Jó reggelt kedves "barátaim"!
Ennél jobb reggelre nem is ébrehetek, a tegnapi gyönyörű nap után
Bocsánat, ha valakinek kicsit sok vagyok az áradozásaimmal, de egyszerűen ezzel az érzéssel nem lehet betelni, majd ti is meglátjátok hamarosan, hogy miről beszélek
áááá, nagyon jó érzés, szuper boldog vagyok
ritukám
a husit pedig enni kell, fontos a hormonok miatt, igaz én most nem "paráztam" annyira a hús adagok miatt, de azért ettem rendesen, szóval fontos, figyelj oda rá
sajo
a steak úgy nem lesz rágós, száraz kemény, ha sütés előtt nem sózod meg és ha bepácolod ( mondjuk én nem szoktam), de , ha bepácolod akkor se használj fűszersót vagy ilyesmit, csak esetleg steak fűszerkeveréket vagy ilyesmit. És a legfontosabb, hogy nagyon rövid ideig kell sütni, tényleg csak pár percig, mert a túl sütéstől szárad ki. Előszőr én sem hittem, hogy pár perc alatt átsül-én nem eszem véresen-de tényleg átsül. Esetleg sütés közben rakhatsz a húsra vizet, locsolhatod vele a húst , igaz igy füstöl, de csak még jobb lesz az ize, ha a füst belemegy-én mondjuk gömb grillen szoktam csinálni-mármint nem is én , hanem a párom-de nagyon imádom a steaket. Ja és figyelj arra is, hogy milyen húst veszel
uzsuzs
drága ketten vannak
örülök, hogy örülsz

-én is örülök
albi nekem is tetszenek
julcsi
pihengess sokat én az első 3 napot végig feküdtem, úgyhogy ne ficánkolj
nekem soha nem jött meg , úgyhogy erre ne is számits

,
agnyes drága, van időpontod?
ercsikati
ez mindenkivel igy van szerintem aki régóta vágyik babára, hogy egy idő után kicsit elkeseredik meg ilyenek, de ez teljesen természetes. Az a legfontosabb szerintem, hogy az ember amikor túlteszi magát a dolgon, akkor már csak előre tekintsen, ne azt nézze, hogy hányszor nem sikerült meg ilyenek, hanem csak arra az adott dologra figyeljen amit épp csinál. Szóval, ha esetleg ez nem jönne be nektek amit most csináltok, akkor az inszemre gyűjsd össze az összes erődet, pozitiv hozzáállásodat, hogy ez most egy új dolog, ez tuti sikerül, stb.-Nekem most, hogy összejöttek a babák, most jöttem rá, mennyire fontos, hogy jó lelki állapotba legyél, mert az előzőeket én végig stresszeltem , sürgettem volna a dolgokat nem tudtam elfogadni, sőt lázadtam a sikertelenségeken, teljesen igazságtalannak tartottam, ami történt velem-és ezt igy nem lehet. A mostanit úgy csináltam végig, hogy tök laza voltam, úgy gondoltam, hogy én mindent megtettem , innentől kezdve már úgyis Isten kezében vagyunk, szóval csak vártam mi lesz.Persze a pozitiv teszt szinte"sokkolt"

, utánna már nagyon bezsongtam, meg izgultam, az uh előtt is nagyon ideges voltam, de ez már természetes reakció.
Úgyhogy hajrá optimizmus!
kitti
ááá, ez a két hónap csak úgy elrepül majd, meglátod

, kitartás
rencsikém, hogy vagy?étvágyad?
Én még abszolút nem vagyok kivános, sőt inkább vannak olyan dolgok amiket idáig imádtam:pl:édesség, most meg abszolút nem érdekel.
bodzikám
mit csináltok ezen a szép hétvégén?
Én még itthon maradok a következő uh-ig.
Apánk szerint kicsit mehetek erre-arra, csak ne kocsikázzak, hát igy nálunk meg elég nehéz kimozdulni, úgyhogy inkább itthon vagyokés élvezem a Dolce Vita-t, mármint az édes életet-de ezt te úgyis érted olasz bodzi
melcsi
bocsi, múltkor én irtam ki a felhasználónevet meg a jelszót, de csak azért mert moncsiga nem tudott felmenni-bocsika, ( ha megsértettem a személyiségi jogaidat

), de egyébként igazad van, többet nem irom ki , csak már egyszer úgyis kiirtuk amikor készült , gondoltam leirhatom mégegyszer, na mindegy, szóval bocsika