és bográcsolás-beszélgetés-nevetgélés van. igazából, mint egy olasz család :lol: (ha jobban meggondolom, végülis a vezetéknév olasz eredetű... - hogy is mondják: a név kötelez? :lol: )
na mindegy, szóval ez a du-i progi és be kell valljam, h én imádom ezeket. nagyon jófej a férjem családjában mindenki és jó néha együtt nevetgélni. Az én oldalamról ilyen nagy családi banzáj csak vmi eseménykor szokott lenni.

jaj, dugulok már, mert szómenésem van Kép

babszika

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1246778424.7758.gif[/img] [/img]
sting1982

szia sting!
mi lett a képeddel? mármint az avataroddal.
mire akartam volna írni, h milyen jó kép, addigra visszatetted a kuttyot. :roll:

babszika

jó reggelt mindenkinek!

Woody:hát le a kalappal elötted!ügyes vagy hogy beadtad magadnak a szurit!csak igy tovább :lol: :lol: :lol: :lol:

Babszika:ténleg nagyon jók ezek a kis "össze röffenések".kis duma kis kajcsi kell ennél több! :lol: :lol: :lol:

Rózsám:szia!te már megint rohansz melózni! :evil: :evil: nem szoktál leülni pici popódra néha....... :lol: :lol: :lol: :lol:
vigyázz magadra:puszillak :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Tesókám:(csézjang):nem tudni mit irnak ki az embernek !de ne sokkold már magad!nyugika :lol: :lol: ez most a felkészülős időszakod! :lol: :lol: :lol: :lol:
sting1982

Babszika:visszarakom!
sting1982

köszi!
nekem tecc ez a kép :wink:

babszika

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ NEMÁ........
de azért köszike aranyos vagy!ez egy befogadott kis cica a kezembe akitől jó kis gombás fertőzést kaptam el!már elmúlt szerencsére........
de mire kikezeltek.....
aztán beadtam menhelyre és azóta már van új gazdija is :lol: :lol: :lol: :lol:
sting1982

mé? szted mi a baj ezzel a képpel? nekem tecc és punktum :P
cicától fertőzést?
húú, ilyet még sosem hallottam. :shock:

babszika

jaja!olyan foltok jöttek ki rajtam hogy kötöznöm kellett nehogy tovább kaparjam!nagyon rossz volt és a családon is keresztül ment aki simizte a cicát de hát én gondoztam legtöbbet én voltam tele mindenhol kiütéssel! :? :? :? :? 2-3hónap volt mire elmúlt mindenhonnan a kiütés a testemről :? :?
sting1982

jah és a kiskutyám is elkapta a cicától a gombás fertőzést :cry: :cry: :cry:
sting1982

tejóég!
nem semmi sztori lehetett! :shock:

csak olvasástól is így érzem magam: Kép
hát még Te, aki átélte! :shock:

babszika

elég nehéz időszak volt e most már vége mindenki rendben van!

neked hányadik inszemed ez most? :lol: :lol:
sting1982

vagy még várod a "mikulást"?????
sting1982

nekem ez a 2. inszem lesz.
ma vagyok 1.cn-on, szóval holnap kezdem szúrni magam :wink:

babszika

hűűűűűűűűűűhaaaaaa!akkor nagyon drukkolok hogy ez a 2.inszem már sikeres legyen!
mit irtak fel??merionalt?mennyit kell szurnod?
sting1982

viszont most elköszönök, mert felébredt végre a Zuram :wink:

Kép

babszika

igen, merit kapok.
napi 1et szúrok, mert ez is elég volt a múltkor :wink:
a drukk jól jön! :wink: :wink:

babszika

én nekem a dokker bácsi (Szűcs)a 3.cn kellett mennem és akkor adták be az elsőt!
nálad felmerült valami gond hogy miért is nem sikerül a kis manó?
sting1982

szia!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
sting1982

Lefényképeztem végre a legutóbbi uh-mat. Itt már 8mm-es a babó. Remélem kedden hozhatom a frisset. Tegnap meg volt életem első terhes hányása. Alig értem be a mamut wc-jébe. De utána már nem volt semmi bajom. Megnéztük a Jégkorszak 3-mat és utána megvettem életem első kismamás cuccát. Bementünk bandázst nézni a bababltba, de az valahogy nem volt az igazi, de vettem magamnak egy olyan fürdőruhát, amilyet szerettem volna. Tankinis fekete és van rajta hímzés. Tegnap megpróbáltam ezt is lefotózni, de nagyon sötét volt már. Ez volt az utolsó darab belőle. Párom szerint nagyon jól áll (na ja, kivan belőle a fél csöcsöm :) ). Szóval ezek voltak tegnap.

Szóval a babó:

Kép

lugi: Tegnap jól elkiabáltam a hányásmentességet, a porontyom biztos megsértődött. :D

csézjang: Ügyes lány vagy te. Mire a stimura kerül a sor, már profi szuris leszel. Nagyon büszkék vagyunk rád mi is. Nekem eddig Zeke is és Wiegand is bőr alá adósat adott.

woody: Neked is gratula az első szurihoz. Nekem az elsőnél az ampulla teteje vágta el az ujjam.

rózsa: Hát már hogyne hiányoznál. Buta... :D

babszika: Pedig a szuriknál én úgy vettem észre, hogy ha a napi rutinom részének tekintem és nem parázok rajta, akkor hamarabb túl vagyok rajta és kevésbé fáj. Nálunk régen nagy családi banzájok voltak, de mára kicsit szétszéledtünk.

sting: Szörnyű lehetett ez a gomba, jó sikáig tartott a kezelés.

Munkahely: Hát meg kell hofgy mondjam, hogy nekem nincs igazából hülye kolléganőm, a kollégákkal sem szokott baj lenni. Van egy pár külsősöm, aki tahó, de velük meg ritkán találkozom szerencsére.
vicky79
Budapest III. kerület

még itt vagyok :lol:

soroljam az okokat? :roll:
pcos, IR - nálam
lassú kisfiúk, kevesebb kisfiú, immun pozi apánál

hát, ez mind :?

babszika

Sziasztok!

Vicky!!!!!!!!! Ez nagyon szép (remélem azt nézem amit kell :oops:)

kiss angyal: halihó merre bújkálsz?

Holnap megy valaki BMC-be?

Sajt@: remélem azért nem jössz mert apával felavatjátok az összes helységet a kész lakásba :lol: :lol: :lol:

Kép
sztyopane

helloka mindenkinek!

Lányok főleg inszemesek:az létezik hogy a dokker bácsim felirta nekem a :pregnyl-t is és a choragon-t is??????de miért kell kettő??????????????? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
sting1982

Babszika:sajnos akkor ténleg volt baj amiért nem jött össze a kis manó!!!!!de már te is jó úton haladsz!!!!!!!!!!!!!!

Vicky:szép a kis fotód!!!!!!!!
első hányás is megtörtént!valami szagra ?????
sting1982

Böbe!

Ne aggódj! Max marad egy recepted, amit idővel megsemmisítesz. :) Dokibá tudja, mit csinál! :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Böbe, azért van mind2 a recepten, mert a Pregnylt kivonják a forgalomból, válthatod a choragont heyette.

voltunk hétvégén Visegrádon és képzeljétek egy bugyogós-gejzíres medencénél annyira megfeledkeztem magamról, hogy bementem. esküszöm elfelejtettem, hogy pénteken inszem volt. jól ráálltam egy alulról jövő sugárra, ami az egész testemet baromi jól átmasszírozta (hasamat is), azóta lelkiismeretfurdalásom van. remélem nem tettem rosszat...
kpn

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: