A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Laptető???? Nahát! :) :wink:

Kép

KépKép
ercsikati

Csomee:Hatalmas ölelés,és nagyon örülök hogy a folytatjátok!Puszi nektek!

Szimba:Köszi és drukkolok hogy végre optimális legyen minden a kezdéshez!Szimbánét üdv!

Chilike,Moncsiga:gratula a babákhoz!Rencsi:agykontrol?megakadt?Vjulcsinak+++++++++++++++++drukk!Üdv!Bodza:Eszti nagyon édes lehet!Puszi neki és Deus77++++drukk!!!

Ritu:Gratulálok a kezdéshez!

Rózsafa:Nem feladni reménykedni míg Apánk nem mond mást!++++

Miciona:Köszi a gólyákat!Várjuk őket nagyon!

Albi:Hétfőre szorítok az olvasztáshoz!Mennyit olvasztanak ki?Szurit már nem kapol?

Kata:Mit szeretnél tudni?Szivesen leírom ha ugy érzd valahogy felületesen tájékoztatlak titeket!Eddig nem kérdeztél és nem gondoltam hogy szűken írnék!Szomorú dolgokat valóban inkább priviben írok mert sikerszériát nem illik elrontani,de mindenről írtam.Mindentbele hogy Vass doki jó híreket mondjon!
Jó éjszakát!
kitti4

Csomee! Ölelés Nektek. :(

Kittikém!
Megvannak a kisbabáid, csak most alszanak egy kicsit, s aztán sietve megtapadnak majd Anyukájuk pocijában. Nekem 3 embriócska van, remélem felébrednek majd.

Vjulcsi!
Pihengess, mennek a drukkok!

Moncsi, Chili!
Nagyon nagyon örülök! :D

Akciózóknak szép tüszőket kívánok, ET utániaknak babaragacsokat, babásoknak pocaksimit, anyukáknak boldog pillanatokat a babákkal, többieknek megerősödést a felkészüléshez!

Kép
albi2000

Csomee,

nagyon sajnálom!!! :cry: :cry:

Kitti,
bocsi, de nem értettem amit írtál, mi az hogy megakadt?

Kép
rencsi79

Kitti,
bocsi már leesett.... :oops: , arra vártam, hogy privit írsz, de már elküldtem a számom.
biztos a pocak teszi..... :D

Kép
rencsi79

Chilikének és Moncsigának is nagyon gratulálok a babásodáshoz!

Ercsikati: Akkor most hajrá pozitív teszt!

Albi: Remélem felébrednek a picik és mielőbb beköltöznek a pocakodba.

Kitti: Majd várjuk a híreket, hogy mikor kaphatod vissza a kicsikéidet.

Chilike: Már nagyon várom a részletes beszámolót! :lol:

Velem tényleg minden oké, jól vagyok és nem bánkódom. Ennek Chilike és Moncsiga is megmondhatója, akikkel örülök, hogy megismerkedtem.

Mindenkinek nagyon drukkolok!

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Rencsi:Domi miatt mindent elnézek! :wink:
Lényeg:hétfőn hívlak!

Albi:Nagyon ari vagy!Köszi a biztatást!

Csomee:írni fogok nektek,ha történik valami.Jövőhéten uh és akkor eldől,de Apánk a deka miatt szept akarja vissza adni meg a szabi miatt várjuk meg!Hát jó,hamár 16évet vártam rá 2hó nem a világ. :roll:
kitti4

na itt vagyok csak jól kicsavarogtuk magunkat :lol: :lol:
szóval minden rendben, hoztam képet is az én kicsikéimrő. Ketten vannak és a doki szerint is győnyőrűek :wink: , nekem is tetszenek :lol:
Nagyon, nagyon, nagyon, nagyon BOLDOG vagyok!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
köszönöm mindenkinek aki drukkolt!
moncsiéknál egy baba van, de ők is mentek csavarogni, majd jön hamarosan és elmesél mindent :lol:
csomee
én is örülök, hogy megismerkedtünk meg annak is hogy jól vagy Kitti nagyon szép kislány , gyúrjatok a spontán babára, ha meg nem jön akkor őszre úgyis megenyhül a párod is :wink:

rencsikém
nem is tudom mit mondhatnék... :lol: úgyis tudod mit érzek :wink:
nagyon köszönöm a támaszt amit nyújtottál, hogy amikor el voltam kenődve akkor is bátoritottál, köszi mindent :lol:

mindjárt visszaolvasok és irok mindenkinek külön, :wink: holnap itt leszek a gép közelbe szóval mindenkire külön kitérek :lol:
bodzikám puszillak
ágnyes
este már lemaradtam rólad, de éreztem, hogy gondoltál rám :wink:
kitti, ercsikati, albi, melcsi.,és mindenki
köszi a drukkokat, kitartás csajok, ez a világon a legjobb érzés, kivánom, hogy mielőbb átélje ezt a csodálatos élményt :lol:
chilike1

Sziasztok!
Gyors Bekukk, mert itt nálunk ma már 2x leszakadt az ég, és most is készül, a gépet meg ilyenkor ki szoktam kapcsolni! :)

Kitti!
A fekete hajú lány akivel együtt jártatok Julcsival, neki ha jól vettem ki a szavaiból akkor ma lesz - vagyis volt punkció! :) Szorítottam neki, és még fogok is, hogy minden rendben legyen! :)

Csomee!
Én örülök, hogy megismertelek, és Kittit is! Édes baba, és biztos vagyok benne, hogy hamarosan lesz kistesója is! :) Most azon vagyunk, vagyis leszünk most pár napig, hogy az a teszt hamarosan bezebrásodjon! :) A drukk és a szorítás rám fér! :)

Chilike!
Örülök, hogy boldog vagy! Biztos jó érzés! Remélem hamarosan MINDANNYIAN megtudjuk majd, hogy milyen jó kismamának lenni! :) Gratulálok még 1x és majd fotót azért kérünk ám! :)

Moncsiga!
Gratula a babóhoz! Úgy látszik neked is szerencsét hoztam! :) Puszi Neked és gyere majd gyakran, hogy tudjuk mi van veletek, hogy érzed magad, meg ilyesmi!

Legetek jók! Holnap jövök. Most kapcsolom ki a gépet, mert úgy látom és hallom hogy már esik is! :)

Puszi Mindenkinek! :)

Kép

KépKép
ercsikati

Ezt most találtam egy másik fórumon! Olvassátok el!
Somody Imre hozzászólása elvileg!

Kedves Fórumozók!

Somody Imre vagyok, a Ciris Klinika tulajdonosa.

Az elmúlt napokban sokféle hírt olvashattak, hallhattak intézetünkkel kapcsolatban. A helyzet tisztázására fontosnak tartom, hogy az alábbi sajtóközleménnyel ezen a fórumon is tájékoztassam Önöket a jelenlegi helyzetről.

---------------------------------------------------------------------------
A Ciris fennakadás nélkül működik

Budapest, 2009. július 3. – A lombikbébi programot lebonyolító Ciris Budapest Nemzetközi Reprodukciós Intézet változatlanul fogadja a jelentkező nőket. A klinikán folyamatosan készítik elő a lombikbébi beültetéseket, s végzik el a programot megelőző egészségügyi vizsgálatokat.
A sajtóban megjelent hírek szerint a „klinika orvosai felmondtak”. Ez a hír nem igaz. A klinika 22 ( honlap szerint 23) dolgozója közül csak az orvos - igazgató, dr. Vereczkey Attila és még egy orvos távozott.
A Ciris tulajdonosa, Somody Imre előrehaladott tárgyalásokat folytat nemzetközileg is elismert orvosokkal az intézetet szakmai vezetőként irányító orvos-igazgatói poszt betöltéséről. A megállapodásra a következő hetekben sor kerül.
Az eltávozott főorvos pótlása rendezett módon zajlik.

Somody Imre tavaly év vége óta tárgyalt dr. Vereczkey Attilával annak érdekeltsége megvásárlásáról. A tulajdonos változása után a felek abban állapodtak meg: szeptemberig tisztázzák, hogy a főorvos tovább dolgozik-e az Intézetben vagy megválik attól. A főorvos azonban a közösen megbeszélt időpont előtt távozott, s ezért kellett felgyorsítani az utánpótlás keresését.
A Ciris működése folyamatos, változatlanul fogadja a jelentkezőket és fennakadás nélkül készíti elő a lombik–programokat.

----------------------------------------------------------------------

Ha további kérdésük, kérésük van, kérem írjanak az office@somody.hu címre! Minden információval a hozzánk fordulók rendelkezésére állunk.

Bízom benne, hogy továbbra is megtisztelő bizalmukkal tüntetik ki kitűnő szakembergárdánkat, és európai szintű felszereltségű intézetünk sikertörténetei között az Önöké is szerepel majd.

Tisztelettel: Somody Imre, a Ciris Nemzetközi Reprodukciós Intézet tulajdonosa

Kép

KépKép
ercsikati

Csomee!

Sajnálom! Kitti megvígasztal bennetek! Aztán már jön is a kistesó.

Chilike, Moncsi!

Gratulálok nektek! Nagyon boldog babavárást kívánok!
agnyes

Kép

ime a kicsikéim :lol: :lol:
chilike1

Chilikém!

Gyönyörűek! Gratulálok megint!
agnyes

Gyönyörûsègesek!!!!!!!Jaj,de lyòòò!!!!!!!!

Kép
bodza2005

agnyes, bodza :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
holnap jövök :wink:
chilike1

Sziasztok lányok!

először is: gratulálok Chilinek és Moncsigusznak! Nagyon örülök, hogy sikerült :) Gyönyörű a két kis pöttyöd Chili

Comee: nagyon sajnálom, hogy nem sikerült, de egyetértek Szimbával, sokkal inkább most, mint később derüljön ki, hogy baj van. Kívánom, h hamar újra feltöltődjetek, és belekezdjetek újra!

Rencsi,
Nagyon köszönöm neked a sok érdeklődést, drukkolást, olyan aranyos vagy! :)

többek,
Nagyon köszönöm a drukkot és hogy gondoltatok rám. Szerdán hazahoztunk egy kis pöttyöt, állítólag gyönyörű....:) Majd meglátjuk, mi lesz, próbálok bizakodni, de néha már most nehéz... nem tudom, mi lesz itt még több, mint egy hétig. Egyébként duphaston és utro mellett meg szokott jönni, vagy ezek sem engedik a mensit?

Nem fogok most még gyakran jönni, nagyon sokat fekszek, a pocim is fájdogál (főleg a petefészkeim), és sokat is alszom. De gondolok rátok sokat, és igyekszem azért naponta egyszer felnézni!

Ercsikati,
Hajrá-hajrá! Most már hamarosan sikerülni kell! :)

Kitti,
Kitartás! Tudom, h milyen rossz, hogy nem kaphattad most vissza őket (én is szerettem volna a kettőt, mert annyi maradt szerdára, de Vass doki nem engedte). De gondolj arra, mennyivel könnyebb lesz nem fájó hassal, kórházi fenyegetéssel menni a beültire!

Bodzi!
Puszillak titeket, add át Esztinek is nevemben :) És köszi a drukkokat!

Mindenki másnak is puszi, most megyek, vízsztintesbe helyezem magam :)
vjulcsi

Csomee! Micsoda lelkierőd van, köszönöm szépen kedves szavaid. Kívánom, minél előbb erősödjetek meg lélekben, és a következő kisbaba mostmár maradjon Veletek egy életen át.

Chili!
Gyönyörűek! :D

Julcsi! Nagyon is sok esélye van annak a kis blasztókának, tessék bízni. Vass doki pedig a legjobbat akarja, hidd el.

Akciózóknak szép tüszőket kívánok, ET utániaknak babaragacsokat, babásoknak pocaksimit, anyukáknak boldog pillanatokat a babákkal, többieknek megerősödést a felkészüléshez!

Kép
albi2000

Julcsi!

Nagyon drukkolok az egy gyönyörű pöttyödnek!
Nem lesz gond, pihenj csak aztán majd gyere a pozitív teszttel!
agnyes

Albi!

Holnap milyen vérvétel lesz? Lemaradtam! :oops:
agnyes

Chilike: De jó !!!!!!!! :D Mondtam én, hogy egy babó van odabent! Most aztán nagyon vigyázz magatokra!

Csomee: Annyira sajnálom! Apánk mit mondott rá? Hogy érzed magad?

Kati: Mindent bele!!!!!!!!!!!

Moncsival mi van, tudja valaki?

Melánia: Nekem laparotómiám volt 2 éve, de akkor rettenetesen megszenvedtem, ezért nem vállalok be mégy 1et, csak lapart, ha muszáj. De most mrá úgy vagyok vele, hogy nyugodtabb lennék, ha rend lenne odabent.

Nekem a hasi fájások ma egyszerre elmúltak, helyette megjelenetek a mensis görcsök, már 1-2 csepp volt is. Nem kellemes! Ilyenkor mindig az éjszaka szokott nagyon szar lenni, már előre félek tőle. Úgyhogy szerintem hétfőn megyünk Apánkhoz, aztán megnézi mizujs. Össze kell írnom a kérdéseimet, annyi van, nehogy elfelejtsem :oops: . Sajna az elő szokott fordulni nálam.

Zsu
uzsuzs

Bodza!
Köszönjük, hogy gondoltál ránk! Folyamatosan olvasunk Benneteket.

Chilikének és Moncsigának mi is gratulálunk és izgulunk tovább, hogy minden jól menjen!!!!!!!!

Csomee! Nagyon sajnáljuk ami történt! Minden nap körömrágva olvastuk a történéseket, és nagyon boldogok voltunk, amikor megérzéseid dacára mégis gyönyörködhettünk a pozitív tesztjeidben! Nem lelkendeztünk, mert én itthon is mindig félek, hogy túl korán örülünk. Jucika ugyanolyan rossz lány mint Ti vagytok, nem tudja kivárni a határidőket és aztán találgathatunk, hogyan értelmezzük a kapott eredményeket.

VJulcsi! Neked is szorítunk!!!!!!!!!!!!!

Szimbáék! Ti biztos, hogy valahol az egészségügyben dolgozhattok! Pontos és megnyugtató, higgadt hozzászólásaitokra nagy szükségünk van itt a fórumon! Gyertek többször!

Mi mindent elhalasztottunk, mert úgy döntöttünk megvárjuk míg Dévai visszajön a szabadságáról. Addig is próbálgatjuk a staek készítés csínját-bínját, hogy ne legyen kemény.
Nagyon sokat tanulunk a történeteitekből! Köszönjük!

Bocsánat, hogy nem írunk mindenkinek, de sok okosat úgysem tudnánk mondani. Most is csak azért jelentkeztünk mert Bodzának eszébe jutottunk.

Továbbra is itt lapulunk a háttérben, figyelünk és drukkolunk!

Sok boldogságot, kitartást, egészséget mindenkinek a babásodáshoz és a gyerekesedéshez!

Jucus, Sajo
sajo

Bodza köszi a recepteket!
Nagyon éhes lettem,ahogy átfutottam őket.Holnap megyek a piacra,bevásárolok!
Van mit bepótolnom,mert eddig nem is ettem egyáltalán husit ,pedig tegnap óta szúrom magam :oops: :lol:

Chilike nagyon jó volt olvasni a beszámolódat! Gratulálok a két pöttyhöz! Növögessenek,kapaszkodjanak!

Moncsigának is gratulálok!

Julcsi neked megy a drukk!! +++++++++++++++++++++ hogy nemsokára kétcsíkosat tesztelj! :lol:
(Nekem Utro mellett nem jött meg,csak ha abbahagytam,utánna 3napra)

Kitti meglátod eljön a te időd is nemsokára.Most kaptatok még egy kis szabit,utánna jöhetnek a babók.
ritu75

Sziasztok!
Jár erre valaki, vagy mindenki csavarog?

Köszi a gratulációkat! Nagyon aranyosak vagytok!
Én megint tiszta frászban vagyok, mert ma alig fájnak a melleim, és ettől mindig nagyon megijedek. Csajok, normális ez, hogy hol leszakad, hol meg alig érzem??? Most pl. egyáltalán nem... ilyen még nem volt. Jaj! Annyira félek...

Chilike! Igazán csinosak a petezsákjaid! :) Gratulálok!

A többieknek még utánaolvasok...

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Jó reggelt kedves "barátaim"!

Ennél jobb reggelre nem is ébrehetek, a tegnapi gyönyörű nap után :lol:
Bocsánat, ha valakinek kicsit sok vagyok az áradozásaimmal, de egyszerűen ezzel az érzéssel nem lehet betelni, majd ti is meglátjátok hamarosan, hogy miről beszélek :lol: :lol:
áááá, nagyon jó érzés, szuper boldog vagyok :lol:

ritukám
a husit pedig enni kell, fontos a hormonok miatt, igaz én most nem "paráztam" annyira a hús adagok miatt, de azért ettem rendesen, szóval fontos, figyelj oda rá :lol:

sajo
a steak úgy nem lesz rágós, száraz kemény, ha sütés előtt nem sózod meg és ha bepácolod ( mondjuk én nem szoktam), de , ha bepácolod akkor se használj fűszersót vagy ilyesmit, csak esetleg steak fűszerkeveréket vagy ilyesmit. És a legfontosabb, hogy nagyon rövid ideig kell sütni, tényleg csak pár percig, mert a túl sütéstől szárad ki. Előszőr én sem hittem, hogy pár perc alatt átsül-én nem eszem véresen-de tényleg átsül. Esetleg sütés közben rakhatsz a húsra vizet, locsolhatod vele a húst , igaz igy füstöl, de csak még jobb lesz az ize, ha a füst belemegy-én mondjuk gömb grillen szoktam csinálni-mármint nem is én , hanem a párom-de nagyon imádom a steaket. Ja és figyelj arra is, hogy milyen húst veszel :wink:

uzsuzs
drága ketten vannak :lol: :lol:
örülök, hogy örülsz :lol: -én is örülök
albi nekem is tetszenek :lol:
julcsi
pihengess sokat én az első 3 napot végig feküdtem, úgyhogy ne ficánkolj :lol:
nekem soha nem jött meg , úgyhogy erre ne is számits :wink: ,
agnyes drága, van időpontod? :lol:
ercsikati
ez mindenkivel igy van szerintem aki régóta vágyik babára, hogy egy idő után kicsit elkeseredik meg ilyenek, de ez teljesen természetes. Az a legfontosabb szerintem, hogy az ember amikor túlteszi magát a dolgon, akkor már csak előre tekintsen, ne azt nézze, hogy hányszor nem sikerült meg ilyenek, hanem csak arra az adott dologra figyeljen amit épp csinál. Szóval, ha esetleg ez nem jönne be nektek amit most csináltok, akkor az inszemre gyűjsd össze az összes erődet, pozitiv hozzáállásodat, hogy ez most egy új dolog, ez tuti sikerül, stb.-Nekem most, hogy összejöttek a babák, most jöttem rá, mennyire fontos, hogy jó lelki állapotba legyél, mert az előzőeket én végig stresszeltem , sürgettem volna a dolgokat nem tudtam elfogadni, sőt lázadtam a sikertelenségeken, teljesen igazságtalannak tartottam, ami történt velem-és ezt igy nem lehet. A mostanit úgy csináltam végig, hogy tök laza voltam, úgy gondoltam, hogy én mindent megtettem , innentől kezdve már úgyis Isten kezében vagyunk, szóval csak vártam mi lesz.Persze a pozitiv teszt szinte"sokkolt" :lol: , utánna már nagyon bezsongtam, meg izgultam, az uh előtt is nagyon ideges voltam, de ez már természetes reakció. :lol:
Úgyhogy hajrá optimizmus! :wink:

kitti
ááá, ez a két hónap csak úgy elrepül majd, meglátod :lol: , kitartás

rencsikém, hogy vagy?étvágyad? :lol:
Én még abszolút nem vagyok kivános, sőt inkább vannak olyan dolgok amiket idáig imádtam:pl:édesség, most meg abszolút nem érdekel.
bodzikám
mit csináltok ezen a szép hétvégén?

Én még itthon maradok a következő uh-ig.
Apánk szerint kicsit mehetek erre-arra, csak ne kocsikázzak, hát igy nálunk meg elég nehéz kimozdulni, úgyhogy inkább itthon vagyokés élvezem a Dolce Vita-t, mármint az édes életet-de ezt te úgyis érted olasz bodzi :lol: 8)

melcsi
bocsi, múltkor én irtam ki a felhasználónevet meg a jelszót, de csak azért mert moncsiga nem tudott felmenni-bocsika, ( ha megsértettem a személyiségi jogaidat :lol: :lol: :lol: ), de egyébként igazad van, többet nem irom ki , csak már egyszer úgyis kiirtuk amikor készült , gondoltam leirhatom mégegyszer, na mindegy, szóval bocsika :wink:
chilike1

moncsiga
Jaj, ne parázz, tuti minden oké, nem baj, ha a cickód nem fáj mindig, ez természetes, gondolom a hormonok ahogy ingadoznak úgy változik ez is. :lol:
Egyébként ma nekem se érzékeny, inkább ma csak szédelgek kicsit, de ha nincs tüneted az sem baj, sőt jó is :lol: , a ababa úgyis ott van a pocidban.,, már fényképed is van róla ,élvezd a babásodást, :lol:
chilike1

Szijjjjjjja Moncsikám! Annyira jólesett, h felhívtál az UHU után!!! :D
Nagyon-nagyon örülök Nektek!!!! :D Cupákok!!!!!!! :D

Julcsika! Pihizzél a Babulonnal, persze!!!! :D Puszikálunk mi is!!!
Feladnám a csíkosat, tudod, biztos, ami ... , de nem tudom a címed.++++++

ChiliMami! Egy lány-egy fiú??? :wink: :lol:

Szia Jucus és Sajó! Köszi, hogy jelentkeztetek! Hogy vagytok? Mit csináltok mostanság? Mikor ugrotok elő a tettek mezejére? Nektek is ki kell drukkolnunk a csíkos tesztet!!! :wink:

Jut eszembe, Katásom! Nem ér, nem is igaz, mert Moncsinak az én csíkos csiguszom (amit be is vitt a punkcira) hozta a Babát +ÉÉÉÉÉS Neked is én hozom majd a "szerencsét", hiába tsókolgatod a tükröt, a kabalám lesz a nyerő, mint Áginak és Mincsinak és kész, nincs apelláta!!! :lol: :lol:
A többieknél nem versenghetek Veled persze, ott egyértelműen elismerem a szereped... :lol: :lol: :lol:

Mindenkinek gyönyörű 7végét!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
bodza2005

Sziasztok!
Az idő kint csodálatos, remélem nem lesz vihar este megint! Moziba készülünk! Előtte szeretnék elmenni kajcsizni valamit, aztán kukorica üdítő, és kezdődhet a film! Igaz mire elkezdődik addigra már nincs kukoricám, mert elfogy, de hát ez van! :):)

Bodzi!
Lehet, hogy Moncsigának a csíkos csigusz is szerencsét hozott, de azt hiszem a babában az "én kezem is benne van":)! Remélem én is, hogy a Te kabalád szerencsét hoz majd nekem! Az ágy fölé teszem őt is majd, hogy mindig velünk legyen! :) Remélem hétfőn már hozza a postás a karácsonyi bélyegekkel ellátott kabalámat!
Képzeld éjszaka megint azt álmodtam, hogy csináltam egy tesztet, és megint zebrás lett. A következő percben meg lenéztem és láttam, hogy baromi nagy a hasam! Szóval kismama voltam álmomban már 2x is! Remélem most már hamarosan tényleg élőben is láthatom a tesztemet! :) Egyébként nem csókoltam meg a tükröt. Belenéztem nevettem egy jót aztán eljöttem előle! :)

Chilike!
Tudod én nagyon pozitív vagyok alapból. Amikor nem sikerül, akkor persze ki vagyok, mint szerintem mindenki, de utána rájövök, hogy ha kesergek akkor sem vagyok terhes, ezért mindig felállok, és újra tervezem a következő stimut! De azt hiszem kijelenthetem, hogy A CSAPATBAN talán én vagyok az egyik legpozitívabb ember! :) - javítsatok ki ha nem így lenne :):D -

Moncsiga!
Ne parázz! Nem lesz semmi! A tesóm például mesélte, hogy a ciciin nem is vett észre semmit a 8. hónapig. Szóval tuti nincs baj! Bodzival meghoztuk a szerencsédet! Úgy örülök neki, hogy sikerült! :)

Miciona!
Köszönjük a szép képeket! A gólyásat eltároltam magamban, biztos ami biztos! :) Mikor állsz újra munkába? És mikor hívod Apánkat? Mikor kezdtek?

Julcsi!
Pihizz, hiszen most ez a legfontosabb! Nagyon-nagyon szorítok Neked, és fénypostával küldöm a ragikat! :) Remélem szerencsét hozok neked is, annyira jó lenne! :)

Ritu!
Chilikének igaza van! Nyomd a husit rendesen! És ha teheted akkor fuss még mellette! Nagyon jót fog tenni! Én napi 25-30 perceket futottam, az elején még meg-meg álltam - mint József Attila Mama c. versében :wink: - aztán egyre jobban bírtam a tempót. Ha módod van rá akkor halat is egyél, nagyon sok vitamin van benne, és nagyon-nagyon finom! Én már csak tudom! A többi húst próbáld mindig másféle képen sütni, hogy ne legyen egyhangú. Bár én bármilyen fűszert szórtam rá az utóbbi időben egyre nehezebben csúszott le! :) Hát ez van! De muszáj! A Cél szentesíti az eszközt, és a cél lebegjen a szemed előtt!

Mindenkinek csodás 7végét kívánok! Nem tudom, hogy jövök-e még ma, de holnap tuti! Legyetek jók! Puszi Mindenkinek!

Kép

KépKép
ercsikati

Köszi csajok! Próbálok megnyugodni. Jól kibőgtem magam megint... Szegény férjem nem győz lelket önteni belém. Annyira ijesztő, hogy tegnap este nem lehetett hozzáérni, mikor lefeküdtem, reggelre kicsit fájt, most meg szinte nem is... Remélem,úgy lesz, ahogy "szokott" és estére megint visszafájdul.

Lányok, fiúk annyian benne vagytok ebben a sikerben! És én mindenkinek külön hálás vagyok érte! Kata kávéja nélkül Férjecske katonái nem lettek volna ilyen aktívak, az biztos! :D
Bodzi csigája velem volt végig... (még anyóshoz is vittem magammal :D ) Rencsi agykontrollos támogatása is igencsak rám fért. ÉÉÉÉÉs Albi fincsi meglepicsokija és egyáltalán az, hogy megkeresett nagyon-nagyon fontos tényezője volt ennek a kezdődő sikersztorinak. A sok pozitív gondolatról nem is beszélve, amit küldtetek mindannyian nekem. Tényleg nagyon-nagyon köszönöm!
Jaj, most meg Szimba szaktanácsait hagytam ki majdnem! (még jó, hogy lehet szerkeszteni utólag...)
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára moncsiga 2009.07.04 13:00-kor.

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

figyú csajok
az előbb kitakaritottam-persze csak óvatosan- a wc-t domestossal.
Vettem fel kesztűt, szóval nem értem hozzá, és az ajtót is kinyitottam , hogy jöjjön be friss levegű, szóval nem tűdöztem le, de azért igy is éreztem a szagát. Nagyon gyors voltam, kb 3perc volt az egész. Nem baj szerintetek? Most meg benne maradt a szag az oromba...
Vigyázok magamra, csakhát van ez a tisztaság mániám és ma már nem tudtam megállni, hogy ne csináljam meg a wc-t( 3 hete hozzá se nyúltam :roll: , szóval "múszály " volt.
Szerintetek nem baj, ha kicsit beleszagoltam?
chilike1

Hú, Chilike, ezen én is agyaltam, hogy majd veszek porálarcot, vagy valami maszkot és azzal fogok takarítani... Szerintem egyelőre bízd a WC-takarítást a családra!

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Mindenki ebédel? Jó étvágyat!!

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Moncsi! És az én csokim??? :oops:
A cicifájás nagyon változó. Nekem is sokszor volt, hogy nem is volt semmi, ne félj. Persze könnyű ezt mondani. A lényeg, hogy a cicifeszülés tényleg óráról változik. Olyan mint a rosszullét, vagy van vagy nincs.

Chili!
Nem történt semmi baj, de takarítsanak mások most a családban.

Kép
albi2000

Óóóóóó, Albi!!!! Térden állva könyörgök, hogy bocsáss meg!!!! Ezt elfelejteni!!! Mekkora ballépés... És micsoda csoki volt!!! Azonnal szerkesztem az előzőt!

Jó, akkor megpróbálok nem aggódni. Annyira nehéz! Fúú, én nagyon parázós vagyok...most kezdek rájönni, valójában mennyire is...

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Sziasztok!

Chilike, Moncsi! Nagyon örülök! :lol: :lol:
Nagyon ügyesek vagytok!
Vigyázzatok magatokra!

chilike! ECETET használj! Több előnye is van, környezetbarát így kismamabarát is :wink: és teljesen jó a fertőtlenítő hatása!
Nagyon szépek a babóid! Én is ikreket szeretnék!

Tegnap este voltam Devainál. Rengetegen voltak, Vass doki nem volt így az ő betegei is oda várakoztak. 3óra hosszát vártam, 9re lettem kész, és még legalább 5pár volt utánam...szegények..
Nem kaptam jó híreket. Dévai elsem akarta kezdeni a programot, mert tele vagyok baktériumokkal, gyulladással, 3héttel ezelőtti eredmény. Kaptam gyógyszert.
5napom van, hogy rendbe jöjjek. Mondtam, hogy bele kezdenék, nem örült neki....szerdán UH és levesz kenetet is. Ha nem jók az eredményem, leállít. Két-két tüszőt talált, kisebbek mint kéne.
:o
Érdekes, mert eddig sem volt 3nál több tüszőm, de szép kövérek voltak.( Ő mondta) Most meg....
De, annyira bízom benne, hogy rendben lesz minden, hogy el sem tudom mondani....egyszerűen sikerülnie kell és kész.
Szugerálom magam. :D

Bodza, Rád gondoltam tegnap este ahogy jöttem haza..egyre az járt a fejembe milyen fantasztikus dolog történt Veletek,két lombik közt egy spontán baba...mindig megtörténhet velünk a Csoda!
Hihetetlen erőt éreztem. Miértne sikerülhetne nekem is ?
Legyűröm a baktériumokat és mindent bele, egy kis segítséggel.. :wink:

Ja a hagyományos gyógyszer csomagot választottam. 12000ft ot fízettem eddig. Nem sok. Egyenlőre.

Mindenkinek sok-sok drukk és pozitiv feltöltödést!+++++++++++++++
emerenc

Moncsiga!
Segített a kávé!?? Hurrá! Örülök! Szuper, hogy baba van a pocakban! Most már lassan Te is beállhatsz a kismamáink közé vonalzót gyártani! :) Vigyázz magadra!

Chilike!
Szerintem is a takarítást most egyenlőre hagyd másra! Nem kéne a 'tűzzel játszani'! Most pihenj, nézd a tv-t vagy hallgass jó zenéket! A legfontosabb, hogy nyugi legyen körülötted!

Puszi Mindenkinek!

Kép

KépKép
ercsikati

moncsiga
szerintem igaza lesz csomee-nak, hogy mostantól 9 hónapig ez lesz a napirend, mármint az aggódás.
én is most teljesen kivagyok ezen a hülye domestos-os témán, közben meg tudom, hogy be se lélegeztem, próbálok pozitivan gondolkozni, és tudom, hogy minden rendben, de nagyon nehéz. Ráadásul én itthon ezt el sem mondhatom senkinek, mármint, hogy kitakaritottam a wc-t domestossal, mert biztos mindenki mondaná a magáét, hogy mekkor hülye vagyok. Egyébként nem is tudom, hogy jutott eszembe, még szokni kell az érzést, hogy várandós vagyok és nagyon oda kell figyelnem, hogy mit csinálhatok és mit nem. Azért hétfőn lehet felhivom a dokit, de szerintem tutira minden rendben, ennyi rővel bemehetem volna egy olyan mosdóba is amit épp előttem takaritottak, akkor is ugyanennyit érzetem volna az egész szagból, nem?
Amúgy is ezt olyan nehéz kivédeni, tegnap végre beültünk a cukiba enni egy fagyit, erre pont a mellettem lévő asztalnál rágyújtott egy öregasszony és fújta rám a füstőt....Persze felálltam és elmentem sétálni amig a többiek megeszik a fagyit.
chilike1

Emerenc!
Azt hiszem ha reggel telóztál Apánknak, akkor talán én ültem nála! Csak abból gondolom, hogy annak a betegnek is azt mondta, hogy ha baktériumot talál, akkor le kell állítani az egészet! Most már egyre jobban azt gondolom, hogy te vagy az! Még a nevedet is megkérdezte, és Ágikától kért segítséget valami papírból! Úgy váltak el azzal a beteggel, hogy "Jó akkor 6-ra jöjjön" :) Mit gondolsz Te lehettél? Szorítok, hogy minden rendben legyen, és hogy bele tudjatok kezdeni, és semmi probléma ne jöjjön közbe! :)

Kép

KépKép
ercsikati

Kata! Hát, hogy a manóba ne segített volna?! Nélküle túl sem élte volna azt a napot... :D

Háááát... a vonalzóval még várok egy ideig... Azért az örülést köszi!

Jaj, az előző hsz-odnál rendesen elgondolkodtam, mi az a kukorica üdítő... :shock: Aztán jöttem rá, hogy az két külön dolog és nem maradtam le semmi új finomságról. :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára moncsiga 2009.07.04 12:58-kor.

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Chilike! Ezen a Domestos ügyön tényleg ne aggódj ennyit! Egy szippantás nem a világ! Főleg,hogy még csak nem is szippantottál!
Jó??? Ne izgulj! Csak máskor ne buzgólkodj ennyire!

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Moncsi!
Így most már sokkal jobb az a hsz. :D
Azt hiszem csak most jön a neheze Moncsi, és akkortól lesz már jobb, amikor érzed, amikor mozog. Addig UH-tól UH-ig fogsz idegeskedni, de belül azért mindig érezni fogod, hogy minden a legnagyobb rendben :)

Ágnyes!
Ösztradiolt néznek, hogy mikor kaphatom vissza a fagyibabáimat. Te hol tartasz?

Chili!
Nem a szippantás a gond, hanem, hogy ne hajolgass, tessék sokat sokat pihenni, a takarítás meg várhat, vagy csinálja meg más, Te csak könnyű sétákat tegyél, és pihenj sokat. Ikres kismami önmagában veszélyeztetett, még ha többnyire nagyon is jól bírják a duplánAnynukák.

Emerenc!
Meg fogsz gyógyulni és kész. Punktum.

Kép
albi2000

Igen, Albikám, kb.vannak elképzeléseim a dologról. Most is hasonlóan volt. A pozitív teszt napján kicsit nem izgultam, de másnap már megint...ezért is használtam el az egy hét alatt 6 tesztet. :)

Nem is nagyon örömködök még, nem merek...
Most, Veletek egy picit megnyugodtam és merészkedtem bizakodni is kicsit, de ahogy magam maradok, azonnal kétségek mardosnak, hogy elhihetem-e, hogy sikerülhet nekünk is...

Albi, Drága szorítok Neked a fagyibabákért! Nagyon-nagyon!!

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Moncsiga!
SIKERÜLT! Miért ne sikerült volna! És most már nem lesz semmi, de semmi baj! Szorítok, hogy minden a legnagyobb rendben legyen. Egy hét alatt 6 teszt???! Azta! Nem semmi vagy! Bár szerintem ha én is tesztelek egyet, és pozitív lesz, tuti csinálok még utána párat, biztos ami biztos alapon! :) Most már nyugi! Pihézz és gyere többször, ha teheted! :)

Kép

KépKép
ercsikati

Na, puszi Édeseim!
Megyek golyózni (Utro).

Amint tudok, újra jövök! Nagyon fogtok hiányozni addig is!

Rencsi, Melcsi! Vigyázzatok a Fiúkra!
Chilike! csak óvatosan! Sokat gondolok rátok!
Bodzikám, csókok Neked és Esztinek is!
Kata! Szorítok a sikerért!
Szimbáék, kár, hogy rég nem tudtunk beszélni.
Csomee, örülök, hogy megismertelek! A Férjem teljesen elolvadt Kittitől. Lánypárti a drágám...
Julcsi! Drukk a Pöttyöcskédnek!++++
...és mindenki másnak is a legjobbakat!

Puszik!

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Moncsiga!
Nekünk is hiányozni fogsz! Vigyázz magadra!
Jó GOLYÓZÁST! :):):):)

Kép

KépKép
ercsikati

Moncsika, én ugyanezt csinálom, egyfolytában aggódom, sírok ha nem mocorog pár órát, és az elején is ezt csináltam. A cicifájásról meg annyit, hogy nekem egyáltalán nem fáj, csak szép lassan növöget. Nyugi, minden rendben van. :wink:

Chilike, takarítást felejtsd el legalább a 8. hétig. Nekem addig a férejem takarított. Most csak pihenj. Gyönyörűek a babáid. :wink:

Albikám, hát persze, hogy mennek a drukkok a jövő hétre. Meg lesz a tesó ne aggódj. :wink:

Julcsi, Te pedig pihenj sokat és vigyázz a babádra. :wink:

Bodzim, puszi

Katám, neked pedig jó akciózást. És várjuk hamarosan a pozitív tesztedet, két ilyen álom már nem lehet véletlen. :wink:

Kép
gmelcsi1

Melcsi!
Köszönöm, hogy gondolsz ránk is! :) Remélem hamarosan én is feltölthetem a pozitív tesztemet! :) Hogy vagy úgy egyébként? Diétával hogy állsz? Mit mondott Apánk mennyit hízhatsz? Mennyinél tartasz most? Miket szoktál kajcsizni? Azért néha becsúszik egy kis nasi Marcinak is ugye? :lol: :wink: Legyél jó vigyázz magatokra!
Pusszantás!

Kép

KépKép
ercsikati

Albi!
Majdnem kihagytalak! :( Sorry!
Természetesen drukk hegyek mennek tőlem is! Jelentkezz majd, hogy mi a helyzet! Nagyon-nagyon szorítok, és izgulok, hogy minden rendben legyen! :)

Kép

KépKép
ercsikati

:o
chilike1

Viszontdrukkok mennek Ercsikati és köszönöm.

Kép
albi2000

Helló mindenkinek!

Olyan szupi, hogy ennyi jó hírt lehet mostanában olvasni :D !!!!!

Moncsi: Tudom, most nem vagy, de nagy gratula a picurkához! Vigyázz magatokra!

Julcsi: Nem baj, hogy nem jösz most sokszor. Pihizz sokat és vigyázz a babóra! Most ez a legfontosabb!

Chilike: Szerintem se aggódj, csak most már vigyázz magatokra. Gondolom, hogy nehéz dolog lehet átállítani az életedet, de megéri. Meg hát, idő is kell hozzá. Jól meg kell gondolni, hogy miket szabad csinálni és miket nem. Ha meg nem vagy biztos benne, hogy szabad-e, akkor inkább hagyjad.

Hát, ez a mostani mensi, nem semmi :( ! Amellett, hogy rettenetesen görcsölök, még egy róka koma is meglátogatott. Szerintem, a gyomrom már nem bírja ezt a sok bogyót, amit ilyenkor be kell szednem. Kb. 3 óránként be kell kapnom valami gyogyit, mert különben rohadtúl fáj. Tudom, ez nem túl jó, de csak így tudom túlélni az első 1-2 napot. Hétfőn hívom Apánkat, aztán meglátjuk mit mond, mikor menjek. Gondolom, még hétfőn valamikor.

Szép estét mindenkinek!

Zsu
uzsuzs

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: